Keskustelu

Eero KekäläinenEurojackpot8.7.2017 13.21
Eipä ollu tuulesta temmattu MTVeen pikku uutinen tännään klo 11.36 suomen onnekkuudesta eurojackpottikisassa.
Täällä Nilsiässä seuraavaa körttiläisten sielunmessua ootellessani otin kalkulaattorin kätteen ja suhteutin voittosummat per asukas.
Suomi johtaa voittoeuroissa lähes rintarinnan Tanskan kanssa, mut sitten muut pelimaat ovat kaukana ynnämuitten joukossa.
Seuraavassa tilastofaktaa eurojackpottipelin historiasta, jota on pelattu 276 kierrosta, alkaen 23.03.2012.
{Wikipedia}

Voittoeurot maa / asukas.

1. Suomi 32,75 eur/ asukas
2. Tanska 31,64


3. Saksa 8,68
4. Viro 6,64

Eiköhän lähetä taas naattimmaan miljoonakahvit Tamperelaisten kunniaks.

perttiRe: Eurojackpot8.7.2017 13.33
Miljoonakahvit.......!!!!!!!!!!!!!!.
Senat sakasin.. oluset...

AKM, se ainoa oikeaRe: Eurojackpot8.7.2017 17.21
Trolli iski taas alan kolmanteen mieheen kiinni, kun ruvettiin puhumaan asiaa kepuloisten laittomasta sotesta.

Keskusta pettää aina.

patiksen miehiäRe: Eurojackpot9.7.2017 1.01
Olemme yhtäjaksoisesti ryypänneet yli 1354 päivää ilman työturrmatapahtumia.

AKM jaksaa aina härnätä Eeroa. Miksi?

Keskusta pettää aina.

pennuille jaffaaRe: Eurojackpot9.7.2017 1.18
Eikös teiltä palanut se huoneisto läheltä patista. Eikö se ollut työtapaturma.

Patiksen miehetRe: Eurojackpot9.7.2017 2.21
Sitä ei lasketa työtapaturmaksi, koska kukaan ei jäänyt sen jälkeen pois Patiksesta sairaslomille, vaan jatkettiin ryyppäämistä, jotenka nyt voidaan tilastoida 1355 päivää ilman työtapaturmaa. Ja nyt tuli muuten valomerkki, joten pakko lopetaa kirjoittamista.

alan kolmas miesRe: Eurojackpot9.7.2017 22.34
Eeron esittämät EurojackPot-tilastot näyttävät todistavan kepuloisten ikiaikaisen hokeman, että "on lottovoitto syntyä Suomeen" eli Kepulandiaan.

Näköjään kaupallinen MTV:kin on jo innostunut tähän media-hypeen.

Suomessa on runsaasti kaikenlaista tiedottamista ja meidän on nykyään jo hyvin vaikea erottaa, milloin jonkin uutisen kohdalla on kysymys todellisesta tiedosta tai modernista ns. Fake News:istä (= vale uutinen).

Luonnollisesti meillä on tapana jakaa kaikenlaisia tiedotus- ja viestintäpalkintojakin hyvästä tiedottamisesta, kun esim. viranomaiset haluavat kansalle tiedottaa tietyn tyyppistä usein poliittisviritteistä sanomaa.

Vuonna 2016 silloin vielä Itä-Suomen AVI:n alkiolaiseksi ilmoittautunut ylijohtaja ja nykyinen KELAn pääjohtaja Elli Aaltonen jakoi viestinnän vuoden 2016 kunniakirjat ainakin seuraaville itä-suomalaisille lehdille:

- Koillis-Savo
- Ylä-Karjala
- Haukivuoren seutu

On erittäin hyvä, että maakunnallisille ja alueellisille medioille annetaan tunnustusta, mutta ainakin Koillis-Savon eli Koillis-Pravdan kohdalla ei voida kovin korkeita pistemääriä antaa esim. Juankosken kaupungin ja Tratta PBF:n vuosikausia kestänyttä laitontakin sekoilua koskevasta tiedottamisesta.

Alkiolainen Elli Aaltonen valittiin KELAn pääjohtajaksi poikkeuksellisesti arvalla.

Kuitenkin on ihmeellistä, että KELAn pääjohtajaa valittaessa joko vaaleilla tai arvalla, valinta on 60 vuotta putkeen osunut aina kepuloiselle.

Kyllä tästäkin voi päätellä, että on "lottovoitto syntyä Kepulandiaan".

Pääjohtajien ja valtion ylijohtajien palkathan eivät ole mitään pikkupalkkoja kaikkine luontaisetuineen.

Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole vielä kepuloisten jäsenkirjaa tai emme tunnustaudu välttämättä edes alkiolaiseksi ja silloin meillä tavallisilla keskivertosuomalaisilla voi olla kova kohtalo.

Minä olen vain kerran aikaisemmin elämässäni antanut ruusuja Tarja Haloselle merkittävästä esimerkin näyttämisestä, kun Tarja aika äskettäin puuttui ryhdikkäästi matujen epäinhimillisiin ja aivan ilmeisesti myös Suomen allekirjoittamien ihmisoikeussopimusten vastaisiin pakkopalautuksiin tykin ruoaksi tai vainon kohteeksi palautusmaissaan.

Nyt on aihetta minullakin muistaa jo toiseen kertaan Tarjaa puketilla punaisia ruusuja.

Nyt Tarja Halonen on lähtenyt mukaan Pelastusarmeijan käynnistämään "Huono onni voi kohdata kenet tahansa"- kampanjaan yhdessä rikastuneen Rovion Peter Westerbackan kanssa (AUTAIHMISTÄ.fi).

On järkyttävää havaita, että meillä voi näin huonosti käydä entiselle Presidentille ja myös onnistuneelle liikemiehelle.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat kepuloisten viestimien sanaa, että ei välttämättä ole lottovoitto, jos sattuu syntymään Kepulandiaan.

Edotan, että KELAn äskettäin valittu alkiolainen pääjohtaja luovuttaa entiselle presidentti Tarja Haloselle ja Pelastusarmeijalle kunniakirjan vuoden 2017 merkittävimmän viestintäteon johdosta.

https://yle.fi/uutiset/3-9682571

Samalla onnittelen lämpimästi tuoretta Euro JackPot-miljonääriä Tampereen seudulla.

Harmittaa, että taas voitto kirsi kaukaa minut, kun ajattelin, että nyt se on vihdoin minunkin vuoroni.

Pitäisiköhän minunkin ottaa kepun jäsenkirja ainakin koeajalle, niin nähtäisiin, alkaako tuuri Lotossa tai JackPotissa parantumaan?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: