Keskustelu

Eero Kekäläinenmamut31.3.2017 21.13
Eip oo viime aikoina alan kolmas kovinkaan kommentoinut mamujen tekemisiä.
On kuitenkin niin karmaisevaa luettaavaa, kuinka suomen valtio kohtelee, mitä järkyttävimpiin rikokoksiin syyllistyviä ns. mamuja.
Saatana yltäkylläisessä täysihoidossa näitä piruja pidetään suomen vankiloissa.
Lukekaapa esim. eilinen MTVeen uutissivuilla ollu juttu matun Abdigadir Osman Hussein nimisen ählämin rikoshistoria.
Tämä ählämi v.93 raiskasi puukolla uhaten 13 v. suomalaisen lapsen.
Sai 2v10kk linnaa.
Syksyllä -95 pääs pois linnasta.
kahden kuukauden kuluttua tampereella raiskattuaan tappoi 15 v ikäsen suomalaisen Tuuli Ikosen, silpoi vetsellä tämän neitosen kuoliaaksi.
Tampereen käräjäoikeus langetti ählämille elinkautisen murhasta.
Kesäkuussa -05 tämä ählämi päästettiin kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, jonka aikana tämä ählämi käytti hyväksi 4 vuotiasta.. huom.. neljävuotiasta lasta....Siitä sai lisää tuomiota reilun vuoden... Huom.. vain reilun vuoden tarkalleen 1v3kk.
Sitten tämä ählämi pahoinpiteli toisen ählämin turun vankilassa.
pahoinpiteli Ramin Azimin, joka saatana poltti elävältä Ulvilassa ex tyttöystävänsä. Ei oo paha, jos ahlämille tehdään semmonen juttu.
Helsingin hovioikeus päätti 24.04.2015 että tämä ählämi pääsee ehdonalaiseen vapauteen syyskuussa 2016.
Rikosseuraamuslaitos, Turun keskusvankila ja psykiatrinen vankisairaala vastustivat vapauttamista.
Itä-suomen yliopiston rikosoikeuden professori Matti Tolvanen kommentoi, et hovioikeus otti todella suuren riskin vapauttaessaan ählämin, vastoin rikosseuraamusviraston ja psykiatrisen vankisairaalan yhteistä kantaa.
Saatana. Tämmöstäkö me tänne kotosuomen halutaan.
Ei sitten perkele ei.
olkoon mitä mieltä tahansa kaikki mamuilijat.
Tollaset ählämit kylymästi puimalan taa ja nappi ohtaan.

Rikostilastot puhuvat puolestaan.
Vaikka en oo ikinä heilutellu minkään puolueen lippuja, näyttää siltä, et ainoastaan perussuomalaiset ymmärtää, mihinkä tämä trendi tulevaisuudessa johtaa.
Nyt tämä ählämi on viety meidän jokaisen veronmaksajien kustannuksella lentokoneella takas kotimaahansa.
Toivottavasti siellä ois joitakin ihmisyydestä ymmärtäviä ja laittas tämän ählämin oksakiikkuun.

alan kolmas miesRe: mamut1.4.2017 0.07
Älä Eero saa sydänkohtausta.

Ota välillä rauhottavaa.

Se on täysin totta, että meillä on täällä muutama täysin kahjo mamu, mutta suurin osa on ihan ns. tolkun ihmisiä, joita meillä on Suomessa kaikkiaan noin 4 miljoonaa.

Arabiankielisiäkin meillä on jo yli 22 000 kappaletta, joista suurin osa kuuluu ns. tolkun ihmisiin, mutta eihän meillä mikään viranomainen osaa sanaakaan arabiaa, niin voihan siinä ns. tolkun mamultakin hermot mennä.

Sekin on SUPOlla jo tiedossa, että, meilläkin on noita kahjomamuja koko joukko, niin kyllä minua ihmetyttää, ettei heitä saada kalterien taakse tai vaikka sitten valtion kyydillä sinne mistä ovat tulleetkin.

Meidän ei kannata ottaa vastuuta siitä, mitä kahjomamuille heidän kotimaassaan mahdollisesti tapahtuu.

Sitten meillä on noin miljoona sellaista Suomessa asuvaa ihmistä, joita ei voi luokitella ns. tolkun ihmisiksi kuten esim. työttömät ja luottohäiriöiset, invalidit, kehitysvammaiset ja eläkeläiset ja myös paperittomat turvapaikan hakijat, joita voi vaapaasti potkia päähän SOSSUJen ja viranomaisten toimesta ja tietenkin KELAn luukuilla ja totta kai myös pankkien ja ulosottomiesten toimesta.

Sehän Suomessa tiedetään, että maksamaton ja viivästynyt velka on meillä huomattavasti raskauttavampi rikos kuin lapsen raiskaus, pahoinpitely tai jopa tappo.

Yleensähän työssä käyvä ensikertalainen raiskaaja tai tappaja pääsee meillä helposti jopa ehdonalaiselle, mutta menepäs varastamaan kaupasta vaikka kahvipaketti, niin olet varmasti käräjillä ja vankeutta tulee.

Tai ajapas punaisia päin epähuomiossa aiheuttamatta kenellekään mitään vahinkoa, niin jopa rapsahtaa 80 000 euron sakko, jos satut olemaan vähän varakkaampi henkilö, kuten esim. Antti Aarnio Wihuri.

Minusta rangaistuksen pitäisi jotenkin olla suhteessa rikoksen määrään ja törkeysasteeseen eikä rikollisen työssä käyntiin, tulotasoon tai omaisuuden määrään.

Huulikiiltoinen KELAn uunituore pääjohtaja alkiolainen Elli Aaltonenkin totesi taannoin telkkarissa ja pyysi jopa lehdessä anteeksi, että KELA on hieman myöhästynyt toimeentulotukien maksuissaan, mutta on luvannut korvata viivästykset.

Minä vaan kysyn, miten Elli korvaa, kun ilman toimeentulotukea jääneet ihmiset on häädetty ulosottomiesten toimesta esim. vuokra-asunnoistaan. Tällaiset ihmisethän eivät sitten enää asuntoja saa millään keinolla.

Meillä jopa presidenttiä myöten kiitellään, miten onnellista Suomessa on asua ja kuinka hyvin meillä asiat on oikeuslaitoksessa järjestetty.

Minä kuitenkin vaan vaatimattomasti kysyn, miten sitten on mahdollista, että meillä palkittu huumepoliisipäällikkö Jari Aarnio voi johtaa Suomen suurinta huumeliigaa suoraan poliisitalon virkahuoneestaan keskellä Helsinkiä?

Noihin Eeron mainitsemiin oikeustapauksiin ei ole tarvetta lisätä mitään muuta kuin kova ihmettely, voiko tällaista tapahtua maassa, joka kutsuu itseään oikeusvaltioksi?

Oikeusvaltion piirteisiin ainakin äkkinäinen luulisi kuuluvan sen, että rikollisksi todettu saa rangasituksen rötöksitääm, eikä se, että hän onnistuu jollain tavoin välttämään kohtuullisen tuomion tai siirtämään sellaista jonkun arveluttavan seikan varjolla kuten esimerkiksi julkisuus tai tuomarien poliittiset intohimot.

Tai miten on mahdollista, että keskusrikospoliisi tutkii valtakunnansyyttäjän toimia valtakunnan syyttäjän viraston hankittua palveluja ilmeisesti kilpailuttamatta valtakunnan syyttäjän veljen firmalta?

Tai miten on mahdollista, että Esteri Kangasveijari meni maksamaan suoraan Juankosken kaupungin kassasta yksityisen yrityksen eli Premium Boardin irtisanottuja lainoja korkoineen yli 5 milj. eurolla, mutta vielä kulkee kaikessa rauahassa vapaalla jalalla?

Suomen poliittisella kartalla persut oli aikoinaan virkistävä uusi voima, kun he edustivat myös poliittisen kulttuurin muutosta.

Valitettavasti persut kuitenkin sotkivat asiansa, kun käynnistivät asiattomasti mamujen vihakampanjan ja sen alle on nyt sitten peittynyt kaikki hyvätkin ajatukset.

Sanopas sinä ystäväni Eero, miten saadaan Suomen väkiluku kasvuun ilman maahanmuuttoa ja siirtolaisuutta, kun eläkeläiset eivät voi enää tehdä lapsia ja lapsenhankintaiässä olevat ns. tolkun suomalaiset muttavat ankeista oloista muihin maihin työn tekoon.

Kohta työnnetään Eeron kanssa kahestaan rollaattoreita lumihangessa ja ainakin Eero kiroilee, miksi perhanassa me karkotettiin kaikki hyvässä työiässä olevat tolokun mamutkin Suomesta takaisin synnyin sijoilleen ja maksettiin vielä paluukyytikin valtion puolesta.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: mamut1.4.2017 3.34
Nyt ei ole Eerollakaan helppoa. Helsingin reissulla pinna kiristyi aivan ihmeellisesti eikä nyt katse käänny tulevaisuuteen. Tai kääntyy, mutta siellä ei tunu olevan katseen vaativaa tilaa.

Tavallisesti järkevään mieheen on pelko ja pessimismi iskenyt pahasti. Kun ihmiselle käy näin, hän alkaa etsiä parempaa oloa menneisyydestä ja siitä käsityksestä menneisyydestä, jonka on itse rakentanut. Sitä on taas helppo uusia vaikka päivittäin. Sitä kutsutaan historiaksi ja sen uudelleen kirjoitukseksi.
Ruotsalaiset voisivat osoittaa samalla tavalla suomalaisia ja me savolaiset pohjalaisia ja päin vastoin.
Alan kolmas mies on hänelle tyypillisellä perusteellisuudella tarkastellut ihmisen olon vaikeuksia. Pahutta ja hyvyyttä löytyy meistä jokaisesta.
Pää vain pystyyn. Näinhän meidän on tehtävä jokaisen, vaikka kuinka katkeralta tuntuu.

Eero KekäläinenRe: mamut1.4.2017 5.06
K 18
Elä, elä akm ala kyselemmään eerolta mitenkä saahaan väkiluku kasvuun.
Kai tuon tiijät itekkii.
Sivistynyt, maailmaa kiertäny konsultti.
Kaikenväristen kolleegakonsulttineitokaisten kanssa muhinoinut, tunnusta vuan heti, piäset puolta vähemmällä.
Ihanku muuruveen moukarmörssärikkään olevinnaan ei tietäs.

Tehhään käänteinen temppu, mitä suomen vienti- sekä pk teollisuus ei saa missään tapauksessa tehdä.

Laitettaan meijänkii, yhen työntekijän pienyrityksissä iliman
YT neuvotteluja vehkeet sesommaan.
Ja sitäkautta tuottammaan uusia veronmaksajia.
Näin heleppoo se on akm.

Sinulla akm on kaiken parhaimmat edellytykset tähän.
Raaka-ainepula ei siellä helsingin kylessä liene ongelma.

Minullakki on näin talaviaikaan aihioita riittävästi tässä Tahkon kuppeessa.
Ihnku se vanha vitsi ko lapin aslakki män käymään helsinkissä syksyllä.
Baarissa hesan alakuasukkaat virne silimäkulumassa utelivat aslakilta, mitäseon jänkhäjoonas tullu etelään.
"Ka lähin kahtommaan mitenkä kunnottommii ne on nää etelän miehet ko jokasyksy kiluviikoilla laittaavat akkasa meille lappiin meijän naitavaks"
Tahkollakki on ollu tarjolla niitä etelän hetelmiä,,,
Mut ku minä oon aina antanu mahollisuuven nuoremmille näyttöö kykynsä.
Ja sittenko minullakkii on vielä jälellä hitunen omatuntoo.
Ei se minun oman rakkaan Natalian mielestä hyvältä tuntus, vaikka kaikkeni yrittäisin suomen pelastamiseksi.
Tästäse suomi lähtee nousuun, muuruvveen moukarmörssäri,
akm ja eero, laitettaan suomi entistä paremmaks.

Eero KekäläinenRe: mamut1.4.2017 6.44
Mitenkä sinä akm voit olla niin mamumyönteinen ??
Näitä, rikostilastoja seuraressa on tullut ilmiselvästi se tosiasia, et mm. seksuaalirikokset ovat kasvaneet ählämien maahatunkeutumisen myötä räjähdysmäisesti, entisaikoihin nähden.
Sinun ajatuksenjuoksusi on vain, et lisää ahlämeitä suomeen ja sitäkautta lisää ongelmia meidän kotosuomeeen,
Etkö sinä espoon kurjuudessa elävä onneton suomalainen voi ymmärtää sitä, et meitä perisuomalaisia, lähes täysjärkisiä mualaistollukoita on suomi täynnä.

Aivankuin niitä ongelmia ei ois riittävästi jo meillä ihan omastatakkoo.

Tähänkö vielä tarvii tuoda ählämiporukka.

Onneksi me täällä savon syrjäkylillä oomme saanna nauttia nykyisten kuntapäättäjien tekemien, järkevien päätösten myötä kaikesta siitä maalaiselämän rauhasta, joka tarvis kuulua kaikille, jopa espoolaisillekkin.

FiftisixtiRe: mamut1.4.2017 8.56
Tietääkö Eero mitä asioita sisältyi ruotsalaislehtien uutisiin, jotka oli otsikoitu: En finne igen.

Eero KekäläinenRe: mamut1.4.2017 9.17
minäkun en ymmärrä ruottinkielestä yhtikäs mitään, eikä kaikkien muittenkaan suomalaisten tarvii ymmärtää ruatsinkielestä yhtikäs mitään
Maailmankaikkeuden vähäpätösimmän maan, jota kieltä pakkotuputetaan kaikille suomalaisille nuorille

FiftisixtiRe: mamut1.4.2017 10.05
Siinä lukee: Taas suomalainen. Ruotsiin muutti satoja tuhansia suomalaisia ja suomalaisten väkivaltaisuus oli tavallista.
Maahanmuuttajat olivat silloinkin monenlaisissa vaikeuksissa. Humalassa tormäilyt olivat leimallisia.
Nykyisin tällaiset otsikot ovat harvinaisia.
Muitaman sukupolven päästä nämä meillekin viime vuosina muuttaneet ovat sopeutuneet eikä heitä juuri kaavilaisesta erota.

alan miesRe: mamut1.4.2017 12.03
Eerolle sanoisin, että Papukaijan kanssa on turha väitellä maahanmuutosta. Papukaijahan on ensin muodostanut mielipiteen ja kyllä siihen sitten tukea löytyy joka puolelta, jos niin haluaa.

Haluaisin kuitenkin painottaa Suomen suurinta ongelmaa eli työttömyyttä. Siitäkin löytyy jopa proaktiivista juttua oheisessa liitteessä.

Jos ei osaa ruotsin kieltä, niin Ruotsin asiat ovat hyvin esillä Tajukankaan suomenkielisessä uudistuneessa linkissä, jota Papukaijankin olisi syytä seurata.

https://pt-media.org/


http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maahanmuuttajien-heikko-tyollistyminen-uhkaa-hyvinvointia/gWLpzSV2

alan kolmas miesRe: mamut1.4.2017 16.05
Eero tuossa ylempänä esitti asiallisen retorisen kysymyksen:

"Mitenkä sinä akm voit olla niin mamumyönteinen ??"

Minä vastaan tähän yksinkertaisesti, että se johtuu ns. mualaisjärestä. Eli tutkainta vastaan on turha potkia.

Parasta on suhtautua asiaan ns. proaktiivisesti. Kun halpaa työ- ja lapsentekovoimaa on kerran tarjolla, niin miksi sitä ei oteta avosylin vastaan?
Näinhän viisaat ihmiset tekisivät.

Amerikassakin eli aikoinaan vain intiaaneja, mutta sinne on luotu melkoinen yhteiskunta, kun otettiin vastaan siirtolaisia ja myös orjia.

Suomalaisiakin sinne meni satoja tuhansia töitä tekemään ja hyvin monella siirtolaisella on vielä ollut rikollinen tausta.

Nykypäivänä ei tarvitse enää aivan orjia ottaa Suomeenkaan, mutta ei isoa ja hienoa Suomen maata saada pidettyä asuttuna vain pienellä persuporukalla.

Kyllä Eeronkin pitäisi se hyvin tietää, että suomalainen mies tai nainen voi joutua hakemaan itselleen kumppanin vaikka Venäjältä, Thaimaasta taikka mistä vaan.

Monelle on tullut kalliiksi, kun on joutunut lähtemään vaimon hakuun esim. Thaimaahan asti.

Minulla on vain sellainen käsitys, että esim. parempaa on vaikea löytää kuin hyvä venäläinen nainen.

Ei ole muuten ylipiä, eikä oo muuten virolaiset, thait tai ählämitkään yhtä ylypeitä kuin monet suomalaiset naiset.

Pikkusen tuossa kuitenkin bussissa vähän aikaa sitten harmitti, kun olin menossa Espoosta Helsinkiin bussilla luokkakokoukseen erääseen keskustan baariin ja bussin ovelle rupesi tulemaan jonoa.

Kiinnitin huomiota siihen, että edelläni jonossa oli maksamassa kolikoilla kuvan kaunis ilmeisesti somalityttö.

Bussikuski oli jo heittämässä rahojaan laskevaa tyttöä ulos. Silloin kysäisin tympeältä bussikuskilta, että paljonko puuttuu? Hän totesi, että 2 euroa puuttuu.

Minulla sattui silloin olemaan poikkeuksellisesti muutama kolikko taskussa, joten minä maksoin bussikuskille tytön puuttuvan maksun ja tyttö pääsi kaupunkiin asioilleen.

Kun tultiin Kampin terminaaliin, niin tyttö poistui ihmisvilinään muina miehinä, mutta en kuullut kiitoksen sanaa.

Pidin tätä vähän pahana, mutta tyttö saattoi ajatella, että taas siinä joku suomalainen kännissä oleva rasvamaha yrittää heittäytyä tuttavalliseksi. Siinä vaiheessa minä olin kyllä täysin selvin päin.

Minä en kuitenkaan tehnyt tästä mamun aiheuttamasta valitettavasta episodista valitusta poliisille, mutta minulle tuli oikein hyvä juhlamieli, kun tiesin, että tulevassa luokkakokouksessa tulen tapaamaan monta sellaista ihmistä, jotka pitävät nykyistä menoa hyvänä ja Suomea kaikkein parhaana maana.

En erehtynyt. Kokouksen koollekutsuja aloitti kokouksen lukemalla Hesarin Unto Hämäläisen 20 kohdan listaa asioista, jotka osoittavat, että Suomi on maailman paras maa.

Kun hän pääsi ylistämään Suomen oikeuslaitosta (muistaakseni noin viides kohta), niin minä tapani mukaan totesin, että minä olen valitettavasti täysin toista mieltä, että voitko lopettaa jo listan kukemisen. Esitin asiasta muutaman käytännön esimerkin Suomen täysin mädästä oikeuslaitoksesta.

Silloin olin yllättynyt, että vieressäni istunut entisen kommunistin tytär totesi, että lopeta äkkiä tuon listan lukeminen. me ei jakseta kuunnella sitä. Totesi, että AKM on täysin oikeassa.

Kokouksen päätökseksi tuli, että hymistyslistaa ei enää luettu, vaan alettiin avoin keskustelu, miten Suomesta voisi tehdä vielä nykyistä paremman maan.

Rikostilastot eivät ole syy. Se on seuraus. Minusta meidän pitäisi Suomessakin etsiä erilaisiin ilmiöihin ns. juurisyitä.

Ajattele Eero nyt edes huutolaispoikia tai renkejä ja piikoja. Eihän maallakaan ennen ison talon pojat vertaisiaan naineet. Ainahan ne vänkäyty isännät ja pojat öisin piian aittaan ja renki taas emännän viereen.

alan mies tuossa yllä mainitsee minulle ikään kuin uutena asiana meidän korkean työttömyyden.

Kysymyshän on taas tilastotiedosta, josta edes Suomen viranomaiset eivät ole yhtä mieltä.

Meillähän on Tilastotoimiston työttömyys ja sitten meillä on TEMIn työttömyys ja ero muistakseni 100 000 henkilön suuruusluokkaa. Kenelläkään ei siis ole oikeata käsitystä edes työttömyydestä, mutta kaikki ovat valmiita siitä antamaan lausuntoja.

Työttömyystilastojen osalta toteaisin samaa kuin rikostilastojenkin osalta. Työttömyys tai piilotyöttömyys ei myöskään ole ns. juurisyy. Se on seuraus jostakin ja aivan ilmeisesti monestkin syystä.

Persut ovat tässä oikeassa sikäli, että yksi työttömyyden juurisyy on Suomen eurokytkentä, joka lopulta tappaa Suomen kaltaisen pienen ja autioituvan maan. Eurosta pitäisi siis erota.

Eurokytkijät pitäisi myös saada vastuuseen tästä koko kansan joukkoitsemurhasta.

Työttömyyden toinen keskeinen juurisyy on Suomen yleissitovat TES-sopimukset. Niistä olisi päästävä mahdollisimman pian eroon ja luotava ihan oikeasti myös halvemman työvoiman markkinat.

Tähän me mennään väkisin, mutta siitä joudutaan maksamaan kova hinta, kun yhteiskunnasta joudutaan poistamaan noin miljoona ns. ei-tolkun suomalaista, jotka nykyään on listattu erilaisiin luottohäiriö- ja muihin rekistereihin viranomaisten ja verottajan toimesta.

Huvittavaa (järkyttävää) on se, että tätä ei-tolkun ihmisten listaa pitää yllä mm. Asiakastieto Oy, joka on vielä pörssifirma.

alan miehen yllä esittämä Kauppalehden artikkeli on asiallinen ja tietysti meillä täytyy olla huoli myös mamujen työllistymisestä ja työllistämisestä.

Ruotsissakin on havaittu, että ei mamu heti työllisty. Leivän syrjään pääsee siellä kiinni vasta noin vuoden kuluttua.

Suomessa tilanne on käsittääkseni pahempi. Meillä yksi keskeinen työllistymisen este on idioottimainen suomenkielen osaamisvaatimus.

Esim. invalidivaunujen tai lumikolan työntäjän ei tarvitse hallita täydellisesti suomen kieltä. Kyllä nykyään moni vanhempi avun tarpeessa oleva suomalainenkin osaa aivan hyvin esim. englantia.

Eihän kukaan voi oppia alle kolmen vuoden tällaista Mikael Agricolan krapuloissan keskimää mongerrusta, jolla saatiin perustettua aivan poikkeuksellinen impivaaralainen kyläyhteisö. Mikael taisi olla vain kateellinen meitä viisaammille ruotsalaisille.

Minulla oli aikoinaan keskikoulussa kaksi hyvää kaveria, jotka olivat kielissä erittäin hyviä, mutta muussa ei sitten kummemmin olleet mukana.

He kehittivät keskenään ihan oman kielenkin, jolla sitten keskenään kommunikoivat, mutta ei uusi kieli levinnyt laajemmin meidän enemmistöläisten keskuudessa. Muistaakseni taidettiin vielä ilkeyksissään varastaakin pojilta kieliopitkin.

Toinen pojista kyllä kirjoitti sitten kielistä laudaturit, mutta toinen ei menestynyt sitten elämässään ihan yhtä hyvin. En ole havainnut, että poikien keksimä kieli olisi jäänyt historiaan edes muinaiskielten museoon.

Eero KekäläinenRe: mamut1.4.2017 17.49
Asetin suoran kysymyksen akmmälle. Akm anto rehellisen suoran vastauksen kysymykseen..
Tutkainta vastaan on turha taistella.
Usiasti taistelu yleensäkin on turhaa.

Mut kuitenkin, joskus oikeus voittaa.
Niinko minun hyvä ystäväni, jo edesmenny lappajarveläinen rikoskomisari Matti Lampi, oli muuten kaikkien tunteman näyttelijän Jussi Lammen isoveli. Isoveli.." jussikin ko on melkein kääpiö.. kaksmetrinen.."

Matin slogan oli.
Mikä ei ole oikeus eikä kohtuus, ei voi olla lakikaan.

Ol muuten mualaispolliisina järkevimmästä kastista.
Rauha hänen muistolleen.
Ja pikkuveli jussille tyttärensä muistolle.

alan miesRe: mamut20.5.2017 19.13
Papukaijan hehkuttama ministeri Lindström puhuu mamuasiaa. Minäkin tykkään, että on hyvä ministeri:

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201705202200151884_pi.shtml?ref=juurinyt_desktop

alan kolmas miesRe: mamut21.5.2017 2.33
Minä tykkään Jari Lindströmistä siksi, että Jarppa ei esitä mitään muuta kuin, mitä hän oikeasti on. Jarppa on kunnioitettava entinen paperimies ja ammatiltaan laborantti.

Suomessa poliitikoilla yleisenä vikana onkin se, että useimmat eivät ole koskaan tehneet mitään oikeata työtä tai edes katselleet oikean työn tekemistä.

Tästä syystä tyypillinen suomalainen poliitikko ei voi tietääkään sitä, miten työtön tai vaikka työtä vailla oleva mamu voidaan työllistää.

Työtönhän ei voi työllistyä, jos se laitetaan johonkin työttömyysputkeen ja sitten virkamiehet alkavat haastattelemaan vaikka viikoittain työttömiä, että miltä se työttömyys nyt tuntuu.

Mamuille on keksitty vielä vaikempi työllistymisen tie Suomessa.

Jos mamu on paetessaan Putinin pommeja kiireessä unohtanut ottaa mukaansa biopassin, niin mamuhan laitetaan muistaaakseni meillä vastaanottokeskuskukseen makuuasentoon kolmen vuoden mittaiseen kranteeniin ja ns. kotoutusputkeen.

Toistaiseksi ei ole ainakaan minulle vielä selvinnyt, haastatellaanko mamuja tuon kotoutusputken kranteenin aikana koskaan. Ainakin työnteko tuntuu olevan mamuilta kielletty, ellei hallitse täydellisesti suomen kieltä ja kirjoita sitä vielä sujuvasti.

Minusta tässä nykymenossa on jotain erikoista, koska ennenhän muistaakseni kepuloisten Ahti Karjalainenkin oli peräti pitkäaikaisena ulkoministerinä kahdessa Kekkosen nimittämässä hallituksessa.

Eikä tuo Ahti valitettavasti ainakaan englannissa ollut minkään kielimiehin maineessa. Päinvastoin. Aika useinhan Ahdilla hommat meni vähän tankeroinniksi, mutta siitä huolimatta ainakin bilateraalinen kauppa Neuvostoliiton kanssa kuitenkin kävi.

Tästä voisi päätellä, että ei täydellinen kielitaito taida ollakkaan niin tärkeätä työteon kannalta, koska on niin monenlaisia töitä, joita pitäisi tehdä.

Tässä suhteessa on ihan hyvä, että Jarppa on käynyt katsomassa tuolla Amerikan maassa, miten siellä ihmiset työllistyy.

Trumpin maassahan kuuluu nykyisin olevan työttömyysastekin vain vähän yli 4%:ia, mutta sekään ei riitä Trumpille. Nähtävästi hän tavoittelee 100%:n työllisyysastetta, mikä on tietysti ihan oikein.

Suomessahan Kuningas Sauli ei ole muistaakseni enemmälti patistellut työttömiä pankolta töihin, kun hänellä esim. Äitienpäivänä meni viimeksi koko päivä, kun hän jakoi mitaleja ansioituneille äideille.

Minä muuten myös kunnioitan suuresti kaikkia Suomen äiteja sekä kantasuomalasia että mauäitejä, mutta minusta äideille ei pelkkä mitali riitä. Voihan sitä vaikeuksissa oleville äideille antaa vaikka ihan silkkaa rahaakin tai muuta apua.

Toivottavasti Jarppa on Amerikan matkallaan selvittänyt senkin, onko Amerikassa paremmat kielten opettajatkin kuin meillä, kun siellä näköjään päästään tekemmän töitäkin jo puolen vuoden kokeilujakson jälkeen. Samanlainen menohan se tuntuu olevan myös Amerikan naapurimaassa eli Kanadassa.

Kyllä täytyy sanoa, että amerikkalaiset ne vasta raakoja ovat tekemään työtä. Siellä ihmetellään meidän kuukauden mittaisia kesälomiakin ja aina he ovat keksimässä kaiken maailman vimpaimia, millä kovaa työtekoa voidaan helpottaa. Nytkin ajattelua varten jo tekoläkykin on tulossa jo kovaa vauhtia markkinoille.

Hyvä olisisikin nyt, jos eduskunnan erinomainen puhemies Maria Lohela tilaisi mahdollisimman nopeasti kaikille Suomen kansanedustajille Trumpin maasta henkilökohtaiset tekoälyt.

Niin ainakin sen jälkeen lainsäädäntötyökin alkaisi sujua meillä eduskunnassa sutjakasti ja ilman mitään virheitä voitaisiin perustuslakia rikkomatta säätää kaikkia suomalasia ja myös mamuja koskevia uusia lakeja.

Kansanedustajien tekoalyjen avulla voidaan myös tyystin lakkauttaa perustuslakivaliokuntakin, koska uusia lakeja suunniteltaessa tekoälyt jo aina heti ilmoittaisivat kansaedustajille, että stop, stop ja punainen valo alkaisi vilkkua.

Tekoäly voidaan ohjelmoida myös ilmoittamaan kansanedustajan omalla äänellä kuin omatunto, että nyt sinä olet säätämässä taas perustuslain vastaista lakia, mietipä vähän, mitä sinä oikein meinaat tehdä.

Meillä ei tuo työteko tunnu onnistuvan myöskään kansanedustajilta. Viime viikollakin oli joissain iltäpäivälehdissä pitkät listat sellaisista kansanedustajista, jotka ovat pudonneet syystä tai toisesta eduskunnasta.

Koska kansanedustajat eivät tyypillisesti ole koskaan töitä tehneet, niin monet entiset kansanedustajat ovat sitten hakeutuneet ns. sopeutuseläkkelle.

Minua hieman ihmetytti nuo eläkkeet, kun joillakin niiden taso oli jopa kirkkaasti yli 100 000 euroa vuodessa ja oli saatu vielä hyvinkin lyhyen kansanedustajan työn perusteella.

Sitten minua alkoi myös ihmetyttämään, kuinka eräät eliitin jäsenet ja eduskunnasta pudonneet entiset kansanedustajat ovat jo vähän yli 40-vuotiaina heittäytyneet jopa 40 000 euron vuosieläkkeille.

Tällaisessa menossahan ei kerta kaikkiaan ole mitään järkeä.

On eriitäin hyvä, että Jarppa tajusi lähteä katsomaan, miten asioita hoidetaan Trumpin maassa. Siellähän nytkin ollaan panemassa rajoja kiinni kaiken maailman pomminheittäjiltä, joka on tietysti ihan oikein.

Jo ihmisoikeudellisestikin on parempi tarkistaa maahan tulijat ennen maahan tuloa, jolloin ei jouduta ei-toivottujen maahantulijoiden kyseenalasiin pakkopalautuksiin vaikka sitten Syyriaan pommien ja sariinikaasujen ruoaksi.

alan kolmas miesRe: mamut23.5.2017 22.02
Ystäväni Eero Kekäläinen on yllä aivan väärässä ja tarjouksissa ulkona kuin lumiukko.

Todellakin vaaleissa "äänestäjät saavat antaa jopa keskustalaiselle juankoskelaiselle linjalle tuomionsa tai kiitoksensa." vaikka Eero Kekäläinen ei uskoisi.

Pääasia on, että kepulandiassa ei mielenosoituksia vaikka Venäjälläkin on näköjään ollut pieniä mielenosoituksia Eero Kekäläisen mielipiteitten johdosta, kuitenkin lähinnä Moskovassa ja Pietarissa. Moskovassa uskotaan, että Eero Kekäläinen on kepulainen oppositiojohtaja ja tarjousten tekijä, mutta se ei pidä paikkaansa.

Venäjällä demokratiaan kuuluukin, että 30% kansasta äänestää vuodesta toiseen 90%:sti Putinia eikä esimerkiksi minua tai Eeroa.

Juankoskellakin on tärkeätä, että vähintään 20%:a väestöstä äänestäisi New Stromsia ja minua. Juankoskelaisena minä tein esimerkiksi pesälle parhaan tarjouksen, edelleen voimassa.

New Stromsin tarjoukset ovat aina periytyneet alkiolaisessa hengessä isältä pojalle kuin kotitila.

Tästä syystä ketterä New Stroms yhtiö uudistuu koko ajan ja ikivanhassa sananlaskussakin sanotaan, että pojasti polvi pahempi. Tästä Eero kekäläinen on taysin ulkona.

Vai muistinko nyt tuon vanhan ystäväni viisauden vahingossa väärin?

Kysymyshän on tietämyksestä ja tarjouksista.

Eero Kekäläinen ei ole tehnyt ensimmäistäkään tarjousta, ja sen takia Eero Kekäläinen on myös tehdasasioissa ulkona kuin lumiukko.

ErkkiRe: mamut24.5.2017 7.16
Onko New Stromsin Papukaija seonnut?

AKM, se aikoa oikeaRe: mamut24.5.2017 13.16
AKM, se ainoa oikea on täysin kunnossa, mutta trolli on seonnut.

Trumpin sanoja lainatakseni sanon sen vielä selvästi: "Trolli is a nut job".

Mediassa ilmaus voidaan kääntää myös selvälle suomen kielelle "Trolli on hullu" eli erittäin vaikea tapaus, jolle on syytä kirjoittaa M1-luokan pakkohoitomääräys.

M1-luokan henkilöillä on seuraavat oireet:

"Täysi-ikäinen henkilö voidaan toimittaa ja määrätä tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon vain, jos seuraavat kolme edellytystä vallitsevat samanaikaisesti:

Henkilön on oltava mielisairas eli psykoottinen.

Henkilö on mielisairautensa hoidon tarpeessa siten, että hänen hoitoon toimittamatta jättämisensä pahentaisi hänen mielisairauttaan, vaarantaisi hänen terveyttään tai turvallisuuttaan tai vakavasti vaarantaisi muiden henkilöiden terveyttä tai turvallisuutta.

Mitkään muut käytettävissä olevat mielenterveyspalveluiden vaihtoehdot eivät sovellu käytettäviksi tai ovat hoidollisesti riittämättömiä."

alan kolmas miesRe: mamut4.6.2017 18.43
Ystäväni Eero Kekäläinen on valitettavasti NS:n asioista ulkona kuin lumiukko, koska hänen tarjouksensa on liian alhainen.

NS on osakeyhtiö, jossa valtaa käyttää tietysti yhtiön osakkeiden omistajat (yhtiökokous). NS ei ole julkinen yhtiö, eikä sen tarvitse tehdä yhtikäs mitään.

Juankoskelaiset ovat NS:n sijoittavia ystäviä ja kertovat hyväuskoisille kaikenlaisia tarnoita NS:stä, koska kylän miehet suunnittelevat parhaillaan vähemmistöosuuden ostamista ketterästä ja innovatiivisesta NS:stä, joka aloittaa mm. vaikeuksissa olevan maatilojen konsultoinnin, koska pankit ovat ajaneet monet tilalliset Eeron kaltaiseen hirttoköyteen.

NS ei voi hyväksyä sitäkään, että Eero Kekäläinen puree tällä tavalla yritteliäitä ja lainkuuliaisia ihmisiä pienellä sijoitusehdotuksella Nemea Bankin kautta.

Patiksen miesten onkin syytä pitää kiirettä sen KAKEn sijoituksen osalta, ettei NS muuta suunnitelmiaan suunnatusta osakeannistaan, koska sijoitustarjouksia on tullut myös jopa Eero Kekäläisen lähipiiriltä, nekin tosin liian pieniä.

Ja Ruukin pässi on löytynyt!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: