Keskustelu

Pekka VFaroconista29.3.2017 14.46
Moro,
mielenkiintoinen uutinen Koillis-savossa. Koskee Faroconin valitusta ja samalla Farocon Oy:n konkurssia. Uutisessa kertoo Kuopion lakimies, että ei ole vielä lopullisesti päätetty, että Kuopio saisi jotain takaisin Farocon Oy:sta.
No voiadaan tietenkin elää kauniissa unissa, mutta on selvää, että kun ensi-sijalla oleva Nemea Pankki on ensin omiin ongelmiinsa saava Faroconin konkurssipesästä miljoonan euron ensisijaisen pantin, siis miljoonaa euroa, ei senttiäkään jää Kuopiolle. Siis kaikkien laskujen jälkeen. Pakkohuutokaupalla peltisestä varastohallista vuokramaalla ja kaikkien maksujen jälkeen käteen jää pelkkä luu.

Kamreerin alkuRe: Faroconista29.3.2017 15.46
Eiköhän kuitenkin anneta tunnustus Kuopion kaupungin lakimiehelle siitä, että hän etenee asiassa oikeaan suuntaan eikä esim. nosta käsiään pystyyn ja sano, että annetaan asian olla, koska mitään ei kuitenkaan saada.

Pekka VRe: Faroconista29.3.2017 16.03
Juankoskella voitiin jättää kiusalliset asiat nurkkaan piiloon ja asiasta ei saanut keskustella, koska asiat olivat aina salaisia kaupunginhallituksen siunauksella.
Nyt ne sentään kerrotaan julkisesti ja siitä kiitokset. Kiusalliset asiatkin on julkaistava kuntalaisille.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: