Keskustelu

Kauko NäköinenViimeinen Niitti1.4.2018 0.11
Aluksi ajattelin, että en halua pitkällä tikullakaan koskea ns. metoo keskusteluun, koska Suomen eduskunnassa ns. suuntautuneita oli vuoden 2014 tasa-arvoäänestyksessä jo yli puolet kansanedustajista.

Tunnettu tosiasiahan on, että "suuntautuneilla" kansanedustajilla on ihan omat eliitin sääntönsä.

Lakeja sorvataan puolihumalassa, rohkeimmat kourii toisiaan pikkujouluissa ja muissa pippaloissa. Näköjään rellestetään kuin sokkotreffeillä ja sitten aamulla pyydelleään anteeksi, että olin juonut itseni sellaiseen kuntoon, etten tiennyt mitä tein.

Kepuloisten karaoke-illoissa kaikuu Huussikonsultin taisteluhuuto "Suomi Kuntoon, Suomi Kuntoon".

Pahaksi on kepuloinen suuntautunut meno ja rellestys meillä mennyt. Erinomainen näyte kepuloisesta menosta käy ilmi kepuloisten taannoisella vaaliristeilyllä.

Iltakehden videosta näkee, ketkä siellä hurmiossa hyörii Suomenlahden aalloilla Huussikonsultin hoilatessa kepuloisten joutsenlauluksi jäävää renkutusta.

Tuollaiseen hyörintään ei taatusti ole päädytty Pekka "Maito" Puskan kepuloisilla illalliskorteilla.

Video clipissä eturiviin oli tietysti ängennyt Terra Sipilän luottohyökkääjät ja Think Tankit Anu "Minä ajattelisin" Vehviläinen ja Annika "Äiti" Saarikko.

Ei näkynyt enää kepuloisten kunniapuheenjohtajaa ja kaikkien aikojen tanhumestaria Paavo Väyrystä nykyisen "kepuloisen iskelmämusiikin" pyörteissä, kuten alla olevasta Iltalehden videosta selviää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020819164580_uu.shtml

Eikö Suomessa todellakaan löydy viisaampia yhteiskunnan ja sote-palvelujen kehittäjiä kuin Terra Sipilä, Anu "Minä ajattelisin" Vehviäinen ja Annika "Äiti" Saarikko?

Toista oli punamulta aikaan myös iskelmämusiikki.

Tämä selviää myös Jonna Tervomaan vuoden 1983 Syksyn Sävelen "Minttu ja Ville" ikivihreästä. Silloin vielä kepuloiset ja muukaan yhteiskunta ei ollut vielä suuntautunutta.

Vieläkin oikein mieli herkistyy, kun Jonna laulaa siitä, kuinka "Minttu ja Ville toisistaan ne huolta pittää...."

https://www.youtube.com/watch?v=JNClPpIEX3g

Silloin ei tarvittu Terra Sipilän Maakunta Sotea pitämään toisista huolta, kun Minttu ja Ville pantiin vain pussauskoppiin...

Nykyisin ei enää kenestäkään pidetä huolta, eikä ketään panna yhdessä pussauskoppiin ja seuraamukset näkyy mm. syntyvyysluvuissa:

 1984 Suomessa syntyneitä oli 65 096 kappaletta
 2017 Suomessa syntyneitä oli enää 50 139 kappaletta

Terra Sipilän "Suomi Kuntoon-ohjelma" näyttää ainakin vieneen sekä lisääntymiskyvyn että ? halun suomalaisista.

Jos kansan syvät rivit eivät enää valitse pahiten ryvettyneitä "lainsäätäjiä" eduskuntaan, niin jopa alkaa sopeutumiseläke tai sopeutumisraha juosta. Tasokin on ihan kohtuullinen. Parhaimmillaan jopa 4000-5000 euroa kuukaudessa. Parhaimmille virkapaikoille valitaan tietysti aina kepuloinen "Suomi Kuntoon" asiantuntija.

Kun Huussikonsultin karaoketähteys osoittautui lyhyeksi tähden lennoksi, niin eikös Terra Sipilä ole valmistellut hänellekin Pohjoismaiden ministerineuvoston pääsihteerin tehtäviä.

Tunnetusti tällaisille sihteereillä on korkea palkka ja nolla verot. Tällä tavoin Terra Sipilä saa hyvitettyä Huussikonsultin tappiot, kun Huussikonsultti innosti koko sukunsa upottamaan rahansa Talvivaaran pohjattomaan jätealtaaseen.

Suuntautuneesta Kepulandiasta puhuttaessa minun on pakko kuitenkin ottaa keskusteluun vielä tapaus Siltsu.

Siitähän ei ole epäilystä, että Siltsu on hyvä laulaja ja esiintyjä. Mutta voidaan kysyä, syleilikö suuntautunut Suomi Kuntoon Kepulandia myös onnettoman Siltsun elämän raiteiltaan?

Tällaisia tapauksiahan meillä on ollut aikojen saatossa muitakin. Muutamia vuosia sitten Nykäs Matin toilailuja seurattiin lähes viikoittain ja toilailut päättyivät sitten muistaakseni Naarajärvelle.

Mika Karpaasi taas päätyi Haapajärven kirkkomaalle. Meillä on pitkä rivi muitakin "päätyjiä".

Voidaan kysyä myös sitä, mikä on yhteiskunnan ja median vastuu, kun suureen suosioon päässeet suomalaiset aina päätyvät johonkin?

Siltsunkin tapauksessa on jo pitempään nähty esim. TV-haastatteluissa, että kaikki ei ole kohdallaan, kun keskittymiskyky on ollut vähän niin ja näin.

Lähes joka lehdessä on myös hehkutettu, millaisiin tuloihin Siltsu on päässyt. Habitus on myös muuttunut selvästi noin viidessä vuodessa. Siltsu tarvitsee selvästi apua, ei julkisuutta. Hyvätuloinen ja hyväuskoinen Siltsu innostettiin myös kepuloisten toimesta kannattamattoman tuulivoimalan rahoitajaksi.

Muistan hyvin tapauksen Laila Kinnunen. Tapaus järkytti minuakin ja olin jopa yhteydessä Eero Aveniin, joka yritti järjesteää tukea Lailalle. Mikään ei kuitenkaan enää auttanut. Pitäisikö Siltsulle nyt järjestää apua, vaikka hän ei sitä omasta mielestään tarvitse?

Voidaan siis myös kysyä, onko Sitsu myös ollut suuntautuneen Kepulandian markkinavoimien vanki, jota herkkä taiteilija ei ole kestänyt henkisesti?

Tietenkin esim. ISKELMÄ radio-ohjelmassa Siltsu levyt ovat joka päiväistä kauraa ja hyvin usein listojen kärkipaikoilla, vaikka varsinaisesti mitään huippulevyjä ei ole ilmestynyt
Satulinnan ja Oot Täydellinen megahittien jälkeen:

https://www.youtube.com/watch?v=jAPElJGDW_I
https://www.youtube.com/watch?v=O6irplD5Ozc

Huolestuttavaa on, että Siltsu taannoisessa Enbusken haastattelussa piti toilailujaan vain hänen omana asianaan.

Näinhän asia ei tietenkään voi olla suuntautunessa Kepulandiassakaan. Suuret kansanidolit ovat esimerkin näyttäjiä. Esimerkin näyttäjillä, vaikka olisivat miten suuntautuneita tahansa, ei tietenkään voi olla mitään erityisoikeuksia järjestäytyneessä yhteiskunnassa.

Into MielinenRe: Viimeinen Niitti1.4.2018 6.02
Tänaikainen naisten kansannousu barrikaadeille heidän metoo kampanjansa myötä meidät miehet aletaan jo ajaa niin totaalisesti häkin nurkkaaan, et tokkopasitä ees tohtii tervehtiä naapurin rouvaa, ettei jo aleta syyttämään seksuaalisesta häirinnästä.

Puhumattakaan iltariennoista paikallisessa soittoruokalassa jos vaikka joku neitokainen mielenhäiriössään erehtyy hakemaan jotakin miespuolista tanssimaan ja tämä ko. oletettavasti mies sattuu puolivahingossa tarrautumaan liian lähelle, niin eiköpähän jo viimeistään kymmenen vuoden kuluttua häntäkin syytetä seksuaalisesta häirinnästä.

Kyllä meidän miestenkin pitää sankoin joukoin alkaa puolustamaan omia oikeuksiamme.
Suomessahan on jo vuosikymmenet todettu jo tilastollisestikin, kuinka syntyvyys laskee kuin kepuloisen lehmän häntä.
Ja jos naiset jatkavat tätä metootaan, en ainakaan minä ja tuskimpa monet muutkaan suomalaiset miehet ennää uskalla ees sormella koskee , ulkoisesti naiselta näyttävään henkilöön ja sitämyötä suomalaiset pian kuolevat sukupuuttoon.

Ja mitenkä käyp tämän kepuloisten "suomi nousuun" kampanjan.
Ei nouse suomi naisten harjoittaman sorron vuoksi

Huussikonsultti Lehtomäenkin pitäs alkaa sorvata uutta versiota "suominousulle" jolla pelastettais meidät miehet tästä ahdigosta.

Meidän miesten tarvii sankoin joukoin yhtyä pohjois-karjalalaisen elokuvaohjaaja Markku Pölösen lanseeraamaan "mietuun" kampanjaan.
Muistaako kukaan, milloinka olis miehet nostaneet moisen äläkän meitä kohtaan suuntautuneesta seksuaalisesta häirinnästä ??

Tämä on keskustelunaihe, joka tuskin päättynee koskaan. Alkuperäinen aihe käytävälle keskustelullehan on syntynyt, vaikkakin se tuntuu juuri tänpäivän asialta, jo meitä aiemmissa sukupolvissa.

Eikös se Eeva kuitenkin omenoineen saanut vietellyksi Aatamin.
En oo asiasta aivan varma, ko en oo saanut siltä liitolta viimeaikoina tiedotteita, ko en oo maksanut jäsenmaksua vuoskymmeniin.

Mut me miehet yhdytään Pölösen mietuun kampanjaan ja reippaasti ja rohkeasti rämpsytellään henkseleitämme.
"Me ollaan miehiä"

Into MielinenRe: Viimeinen Niitti1.4.2018 9.19
Yllä palstan avaaja Kauko Näköinen paneutui enimmäkseen suomalaisten
ns. taiteilijoitten elämäntyyliin Lailasta Nykäsmatinkautta Sillanpäähän.
Samalla hän sivusi aihetta suomen parlamentin henkilöitten suuntautuneisuudesta.

Sinänsä parlamentin, kuin muittenkin julkisuuden henkilöitten suuntautumisesta löytyy heleposti, ko pelkästään kuuklettaa, suomalaiset homot.
Sieltä aukee wikipedian sivu tunnetuimmat suomalaiset homo- ja bi-seksuaalit aakkosjärjestyksessä Saara Aallosta alkaen.

Jos kuka ei aiemmin oo tienny, kuinka paljon nykypäivän julkisuuden henkilöistä jo johonkin suuntautuneita, tästä linkistä silmät avautuu.

Tiettävästikin kaikki ymmärtävät, et kaikki parlamenttimme jäsenet ovat selvästi jotenkin suuntautuneita.
On sinistä, vihreetä, punasta, rossilaa,
ym.ym.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: