Keskustelu

toinen ihmettelijäSeli seli26.9.2017 10.27
Voi ristus tätä pakolaisongelmaa täällä kotosuomessa.
Nythän nämä ählämit ovat ottaneet tavaksi ryhtyä ristinuskovaisiksi. Kun minä parhaassa taisteluiässä oleva nuorimies olen siinä tilanteessa, et kun minä olen nyt kristinuskovainen, olen kotimaassani ns. vääräuskoinen ja minä olen hengenvaarassa siellä. Ei minua saa EU ihmisoikeuksien määräämien perusteitten mukaisesti palauttaa kotimaahani.
Onneksi taitaa maahanmuuttovirastokin ymmärtää yskän ja osaa suhtautua oikealla tavalla tähän yllättävään uskontokunnan muutokseen.

Juuri tullut uutinen vuodentakaisesta otanmäessä tapahtuneesta henkirikoksesta syytetty ählämi valituksessaan hovioikeuteen vetoaa siihen, ettei hän ole aiheuttanut uhrin kuolemaa, vaan tämä humalainen mies oli itse kaatunut päin koivua ja kuollu siihen.Näin tämä irakilainen väittää tapahtuneen.

Senior SuvakRe: Seli seli26.9.2017 16.24
Ihmettele sinä vaan pystyyn kuollutta Kepulandiaa, joka investoi kovaa vauhtia koneisiin ja laitteisiin, mutta parhaillaan Kepulandiassa on kuitenkin luottohäiriöisiä jo noin 430 000, eläkeläisiä oli vuonna 2016 1 490 000, työttömiä oli muistaakseni 430 000, josta piilotyöttöminä oli jo 152 000 henkilöä.

On herännyt kysymys, että mahtavatko Makkara ja Hevosmies Mika Lintilän mainitsemat runsaat kone- ja laiteinvestoinnit viitata suurelta osin maataloustuen turvin tehtyihin navetta- ja maatalouskoneinvestoinhin, jotka kuitenkin ovat suuntautuneet Kepulandian raskaasti tappiolliseen maatalouteen.

Suomen kansantalouden kannalta näitä kasvaneita kone-, laite- ja rakennusinvestointeja ei myöskään voida välttämättä suuresti kehuskella, koska hyvin suurelta osin on jo tiedossa, että meillähän on jouduttu rakentamaan esim. lähes kaikki koulut ja julkiset rakennukset uusiksi, kun 1960-2000 luvulla rakennetut julkiset rakennukset ovat ilmeisessti pääosin homehtuneet.

Myös monet hallit ovat sortuneet ja maantiesillatkin joudutaan rakentamaan uusiksi, kun meillä ei ole osattu tehdä edes kestävää sementtiä.

En sitä kyllä ihmettele, sillä minultakin on mennyt 10 vuotta aikaa perehtyä VTT:n sementtilaboratorion tekemiin selvityksiin. Lopulta huomasin, että meillä ei oikein taideta hallita vielä tuota sementin kovettumisreaktiota. Avain kysymys on siinä se hydrataatiovesi. Sementti ei ole mikään homogeeninen aine niin kuin muovi.

Maataloustukea jaetaan tänä vuonna yhteensä 3 264 milj. euroa vähän alle 60 000 maatalousyrittäjälle, mutta maatalousyrittäjät tekevät kuitenkin tappiota reippaasti toista miljardia euroa vuodessa ja voistakin on syntynyt käsittämätön pula, kun kepuloisten THL:n entinen pääjohtaja Voi Pekka Puska vuosikymmeniä saarnasi meille, että voi on ihmiselle erittäin vaarallinen ravintoaine.

Virossa ja Saksassa ollaan kuitenkin voista ihan toista mieltä.

Juuri katsoin telkkarista noita saamelaisten uutisia, jotka muuten ovat laadultaan aivan toista luokkaa kuin YLE:n uutistenlukijoiden kuten salapoliisikirjailija Matti Rönkän lukemat uutiset.

Tuo Mattikin oli telkkarin Puoli Seitsemän ohjelmassa ihan rennon tuntuinen ihminen, mutta heti kun Matti menee lukemaan uutisia, niin Matin suusta alkaa tulla aika värittynyttä fake news-tekstiä. Tuntuu kuin Matti lukisi suoraan Kepun puoluetoimistosta tulleita faxeja.

Kepuloisillahan mm. Anneli Jäätteenmäelle alkoi faxeja tulla aikoinaan päivittäin presidentinkansliasta ihan samalla tavalla, kun Amerikassa nykyään Valkoisen talon eliittivirkamiehet lähettelevät emaileja jatkuvalla syötöllä CNN:lle ja Washington Postille.

Noissa saamelaisten uutisissa näytettiin ja kerrottiin, kuinka Enontekijöille on saapunut 3 syyrilaisperhettä kiintiöpakolaisina. Telkkarissa pakolaismieskin stetoskooppi korvillaan, ei muuten mikään valelääkäri, hoiti pieniä lapsia ja erittäin positiivisella tavalla käsittelikin heitä ja puhutteli selvällä suomenkielellä.

Sitten näytettiin kuvaa Enontekiön koulusta, jossa noiden syyrialaisten "ählämien" lapset innokkaasti opiskelivat suomenkieltä. Eivät pelanneet mitään Angry Birdiä. Ihan tavallisia paperille painettuja tekstejä harjoiteltiin.

Myös lääkärin vaimoa haastateltiin ja vaimo kertoi, että hän on tottunut tekemään ahkerasti töitä ja toivoo pääsevänsä Enontekiöllä kiinni vaikka siivoustöihin, koska haluaa korvata sen, että on saanut Suomesta perheineen turvapaikan. Enontekijöillä tulokkaat on otettu innolla vastaan kyläläisten toimesta.

Saame-uutisissa mös näytettiin syyrialaisperheen ruokahuollosta kuvia. Monenlaisia syyrialaisia herkkuja näytti olevan pöydällä ja kaikki lapsetkin olivat ruoka-aikana pöydän ääressä.

En havainnut sitä, että ruokapäydässä olisi ollut Valion tai Arlan maitopurkkeja.

Sen verran noita syyrialaisten ruokatapoja kun katselin, niin ajattelin, että eivät nuo siirtolaiset tule ainakaan ruokatavoissaan Kepulandiassa ns. maan tavoille taipumaan ja se on erittäin hyvä, vaikka 1970-luvulla mustalaistaustainen Viktor Kalborekhan lauleskeli jo biisiä "Nakit ja muusi" ja sitten tuli muistaakseni jo kakit.

Pari vuotta sitten tapasin Viktorin ja kyselin kuulumisia. Viktor totesi, että keikat ovat hieman vähentyneet viime aikoina, kun on tullut noita kaiken maailman räppäreitä.

Valitettavasti vähän sen jälkeen havaitsin Viktorista suru-uutisen taivaalliseen laulukuoroon siirtymisen johdosta. Hieno mies ja vähemmistön edustaja kerrassaan taas lähti Kepulandiasta. Ei muuten Viktor ajellut Lönkalla kristallia päässään samaan tyyliin kuin kepuloiseen tuulivoimaan runsaasti sijoittanut Tangokuningas Siltsu.

Kyllä Kepulandiassakin pitäisi kunnioittaa muitakin kulttuureja kuin kepuloisten laestadiolaisia ja alkiolaisia ahdasmielisiä perinteitä.

Minä en ymmärrä, mitä sinä toinen ihmettelijä oikein noista uskonnoista höpiset. Suomessahan voi harjoittaa, perustuslain mukaan mitä tahansa uskontoa.

Minäkin olen miettinyt, että tuo meillä harvempi hindulaisuus olisi varmaan ihan hyvä uskonto.

Muutama vuosi sitten kävin Virossa konsultoimassa heidän menestyksekkäintä paperifirmaansa, jonka intialaiset olivat ostaneet Neukuilta konkurssipesästä yhdellä dollarilla.

Tuota yritystä kaikki Suomen metsäteollisuusyritykset ja myös konsultit kävivät katsastamassa, mutta totesivat, ettei sillä ole mitään arvoa.

Minulle tuli sitten tilaisuus noin 10 vuotta sitten tutustua yritykseen, sen omistajiin ja johtohenkilöihin. Hyvin nopeasti kävi ilmi, että kysymyksessä olikin Euroopan kannattavin metsäalan globaalisti toimiva yritys.

Tehdessäni heille töitä useamman vuoden ajan sain hyvän opetuksen myös hindulaisiin elämää ja liiketoimintaa koskeviin periaatteisiin.

En niitä enää kaikkia muista, mutta sen panin merkille, että heillä on useampia jumaliakin ja joka aamu töitä aloitettaessa kynttilää poltettiin hetken aikaa mm. seinällä olevassa kuvassa näkyvälle onnen ja menestyksen jumalalle. Kysymyksessä oli ilmeisti Ganesha.

Nokiallakin on nykyään intialainen johtaja ja näyttää yhtiöllä menevän selvästi paremmin kuin ruotsalaisten Ericsonilla. Polttaakohan Nokian johtaja Rajeev Surikin aamuisin kynttilää Ganeshalle?

Meillä on nykyään niin pahasti asiat monella tapaa Kepulandiassa, että kynttilöitäkin pitäisi polttaa hyvin monille jumalille.

Heikosta syntyvyydestä huolestunut demujen Antti Rinne voisi päivittäin polttaa kynttilää esim. Bhavanille (elämän luoja).

Terra Sipilä ja Kuningas Sauli voisivat polttaa kynttilää vaikka Kuberalle (viisuaden jumalalle) ja kepuloisten Annika Saarikko ja Voi Pekka voisivat polttaa kynttilää vaikka Lakshnille (hyvinvoinnin jumalalle).

Mistähän sekin kertoo, että THL:stä lipsautettiin tänäänkin iso kasa henkilökohtaisia potilastietoja suoraan nettiin kaiken kansan ihaltavaksi. THL on pyytänyt tätäkin emämunausta anteeksi.

Narkoleptia rokotuksia THL ei ole pyytänyt keneltäkään anteeksi. Hoitovirheitähän meillä on valitettavasti pilvin pimein, mutta asiat tutkitaan yleensä virheiden tekijöiden toimesta, jotka todistavat, että virheitä ei ole tapahtunut.

Pahimmissa tapauksissa saatetaan joutua vakuutusoikeuksiin, jossa vakuutuslääkärit potilaita näkemättä yleensä toteavat, että mitään virheitä ei ole tapahtunut, koska asiaa on kysytty myös laajemmalta kolleegiolta, jossa ainakin vakuutusjuristit ovat aivan muutamaa törkeintä virhettä lukuun ottamatta yleensä todenneet, että tekevälle sattuu aina kaikenlaista pientä häslinkiä, eikä tässä tapauksessa mistään oikeasta hoitovirheestä voida puhua.

Sitä paitsi lääkärihän ei ole tiennyt, mitä tautia hoidetaan, joten eihän silloin kysymyksessä voi olla hoitovirhe.

Jos minä olen oikein ymmärtänyt asian, niin Terra Sipilä on jo lähes kolme vuotta jauhanut siitä, että digitalisaatio mullistaa Kepulandian sote-palvelut.

Onhan se tietysti hyväkin, jos potilastiedot tulee suoraan nettiin, niin erilaiset yksityisetkin asiantuntijat ja palvelufirmat voivat silloin olla suoraan yhteydessä avun tarvitsijoihin ihan reaaliajassa, eikä tarvitse kysellä miltään kepuloisjohtoisilta maakuntahallituksilta, millainen lääkitys tulee antaa normaalissa flunssa-tapauksessa tai pienessä lihassäryssä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: