Keskustelu

poliittinen tarkkailijaTerra Sipilän lento on katkolla29.10.2017 3.14
Jo viime kesänä ihmettelin, miksi Terra Sipilä kehuskeli hallituskriisin aikana sitä, kuinka hän "tarttui yksityisen suihkukoneen puikkoihin" ja lähti muka viemään SOS hallituksen erokirjettä Kuningas Saulille Kultarantaan.

Nyt Lännen Median politiikan toimittaja Lauri Nurmi on kirjoittanut tuosta dramaattisesta lentomatkasta tarkan selonteon. Kyseisessä selonteossa Nurmi toteaa, että kysymyksessä on ollut tarkasti laskelmoitu "poliittiinen teatteri".

Tuota "sankarimatkaansa" Terra Sipilä on eduskunnassa myös puolustellut sillä, että "insinöörin milelikuvitus ei riittänyt aavistamaan", mitä Timo Soini porukoineen oli juonittellut jo pitempään tai mikä oli poliittisen eliitin toimesta sovittu jo hyvissä ajoin ennen Jussi Halla-ahon rökälevoittoa persujen puoluekokouksessa.

Ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin siihen, että Terra Sipilä puhui eduskunnassa ainakin ns. muunneltua totuutta.

Yleensähän eduskunnassa ei ole hyväksyttävää, jos puhuu ns. muunneltua totuutta. Termiä valhe ei eduskunnassa hienovaraisuussyistä saa käyttää.

Kuitenkin aikoinaan vihreiden Roosa Meriläinen sai tepastella eduskunnassa vain ns. "roiskeläppä" kalsareidensa suojana ja rinnassaan punavihreitä aatteita kannattava pinssi "..ttu haisee hyvälle."

Taannoinhan Alexi Stupukka (kok) sai maksaa puolueen puheenjohtajan paikkansa eduskunnassa, kun hallitsi heikosti eduskunnassa prosenttilaskun ja esiintyi vapaa-ajallaan shortseissa.

Heikkoa laskutaitoaan Stupukka pyysi eduskunnassakin moneen kertaan anteeksi, mutta ei auttanut. Kateelliset rakkikoirat kävivät kimppuun ja kyyti oli kylmää sen jälkeen.

Nyt Kepuloisten taholta on todettu Terra Sipilän puolustuksena, että maassa pitää olla koko ajan hallitus.

Halla-ahon valinta persujen puoluejohtajaksi ei sinällään mitään hallitusta tietenkään kaatanut, koska Halla-aho oli valmis hoitamaan puheenjohtajan tehtäviä Brysselistä käsin.

Entinen hallitus olisi siis hyvin voinut jatkaa virkamieshallituksena, kunnes uudet ministerit olisi saatu nimettyä vaikka tilapäisesti rkp:stä ja kristillisistä.

Soten ja alkoholilain uudistuksen ajautuminen erilaisiin kriiseihin ja kepuloisten juonitteluihin ei myöskään ollut sellainen syy, miksi Terra Sipilän epäonnistunutta hallituskautta on ollut syytä ja muka pakko jatkaa.

YLE:n Launataiaamussa haastateltu Helsingin tuore pormestari raportoi taannoisesta 21 kaupungin kaupunginjohtajien kokouksesta mielenkiintoista tietoa.

Jan Vapaavuori totesi, että ym. illalliskokouksessa oli todettu mm. Tampereen uuden pormestari Lauri Lylyn (demu) kanssa, että Terra Sipilän maakuntamalli näyttää olevan erittäin heikosti harkittu ja se johtaa mm. johtavien kaupunkien sote- ja muiden palvelujen alasajoon.

Näissä kaupungeissa asuu nykyään kuitenkin jo yli puolet Suomen västöstä ja väestö kasvaa koko ajan, jolloin uhkana on myös lisääntynyt ihmisten syrjäytyminen.

Vapaavuori toivoi, että eduskunnassa vielä järki voittaisi maakuntamallin osalta.

Onkin täysin selvää, että millään Terra Sipilän digi-pohjaisella maakuntamallilla ei voida esim. Kainuun 80 000 asukkaan maakunnan lähipalveluja saada samalle tasolle kuin esim. Helsingissä ja Tampereella, joiden vaikutusalueella on nykyään kuitenkin kussakin jo 500 000-630 000 asukasta.

Terra Sipilän härkäpäinen ja omapäinen "insinööritoiminta" on erittäin vaarallista myös hänen selvästi impulsiivisen käytöksensä johdosta.

Tämä impulsiivinen käytös johti aikonaan syvään hallituskriisiin jo heti, kun SSS-hallitus laitettiin kasaan ja Terra Sipilä käynnisti äkillisesti kepuloisen maakuntamallitaistelunsa, vaikka kysymyksessä oli itse asiassa soten uudistus, jossa selvästikin on tarvittu palveluiden tehostamista ja valinnanvapauksien lisäämistä hallitusti.

Se asia, että Terra Sipilä järjesti SOS hallituksessa jo toisen hallituskriisin ja impulsiivisesti tarttui vielä "yksityisen suihkulentokoneen puikkoihin", kun kiireessä ei löytynyt heti koneelle muuta kapteenia, osoittaa Terra Sipilän osalta täydellistä harkinnan puutetta.

Mielestäni tätä asiaa ei ole toistaiseksi käsitelty tarpeeksi vakavasti vielä Suomessa.

Meidän itäisessä naapurimaassamme on myös ns. sankaripresidentti, joka voi painia karhujen kanssa ja lentää muistaakseni myös kurkiaurojen kärjessä.

En ole kuitenkaan kuullut sitä, että läntisissä sivistysvaltioissa valtion päämies, siis pääministeri, lähtee jollain yksitysikoneella lentelemään kesken virkajan hoitelemaan tavallisia posteljoonin tehtäviä.

Tässähän olisi voinut tulla sellainenkin tilanne, että Terra Sipilä koneessa olisi ollut kiireessä vaikka liian vähän kerosiinia.

Tai Terra Sipilä olisi voinut jäännityksessä saada myös sairaskohtauksen. Hänellähän on jo ollut kaksikin maidon juonnista johtuvaa keuhkoveritulppaa, joista hänet on viety lasarettiin.

Minulla on sellaisiakin tietoja, että muissa sivistymaissa esim. useita johtavia poliitikkoja ei varovaisuussyistä lennätellä samalla koneella.

Yleisestikin ottaen olen ollut panevinani merkille, että Terra Sipilän toimintaa näyttää värittävän impulsiivisuus ja omapäisyys.

Kysymys on erittäin vaarallisesta luonteenpiirteestä, jos ajatellaan esim. mahdollisia suurempia kriisejä, joiden kohteeksi Suomikin voi nykyisessä epävarmassa maailmassa joutua.

Kun katsoo myös kansalaisten luottamusta Terra Sipilän ja kepuloisten impulsiivisiin hallitustouhuihin, niin nykyisten kepuloisten kannatuslukujen valossa näyttää siltä, että Terra Sipilän ja kepuloisten lento katkeaa kuin entisellä kanalla viimeistään siinä vaiheessa, kun Sauli Niinistö on valittu presidentiksi muutaman kuukauden kuluttua.

On siis näköjään parasta ruveta valmistautumaan jo seuraaviin ennenaikaisiin eduskuntavaaleihinkin.

Kepu pettää aina!!

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

Heikin oikea näkemys asiastaRe: Terra Sipilän lento on katkolla29.10.2017 10.35
Onko Heikki päästetty Niuvanniemeltä viikonloppulomalle, vai onko kysymyksessä pako suljetulta osastolta?

Heikin kaltaiset vaikeat psykopaatit pyritään sijoittamaan Niuvanniemen mielisairaalaan. Alla vähän tietoa Niuvanniemen sairaalasta Wikipediasta:

"Niuvanniemen sairaala on Kuopion Niuvan kaupunginosassa sijaitseva psykiatrinen sairaala.

Se on toinen valtion oikeuspsykiatrisista sairaaloista, joista toinen on Vanhan Vaasan sairaala.

Niuvaniemen potilaista enemmistö on oikeuspsykiatrisia potilaita ja kaikki ovat tahdosta riippumattomaan hoitoon määrättyjä.

Oikeuspsykiatrisella potilaalla tarkoitetaan rikokseen syyllistynyttä henkilöä, joka on jätetty yleensä kaksi kuukautta kestävässä mielentilatutkimuksessa ilmenneen mielisairauden vuoksi syyntakeettomina oikeudessa tuomitsematta.

Vähemmistö potilaista on tahdosta riippumattomassa hoidossa sairaalassa oman sairaanhoitopiirinsä hakemuksella, vaikeahoitoisen potilaan statuksella.

Sairaalassa on 12 osastoa, joista yksi on avo-osasto ja yksi nuoriso-osasto. Paikkoja sairaalassa on 296. Henkilökuntaa on noin 440.

Osastoista seitsemän on miesosastoja, kolme sekaosastoa, yksi naisosasto ja yksi alaikäisten osasto (os. 20, NEVA).

Hoitoajat sairaalassa ovat yleensä pitkiä, oikeuspsykiatrisilla potilailla keskimäärin yli kahdeksan vuotta, ja vaikeahoitoisilla potilailla yli viisi vuotta.

Tunnettuja Heikin kaltaisia Niuvanniemen potilaita ovat mm. seuraavat:

- Jean Boldt, teosofi ja anarkisti

- Kaarlo Kramsu, runoilija. Oli hoidossa 1800-luvun lopulla, kuoli sairaalassa

- Sanna Sillanpää, murhaaja

- Jammu Siltavuori, murhaaja

Jos Heikki tavataan kuljeskelemassa Juankoskella, niin ihmisiä kehotetaan varovaisuuteen. Heikki ei ole mutta voi olla vaarallinen ja äkkiarvaamaton käytökseltään.

Mikäli Heikki tavataan raitilta hourailemassa tai levittelemässä asiattomia tietoja muista ihmisistä, niin kehotamme ilmoittamaan asiasta välittömästi lähimmälle poliisille tai suoraan Niuvannimen sairaalan päivystysnumeroon.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: