Keskustelu

Pekka V, kristillisdemokraattiVastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 11.36
Aikoinaan Kekkonen kirjoitti myllykirjeitä poliittisille henkilöille ja muistan erään puolueen johtavalle hän kirjoitti: "onko pääsi mennyt niin pyörälle moukariringissä ja sitten politiikassa, ettet muista omia päätöksiäsi."
No käytän samaa Lösöselle.
Juankosken terveyskeskuksesta tehtiin suunnitelma peruskorjauksesta vuonna 2006, mutta suunnitelman muunsi Keskustaryhmä silloisen hallituksen puheenjohtajan vaatiessa miljoonien lisärahaa terveyskeskuksen suunnitelmiin ja uusi suunnitelma viivästytti ensiksi terveyskeskuksen rakentamisen aloitusta. Silloin päätös oli yksinkertaisella enemmistöllä Keskustapuolueen tekemä.
Martti ja minä esitimme ryhmänä terveyskeskuksen pikaista peruskorjausta vuonna 2008 loppupuolella ja siihen yhtyivät kaikki ryhmät. Ensiksi päätettiin rakentaa terveyskeskuksen remontti ja sitten vasta Juantehtaan koulu ja sitten keskuskeittiö, jos Kaavi on mukana.
Uuden valtuuston kokoontuessa 2009 valtuustoseminaarissa ja sitten hallituksessa määritettiin, että terveyskeskus on rakennuskohteista ykkönen ja sitten Juantehtaan koulu. Kuitenkin Keskustaryhmä, johtoryhmä , siis Kettunen ja Lössönen johdossa päättivät rakentaa keskuskeittiön ja hanke pysäytti terveyskeskusremontin ja se lykkääntyi Keskuskeittiöhankkeen alta. Myös uudistukset keskuskeittiöön ja sen uusi sijainti siirsivät terveyskeskuksen valmistumista.
Nyt se totuus:
Keskuskeittiöhanke käynnistettiin vuonna 2009 ja se valmistui 2010 ja terveyskeskusremontti ja sen suunnittelu aloitettiin 2006 ja se valmistui vuonna 2011, siis viisi vuotta kesti saada Juankoskelle uusi terveyskeskus, mutta uusi keskuskeittiö yhdessä vuodessa. Tällä tavoin saatettiin vaaraan työntekijät terveyskeskuksessa, sillä terveyskeskus oli jo vuosia saanut varoituksia home- jasienihiukkasista. Myös potilaiden asemaa ei ajateltyu laisinkaan.
Kyllä taitaa olla todella pää pyörällä sekä valtuuston ja hallituksen Keskustalaisilla puheenjohtajilla, kun totuus ei tule mieleen edesomissa kirjoituksissa tai sanotaanko ainakaan omissa höpinöissään. Uskottavuus on kyllä heiltä mennyt jo aikoja sitten.
Muuten arvaatteko miksi keskuskeittiöttä kutsutaan keskustankeittiö... ja syy on se, että siksi, että vain Keskustaryhmä ajoi sen läpi sen turhuudesta välittämättä. Ja se maksoi juankoskelaisille miljoonalaskun(pelkästään keskuskeittiöhanke 4 milj.) ja turhat sairaalamatkat Kuopioon ja Kaaville ainakin kahden ylimääräisen vuoden ajan.
Tuon faktat esille vaalipaneeleissa ja silloin ei valehtelu auta. Totuus on aina voittava.

TTRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 13.02
Kyllä on keskustalaiset pahassa pulassa, kun nyt pakotetaan Lösönenkin kusettamaan nenä punaisena. Aika paksua väittää, että kahden ison investoinnin tai oikeastaan kolmen yhtäaikainen investointi on nopeutta lisäävää, kun tiedetään kunnan rajallinen aika tarkastuksiin, selvittelyihin ja suunnitteluihin.
Muistan, että Lösönen pahoitteli lehdessä, että terveyskeskusremontti viivästyy parilla vuodella. WEikö muisti oikein pelaa.
Taitaa vain Vartiainen olla liian paha vastustaja tietoineen ja puhtaine omatuntoineen.

Anna KRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 14.18
Siltä tämä on haiskahtanut jo pitkään, että Pekka on saatava luottamustehtävistä pois.

Pekka VRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 15.04
Moro vielä,
katsoin vanhaa Radio Savon uutista, jossa kerrotaan seuraavaa: "uusittu terveyskeskus otetaan tänään käyttöön. Juankosken terveyskeskuksen remonttia suunniteltiin vuosia. Rakennus asetettiin käyttökieltöön sisäilmaongelmien takia vuonna 2007. Siitä lähtien se on ollut suljettuna, kunnnes se avattiin 1.2.2012. Röntgenosasto ja osia terveyskeskuksesta avataan vasta kesällä."
Juantehtaan kouluremontti ja keskuskeittiöhanke olivat ensisijalla Lösösen ja Kettusen johtaman Keskustaryhmän listalla ja terveyskeskus jäi vasta viimeiseksi ja valmistuikin viimeisenä. Keskuskeittiö oli valmistunut jo aikaisemmin. Mutta sehän oli Lösösen poliittinen linja. Ensin kalliit remontit, kaupunki ylivelkaantuneeksi ja kriisikunnaksi ja vasta sitten juankoskelaisten terveys.
Olen selkeästi Kettusen ja Lösösen maalitauluna ja he käyttävät arvottomia ja kunnianvastaisia valheita ja aina oikeus ja oikeamielisyys voittaa. En vain olisi uskonut Lösösestä, mutta onhan hän syönyt sanansa vaaliehdokkuudestaankin.

harmageddonRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 15.30
Taitaa olla maantapa tuon sanansa syönti Juankoskella!

PVRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 15.54
Minun pitää korjata kirjoitusvirhe: terveyskeskus valmistui vuonna 2011 ja lopullisesti elokuussa 2011.
Savon sanomissa kerrottiin, että "viivästyksistä huolimatta" terveysasema valmistui neljän ja puolen vuoden tauon jälkeen.
Mutta Lösösen mukaan viivästyksiä ei tullut vaikka kolmea yhtäaikaista remonttia ja investointia tehtiin. Minä kerroin, että terveysaseman peruskorjaus oli yhteinen päätös, jota Pohjolainen ja minä olimme esittäneet pikaisesti suoritettavaksi, mutta kaupungin johtoryhmä teki viimeiseksi terveyskeskusremontin, joka on totta ja se valmistui siis viimeiseksi alustavasti helmikuussa 2011, muutta röntgen ja muita oleelliset osastot vasta elokuussa 2011. Juantehtaan remontti valmistui ensimmäisenä 2010, sitten keskustankeittiö ja vasta viimeisenä terveysasema.
Kuka valehtelee, kun se en ole minä eikä Savon Sanomat, tai Radio Savo uutiset.

YstäväRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 15.58
Pekka Vartiainen älä välitä näistä Keskustalaisista "metsästäjistä. Helsingin sanomissa oli uutinen, jossa toinen ampui toista selkään kun luuli metsoksi. Nyt näyttää luulevan sinua kaakanaksi, kun ampuvat ja puukottavatkin selkään. Mitäköhän aikovat ampua, kun pääsevät hirvimetsään. Luultavimmin naapurin puimakonetta ja siittä kultainen puimurimerkki ja toivotaan, että on jakoavain mukana, että voivat päästää öljyt pihalle.

JPRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 20.22
Hei vaan täältä aika läheltä.
Luin Jouko Lösösen kirjoituksen tai haukkumakirjeen kohdistuen Valtuutettu Pekka Vartiaiseen, niin piti kirjoittaa itsekin, kun tiedän virkani puolesta, miten pienissä kunnissa yhtäaikaisten investointien ja rakennusprojektien kanssa käy.
Ensinnäkin kunnassa ei ole riittävästi henkilökuntaa isoihin yhtäaikaisiin projekteihin niin, ettei niistä koituisi viivettä ainakin kahdelle kolmesta projektista. Tarvitaan insinöörejä, rakennustarkastuksia ja teknistä henkilökuntaa ja siihen ei resurssit riitä.
Toiseksi kilpailutus hankintalain mukaisesti ei onnistu yhtäaikaisesti, sillä projektit ovat yleensä aivan eri mittaluokassa ja muutenkin eri tarpeisia. Kun Jouko Lösönen kertoi, että viivettä ei tullut, on se aivan selvää, ettei hän tiedä kunnan rakennusprojekteista mitään. Hankintakilpailu tapahtuu aina projekteittain ja ne ovat pitkämuotoisia ja byrokraattisia ja kestävät aina jonkin aikaa. Nyt jos projekti on koskenut keittiöhanketta ja toinen terveysasemaa, on niillä eri hankintakilpailut lähes kaikessa rakennusosissa ja teknisissä laitteissa ja kalusteissa. Keittiöhankinta koskee myös sen alan hankintakilpailutusta.
Kun vielä lasketaan siihen mukaan koulurakennuksen peruskorjaus niin valtavana, kuten se oli Juankoskella, on selvää, että viimeiseksi valmistunut terveyskeskus/asema kärsi isoakin viivettä valmistumisessaan.
Ja voin ammattilaisena sanoa, ettätäytyy ihmetellä suuresti Jouko Lösösen haukkumakirjoitusta. Täysin perusteeton kirjoitus.
Ystävällisesti J Pontinen

Äänestäjää ei enää voi höynäyttääRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan13.9.2012 21.27
Kaiken tämän kirjoittelun ymmärtää kuntalaiset ja täytyy vaan jotenkin antaa anteeksi.
Koska kyllä keskustapuolueella on todellinen hätä kuinka seuraavissa kunnallisvaaleissa käy.
Jos käy niin, että keskusta menettää yksinkertaisen asemansa Juankoskella mikä on melko varmaa, niin onhan se melkoinen takaisku puolueelle.
Kuitenkin he ovat yksinkertaisen enemmistönsä turvin tähän saakka tehneet päätöksiä, niitä päätöksiä, joilla ovat velkaannuttaneet Juankosken tuhon partaalle 35 miljoonan euroon nousevine velkoineen. Ja tämän lisäksi tehneet viiden miljoona euron kuntatakauksen ym. päätöksiä jotka siirtyvät vielä karvaasti maksettavaksi kuntalaisille. Tästä syystä ei enää kannat äänestää keskustapuoluetta.
Ei ole epäilystäkään ketkä ovat syypäitä siihen, että kunta on nyt valtiovarain ministeriön holhouksessa nyt. Siitä ei voi keskustapuolue syytää Juankoskella kuin omia päättäjiään.
Tämä on yksin kertaista ja totta todeta.
Enemmistö heillä on ollut, jota he eivät voi mitenkään kieltää syyllisyyttään.
Joten päätökset ja niistä kurjuus on tullut täysin keskustapuolueen hyväveli verkoston kautta.
Siinä on muita puolueita turha syytellä. Tämän lisäksi ovat narranneet mukaansa kokoomuksen edustajan Marttilan Päivin.
Päivi on unohtanut kokoomuspolitiikan kokonaisuudessaan sääli kokoomusäänestäjiä.
Tämä kantaa tuoda julki näin kokoomus äänestäjille. Demarit ovat menneet myös keskustapuolueen talutusnuorassa täysin.
Ovat lunastanet saamiaan paikkoja varapuheenjohtajistossa.
Narrasivat demaritkin samaan veneeseen täysin paikkajako lupauksilla. Nyt sitten kuntalaiset päättävät jatkuuko sama meno vai tuleeko sellainen muutos ja sen myötä puhdistusta älyttömään taloudenpitoon. Jos halutaan mennä nykymenolla silloin pitää äänestää keskustapuoluetta, mutta jos halutaan muutosta äänestä Itsenäisyyspuoluetta, Kristillisdemokraatteja, Vasemmistoliittoa tao Perussuomalaisia.

muistelen minäkinRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan14.9.2012 6.52
Ilman mitään poliittista sitoumusta suuntaan kuin toiseenkaan ja ilman kirjallisia dokumentteja on vaan sellainen muistikuva,jotta terveyskeskusremontti viivästyi juuri sen takia,että keskuskeittiötä alettiinkiin tekemään suuremmassa mittakaavassa kuin aiemmin oli tarkoitus. Voinhan muistaa väärin mutta aika kauan se remontti kesti

iloista syksyä.Re: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan14.9.2012 15.09
enpä tiedä keittiöistä mutta olen sydämmellisesti ilonen että lapsilla on huippu hyvä koulu.ja kuntalaisilla homeeton terveyskeskus ja ystävällinenpalvelu..veleka on suuri mutta onhan siinä minusta vastinettakin. nämähän on arvostus kysymyksiä..minusta kuntalaisten hyvinvointi on tärkeintä...toisille ehkä raha...että eipä syytellä kettään tavallaan kaikki on oikeassa ja hyvä niin.

Tosi onRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan14.9.2012 16.56
Keskuskeittiöhanke oli yksin ja täysin Lösösen ja Kettusen päätöksiä ja se johtui myös siitä, wettä ruokahuolto- ja siivoustoimen johtaja oli keskustalainen varavaltuutettu, sivistyslautakunnan jäsen, joissa pesteissä itse määräsi koulujen ruokahuoltoa Kettusen ja Lösösen johdolla. Tässä ei syytellä ketään, vaan todetaan tosiseikat, jotka ratkaisivat n. 4 miljoonan ylimääräisen investoinnin ja nyt vielä n. 500000 euron lisämaksun vuosittain ja kaikki lasketaan palvelujen järjestämisessä. Katsokaa vaikka Säyneisen koulun ruokamaksun vuosittain. Viime vuonna ruokamaksut Säyneiselle oli n. 35000 euroa, lisäksi puolikas työntekijä ja lisäksi kuljetuskustannukset. Vuonna 2009 Säyneisen keittiön aikaan lasten koko vuoden ruokamateriaalikustannukset olivat n. 5000 euroa. Säyneisen keittiö tuotti voittoa omalla keittiötuotannollaan myymällä ruokaa sitä haluaville, myi leivonnaisia, kakkuja, pullia sämpulöitä ja tuotti todella paljon. Keittäjän palkka on nyt taas käytössä keskuskeittiössä, kuten niiden 6 lisätyöntekijän lisäkustannukset vuosittain, vaikka keskuskeittiön piti keventää henkilötyövuosia n. 3. Ja nyt lisäys on 5. siis 8 henkilövuoden valehtelu arvioissa. Joten siis takaisin Säyneisen kouluruokakustannuksiin. Voitte itse laskea lisäkustannukset, sillä sama keittiö on käytössä ruokailuun valmistautuessa, nyt siellä on kymmenien tuhansien cook and chill-uuni ja uusi iso pesukone ja jäteastiat, joita ei tarvittu aikaisemmin. Siis kaikkine kustannuksineen lisäkustannus Säyneisen koululle ja sivistystoimelle on n. varmasti jo lähelle 70000 euroa. Kun Juankoskella on useita kouluja, saadaan tappiomäärä verrattuna vuoteen 2009 ja sitten vielä ruan laatu ja jätemäärä.
Siinä on Kettusen ja Lösösen hienoja päätöksiä, joilla Juankoski on saatu kriisikunnaksi ja Suomen taloudellisesti heikoimmaksi kaikilla mittakaavoilla laskien.

Rahalla saa, mutta Rane ei maksa...Re: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan14.9.2012 16.57
Minä olen surullinen siitä, että todella hyväkuntoista amiskaa ei otettu pysyvästi alakouluksi, sillä olihan rakennus parhaassa kunnossa Juankosken koulukiinteistöistä. Olisi säästetty 3,5 milj, euroa ja nyt menevät korot ja käyttökustannukset. Paskakonsulteille maksettiin 2-30.000,- paskaraportista, jolla todisteltiin juuri peruskorjatun rakennuksen kunto heikoksi. Tämä sitten syötettiin luottamushenkilöille.
Olen myös surullinen siitä, että kaavilaiset petettiin terveyskeskushankkeessa ja sitten vielä rakennettiin 6 milj. euron remontilla, vaikka alunperin piti rakentaa 2,5 miljoonalla dementiakoti, johon kuuluu terveyskeskuksen päiväaikaiset palvelut. Niinhän ne ovat lähinnä nytkin. Montako sataa tuhatta euroa maksoi röntgen-pelleily, kun ei voitu sopia Kaavin kanssa etukäteen, vaan alettiin antaa Kaaville määräyksiä Juankosken röntgen-palvelun hyväksyttämiseksi.
Olen myös surullinen älyttömästä valokuitupuhalluksesta, kun tarvitsisimme siihen hankkeeseen uhrattuja ja uhrattavia rahoja peruspalvelujen kehittämiseen ja velkojen maksuun. Kaupalliset operaattorit hoitavat laajakaista-asiat halvalla ja ilman Peten, Ranen ja Joken sotkeutumista koko juttuun.
Erityisen surullinen olen Keskustan Keittiön epäonnistumisesta. Emme saa entistäkään laatua, eikä työntekijöiden rasitukset ole ainakaan pienentyneet. Maksamme kuitenkin ruokapalvelusta 400.000,- enemmän kuin ennen. Kaupunki auttaa omaa keittiötä kilpailussa yksityisten kanssa n. 1,50/ateria. Se tapahtuu meidän rahoillamme.
On suruun aihetta siinäkin, että kaupunginjohtajan jääviyksistä alkaneet valitukset ja muu kärhämöinti tehtaan lainan takauksen ympärillä on maksanut meille taakan kantajille jo yli 500.000,-. Tehtaalle on myönnetty laskuluottoa satoja tuhansia. Ovatko takaamamme lainen lyhennykset, korot ja provisiot tulleet maksetuiksi? Kaupungin johto ei kerro, vaikka tietää.
Toivotan iloista syksyä todella kaikille, vaikka oma syksyni on pilalla kunnan talouden raunioittamisen ja kaiken asioiden salailujen ja vääristelyjen takia.

jjRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan25.1.2014 17.25
joniin joutava paskan puhuja jouko lösönen on

PVRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan25.1.2014 17.41
Moro,
Jouko Lösösen ja Kettusen paskanjauhamiset veivät kepulta yksinkertaisen enemmistön ja ns. valitut luottamuspaikat.
Itse sain haluamani paikan ja lisäksi monia muita tärkeitä luottamuspaikkoja, joten mielestäni paskanjauhanta ja valehtelu sai palkkansa.
En muistele pahalla, joten nyt mennään näillä ketjuilla.
Mutta en varmasti koskaan myöskään unohda solvauksia.

ggRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan28.1.2014 21.53
jouko lösönen on kansa kunnan petturi

aaRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 8.01
Onko hyvä tunnelma Peten, Joken ja Ranen konjakkihetkissä?

Huonosti käviRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 8.04
On tietysti totta, että Jouko Lösösen aikana tehtiin nämä suuret mokat kuten yli-investoinnit ja viiden miljoonan euron kunttataus joka vieläkin on ilman lainvoimaa.
Vieläpä mennyt myöskin laittomasti maksuun väärästä pussista.
Mutta kuitenkin pitää ajatella niin, että jos joku on viimeisenpäälle tyhmä, niin ei tällaisia mokia voi yhden ihmisen syyksi kokonaan laittaa. Siinä on kyllä ollut näitä hummeripoikia muitakin pikapäätöksillä viemässä eteenpäin, joten jaetaan vähän sitä petturuutta myös muillekin.
Eikös vaan tehdä näin, niin ei käy liian raskaaksi epäonnistuminen yhdelle ihmiselle.
Jouko oli aloittelija politiikassa, joten ei olisi pitänyt laskea näitä kokemattomia hummeripoikia valtaan, nyt tästä kärsii koko Juankoski.

Ehkä menetykset voidaan jotenkin vielä vuosikymmenten saatossa unohtaa, mutta ei lähimmän kymmenen vuoden aikana, niin täydellinen oli poikien tuho.

Olisi pitänyt pitää Västinniemen mies ohjaksissa eikä siirtää sitä aloittelijoille saattaisi olla tilanne aivan toinen.
Noilla pajuvitsoilla ei kuntaa pidetä hyvässä kurssissa pitäisi olla ruori lujasti käsissä.

ABRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 11.01
Kyllä minä olen sitä mieltä, että Petri Kangasperkon henkilö on se suurin syypää näihin törttöilyihin. Ja tehtaan osalta tuo saumatan yhteys Petrin ja Kristerin välillä. Ei luottamushenkilöillä voi olla sitä aikaa ja osaamista kokopäivätyön lisäksi, mitä Petriltä voi vaatia.

Petristä ei paljon tietoja netistä löydä, mutta Kristeristä löytyy kaiken näköistä. Alla olevan Kristerin linkin tiedot ovat hiukan erilaiset kuin tuon vanhemman www.lakfin.com linkin tiedot.

http://www.businessadviser.com/bjorkqvist.htm

Tässä Krister ei puhu enää mitään Vision Huntersista eli tuosta Rainer Häggblomin firmasta. Ovatkohan sukset menneet ristiin. Vision Huntersin kohdalla on nyt Institute for Independent Business. Sepä onkin varsin mielenkiintoinen yhteisö. Pitkässä litaniassa on mm. varsin kuvaava maininta:

During the 1980s, research had shown that most owners / managers of small to medium sized businesses are concerned that they lack the skills, experience and time to be effective in various key aspects of management, as well as the contacts and resources required to maintain and grow their businesses. In comparison with large corporations, the independent business typically operated in isolation, without the necessary network of contacts and information providers normally accessible to big business.

Täytyy sanoa vanhaan tapaan: oppia ikä kaikki, mutta ei lukemalla uimaan opi, veteen on mentävä. Krister ei tässä myöskään mainitse projekteja eikä firmoja nimeltä, joiden kanssa on työskennellyt.

PVRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 11.29
Moro,
ja alan pitää tuosta nimimerkki--AB, tai Alain Bankrott, sillä hänrllä löytyy erittäin hyviä linkkejä ja siitä pisteet.

Ja Jouko Lösösen hallituskaudesta ei tarvitse kenenkään oikeastaan mittään sanoa, sillä nyt me maksamme niitä ja pitkään.

Mutta asia on kuitenkin niin, että todellinen vitrkavastuuon esittelijällä, kaupunginjohtajalla, ja ihmettelen miksi kaupunginjohtajan ja hallintojohtajan luottamusta ei ole mitattu vielä.
On aivan yksiselitteistä, että kunnan väkiluvun mentyä alle 5000, tehtaan saneerausmenettely, biolämpö Oy:n selkkausten, esteellisyyssotukujen, eri yritysten poistumisesta, kuten Aggrin ja KELA:n ja lisäksi kunnan katastrofitaloudenhoito olisi missä tahansa muussa kunnassa luottamuspulan kaupungin ylintä johtoa vastaan, ainakin virkajohtajia.

Menot kuriinRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 11.51
Hyvin totesit valtuustonvarapuheenjohtaja Pekka V. Lösösen kausi oli pohjanoteeraus Juankosken historiassa taloutta ajatellen.
Hänen aikakaudella tuhottiin paljon. Myös purettiin Vanha Osula joten paljon huonoa saatiin aikaan.
Oli varsinainen aikakausi, josta ei paljon ole lapsille kerrottavaa.
Mutta kuten totesit Pekka V. noista tyhmyyksistä ja niistä johtuvista veloista emme pääse muuten eroon kuin maksamalla raskaasti ja pitkään.
Maksajiksi jää ne jotka eivät pääse tältä karkuun.
Vaikka moni näyttää jo päässeen karkuun, koska väki se vaan vähenee. Veikkaan, että jo vuoden kuluttua meitä on vajaa 4900 juankoskelaista.
Mitä pitäisi tehdä siihen on selvä neuvo.
Kunnan viraston henkilökuntaa pitäisi mitoittaa vastaaman alle 5000 asukaan vahvuutta. Joten kyllä useampi näin saisi kengänkuvan pyllyynsä, jota päästäisiin keskiverrokki kunnissa oleviin lukuihin.
Joten eikun vaan Pekka pistä pökköä pesään ja henkilökunta kohdilleen. Kunta ei saa olla mikään suojatyöpaikka.

Ei kaikkea Lösösen taakaksiRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 12.05
Ei se kaikki syy ollut Lösösen pitää muista, että kepun ex hallituksen puheenjohtaja nykyinen keskustapuolueen äänenkannattajan tuottaja Suominen oli jo kaiken hyvän juuri ja alku.

Moni tyrintä lähti käyntiin jo hänen aikanaan. Vaikka hän monesti muistikin todeta, että kyllä meillä Juankoskella hyvin menee, mutta kaikki eivät vaan sitä näe.

Tietysti Lösönen ensikertalaisena polkaisi tähän miinaan koska lähti viemään loppuun noita suureellisia hankkeita jonka seurauksena pistettiin turhaan haisemaan noin 15 miljoonaa euroa.

Tietysti on mukava, että on kaikenmaailman kukkensilliä, mutta kun kaikki aivan turhaan. Nuo muutamat sata ruoka annosta olisi voitu tehdä koulujen keittoloissa kuten aikaisemminkin tehtiin. Ja mikä parasta puolella hinta/ annos mitä nyt kertyy hintaa annokselle tehtynä superkalliissa Keskustan keittiössä, joka maksoi lähes neljämiljoonaa euroa.
Toisin sanoen jo pelkillä korkomenoilla voisi kustantaa nuo muutamat sadat annokset muualta ostettuna.
Ei ihme, että rotta jätti jo uppoavan laivan.

ABRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 12.15
Eikö kukaan enää jyrähdä vaatimaan kaupunginhallituksen eroa. Miksi eivät Juankosken asiat saavuta valtakunnallista näkyvyyttä eikä mikään valtakunnallinen lehti kirjoittele aiheesta. Ovatko kaikkien pääpuolueiden kädet sidotut. Eikö löydy rehellisyyttä lehdistössä. Joku sentään jyrähti menneisyydessä:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/49444-juankosken-nimitysjupakka-keskusta-menettanyt-uskottavuutensa

ABRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 12.37
Kun Pekka V olet noista linkeistä kiinnostunut niin lähes ainoa mielenkiintoinen tieto Petri Kangasperkosta on oheisessa linkissä:

http://karhula.eu/BB/viewtopic.php?t=15

Lainaan siitä seuraavan hiukan muunnellun kohdan:

Se kaveri, joka siellä Karhulan Hovissa asui, on nimeltään Petri Kangasperko. Hänen äitinsä oli Hovin emäntä. Petri on nykyisin Juankosken kaupunginjohtaja. Petrin käytössä oli tornin ylin huone, muistaakseni kahdeksankulmainen. Pena, sinä kun olet aina tainnut olla kiinnostunut radioista, muistatko että Petrin kämpässä oli sellainen tosi-iso radio-levysoitin, joka automaattisesti vaihtoi levyt?

Hovissa ovat yöpyneet mm. Kaarle Kustaa ja Silvia. Olen myös muistavinani, että Ceausescu-vainaa vieraili myös Hovissa.

Tästä voin päätellä, että Petri on tykästynyt kartanomaisiin ympäristöihin ja varmaan tällä perusteella myynyt Juankosken tehtaan parhaat palat kartanoiden omistaja Mika Lehdolle. Saisi varmaan hyvityksenä käyttöönsä hienoja ympäristöjä eläkepäivinään. Vaan kiinteistökaupathan pitää lainhuudattaa, ja silloin katsotaan, onko kiinteistö pantattu ja kuka sen omistaa.

Pena T.Re: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 18.27
Yksi ensi vaiheen tervehdyttämistoimenpide on muuttuminen tavalliseksi kunnaksi. Lopetetaan kaupunki-hörhöily.
Omat kuvitelmat eivät sitten veisi meitä harhaan.

kyrsiintynyt veronamaksajaRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan29.1.2014 21.30
AB sen löysi. Lieneekö Juankosken Neroksi kehittynyt kaupuninjohtaja ottanut Karhulan Hovissa nuoruudessaan mallia "Karpaattien Nerosta"- "Ceaucescu-vainaasta" ohjatessaan esityksillään Juankosken lähinnä maallikoista koostuvan kaupunginhallituksen ja- valtuuston moniin katsatrofaalisiin hankkeisiin.

Lopputuloksena on ollut pienen kaupungin täydellinen taloudellinen kaaos ja väestökato. Tehtäviään kaupunginjohtajan aloittaessa Juankosken väestömäärä oli vielä noin 7000. Nyt vain vajaa 5000. Lähes 30% väestöstä on siis lähtenyt evakkoon. Työpaikkojakin on taidettu menettää lähes 1000.

Pisteenä iin päälle on massiivisen 5 milj. euron vakuudettoman takauksen junailu luottokonsulttien säestyksellä ulkomaisen huijariyrittäjän hankkeisiin. Tätä komeata kakkua kaupunginjohtaja vielä kuorutti yhdessä hallintojohtajan kanssa ja kolmeen kertaan möi ehdottoman määräysvallan uudesta lähes 10 milj. euron arvoisesta biovoimalasta samaiselle sakille vaivaiselle 13 200 eurolla. Palkkioksi erinomaisista palveluistaan kaupunginjohtaja palkittiin konjakkipullolla kättentaputusten kera.

Turha on lähteä syyttämään maallikoista koostunutta hallitusta ja valtuustoa tapahtuneesta. He ovat päättäneet, mitä kaupunginjohtaja on halunnut heidän päättävän. Koskaan ei ole ollut muuta vaihtoehtoa. Tästä syystä voidaan todeta, että esittelijä on toistuvasti johtanut hallitusta ja valtuustoa tietoisesti harhaan. Kaupungin vahingot on yli 10 milj. euroa.

Historia on osoittanut, että kaikille neroille käy lopulta heikosti. Viime aikoina olemme saaneet seurata monien nerojen maallisen taivalluksen päättymistä mm. Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä ja nyttemmin sitä todistetaan näköjään myös Ukrainassa.

Valta otetaan ja vallasta luopuminen on vaikeata. Valtaan liittyy kuitenkin myös vastuu lähimmäisistä. Juankoskella valitettavasti vastuunkantoa ei ole löytynyt ja kaupunginjohtaja on vain jäänyt lymyämään hallituksen selän taakse.

Vireä Koillis-Savon kylä on tullut tuhottua kaupunginjohtajan heiluttaessa tahtipuikkoa. Parasta olisikin nyt, että hän toteasi tekemänsä virheet ja oma-aloitteisesti ilmoittasi eroavansa kaupunginjohtajan virasta ja antavansa tilaa uusille voimille. Muussa tapauksessa väestökato vielä yltyy ja viiden vuoden päästä ollaan tasolla 3000. Koska kaupungin organisaatiota ei nykymenolla näköjään virtaviivaisteta, niin viiden vuoden päästä Juankoskella enemmän kuin joka kymmenes on kaupungin palveluksessa ja Juankoski lähestyy yhtä suurta "kunnallista perhettä".

ggRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan1.2.2014 1.11
jouko lösönen on kansa kunnan martyyri

varma tietoRe: Vastaus Jouko Lösöselle paikallislehden jonninjoutavaan1.2.2014 1.18
Sanoisin näin, että Jokke on Juankosken Neron yksi suurimpia uhreja. Ei Jokke oikeasti tiennyt, mitä Juankosken Nero luottokonsultteineen teki.

Tästä on vama tieto.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: