Keskustelu

poliittinen tarkkailija"Panovara" on alkanut kiinnostaa6.10.2017 22.03
Poliittinen tarkkailija siirsi yhteiskunnallisen keskustelun jakovarasta "panovaraan" viime keväänä, kun "pystyyn kuollut" valtion Tilastokeskus raportoi Suomen keskeisestä kestävyysvajeongelmasta eli Suomen kansan syntyvyyden järkyttävästä nykytasosta.

Syntyvyys on pudonnut ja pulavuosien tasolle, eikä Terra Sipilä "Suomi kuntoon" hallitusohjelmassaan millään tavoin puuttunut tähän kansakunnan kestävyysvajeen kannalta aivan keskeiseen kysymykseen.

Terra Sipilä oli jo vuositolkulla jankuttanut kepuloisten 4H tupailloissa, että Suomi saadaan kuntoon, kun metsistä aletaan tekemään ns. biomassaa, joka valtion rahoilla poltetaan ennätyksellisen halpaan hintaan hiilidioksidi- ja typpioksidi- ja myös syöpää aiheuttaviksi hiukkaspäästöiksi. Vain kepuloinen digi-insinööri voi tällaista potaskaa puhua kansalle vakavalla naamalla.

Ei ihme, että digi-insinööri Terra Sipilä alkoi pitää myös Terrafamen katastrofaalista vuosisatojen ympäristöongelmaa kultasuonen löytymisen kaltaisena "Kainuun ihmeenä", jonka nykyinen hintalappu on vasta 1 500 000 000 euroa ja kasvaa ainakin 10%:n vuosivauhdilla koko ajan.

Pelkästään tämä massiivisen ympäristöongelman kasvu on siis vuosittain 150 milj. euroa. Kokonaisuutena puhutaan siis valtion osalta jo noin 3 000 milj. euron satsauksesta, joka on kuitenkin mennyt kankkulan kaivoon.

Kesälomillaan demujen Antti Rinne oli ilmeisesti joutessaan lukenut VAPAAta ja ilmoitti lomien jälkeen heti demuille, että nyt jos koskaan on Suomessa ryhdyttävä "synnytystalkoisiin".

Tietysti heti kaikki omat koirat tarttuivat Antin lahkeeseen kiinni ja kertoivat, että on erittäin tahditonta, jos poliitikko alkaa puhumaan ääneen maailman mukavimmasta asiasta eli lasten tekemisestä.

Ennenhän kepuloisetkin tekivät lapsia heinätalkoiden aikaan kaikissa ladoissa ja silloin myöskään Suomi Neidolla ei ollut vielä mitään kestävyysvajetta.

Selvästi demu-naisten reaktio Antin hyvin järkevään ehdotukseen oli valitettava ja harkittu tekopyhä ulostulo.

Demujen sisäpiirissähän oli jo tahdittoman ulostulon aikaan hyvin tiedossa, että nuoren varapuheenjohtaja Sanna Marinin vyötärön seutu oli alkanut jo somasti pyöristymään ja Antti Lindtmankin oli jo ilmoittanut kohta tulevasta iloisesta perhetapahtumasta.

Eihän siinä olekaan mitään häpeämistä, jos demut ovat jo käynnistäneet keskuudessaan ns. "synnytystalkoot". Esimerkillistä työtä kerrassaan.

Kun sitten kepuloiset keksivät puimakoneet ja muut vempaimet, niin siihen tyssäsi Suomi Neidon kehitys, kaupungistuminen kiihtyi.

Sorjat ja anteliaat maalaistytöt muuttivat kaupunkien rientoihin, eikä discoissa enää mistään perhesuunnittelusta ollut enää puhettakaan. Kovat asuntovelat ja ammattiyhdistysten vuokrat olivat niskassa. Ei silloin enää kätilöitä tarvita, koska kaikki aika menee ahneiden pankinjohtajien ja ulosottomiesten kanssa keskustellessa.

Nyt kepuloisten persuspalveluministeriksi Sote Rehulan jälkeen tullut ja äskettäin ensimmäisen lapsensa pyöräyttänyt Annika Saarikko on blogissaan myös alkanut kiinnittää huomiota tähän Suomen aivan keskeiseen kestävyysvajekysymykseen, joka on täysin unohtunut Terra Sipilä epärealistisissa biotalous - ja kaivosvisioissa.

Demu-miehen kanssa naimisiin mennyt "Äiti Annika" ei ole vielä tohtinut lähteä suoraan arvostelemaan Terra Sipilän kestävyysvajelaskelmia, mutta on kuitenkin jo lähestynyt Antti Rinteen ehdottamia "synnytystalkoita" odottavien äitien näkökulmasta.

Mielestäni "Äiti Annikan" lähestymiskulma on nyt oikea, mutta vielä kovasti raakileen asteella.

"Äiti Annika" on kyllä kiinnittänyt nyt huomiota oikeaan asiaan eli siihen, että raskaana oleviin naisiin suhtaudutaan Suomessa esim. työpaikoilla kielteisesti. Tämä kertoo siitä, kuinka lapsiepäystävälliseksi 100 vuotias Suomi Neito ellen sanoisi jo Impi on tullut.

Tässäkin asiassa taustalla on kuitenkin tammikuun kihlaus SAK:n ja Suomen työnantajain välillä vuodelta 1940.

Silloin luotiin pohja yleissitoville TES-sopimuksille, joka on ajanut kymmenien vuosien aikana Suomen yhteiskunnan täydelliseen uusiutumattomuuden "kelotilaan".

Yleisitovissa TES-sopimuksissahan lähtökohtana on perheidenin osalta täydellinen tasa-arvo. Miehen ja naisen tulee osallistua tasa-arvoisesti työelämään. Jos mies ei voi synnyttää lapsia, niin tietysti kunnon nainenkaan ei synnytä lapsia. Tämä yleisitova TES on ainutlaatuinen järjestelmä maailmassa.

Kiinassakin oli aiemmin kommunisteilla tiukka suhatutuminen lasten hankintaan, kun sielläkin alettiin siirtyä riisipelloita kaupunkien rientohin ja tehdastyöläisiksi huonilla palkalla.

Nyt kuitenkin Kiinassakin on havaittu kommunistien järjettömien ajatusten seuraukset. Koko Kiinan kansa on ukkoutumassa ja akkautumassa. Niinpä nyt sikäläiset kommunistit ovat jo joutuneet käynnistämään ns. kahden lapsen politiikan, mutta toistaiseksi alku ei hyvältä näytä.

Kiinassahan tilanne on nykyään päässyt jo niin pahaksi, että yhteiskunnan toimesta on ruvettu jo opettamaan naisia, kuinka pieniä lapsia pitää hoitaa.

Meillä ei olla nykyään enää kaukana tästä kiinalaisesta menosta. Kunnallinen kalliiksi tullut päivähoito on pitänyt äsätkin hyvän huolen. Vain kunnallisessa poliittisessa päivähoidossa ja varhaiskasvatuksessa voidaan Suomeen kasvattaa kepuloisen ihanteen mukaisia täysin raittiita 4H merkin arvoisia yhteiskunnan jäseniä.

Sehän on selvä, että miten suomalainen nainenkaan voi yksin hoitaa pientä lastaan, kun ei ole eläessään pientä lasta nähnyt. Hyvä jos nykyaikaisessa suomalaisessa kodissa on enää paperinukkejakaan näytillä.

Kun katsoo YLE:n eilistä puolueiden kannattavuuskyselyä, niin kyllä siitä jo on selvästi nähtävissä, että Terra Sipilän ja kepuloisten eväät on nyt syöty.

Kepuloisten nykyinen kannatus vain "veret seisauttanut" 15.8%.

Kun ottaa huomioon kyselyn virhemarginaalin (+-2.3%), niin pahimmillaan voi olla niin, että kepuloisten todellinen kannatus onkin enää suuruusluokkaa 13.5%. Tämäkään luku ei vielä edusta sitä tasoa, jonne kepuloisten kannatus tulevissa eduskuntavaaleissa tulee vajoamaan.

Suomi haluaa katsoa tulevaisuuteen ja siksi kepuloiset, joiden osuus koko Suomen kansantuotteesta on enää vain noin 2-3%, eivät voi "tahtopolitiikallaan" enää päättää, miten asioita tulevaisuuden Suomessa hoidetaan.

Tärkeät kasvukeskukset kuten esim. pääkaupunkiseutu ja Tampereen seutu, Turku ja Oulu näyttävät tässä tulevaisuuden esimerkkiä.

Alla vähän päättäjätilastoa pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.
Valtuustot ja äänimäärät:
Helsinki valtuutetut 85 kepu 2 osuus 2.4%
Espoo valtuutetut 75 kepu 3 osuus 4.0%
Vantaa valtuutetut 67 kepu 3 osuus 4.5%
Kauniainen valtuutetut 35 kepu 0 osuus 0.0%
Pääkaupunki valtuutetut 262 kepu 8 osuus 3.1%
Tampere valtuutetut 67 kepu 4 osuus 6.0%
Yhteensä valtuutetut 329 kepu 12 osuus 3.6%

Kansantalouden tilinpidon mukaan maatalouden osuus Suomen bruttokansantuotteesta on nykyään enää vain noin 2%, joten kyllä jokaisen suomalaisen tulee ymmärtää se, että Suomi Neitoa ei voida kehittää 4H tupailtojen ja Terra Sipilän väsäämien epärealististen prosessikaavioiden perusteella.

Poliittinen tarkkailija on jo aiemmin maininnut, että jokaisesta Suomessa syntyvästä uudesta ihmisestä on syytä maksaa heti 10 000 euron synnytyspalkkio.

Joissakin kunnissa näin jo tehdään, jos noin 50 000 suomalaiselle maksetaan 10 000 euron synnytysraha, niin vuodessa puhutaan 500 milj. eurosta, mutta tällä sijoituksella saadaan aikaan 100 miljardin euron bruttokansantuotteen lisäys, jonka kansantaloudellinen kannattavauus on 200%.

Tällainen BKT:n pitkän aikavälin lisäys merkitsee Suomen nykyiseen bruttokansantuotteeseen noin 46%:n lisäystä. On huomattava, että Terra Sipilän prosessikaavioilla saadaan vain korkeintaan 0.5-1.0% bruttokansantuotteen lisäys. Joidenkin taloustieteilijöiden mukaan heikentyvä ostovoima voi jopa pienentää bruttokansantuotteen kasvua.

Kun autioituvassa Kepulandiassa lähdetään koko maan asuttavana pitämisen tielle, niin kyllä silloin Suomi Neidollekin syntyy sitä kauan hukassa ollutta ns. jakovaraa.

Kepuloisten kannattaa laittaa tällainen investointi Suomi Neidon tulevaisuuteen 4H tupailloissa rinnakkain vaikka Terra Sipilän "Kainuun Ihmeen" kanssa ja sitten päätellä keskenänsä, kannattaako enää jatkaa pään iskemistä Karjalan kelomäntyyn, vai olisiko jo kepuloistenkin syytä vähitellen ottaa järki käteen.

Kepu pettää aina!!!!

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

Kauko NäköinenRe: "Panovara" on alkanut kiinnostaa10.4.2018 4.16
Poliittinen tarkkailija siirsi jo noin vuosi sitten Terra Sipilä hallituksen laittomaan Maakunnalliseen Soteen liittyvän jakovarakeskustelun ns. panovaraan eli Suomen alhaiseen syntyvyyteen.

Totta kai demujen Antti Rinne havaitsi heti, että nyt täytyy panna pystyyn "lastentekotalkoot".

Muutamat johtavat poliitikot mukaan luettuna mm. Presidentti Sauli Niinistö ja Jenni lähtivätkin näyttämään esimerkkiä. Muita esimerkin näyttäjiä ovat olleet mm. demujen Antti Lindtman ja Sanna Marin.

Melko pian valtamediassa pidettiin kuitenkin sopimattomana, että Antti Rinne oli ruvennut Suomen kansan perheneuvojaksi ja keskustelu "panovarasta" saatiin opeasti loppumaan.

Kovin laihaksi on siis tämäkin tärkeä asia taas jäänyt Suomen poliittisessa keskustelussa, kun Terra Sipilä ja Anu "Minä ajattelisin" Vehviläinen ja Annika "äiti" ovat rekrytoineet jo ainakin 600 henkilöä valmistelemaan laitonta Maakunta Sotea.

"Minä ajattelisin" Anu on jo ilmoittanut, että laittoman hankkeen valmisteluun tulee menemään noin 600 milj. euroa.

Kun tänäänkin luin taas Hesarista, mihin Suomen alhainen syntyvyys on Suomen hyvinvoinnin viemässä, niin tuntuu käsittämättömältä, miten suureksi visionääriksi ja liikemieheksi valtamedian nostama Terra Sipilä voi laitonta Maakunnallista Sotea väkisin toteuttaessaan ajaa koko Suomen kansantalouden ja samalla koko maan tulevaisuuden täydellisen katastrofiin..

Valtiovarainministeriössä Valtiosihteeri Martti Hetemäki on kuitenkin nyt havainnut Suomen aneemiset ja koko kansan hyvinvoinnin vaarantavat alhaiset syntyvyysluvut.

Vielä 1980-luvulle tultaessa Suomeen syntyi vauvoja yli 20 000 enemmän kuin ihmisiä kuoli.

Nykyään tilanne on kääntynyt päälaelleen ja esim. viime vuonnakin Suomessa jo kuoli ihmisiä jo yli 3 000 enemmän kuin syntyi.

Tuntuu oudolta, että Suomen johtavat poliitikot samaan aikaan hehkuttavat mediassa ja jopa eduskuntaa myöten, että Suomi on maailman onnellisin maa.

Näyttää kuitenkin siltä, että Terra Sipilän SOS hallitus on siis valinnut Suomelle joukkoitsemurhan tien.

Maakunnallisessa Sotessa kaikki huomio on tietysti kiinnitetty siihen, että Suomi ikääntyy ja tästä syystä meidän on laitettava pystyyn laiton Maakunta Sote.

On tietysti tärkeätä, että ikääntyvästä väestöstä pidetään hyvää huolta, mutta vähintään yhtä tärkeätä ja tulevaisuuden kannalta vielä tärkeämpää on, että Suomi kansakuntana säilyy elinvoimaisena ja kasvaa. Siis myös lapsista ja nuorista on pidettävä huolta.

Martti Hetemäki onkin mm. Keva-päivässä todennut, että Terra Sipilän laittoman Maakunta Soten pohjana olevat väestöennusteet joudutaan kaikki nyt laittamaan uusiksi.

Terra Sipilä oli omissa autotallikakkaroissaan esittänyt mm. sellaisen vision, että huoltosuhde eli työvoiman ulkopuolisten suhde työllisten määrään heikkenisi jyrkästi lähivuodet, mutta heikkeneminen pysähtyisi 2030-luvulla.

Kun katsoo nykyisiä syntyvyyslukuja, niin tuollaiset Terra Sipilä höpinät ovat täysin tuulesta temmattuja utopioita.

Viimeisten vuosien aikana Suomessa noudatettu talous- ja sosiaali- ja maahanmuuttopolitiikka ovat johtaneet siihen, että perheiden perustamista lykätään mielellään jo yli 30:n vuoden.

Tällöin jo luonnostaan naisten raskaaksi tulemisen todennäköisyys laskee, kuten naisten hedelmällisyyttä koskevat tieteelliset tutkimukset osoittavat mm. naistentautien erikoislääkäri Aila Tiitisen mukaan:

"Ikä vaikuttaa hedelmällisyyteen ja erityisesti naisen hedelmällisyys heikkenee nopeasti 30 ikävuoden jälkeen. Merkittävin hedelmällisyyttä alentava tekijä on munasolun ikääntyminen.

Tämä johtuu siitä, että naisella munasolut ovat olemassa syntymästä saakka ja iso osa niistä on jo tuhoutunut, kun tyttö tulee murrosikään. Ikääntyessä lapsettomuusongelmat lisääntyvät: arvioidaan, että 20?25-vuotiaista alle 10 %, 30?35-vuotiaista noin 15 % ja 40?45-vuotiaista 40 % kärsii lapsettomuudesta."

Perustettaessa perhettä selvästi yli 30 vuotiaana perheen lapsiluku voi siis helposti jäädä yhteen tai enintään kahteen lapseen.

Valtiosihteeri Hetemäki nosti Keva-päivänä yhdeksi keskeiseksi lapsettomuuden selittäjäksi 25-34 vuotiaiden miesten heikon työllisyysvasteen, joka taas helposti johtuu mm. saman ikäisiä naisia heikommasta koulutuksesta ja tulotasosta.

Hetemäki arvelee, että osasyynä lapsettomuuteen on myös miesten ja naisten maailmoiden eriytyminen, jolloin miehet ja naiset eivät edes kohtaa toisiaan.

Miten silloin voisi ajatellakaan, että perillisiä voisi syntyä, kun monilla kouluttamattomilla nuorilla miehillä on edessään syrjäytyminen ja puiston penkki.

Ilman suurempia tutkimuksiakin on selvää, että Suomen koko ajan heikkenevän huoltosuhteen ja laskevan syntyvyyden taustalla olevat juurisyyt eivät ole korkea työttömyys tai sote-palvelujen kalleus ja heikko saatavuus.

Todelliset juurisyyt ovat tietysti seuraavat:
 liiallisuuteen viety tasa-arvo

 jäykät työmarkkinat ja tasapalkkaisuus (yleissitovat työsopimukset)

 vanhentunut työaikalaki ja sen määräykset

 progressiivinen verotus

 kannustinloukut (työttömyys-, toimeentulo ja asumistuet, eläkkeet)

 epäonnistunut asunto- ja kaavoituspolitiikka
 vuosikymmeniä harjoitettu epäonnistunut perhepolitiikka

 vanhentuneet koulutusjärjestelmät ja vuosikausien haku- ja karsintarumbat
ihmisten haluamille ja yhteiskunnan tarvitseville opiskelualoille

Tosiasia on, että Terra Sipilä SOS hallitus on koko ajan taas kakkaroineen jatkanut vain entistä menoa ja ollut ylläpitämässä yhteiskuntaa, joka suhtautuu kaikin tavoin kielteisesti mm. siihen, että hyvässä lisääntymisiässä olevat suomalaiset voisivat hankkia lapsia, joka turvaisi koko Suomen yhteiskunnan tasapainoisen ikärakenteen kehittymisen myös pitemmällä tähtäyksellä.

Terra Sipilän SOS hallituksen ohjelmaa laadittaessa vuonna 2015 tavoitteena oli, että Suomen asiat on kunnossa vuonna 2030, jolloin Terra Sipilän kakkaraohjelmat ovat luoneet julkisiin kustannuksiin jo 10 miljardin euron säästöt ja vuonna 2021 noin 6 miljardia euroa (2010 n. 10 miljardia euroa) seuraavasti:

 Kuntien velvoitteet n. 800 milj. euroa (2010 1 500 milj. euroa)

 Sote- ja tuottavuus säästöt n. 2 000 milj. euroa (2010 n. 3 000 milj. euroa)

 Säästöt ja rakenneuudistukset n. 3 000 milj. euroa (2010 n. 4 500 milj. euroa)

 Työllisyys ja kasvu n. 1 000 milj. euroa (2010 n. 1 500 milj. euroa)

 Yhteensä n. 6 000 milj. euroa (2010 n. 10 000 milj. euroa)

Terra Sipilän ohjelmassa puhutaan säästöistä, mutta oikeastaan sanallakaan ei viitata kansantalouden tulopuoleen eli bruttokansantuotteen kasvuun.

Bruttokansantuotteen kasvu on se voimavara, jolla jokaista maata yleensä halutaan kehittää.

On kuitenkin huomattava, että Terra Sipilän SOS hallitus on uskollisesti ja varmasti jatkanut ikivanhaa tukipolitiikkaa kannattamattoman maatalouden rakenteiden ylläpitoon noin 3 000 milj. euron vauhdilla vuodessa, vaikka maatalousyrittäjiä on enää vain noin 60 000 kappaletta.

Mikäli tuo summa jaetaan yrittäjien määrällä, niin keskimäärin jokaiselle jaetaan vuosittain n. 50 000 euron potti.

En tunne toista ammattiryhmää, jolla voidaan noin avokätisesti jakaa verovaroja, etenkin kun noiden yrittäjien taloudellinen toiminta on kaikkien tilastojen mukaan vielä raskaasti tappiollista.

Sellainen ajatus tuntuu kuitenkin viehättävältä, jos joka vuosi nykyään noin 50 000 syntyvälle suomalaiselle jaettaisiin syntymälahjana 50 000 euroa vaikka jollekin sijoitustilille.

Tämähän tarkoittaisi käsittääkseni sitä, että jokaisella syntyvällä suomalaisella olisi 20 vuoden iässä pyöreästi 680 000 euron potti käytettäväksi esim. opiskeluun, asunnon hankintaan tai yrityksen perustamiseen.

Jos tällaisen tilin omistavat nuori poika ja tyttö päättävät perustaa perheen, niin eipä siinä varmastikaan minkäänlaisia taloudellisia huolia tulisi eteen ainakaan perheenlisäystä harkittaessa.

Tästäkin nähdään, että vaihtoehtoisia toimintamalleja on useita.

Minä luulen, että sellainen puolue saa välittömästi tulevissa vaaleissa ainakin 50%:n kannatuksen, jos puolue lupaa järjestää jokaiselle uudelle syntyvälle lapselle 680 000 euron syntymäpäivälahjan.

Kasvua Suomeen voi syntyä vain sillä, että meillä on kasvava määrä työtä tekeviä ihmisiä ja kannattavia yrityksiä.

Suomen bruttokansantuote kasvoi viime vuonna noin 2.6%, mutta kasvu on ollut vaatimatonta viimeiset 10 vuotta, eikä se ole ollut lähellekään riittävä, kun tänä päivänäkään ei olla vielä saavutettu edes vuoden 2007 reaalista BKT-tasoa kuten vuoden 2010 hintojen perusteella käy ilmi alta:

 2007 196.6 miljardia euroa (volyymin muutos 5.2%)

 2008 198.0 miljardia euroa (volyymin muutos 0.7%)

 2016 190.8 miljardia euroa (volyymin muutos 2.1%)

 2017 195.8 miljardia euroa (volyymin muutos 2.6%)

Kun sitten tarkastellaan niitä syitä, mitkä ovat johtaneet Suomen parina viime vuonna jonkin verran kiihtyneeseen kansantuotteen kasvuun, niin helposti voidaan näyttää toteen, että Suomen lisääntynyt kasvu johtuu lähes 90%:sti maailman talouden virkistyneestä kasvusta ja meille erittäin haitallisen euron tilapäisestä halpenemisesta dollariin verrattuna.

Erilaisten riskien johdosta kansainvälinen talouskasvu voi kuitenkin katketa nopeastikin mm. Kiinan velkavetoisen talouden ongelmiin.

Nyt voidaan jo todeta, että sote- ja tuottavuus säästöt sekä muut säästöt ja rakenneuudistukset eivät tule toteutumaan, koska arvioidaan, että sote-kustannuksetkin voivat Maakuntamallin Soten johdosta kasvaa jopa muutamalla miljardilla eurolla.

Mitään todellisia säästö- ja rakenneuudistuksia ei Terra Sipilän hallitusohjelmassa näytä myöskään olevan.

Syntyvyydenkin kannalta voitiin aivan äskettäin todeta sekin erittäin negatiivinen asia, että kepuloiset hallituskumppanit eivät voineet hyväksyä edes yleisesti tavoiteltavaa varhaiskasvatuksenkaan uudistamista.

Sekin vain siirrettiin tulevan hallituksen murheksi.

Kepuloisten Siltarumpu Pekkarisen ja Lintilän yritystukityöryhmä ei myöskään pystynyt löytämään 4 miljardin euron suurista yritystuista kuin vaatimattoman 60 milj. euron säästöpotentiaalin, mutta sitäkään ei voitu panna täytäntöön, kun kepuloisten uusiutuvien energioiden tuista olisi jouduttu jokunen euro nipistämään.

Koska kysymys on kepuloisten ns. "saavutetuista eduista", niin eihän niistä missään tapauksessa voi niistää.

Koska Maakunta Sote on osoittautunut pohjattomaksi Kankkulan kaivoksi kustannusten osalta jo ennen sen voimaan laittamista, eikä mitään tuottavuushyötyjä ole lähivuosina näköpiirissä, niin ilmeistä perustuslain vastaista hanketta ei olisi koskaan pitänyt käynnistää nykymuodossaan ja sen kehittely nykymuodossaan tulisikin mahdollisimman nopeasti lakkauttaa.

Suomen tulevaisuuden kannalta sen sijaan pitäisi välittömästi käynnistää ns. SOTU-ohjelma, joka varmistaa sen, että suomalainen mies tai nainen jokaisessa elämänsä vaiheessa voi omalla työllään tai eläkkeellään hankkia riittävän elantonsa. Kritiliset esittivät tähänkin hyvän mallin jo vuonna 2015.

Yksi hyvä esimerkki Suomen kyvyttömyydestä uusiutua on myös viimeaikainen keskustelu perintöverosta, jolla voidaan varmistaa se, että Suomessa tuleva polvi jo syntyessään saa verottajalta lyijypallon jalkaansa, jos vanhemmat laittomia Maakunta Soten palveluja jonottaessan ja käyttäessään sattuvat äkillisesti potkaisemaan tyhjää.

Kovin hyvältä ei siis Terra Sipilän ja ?Minä ajattelisin? Anun ja Annika ?Äidin? utopistinen Maakunta Sote ainakaan Suomen aneemisen syntyvyyskehityksen kannalta näytä, kun nykyisen synnytyssairaalaverkoston karsintakin näyttää jättävän myös ns. maaliman parhaat kätilötkin työttömiksi.

AKM, se ainoa oikeaRe: "Panovara" on alkanut kiinnostaa18.4.2018 15.36
Juupajoki on pieni 1 988 asukkaan kunta Pirkanmaalta ja sielläkin luetaan näköjään ahkerasti VAPAAta.

Juankoski on ollut Juupajokea isompi kunta, mutta Juankosken päättäjät Esteri Kangasveijari etunenässä ei koskaan ole osallistunut asiallisen keskusteluun VAPAAssa ja tästä syystä Juankosken lilliputti kaupunki on muuttunut Kuopion autioksi ns. kaukolähiöksi.

Esteri, kepuloiset ja muut punamulta-päättäjät ovat aina toistaneet mantraa, että pieni kunta ei ole elinkelpoinen.

Juupajoen kuntapäättäjät ovat kuitenkin olleet aina tästä asiasta toista mieltä. Juupajoen vuoden 2016 tilinpäätöksestä kokosin alle muutaman kriittisen luvun, jotka puhuvat sen puolesta, että "pieni on kaunista":

 Asukkaita 1 988
 Tuloveroprosentti 21%
 Toimintakate 12.1 milj. euroa
 Verotulot 6.9 milj. euroa
 Valt. osuudet 4.5 milj. euroa
 Tulos 84 000 euroa

Pienuuden kauneus johtuu siitä, että pientä kuntaa on helpompi johtaa terveen talous- ja sosiaalisen ajattelun mukaisesti kuin isompaa kuntayksikköä, jossa tarvitaan jo varsin korkeatasoista taloudellista-, juridista- ja sosiaalista osaamista, jota monissa keskisuurissä kunnissa ei Suomessa valitettavasti ole.

Juupajoen vuoden 2017 talousarviossa tulos muuttuu lievästi tappiolliseksi eli -79 460 euroksi, joka tietysti voidaan järkevällä talouspolitiikalla muuttaa positiiviseksi milloin tahansa.

Nyt kuitenkin Juupajoella on nähtävästi VAPAAssa aloitetun "panovara-keskustelun" johdosta ryhdytty tositoimiin.

Juupajoella ei vielä ole kuitenkaan uskallettu lähteä ihan yhtä radikaalisti liikkeelle, mitä AKM, se ainoa oikea on VAPAAssa ehdottanut, että jokaiselle Suomessa syntyneelle lapselle olisi hyvä maksaa vuosittain 50 000 euron suuruista synnytyspalkkiota.

Tällaien "investointi" Suomen tulevaisuuteen ja hyvinvointiin takaisi sen, että Suomeen ei pääse syntymään sellaista eläkeläisten reservaattia, jota Terra Sipilä tavoittelee perustuslain ja EU-oikeuden vastaisella utopistiselle Maakunta Sotellaan, jossa kaikki yhteiskunnassa liikenevät panokset on tarkoitus satsata lähes yksinomaan ikäihmisten terveydenhuoltoon.

Terra Sipilän Makunta Sotessa kysymyksessä on poliitikkojen väkisin ajama lehmänkauppa eli moolokin kita, joka luo koko maan kattavat terveydenhuollon korruptiomarkkinat.

Terra Sipilän perustuslain vastaisessa Maakunta Sotessa lapset, nuoret, ja terveet on jätetty täysin heitteille mm. varhaiskasvatuksen ja mielenterveyshoitojen osalta, mikä vääjäämättömästi johtaa siihen, että suuri osa suomalaisista nuorista ja etenkin pojista syrjäytyy.

Juupajokiset ovat katsoneet kuntansa syntyvyystilastoja ja huomanneet, että nykyään syntyy kuntaan vain 15 lasta ja kuolleita on jo enemmän.

Kyllä silloin jokaisen kuntapäättäjän täytyy tietää, millaisiin toimiin on ryhdyttävä.

Juupajoella onkin päätetty valtuustossa, että nyt aloitetaan maksamaan jokaiselle syntyvälle uudelle juupajokiselle vauvalla ns. "tenavatonnia" eli 1 000 euroa jokaisena vuotena viiden vuoden aikana lapsen syntymästä.

Juupajoella toivotaan, että tällä tavoin kunnan nykyinen alhainen 15 lapsen vuosittainen syntyvyys saadaan nousemaan 20:een.

AKM, se ainoa oikea onnittelee juupajokisia viisaasta päätöksenteosta.

Kysymyksessä on hyvä alku ja tätä voidaan helposti vielä tehostaa, kun varakas valtio saadaan mukaan näihin täysin välttämättömiin Suomen kansantalouden pelastustalkoisiin.

Näyttää siltä, että tämä tärkeä asia on nostettava tulevissa eduskuntavaaleissa aivan keskeiseksi päätöksenteon ohjenuoraksi.

PoikamiesRe: "Panovara" on alkanut kiinnostaa20.4.2018 19.19
Teekissä myydään panolupia,
100-500 ?/lupa

alan kolmas miesRe: "Panovara" on alkanut kiinnostaa20.4.2018 20.51
Ei ole kuin pari päivää siitä, kun nuoret kepuloiset ehdottivat jo bordellien perustamista Suomeen.

Suomessa on suunnilleen 50 000 maatalousyrittäjää ja jokaiselle valtio antaa vuosittain 50 000 euroa maataloustukea. Siitä huolimatta kaikki toiminta on tappiolista.

On selvää, että tällaisessa toivottomassa tilanteessa ei lasten teko maista oman vaimon kanssa.

Eikä vaimoillakaan ole mitään syytä roikkua tuollaisissa epävarmoissa suhteissa.

Tällaisessa onnettomassa liitossa uhkana on aina kolmiodraama, jossa Hilma lähtee kylän ravattisonni Laukkasen völjyyseen ja jos on vielä sopivassa iässä, niin kohta alkaa jo ootella.

Alla pieni musiikkinäyte Jaakko Tepon kepuloisten kolmiodraamasta Hilma ja Onni:

https://www.youtube.com/watch?v=5oL4uyiGHWo

Tällaiseksi on elämä valitettavasti mennyt Kepulandiassa, jota maailmallakin pidetään maailman "onnellisimpana" maana.

himchistkallemХимÑ?иÑ?Ñ?ка6.1.2023 3.22
https://misterhim16.ru/

Allen#ck[YfiriptEbqooboVO,2,5]Blog17.8.2023 15.19
Š?Š½Ń?ŠµŃ?ŠµŃ?Š½Ń?Š¹ Š±Š»Š¾Š³ Š¾ Ń?ŠµŃ?Š½ŠøŠŗŠµ https://articles.robofixer.ru/ Ń? Š±Š¾Š»Ń?Ń?ŠøŠ¼ Š½Š°Š±Š¾Ń?Š¾Š¼ Ń?Ń?Š°Ń?ŠµŠ¹!

sodaluvOneceÐ?еÑ?Ñ? одеждÑ? Soda Luv11.9.2023 19.37
Š?Ń?ŠµŠ½Š“Š¾Š²Ń?Š¹ Š¼Š°Š³Š°Š·ŠøŠ½ Š¾Š“ŠµŠ¶Š“Ń? Ń?Š¾Ń?Ń?ŠøŠ¹Ń?ŠŗŠ¾Š³Š¾ Š¼Ń?Š·Ń?ŠŗŠ°Š½Ń?Š° SODA LUV, Š³Š“Šµ Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ ŠŗŃ?ŠæŠøŃ?Ń? soda luv Š¼ŠµŃ?Ń? Ń? Š“Š¾Ń?Ń?Š°Š²ŠŗŠ¾Š¹ Š“Š¾ ŠŗŠ²Š°Ń?Ń?ŠøŃ?Ń? Š² Š Š¾Ń?Ń?ŠøŠø ŠæŠ¾ Š“Š¾Ń?Ń?Ń?ŠæŠ½Š¾Š¹ Ń?ŠµŠ½ŠµVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: