Keskustelu

alan kolmas miesPerinteet kunniaan29.12.2017 13.14
Hämmästyttää, että joku valopää; nähtävästi tulipunavihreä vassari liberaali oli nähnyt jo Stockmannin Herkun työntekijöiden Tiernapoika-videossa pahan rasismin siemenen.

Satuhahmo Muriaanien Kuninkaan ihonväri ei olekaan noiden tulipunavihreiden liberaalien mieleen ja on tietysti jyrkän rasistinenkin.

Samalla tavalla kukkahattupäiset päiväkotien johtajat havaitsivat joku vuosikymmen sitten, että Aku Ankka antaa lapselle aivan väärän kuvan yhteiskunnasta.

Tuolloin ei vielä tiedetty mitään ns. @metoo-kampanjasta, jossa seksuaalista häirintää nähdään jo joka nurkalla, kaikissa työpaikoissa ja virastoissa ja missä ikinä miehiä ja naisia sattuu liikkumaan.

En muista sitä, että Aku Ankan vastustajat olisivat aikoinaan kiinnittäneet huomiota siihen, että muistaakseni Akulla eikä myöskään Inekselle ole jalassaaan housuja. HUI KAMALAA....MITEN RIETASTA!!!

Oikeampi kuva lapselle on Trambandilla lapsensa päiväkotiin vievä vuorotyössä käymään joutuva yksinhuoltajaäiti, joka keskustelee päiväkodin johtajan kanssa lasta päiväkotiin tuodessaan ilmaston lämpenemisen vahingollisuudesta ja merkityksestä lapsen oikeassa kasvatuksessa.

Toistaiseksi Presidenttiehdokkaista ainoastaan tiiviisti arkimaailmassa kiinnioleva Laura Huhtasaari on kiinnittänyt huomiota tähän Tiernapoika-idiotismiin. Myös Päivi Räsänen näyttää olevan tässä perinneasiassa samoilla linjoilla Lauran kanssa.

lmastonmuutos, sote- ja tasa-arvo on nostettu meillä ulko- ja turvallisuus- sekä NATO-keskustelua tärkeämmäksi keskustelunaiheeksi tulevissa pressan vaaleissa, mutta keskustelu ei ole kansaa innostanut. Koska ehdokkaiden arvoista ei oikein tahdo saada selvää.

Kaikki tietysti kannattavat tasa-arvoa, mutta epäselväksi on jäänyt, mitä tuo tasa-arvo kunkin kohdalla tarkottaa.

Nyt olisikin hyvä kuulla kaikkien presidenttiehdokkaiden käsitykset edes siitä, onko Tiernapojat meillä jo syytä siirtää historian romukoppaan vähän samaan malliin kuin vähän aikaa sitten aktivistit alkoivat vihata iki-ihanaa joka kevät koulut päättänyttä Suvi Virttä.

Käsitykseni mukaan kouluissa on myös jo aika yleisesti lopetettu joulunkin juhlinta.

Täytyy toivoa, että Pressan vaaleista saadaan aikaan myös toinen kierros, jossa vastakkain ovat Laura ja Kuningas Sauli.

Ehkä siinä vaiheessa alkaisi tulla esille oikea arvokeskustelu, eikä vain keskustelu siitä, mistä ei saa keskustella.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: