Keskustelu

alan kolmas miesPANKKIRI PALAA JUANKOSKELLE!!!19.6.2024 14.46
Suomen oikeuslaitos toimii ja rahanpesijät vapautetaan tuomioistaan!!!

Pankkiiri LEHDON varattoman Nemea-pankin laiton pelastusoperaatio näyttää onnistuvan, kun asialle laitetaan rahaton huijari Maltalta ja Kiinan kommunistisen puolueen avulla Suomen rikkaimmaksi tullut mies ja suku, jonka säätiö tietysti on tukenut myös ELOKAPINALLISIA muistaakseni 200 000 eurolla.

Amerikassakin on tullut tavaksi, että maailman rikkaimmat miljardöörit kuten esimerkiksi METAN omistaja MARK ZUCKERBERG ja Google SUNDAR PICHAI, Twitterin entinen omistja JACK DORSEY tai Amazonin JEFF BESOS ja Microsoftin BILL GATES ovat kaikki innolla mukana kulttuurimarxistisissa, PRIDE- ja BLM hankkeissa, joilla globalistien ilosanomaa (ns. BIG DATAA) levitetään jokaisesta mahdollisesta tuutista pikkulapsista eläkeukkoihin ja mummoihin saakka.

Alla ILTALEHDESTÄ lyennelmää Helsingin Lehtoa koskevasta hovioikeuden päätöksestä:

"Vähemmistöosakkaan mukaan kiinteistöyhtiöllä ei ollut rahoitusvaikeuksia, joten yhtiön osakkeiden tai kiinteistöjen myyntiin ei ollut tarvetta.

Oikeudessa todistajana kuullun Nemea-pankin entisen lakijohtajan mukaan vähemmistöosakkaalla ja hänen yhtiöllään oli kuitenkin isoja lainoja pankista ja paljon vaikeuksia näiden maksamisessa.

Hovioikeus katsoi, että LEHTO ei ole anastanut hallussaan ollutta omaisuutta myymällä yhtiön osakkeita.

Hovioikeuden mukaan jäi myös näyttämättä toteen, että kauppahinta olisi maksettu Lehdon tilille ja että varat olisivat siirtyneet hänen haltuunsa.

Oikeus totesi rahojen päätyneen Nemea-pankin tilille.

Pahoissa pääomavaikeuksissa ollut pankki oli tuolloin Maltan viranomaisten hallussa, eikä Lehdolla ollut rahoihin määräysvaltaa.

Oikeudenkäynnissä tuli myös selväksi, että rahat olivat edelleen pankin hallussa ja Maltalla oli vireillä oikeudenkäynti niitä koskien.

Hovioikeuden mukaan vähemmistöosakkaat eivät olleet luovuttaneet osakkeitaan ostajayhtiölle, joten Lehdolla ei myöskään ollut heille tilitysvelvollisuutta kauppasummasta.

Långvikin maiden kiinteistöyhtiön kauppaa tehtiin toukokuussa 2016 ja saman vuoden syksyllä sitä yritettiin järjestellä uudelleen.

Kiinteistöyhtiö kuitenkin hakeutui konkurssiin keväällä 2017.

Euroopan keskuspankki peruutti samoihin aikoihin Nemea-pankin toimiluvan ja Maltan viranomaiset ottivat pankin haltuunsa.

Nemealla oli ollut kolmen miljoonan euron pääomavaje, jota yritettiin epäonnistuneesti paikata Långvik-kaupalla.

Ylen MOT-ohjelman mukaan Långvik-kaupan rahat maksettiin Nemeaan samana päivänä, jonka Maltan finanssivalvonta oli antanut takarajaksi pankille lisätä omaa pääomaa.

Lehdon kiinteistökaupoista aiemmin uutisoineiden Ylen ja Seura-lehden mukaan samana päivänä jolloin Långvikin maista tehtiin kauppakirja,

Lehto teki myös lainasopimuksen, jossa hän panttasi Pyhäniemen kartanon ja toisen kiinteistön Herlinille 1,5 miljoonan euron lainaa vastaan.

Näin hän olisi saanut Herliniltä käyttöönsä kolme miljoonaa, jotka tarvittiin Nemean pelastamiseen.

Seuran ja Ylen mukaan Långvikin maat päätyivät kuitenkin lopulta Herlinin haltuun.

Hänen toinen yhtiönsä Security Forest osti kiinteistöt huviloineen konkurssipesästä seitsemällä miljoonalla eurolla.

Summa kattoi ainoastaan yhtiön velat.

Valtio korvaamaan

Hovioikeus päätti vankeusrangaistuksen kumoamisen lisäksi vapauttaa Lehdon neljän vähemmistöosakkaan korvausvaatimuksista ja heidän oikeudenkäyntikulujen maksamisesta.

Sen sijaan hovioikeus päätti, että valtio joutuu korvaamaan Lehdolle lähes 57 600 euroa oikeudenkäyntikuluja käräjäoikeudesta ja vajaat 10 000 euroa hovioikeudesta.

Hovioikeus kumosi myös Lehdon omaisuutta koskevan vakuustakavarikon, joka oli annettu lokakuussa 2020.

Yhteensä 750 000 euron arvoinen omaisuus palautetaan Lehdolle, mutta takavarikko on voimassa vielä siihen asti kunnes tuomio on lainvoimainen.

Lehto saa myös pitää sotilasarvonsa, jonka käräjäoikeus oli määrännyt menettämään.

Osapuolet voivat vielä hakea muutosta tuomioon korkeimmasta oikeudesta, jos saavat korkeimmalta oikeudelta valitusluvan.

Määräaika luvan hakemiseen päättyy 2. elokuuta."

Nemea-pankin kohdallahan kysymys ei tietenkään ollut pelkästään puuttuvasta omasta pääomasta, kuten Helsingin HO näyttää nyt väittävän, vaan siitä, mistä rahat NEMEA-pankkiin ylipäätään olivat tulleet eli siis RAHANPESUSTA, mikä on ollut tutkinnassa jo vuosikausia!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: PANKKIRI PALAA JUANKOSKELLE!!!22.6.2024 0.13
Myöhäistä on Lehdon paluu Juankoskelle. Kaikki on jo mennyt. Parempi varmasti hänelle itselleenkin. Myymättä olisi Lehdolta jäänyt kaikki.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: