Keskustelu

alan nainenTilastoja14.2.2018 17.10
Vapaassa lehdistössä on julkaistu tämä uutinen:
"Mohammed yleisin raiskaajan nimi stadissa


Listaus Helsingissä vuonna 2017 raiskauksesta tuomituista kertoo värikkäästä monikulttuurisuudesta.

14.02.2018 13:25, 3796 lukukertaa


Hommaforumin jäsen VH on kerännyt perinteisen listansa Helsingin raiskaustuomioista.

Vuonna 2016 saavutettiin se rikastustaso, että Helsingin käräjäoikeudessa annetuista raiskausrikostuomioista yli puolet meni maahanmuuttajataustaisille. Vuonna 2017 tuomituista jo lähes 2/3 oli maahanmuuttajataustaisia.


Törkeät raiskaukset 2/3 eli 67%.
Raiskaukset 16/26 eli 62%.

Listalla on kaikki vuonna 2017 Helsingin käräjäoikeudessa annetut raiskausrikostuomiot. Teot ovat saattaneet tapahtua jo paljon aiemmin, esimerkiksi vuonna 2011."

Tämä kirjoitus ei merkitse sitä, että Muhammed olisi rikollinen nimi tai uutisella pyrittäisiin "sortamaan" jotain rotua tai uskontokuntaa, vaan kyse on uutisesta, joka pitää paikkansa, koska tilastokin oli uutisessa mukana. Mutta uutisen kylläkin pitäisi herättää jotain asioita myöskin erittäin suvaitsevien ihmisten keskuudessa. Ja kyse ei saisi olla se, että taas uutinen, joka perustuu rasismiin. Suosittelen Muhammedin suuran lukemista Koraanista, jossa on annettu selkeä merkitys vääräuskoisille ja miten heitä pitäisi kohdella. Raamattu on selvästi suopeampi vääräuskoisia vastaan, sillä rakkaudella on yritettävä saada mieli muuttumaan, ei tappamalla ja väkivallalla.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: