Keskustelu

poliittinen tarkkailijaKepulandian lehmä ihmettelee uuttaa sankkoo23.8.2017 23.37
Kun mamuvirta lännestä ja idästä Suomeen yllätti meikäläiset poliitikot ja viranomaiset jo pari vuotta sitten, niin Senior Suvak totesi, että ns. ?Taivaan lahja? on vihdoin tullut Suomeen. "Taivaan lahja" kuitenkin menetettiin.

Äkillisesti meille tulikin noin 30 000 mamua ja Kepulandian poliitikot sekä perinteisesti siirtolaisuuteen nihkeästi suhtautuneet Maahanmuuttoviraston päättäjät yllätettiin täysin housut kintuissa.

Syynä tähän onnettomaan tilanteeseen on Kepulandiassa ikiajat noudatettu kielteinen väestöpolitiikka.

Kun insinööri Terra Sipilä lähti laittamaan Suomea ns. kuntoon, niin hän omatekoisilla prosessikaavioillaan kiihotti kepuloiset siihen, että Suomi laitetaan kuntoon Terra Sipilän valitsemilla ns. Kärkihankkeilla, joista yksi keskisimpiä on ollut Kainuun korvessa oleva ympäristökatastrofi Terrafame.

Olisi luullut, että Terra Sipilä uskonnon miehenä olisi ensimmäisenä kiinnittänyt huomiota Suomen väestön huolestuttavaan tilaan, johon ei voida valitettavasti vaikuttaa myöskään Terra Sipilä ajamalla kaaokseen ajautuneella Soten maakuntamallilla tai digi-kikyllä.

Pakolaisvirran tultua Suomeen Senior Suvak oli jo vuosikausia ollut huolissaan Suomen sosioekonomista kehityksestä, jonka keskeinen ongelma on ollut väestön ikääntyminen ja siitä seuraava koko Suomen kansan kelottuminen eli pystyyn kuoleminen.

Kuolleisuus on meillä kantaväestön kohdalla korkeampi kuin syntyvyys. Tällainen ilmiö on yhteiskunnallisen kehittymisen kannalta täysin katastrofaalista ja tämän keskeisen demograafisen asian unohtamisen johdosta Terra Sipilän toiminta pääministerinä on siis ollut täysin vastuutonta.

Hämmästyttää suuresti, ettei tuore nobelistimme Bengt Holmströmkään kiinnittänyt tähän aivan keskeiseen Suomen yhteiskunnalliseen ongelmaan huomiota, kun Keskuskauppakamarin juhlassa ns. talousviisaat pohdiskelivat Suomen kestävyysvajetta.

Turun traagiset tapahtumat ovat saaneet Suomen poliitikot taas täysin tolaltaan ja lähes yhteen ääneen on lähdetty syyllistämään mamuja, joiden varassa itse asiassa vähänkään pitemmällä tähtäyksellä Suomen tulevaisuus näyttää olevan.

Tästä syystä traagisten tapahtuminen sattuessa on oleellista, että poliittiset päättäjät pitävät päänsä kylminä, eivätkä lähde säntäilemään sinne tänne kuin rottalauma kissan saapuessa paikalle.

Katsotaan aluksi vähän tilastoja.

Suomen syntyneet:
 2015 55 472
 2016 52 814
 2017 49 874 (ennuste)
 2020 39 374 (ennuste nykyvauhdilla, Terra Sipilän perhepolitiikka)

Suomen kuolleet:
 2015 52 492
 2016 53 923
 2017 54 914 (ennuste)
 2020 58 514 (ennuste nykyvauhdilla, Terra Sipilän perhepolitiikka)

Suomen kantaväestön nettolisäys:
 2015 2 980
 2016 -1 109
 2017 -5 040 (ennuste)
 2020 -10 080 (ennuste nykyvauhdilla, Terra Sipilän perhepolitiikka)

Netto maahanmuutto:
 2015 12 441
 2016 16 823
 2017 12 648 (ennuste, nykyinen maahanmuuttopolitiikka)
 2020 10 000 (kiristyvä maahanmuuttopolitiikka)

Suomen väestölisäys:
 2015 15 421
 2016 15 714
 2017 7 608 (ennuste, nykyinen meno)
 2020 -80 (kiristyvä maahanmuuttopolitiikka)

Jo alakoululainen näkee näistä luvuista ja ilmeisistä ennusteista, että Suomen kansan kelottuminen on Suomen keskeisin väestöpoliittinen ja myös kansantaloudellinen ongelma, jota ei voida poistaa maahanmuuttoa rajoittamalla tai turvapaikanhakijoiden pakko- tai vapaaehtoisilla palautuksilla.

Demujen Antti Rinteen avattua suunsa kesälomansa jälkeen Suomen alhaisista syntyvyysluvuista tietysti ensimmäisenä demujen auringonlaskun ajattelijat Sanna Marin, Tytti Tuppurainen ja Liisa Jaakonsaarikin heti kärkeen ilmoittivat Antille, ettei synnyttäminen ole naisten tehtävä. Naisten täytyy päästä töihin ja perhevapaalle.

Ehkä tilanne onkin jo niin tiukka, että Suomessa koiraiden on ruvettava synnyttämään. Paavo I Suurihan on tämän jo kauan sitten havainnut ja ottanut kepuloisten katastrofissa käyttöön jo kahdet rattaatkin.

Ei ole mikään ihme, että demujenkin kannatus tippuu joka gallupissa vähintään 3%-yksikköä. Saa nähdä, mennäänkö seuraavassa gallupissa jo 10%:n rajaviivan allekin.

Jonkinlaisen käsityksen demujen todellisesta kannatuksesta saa, kun muistaa sen, että edellisissä presidenttivaaleissa verkkaan puhuvaa Moosesta äänesti enää 6.7%:a kansasta.

Antti Rinteen mainitsemat "Synnytystalkoot" ja Poliittisen tarkkailijan esille ottama "Panovara" on näköjään pantu merkille myös Persujen piirissä ja persuilla näyttää olevankin myös viriili uusi presidenttiehdokaskin.

Saattaa tulla vielä mielenkiintoiset synnytyskeskustelutkin lähikuukausien aikana. Terra Sipilä ei ainakaan näissä keskusteluissa puhtaita papereita saa, kun katsoo, millä vauhdilla Terra Sipilä sulkee nykyään synnytyssairaaloitakin.

Terra Sipilällä taitaa olla tässä asiassa nykyään mielessä ns. Kiinan malli, jossa viriilit kiinalaiset ovat joutuneet synnytyssairaaloiden puutteessa lähtemään sankoin joukoin synnyttämään Hong Kongiin.

Maahanmuutto ja siirtolaisuus

Maahanmuutto ja siirtolaisuus ovat normaaleja kansojen ja yhteiskuntien kehitykseen liittyviä piirteitä, joita ei pidä lähteä ainakaan poliittisesti demonisoimaan.

Sisäministeri Paula Risikko (kok) näyttää Turun traagisen puukotustapauksen johdosta keskittyvän lähinnä poliisivoimien tehostettuun käyttöön, jotta Suomeen tulleet ulkomaalaiset saataisiin mahdollisimman nopeasti poistettua maasta joko vapaaehtoisesti tai pakolla.

Risikko näyttää ylpeilevän sillä, että Suomi on palauttanut jopa 70% kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista, kun muissa EU maissa vastaava luku on vain 30%:ia.

Tämä ei kuitenkaan ole mikään ylpeilyn aihe, vaan selvä osoitus Suomen kehittymättömästä väestöpolitiikasta, josta ihmiskunnalla on valitettavasti hyvin ikäviä kokemuksia jo toisen maailmansodan ajoilta.

Ei olekaan ihme, että feministipuolue on kiinnittänyt tähänkin asiaan jo huomiota.

Iltalehdessä näytti tänään olevan tietoja myös siitä, kun Loimaalta Afganistaniin pakkopalautettu Zaki niminen nuori mies pääsi Loimaalla olevien sitkeiden ystäviensä avulla palaamaan takaisin Suomeen, kun hänelle olikin löytynyt Suomesta jo aikaa sitten työlupa.

Iso Loimaan lähetystö oli tullut Vantaa lentokentälle kukkien kanssa vastaanottamaan Zakia. Tapaus muistutti luonteeltaan Kanadan modernin pääministeri Justin Trudeaun mamuperheiden vastaanottotoimia.

Risikko on jo harkitsemassa sitä, pitäisikö laittomasti maassa olevien rangaistuksia koventaa ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden avunanto ja piilottelu tehdä rangaistavaksi.

Petteri Orpo (kok) on myös korostanut tässä asiassa Suomen oikeusvaltioperiaatteita ja siten kohdistanut arvostelua myös Kirkon humanitaarista pakolaisavustustyötä kohtaan.

Tällaista sisäministerin ja myös Orpon kapeakatseista ja erittäin lyhytnäköistä ajattelua on vaikea ymmärtää ja lopulta tällaiset ajatukset vain lisäävät vastakkainasettelua kansan keskuudessa.

Selvästi näkee sen, että Suomen johtavilta poliitikoilta puuttuu täydellisesti ymmärrys, mitä Suomen maahanmuutossa ja väestöpolitiikassa pitäisi tehdä.

Tosiasia on, että meillä on tälläkin hetkellä tuhansia turvapaikanhakijoita, joiden kielteisistä turvapaikkapäätöksistä on valitettu hallinto-oikeuksiin.

Oikeusvaltiossa ei tietenkään sellaisia pakolaisia voida minnekään palautella, joiden asiasta ei ole juridista päätöstä.

Tunnettu tosiasia on myös se, että Suomen hallinto-oikeudet eivät meillä ole vapaita poliittisesta ohjailusta. Näistä päätöksistä Suomi on saanut lukuisia huomautuksia mm. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta.

Hallinto-oikeuksissa on kutenkin jo selvinnyt mm. se, että turvapaikan hakijoiden haastattelut on tehty useissa tapauksissa ammattitaidottomasti, mikä on sitten johtanut mm. laittomiin pakkopalautuspäätöksiin, joista yksi esimerkki on ym. afganistanilaisen Zakin käsittämätön tapaus.

Yleisesti on myös tiedossa, että etenkin persujen ja tiettävästi myös sinisten ajama pakolaisperheiden yhdistämistä koskeva kielteinen linjaus sekä hallituspuolueiden yhteisellä päätöksellä älyttömyyksiin nostettu toimeentulovaatimus ovat vain lisäämässä lailliseen maahanmuuttoonkin liittyviä ongelmia.

Tässäkin asiassa meidän tulisi kunnioittaa Suomen perustuslakia ja lakkauttaa perustuslain vastaiset yleissitovat TES-sopimukset.

Tällöin pienemmilläkin ansioilla toimeentuleva ulkomainen perhe tai yrittäjä voisi saada täysin laillisen työluvan Suomesta.

Tällaista käytäntöähän on muissa sivistysmaissa, miksi sitä ei voi olla jo 100 vuoden iän saavuttaneessa Kepulandiassa?

Jostain syystä Suomessa ainoana EU-maana ei myöskään ole asianmukaista tiedustelulakia, jota on valmisteltu meillä jo tiettävästi noin 10 vuotta. Vielä tänä keväänäkin oppositio kurkku suorana turkulasen Li Anderssonin (vas) johdolla lauloi Tuomas "Perustuslaki" Ojasen säestäessä, ettei tiedustelulailla ole meillä mitään kiirettä.

Koska tammikuun kihlaus vuodelta 1940 estää suomalaisten ja myös mamujen laillisen työllistämisen Suomessa, tällainen vahingollinen ja pitkä kihlaus on syytä purkaa.

SAK:n änkyrät eivät yksinkertaisesti halua soutaa veneessä samaan suuntaan kuin muut. Kysymyksessä näyttää olevan ns. Suomen malli.

Tämä Suomen malli on yhtä huono kuin Mixu Paatelaisen Kuusimalli potkupallon peluussa ja myös lätkään viime vuosina levinnyt "Meidän peli". Kyllä se on jo nyt nähty, että Kuusimallilla eikä myöskään "Meidän Pelillä" maaleja tehdä kansainvälisissä kisoissa.

Viimeksi "Meidän Peliin" saatiin tutustua Lontoon MM-kisoissa. Ei tullut häpeällisesti kuin yksi Pitkämäen pistesija.

Turun puukotustapauksen yhteydessä ja jo aiemmin Supo on kertonut, että meillä on tiettävästi 350 sellaista maahanmuuttajaa tai kantaväestöön kuuluvaa ihmistä, jotka ovat Supon seurannassa.

Ihmetyttää suuresti, miksi näitä henkilöitä ei saada haastateltua tai puhutettua, jota termiä Suomen poliisi myös käyttää.

Suorastaan surkuhupaisaa on, että esim. Turun vastaanottokeskuksen johtaja oli ilmoittanut poliisille, että tuota puukotuksen tehnyttä henkilöä on seurattava hänen epäilyttävän käytöksensä vuoksi.

Kuitenkaan poliisi tai Supo ei ollut ottanut miestä erityistarkkailuun (=profiilin selvittelyyn), vaikka jokainen suomalainenkin nykyään on jo havainnut, mihin kaikkeen nuo omituisesti käyttäytyvät ja aivopestyt henkilöt ovat valmiita.

Jotain Suomen omalaatuisesta oikeuskäytännöstä viestittää myös eilinen Ilta-Sanomat, jossa Turun tapauksen epäillystä puukottajasta oli sairaalassa otettu valokuva sängyssä makaavasta muukalaisesta (murhamiehestä), josta vaivoin näkyi joitakin kasvonpiirteitä. Muista epäillyistä oli vain mustia silhuettikuvia.

Toisella sivulla Ilta-Sanomissa oli sitten komeat selvät valokuvat (=passikuvat) Espanjasta Barcelonan terroristeista nimien kanssa, jotta heidät ja heidän liikkeensä varmasti kaikki tunnistaisivat.

Jotenkin tästäkin asiasta tulee taas elävästi mieleen se Polvijärven huippu-uimari ja sarjahukuttaja yms., joka pitkään käräjäoikeudessa istuskeli muina miehinä karvareuhka päässään ja läpät turvallisesti naaman edessä, ettei miestä tunnistettaisi.

Tuomion jälkeenhän kyseinen huippu-uimari sitten vielä palloili kaikessa rauhassa ympäri Joensuun toria, eikä kukaan tähänkään asiaan kiinnittänyt mitään huomiota.

Televisiossa esiintynyt vankilapsykiatri Alo Jüriloo antoi mielestäni erittäin hyvän lausunnon Turun surullisen tapauksen johdosta, kun hän totesi, että puukottajan mielenterveys olisi hyvä selvittää huolella.

Tällainen selvittäminen auttaisi myös suomalaisia ymmärtämään paremmin, mitä mieleltään sairaiden ihmisten päässä liikkuu.

Meillä Suomessahan ei mielenterveysongelmiakaan ole koskaan oikeasti haluttu selvittää.

Aikoinaan meillä kaikki kylähullut ja muut vähänkin poikkeavat yksilöt suljettiin ns. kunnalliskoteihin, jolloin kuviteltiin, että asiat ovat hoidossa.

Vielä tänä päivänäkin meillä on tällaisia laitoksia, mutta niistä ei suurempaa ääntä pidetä, koska kysymys on ns. maan tavasta olla käsittelemättä ns. vaikeita asioita.

Yleisestikin ottaenkin voisi todeta, että meillä Suomessa esim. maahanmuuttajien, työvoimaviranomaisten ja KELAn toimeentuloluukuilla asioivien haastatteluissa olisikin syytä panostaa psykiatriseen osaamiseen ehkä jopa lakipykälien osaamisen kustannuksellakin.

Tällä tavalla voidaan vuosittain säästää satojen suomalaisten viattomien ihmisten henki. Hyvin monessa tapauksessa nämä henkensä menettäneet ihmiset ovat aivan pieniä viattomia lapsia tai työttömiksi jääneitä nuoria.

Raoul in SpainRe: Kepulandian lehmä ihmettelee uuttaa sankkoo24.8.2017 11.38
Is the polliittinnen tarkastaja a Heikki in the New Stroms Juankoski mill?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: