Keskustelu

UskoPaikallis-pravda saa uuden päätoimittajan18.5.2017 10.05
Mathalt Koillis-Savon päätoimittajaksi

Nimitys Paikallislehti Koillis-Savon uudeksi päätoimittajaksi on valittu filosofian maisteri Minna-Liisa Mathalt, 46. Hän on työskennellyt aiemmin toimittajana Pitäjäläisessä sekä Koillis-Savossa ja toiminut Pitäjäläisen päätoimittajana viime heinäkuun alusta alkaen. Koillis-Savo ilmestyy kerran viikossa Juankoskella, Kaavilla, Tuusniemellä ja Riistavedellä. Mathalt jatkaa myös Pitäjäläisen päätoimittajana ja aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alusta.

editor-in-chief, evpRe: Paikallis-pravda saa uuden päätoimittajan18.5.2017 12.14
Näyttää siltä, että Keskisuomalaisen päättäjät ovat lukeneet selvitysmies prof. Olli Mäenpään ja YLE:stä erotetun toimituspäällikkö Jussi Erosen selvitykset YLE:n journalistisesta linjasta ja riippumattomuudesta.

Eilenkin laajassa TV:n Ajankohtaiskeskustelussa kävi selväksi, että YLE:n nykyjohdolla ei ole taitoa eikä kykyä harjoittaa riippumatonta tiedonvälitystoimintaa Suomessa.

Ainoaksi keinoksi silloin tulee se, että omistaja päättää lakkauttaa hallintoneuvoston tarpeettomana ja koko hallitus, toimitusjohtaja ja vallanhimoinen vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen irisanotaan.

Ainoastaan tällaisella radikaalilla leikkauksella YLE:een laajasti levinnyt viestinnän ja toimittamisen syöpä voidaan eliminoida ja Suomen jyrkästi pudonnut sija kansainvälisellä sananvapauden listalla voidaan palauttaa.

Koillis-Pravdaan on valitettavasti päässyt jo leviämään sama maan tapa kuin YLE:een.

Siksi Koillis-Pravda on menettänyt lukijakuntansa sekä myös lähes kaikki muut mainostulonsa paitsi Esteri Kangasveijarin kepuloiset höpinät Juankosken kaupungin hyvinvoinnista ja pienen sekä ketterän konkurssikunnossa olevan Tratta BF:n tuotantoennätyksistä.

Minna-Liisa Mathaltia onnittelen lämpimästi uudesta tehtävästä!!

Hyvää paikallislehteä onkin jo kymmeniä vuosia odoteltu Koillis- ja Pohjois-Savossa. Minna-Liisalla on siis kaikki mahdollisuudet uudistaa Koillis-Pravdan pimeältä keskiajalta peräisin ollut toimituksellinen linja.

Ensiksi Minna-Liisa voisi ottaa esille vaikka Kuopion maitokaupungin maatalouden kriittisen tarkastelun.

Koska ilman merkittävää tuotantosuunnan muutosta monien maitotilojen kohtalona tulee olemaan konkurssi aivan samalla tavalla kuin on käynyt keskellä Juankosken entistä kaupunkia ensin Römssylle ja sitten biolämmölle ja kohta myös Tratta PBF:lle.

Toivotaan menestystäRe: Paikallis-pravda saa uuden päätoimittajan18.5.2017 15.54
On totta, että uusi päätoimittaja voi tuoda uuden tuulahduksen paikallispaperiin. Paperiin joka on ollut vuosia keskustan äänenkannattaja vahvasti keskustataustaisten henkilöiden puuhastellessa paperin parissa. Tuottajana ilmeisesti jatkaa keskustaustainen toimittaja joka on vienyt paperia suuntaan joka on valunut alaspäin kuin lehmän häntä. Monet entiset paperinlukijat eivät edes enää ilkeä pitää paperia pöydällään kun luulevat toisten ajattelevan, että siinä on taas yksi kepuloinen kun paperia pöydällään pitää. Tähän se johtaa kun paperista oli se mikä tahansa tulee yhden puolueen äänitorvi. Niin ja vielä kaiken lisäksi onhan paperi todella kalista vaikka pyyhkeeksi.

KeskustalainenRe: Paikallis-pravda saa uuden päätoimittajan19.5.2017 16.13
Papukaija Ylen toimitusjohtajaksi!

editor-in-chief, evpRe: Paikallis-pravda saa uuden päätoimittajan30.5.2017 0.15
Minulla on tapana ennustaa asiat oikein. Näin tapahtui taas YLE:n johtajakriisin kohdalla.

Kuuden laudaturin, itsevaltainen ja ylimielinen Atte Jääskeläinen irtisanoutui YLE:stä. Omatoimisesti, mutta tietysti myös ohjatusti.

Irtisanoutuminen tapahtui "hyvässä yhteisymmärryksessä" toimitusjohtajan ja hallituksen kanssa.

Fakta on, että Atte Jääskeläisen itsevaltainen ja suuruudenhullu toimintatapa on pilannut Suomen maineen kansainvälisillä sananvapauden listoilla pitkäksi aikaa eteenpäin. Vahinko on tapahtunut, mittaamaton ja erittäin huonosti korjattavissa.

Osasyyllinen on myös Terra Sipilä, jonka toimintaa mm. YLE:n uutisointien kohdalla on jo useampaan kertaan selvitetty myös oikeuskanslerin toimesta.

Lopullinen niitti oli, kun suuruudenhullu Jääskeläinen kävi Forssassa esitelmöimässä, että Suomen Julkisen Sanan Neuvostokin voidaan melkein alistaa Atte Jääskeläisen ja YLE:n harkintavallan alle.

Ei ole koskaan ennen Suomessa nähty sitä, että yksi toimittajapahanen kuvittelee olevansa kaikkien muiden toimittajien yläpuolella.

Kepuloiseen kenttään laajemminkin on iskostunut sellainen outo ajatus, että ainoastaan kepuloiset ymmärtävät, millaista alkoholipolitiikkaa, viestintäpolitiikkaa, teollisuuspolitiikkaa, sosiaali- ja terveydenhuoltopolitiikka, koulutuspolitiikkaa, ulkopolitiikkaa ja kaikkia muitakin mahdollisia politiikkoja tulee tässä maassa harjoittaa.

Minusta on täysin kohtuutonta ja huolestuttavaa, että koko Suomen kansa on saanut kärsiä vuositolkulla siitä, kun Santeri Alkion isä oli aikoinaan korviaan myöten velkaantunut maakauppias ja kova viinamäen mies sekä ankara isä, mikä jätti elinikäisen henkisen vamman nuoreen ja ilmeisen herkkään Santeri Alkioon ja tietysti myös kaikkiin kepuloisiin.

Raamatussakin sanotaan, että isien pahat teot kostetaan lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen saakka.

Atte Jääskeläinen ei tietenkään yksinään ole YLE-jupakassa kuitenkaan syyllinen.

Jääskeläisen toimintaa ovat valvoneet tai jättäneet valvomatta toimitusjohtaja, hallitus ja hallintoneuvosto.

Hallintoneuvostossakin on kepuloisilla ollut kohtuuttoman suuri edustus.

Jääskeläisen esimiehet eivät siis selvästikään ole valvoneet itsevaltaisen ja omapäisen Jääskeläisen toimintaa.

Tästä syystä YLE omistajan äänen on kuuluttava myös muun yhtiön johdon osalta.

Hallintoneuvosto jo lähtökohtaisesti on historiallinen ja tarpeeton jäänne, joka on syytä lakkauttaa. Eduskunta osaa ilman hallintoneuvostoakin rahoittaa YLE:n kohtuullisia toimintakuluja.

Uudet miehet tarvitaan myös toimitusjohtajan pallille ja tietysti hallitukseen, koska he ovat olleet vastuussa Jääskeläisen surkeasti epäonnistuneen toiminnan ojauksessa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: