Keskustelu

JuutasPaljonko Kuopio on saanut takaisin Juankosken konkursseista15.7.2017 19.39
Juankosken Biolämpö Oy meni konkurssiin kesäkuun alussa ja suurin velkoja Juankosken kaupunki-- nykyisin Kuopion kaupunki on saanut takaisin varmasti valtavasti.

Farocon pantti on mennyt konkurssiin keväällä ja suurin velkoja Juankosken kaupunki-- nykyisin Kuopion kaupunki on varmaan saanut takaisin paljon varoja.
TToivoisin, että kuopiolaiset olisivat kiinnostuneita ja vaatisivat tietoja asiasta. Luulisi ainakin lehdistöä kiinnostavan.
PB on konkurssin partaalla, ja suurin velkoja Juankosken kaupunki-- Kuopion kaupunki saa varmaan hirveästi takaisin tästä paskaläjästä. Kun tehdas menee konkurssiin, niin Kuopiolaiset joutuvat maksamaan kymmeniä miljoonia alueen puhdistamisesta ja muista ympäristö asioista. Muistakaa kiittää juankoskelaisia valtuutettuja ja Kuopion muutosjohtaja Kangasperkelettä. Samoin muita ansiooutuneita viranhaltijoita, jotka ansaitsivat uudet virkapaikat Kuopion kaupungin sylistä.

Patiksen miehetRe: Paljonko Kuopio on saanut takaisin Juankosken konkursseista15.7.2017 21.05
Älä huolehdi Juutas, kyllä New Stroms ostaa tehtaan pesältä ja laittaa tehtaan pyörimään. Heikki J.W. salosella vielä noin 10 M ? riihikuivaa rahaa.

PVRe: Paljonko Kuopio on saanut takaisin Juankosken konkursseista15.7.2017 22.18
Moro,
Patiksen vanhat dokut ovat unohtaneet sen tosiseikan, että tehtaan maine on jo niin perseestä, kalusto heikentynyt kivikauden ajalle ja yritysarvo laskenut vedenpuhdistamon sakkakerroksen tasolle.
Heikki ei konsulttina usko enään tehtaaseen, vaan hän on ryhtymässä mahdollisesti yhtiökumppanikseni yritysjuridiikan laajoille saloille.
Tehdasta ei pelasta mikään ja muuten Patiskin taitaa olla myynnissä, joten kohta teidänkin nimimerkki taitaa muuttua --Örnin baarin miehiksi. Mutta lykkyä pyttuyyn ja toivon teille pitkiä öitä ja täysiä pontikkakuppeja.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: