Keskustelu

alan kolmas miesNyt on Saulilla hyvin pullat uunissa5.4.2017 15.00
Nyt se on nähty. Kiinan Presidenttipari kävi moikkaamassa Saulia ja Jenniä Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi.

Onneksi Kiinan Presidenttipari ei tiettävästi tuonut mitään merkittävämpää tuliaislahjaa Lennulle, vaikka Presidentti toivotti puheessaan valoisia yhteistyön hetkiä Suomen ja Kiinan välillä myös tulevan sadan vuoden aikana.

Se voidaan heti sanoa, että Kiinan Presidentillä on erittäin hyvä maku naisten suhteen.

Hänen vaimonsa ei olekaan mikään tavallinen Svetlana vaan todellinen muotikaunotar ja varsinainen tähti, kuten alta selviää:

"Kiinan presidenttipari Xi Jinping ja Peng Liyuan vierailee parhaillaan Helsingissä. Rouva Peng Liyuan, 54, on tunnettu paitsi presidentin puolisona myös oopperalaulajana, kansanmuusikkona ja näyttelijänä."

www.iltalehti.fi/muoti/201704050114718_mu.shtml

Varovaisena miehenä Sauli ei mennyt sössöttämään mitään Kiinan ihmisoikeuskysymyksistä eikä käsittääkseni myöskään kepuloisten jatkuvasti jauhamasta ilmaston lämpenemisestä.

Jos Saulin serkkupoika Ville olisi ollut paikalla noissa tärkeissä tapaamisissa, niin sitä ei tiedä, millaisen lopputuloksen ystävyysneuvottelut olisivat saaneet.

Saulihan oli jo kuullut Putinilta Arkhangelissa, että ilmaston lämpeneminen ei olekaan ns. man made-ilmiö (ihmisen aiheuttama).

USA:ssahan Trump on myös todennut, että ei hän ole ihan varma siitä, mikä tuon ilmaston lämpenemisen lopulta aiheuttaa. Sitä paitsi nykytekniikalla voidaan jo hyvin tuottaa sähköä kivihiilestäkin lähes nolla päästöillä.

Kun Kiinan Presidentillä on tuollainen kaunis ja sivistynyt vaimo, niin voi odottaa, että Valkoisessa Talossa syntyy hyvät keskustelut, kun Trumpille ei myöskään ole vaimona mitään tavallista rummppia, vaan kansanvälinen useita kieliä hallitseva kaunotar.

Minun muistini mukaan Trumpin Melania vaimohan on jo laittanut 10 vuotiaan poikansa Barroninkin lausumaan kiinalaisia runojakin. Joten voimme odottaa, että tällainen lausuntatilaisuus Kiinan Presidenttiparille järjestetään Amerikassa.

Minusta on erinomainen asia, että tärkeillä valtiomiehillä on kauniit ja viisaat vaimot, niin silloin keskusteltavaa riitää ihan arkisistakin asioista, ettei tarvitse koko ajan mietiskellä, missä vaiheessa joudutaan painamaan ydinohjusten nappeja.

Sehän yleisestikin tiedetään, että menestyneen miehen takaa löytyy aina nainen.

Matti ja Teppokin tietää tämän asian ja lauleskelee:

"Kaiken takana on nainen...."

https://www.youtube.com/watch?v=NDh4VlGHMXU



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: