Keskustelu

PVViikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely5.6.2017 22.51
Lakiasioiden luotettavaa hoitamista

Lakiasiaintoimisto Pekka Vartiainen on erikoistunut jäämistöoikeudellisiin, perheoikeudellisiin, riita-asioihin ja rikos-asioiden prosesseihin. Yleisjuristina hän hallitsee myös yritysjuridiikan ja sopimusjuridiikan kiemurat.

Pekka Vartiainen on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri, hallintotieteiden kandidaatti, oikeudenkäyntiasiamies ja kaupanvahvistaja.

Lakiasiaintoimisto Pekka Vartiainen on pieni ja ketterä lakitoimisto, joka suhtautuu jokaiseen asiakkaaseen hienotunteisesti ja tarmokkuudella, joka yllättää jokaisen asiakkaan. Hänen mottonsa on: on olemassa vain tärkeitä asiakkaita.

Lakiasiaintoimisto Pekka Vartiainen on Koillis-Savon ainoa lakiasiaintoimisto. Toimisto sijaitsee Kuopion Säyneisen kylässä osoitteessa Säyneisentie 11 entisen OP-pankin toimistossa; mutta kuten lakimies Vartiainen itse kertoo, toimisto sijaitsee puhelinsoiton päässä. Suurin osa asiakkaista on siten Kuopion seudulta.

Lakiasiaintoimisto Pekka Vartiainen pystyy pitämään asiakkaan maksettavat palkkiot edullisina asiakkailleen, koska toimisto on pieni ja edullisen ketterä. Esimerkkinä testamentin laatiminen maksaa asiakkaalle keskimäärin 150 euroa veroineen, pesänselvittäminen ja perinnönjako n. 500 euroa ja konsultaatiopalkkiokin alle 100 euroa tunnilta. Lakiasiaintoimisto selvittää aluksi kaikille asiakkailleen tarkan selvityksen palkkioista ja mistä ne koostuvat. Myös samalla arvioidaan oikeusturvavakuutuksen vaikutus toimeksiannon palkkioon. Lisäksi mahdollisuus oikeusapuun tarkastetaan asiakkaan kanssa.

Yksilöllinen asiakaspalvelu ja asiakkaalle tärkeä asioiden selvittäminen ilman juridista kapulakieltä kuuluvat Pekka Vartiaisen lakiasiaintoimiston perus-settiin.


Joten kuopiolaiset, ottakaa yhteys sähköpostilla: pekka.vartiainen@parvarky.fi
tai puhelimella: 045 6316960.
Yötä päivää 365 päivänä vuodessa.

NS tiedotusRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 11.50
Pekka Vartiaisen lakiasiantoimisto on luotettava kohtuuhintainen toimisto.

Tästä syystä kohtuuhintainen, innovatiivinen, riippumaton, pieni ja ketterä New Stroms Oy tarjoaa liikkeenjohdollisia neuvoja mukaan lukien liiketoimintasuunnitelmat tai niiden tarkistukset myös Pekka Vartiaisen toimiston kautta.

NS palvelut sovitetaan aina tarpeen mukaan. Luottamuksellinen ensi kontakti on aina maksuton.

Kaikkien maatilayrittäjienkin on syytä välttää Eero Vilokin onneton kohtalo.

NS:n toimintamotto on seuraava:

"Vaikeat asiat tehdään heti. Ihmeiden tekemiseen menee vähän aikaa"

PVRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 16.05
Moro,
New Ströms löytyy yritysrekisteristä ja yhtään protestimerkintää ei löydy. Kannatttaa ottaa selvää asioista.

NS tiedotusRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 16.11
Valtuutettu äänesti Premium Board Finland Oy:n laittoman 5 milj. euron puolesta ja hyväksyi myös konkurssiin menneen JBOY:n laittomat järjestelyt.

Laittomia päätöksiä ei ole purettu, vaikka KHO määrännyt laittomat päätökset purettaviksi jo vuonna 2015.

Myös Farocon on mennyt konkurssiin.

NS on paljastanut nämä laittomuudet.

Valtuutettua ottaa päähän, kun maailmassa on myös rehellisiä yrittäjiä.

ErikaRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 17.26
https://seura.fi/asiat/tutkitut/mihin-skpn-valtava-omaisuus-katosi/

NS tiedotusRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 19.26
Valtuutettu äänesti Premium Board Finland Oy:n laittoman 5 milj. euron puolesta ja hyväksyi myös konkurssiin menneen JBOY:n laittomat järjestelyt.

Laittomia päätöksiä ei ole purettu, vaikka KHO määrännyt laittomat päätökset purettaviksi jo vuonna 2015.

Valtuutettu on ilmeisesti myös kertonut julkisuuteen KHO päätösten jälkeenkin, että hän laittaisi vieläkin laittomat päätöksen voimaan.

Valtuutettu näkyy kuuluvan Juankosken rikollisen mafian keskeisiin puuhamiehiin tai naisiin.

Myös Farocon on mennyt konkurssiin ja valtuutettu on maksanut suoraan kaupungin kassasta rahanpesufirmoille yli 5 milj. euroa.

Ja Juankoskella kiinteistöjen arvot ovat pudonneet 50%:lla.

Kiittäkäämme kaikki valtuutettua tästä omaan pesään kusemisesta.

NS on paljastanut nämä laittomuudet.

Valtuutettua ottaa nyt päähän, kun maailmassa on myös rehellisiä yrittäjiä.

juristin alkuRe: Viikko-Savossa koko kesän yritysesiyttely6.6.2017 21.39
Erikalle sen verran, että luepas Jorma Ojaharjun Gummeruksen vuonna 1994 julkaisema kirja nimeltään Yrittäjän, Veikko Luode, ajojahti.

Voin vakuuttaa, että kirjasta löytyy pitkä rivi ns. isokenkäisiä, joilla on rehellisten yrittäjien verellä värjätyt kädet.

Eipä taida Suomesta löytyi Veikkoa kunnioitettavampaa yrittäjää ja kansalaista. NS on ylpeä siitä, että Veikko on ollut mukana pitkällä matkalla, kun Juankoskella on taisteltu rehellisen yrittämisen puolesta.

Kirjassa on 220 sivua faktatietoja, millä tavoin menestynyt yrittäjä Suomessa melkein tapettiin 1990-luvun lamassa pankkien ja poliitikkojen toimesta, kun pankit pakkodevalvaation jälkeen siirsivät kymmenien tuhansien yrittäjien omaisuuden pilkkahinnalla sekä pankkien että myös pankinjohtajien ja hyvien veljien käsiin.

Keskeistä roolia Luoteen perheen kohdalla pelissä näytteli Castern&Snellmannin konkurssijuristi Jaatinen, joka parhaillaan on ollut järjestelemässä kepuloisten kanssa myös Terrafamen Kainuun Ihmettä ja Talvivaara Oy:n yrityssaneerausta.

Toistaiseksi Pekka "Peloton" Perälle on tullut vain ehdollista vankeutta, mutta Talvivaara Oy kuitenkin vain jatkaa Espoon käräjäoikeuden päätöksellä "lupaavien liiketoimintojensa" kehittelyä.

Savon Sanomissa oli äskettäin tieto, että ainakin yhtenä kehitysvaihtoehtona tutkittavana Talvivaarassa on lehmän lannan jalostus.

Castren & Snellmanhan oli myös keskeisessä roolissa, kun Esteri Kangasveijari huomasi, millä tavoin Römssyn konkurssipesä ja biovoimala voidaan laittomasti siirtää tunnetuin seurauksin rahanpesijöiden käsiin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: