Keskustelu

PMittä mieltä olette23.11.2017 23.55
Moro,
Hovioikeuden selvityksessä:
-"Syyttäjä oli HO:ssa toistanut KO:n tuomiossa selostetun vastaajaan (s. 1994) kohdistamansa kohdan 2 törkeää raiskausta koskevan rangaistusvaatimuksen sekä vaatinut, että rangaistusta tämän vuoksi ja muutoinkin korotetaan. Perusteinaan syyttäjä oli lausunut, että A oli pakotettu sukupuoliyhteyteen käyttämällä syytteessä kuvattua väkivaltaa. Rangaistus oli joka tapauksessa liian lievä ottaen huomioon A:n huomattavan nuori ikä (10 v.). A oli HO:ssa vaatinut vastaajalle rangaistusta törkeästä raiskauksesta vaihtoehtoisesti RL 20 luvun 1 §:n 2 momentin tarkoittamasti sillä perusteella, että hän oli pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia ollut kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan syytteessä kuvatussa tilanteessa, mitä tilaa vastaaja oli käyttänyt hyväkseen. HO katsoi, ettei asiassa ollut esitetty näyttöä siitä, että A olisi ollut väittämällään tavalla pelkotilassa tai muussa avuttomassa tilassa. Siten A:n HO:ssa esittämä kohdan 2 syytteen tarkistus ei antanut aihetta arvioida asiaa toisin. (Vailla lainvoimaa 23.11.2017) "

Jos Korkein oikeus ei "tarkista päätöstä" ja muuta sitä törkeäksi raiskaukseksi, voidaan katsoa, että 10 vuotiaat tytöt ja pojat kykenevät itse ratkaisemaan, jos ovat sukupuoliyhteydessä vanhempuien kanssa, aikuisten, äijien ja naisten kanssa. Silloin esimerkiksi sellainen yhdistyys, kuten NAMBLA (north american man boy love assosiation) voidaan perustaa myös Suomeen.
Onko moraali häviämässä täässä suvaitsevien vasemmistolaisessa viherpunikkimaassa.

jursitin alkuRe: Mittä mieltä olette24.11.2017 2.49
Kyllä tuossa olisi hovioikeudessa pitänyt pyytää vähintään jonkinlaiset mittatiedot raiskaajasta ja raiskauasennosta.

Näytetyksi on ilmeisesti tullut, että kysymyksessä on valitettavasti ollut 10 vuotias henkilö - uhri.

Epäselväksi on kuitenkin ilmeisesti jäänyt, onko alaikäinen 10 vuotias ollut naispuolinen nuori tyttö vai poika.

Mikäli raiskaajan esim painotiedot ja ikä olisivat tulleet hovioikeudessa esiin ja raiskausasento, niin siitä olisi voitu päätellä suhteellisen aukottomasti, onko raiskattu ollut kykenemätön puolustamaan itseään tai mahdollisesti pelkotilassa häntä huomattavasti raskaamman raiskaajan pomppiessa hänen päällään.

Nykyäänhän tuo Amerikasta kaikkialle levinnyt metoo kampanja on minusta jo mennyt lähes mahdottomiin.

Koska ihan tavalliset silmäniskutkit jo tulkitaan seksualiseksi häirinnäksi tai ahdisteluksi.

Minäkin eilen keskustelin kaupassa pitkään erään vanhemman naishenkilön kanssa jopa niin intensiivisesti, että kauppias tuli ilmoittamaan, että kauppa on suljettu.

Tuossa kiinnitin huomiota siihenkin, että etenkin vasemmistolaiset tekopyhät viherpunikit ovat jo kiinnittäneet huomiota siihenkin, että Suomessakin on muutamia teiniäitejä ja -isiä.

Systemaattisesti tekopyhät viherpunikit ovat nyt lähteneet jahtamaan näitäkin nuoria ja syyllistämään vaatien jopa sitä, että peräti 17 vuotiailta estettäisiin lainsäädännöllisesti naimisiin meno.

Samaan aikaan ollaan vaatimassa, että kirkoissa pitäisi kaikkien pappien vihkiä myös samaa sukupuolta olevia henkilöitä.

Minua tämä vihkiminen ei niin hirvesäti kuitemkaan haittaa, mutta minä arvelen, että jo kymmenen vuoden päästä tekopyhät viherpunikit kiikuttaa eduskuntaan aloitteen, jossa täytyy hyväksyä sekin, että joku yksinäinen maalaispoika tai maalaistyttö vihitään vapaamielisen papin toimesta kirkossa esimerkisi kotisian tai elättilehmän kanssa.

Äskettäinhän oli jossain Keskisuomessa joku isäntämies päättänyt yhtyä sian kanssa. Siitä ei ole raportoitu vielä, mitkä olivat tulokset: Onnistuiko yhdyntä?

Mutta joka tapuksessaa joku oli ollut tapahtumaa todistamassa. Tuskin yhtyjä oli itse kuitenkaan mennyt ilmoittautumaan poliisille.

Minäkin tunnen yhden tapauksen, joka erityisluvalla meni naimisiin 15 vuotiaana ja on ollut siitä lähtien naimisissa saman ikäisen pojan kanssa kanssa jo kymmeniä vuosia ja lapsiakin on useampia.

Kun sitten ajattelee, että kaavailuissa on sellainen Anne Bernerin ideoima vaarallinen kehitys, että ajokortin voisi saada jo 16-vuotiaana ja äänestämäänkin voisi myös päästä 16-vuotiaana, niin miten sitten 17-vuotias ei voisi mennä naimisiin.

Ei kai Suomessa enää missään kehitysmassa olla, jossa täytyy morsiamen isältä ja suvulta käydä kysymässä, onko sulho sovelias ja riittävän varakas sukuun.

Sen voin Moro Pekalle sanoa, että Suomi ei ole oikeusvaltio missään suhteessa.

Parkkisakko pysäköintikiekon puuttuessa ja muutaman kilometrin ylinopeussakko sekä muutaman lakupötkyn anastaminen kaupasta ovat ankarimmat mahdolliset rikolliset teot, joita suomalainen voi tehdä.

Suomalaisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön mukaan virkamiehen aiheuttamia taloudellisia rikoksia ei meillä ole lainssäädännössä määritelty lainkaan ja sama koskee vakavampia vakivaltiarikoksia kuten lasten raiskaukset ja murhat.

Kaikkein tärkeintä Suomessa on se, että rikollisen teon tehnyt on töissä käyvä ns. tolkun ihminen, niin sellainen henkilö ei yksinkertaisesti tietenkään voi koskaan syyllistyä rikolliseen tekoon.

SalmeRe: Mittä mieltä olette25.11.2017 9.54
Käyttääkö Moro Pekka valtaa ns. New Stroms organisaatiossa?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: