Keskustelu

Kauko NäköinenMitä minä sanoin7.4.2018 18.35
Kun "Kuningas" Sauli valittiin toiselle kaudelle Presidentiksi suurella äänten enemmistöllä jo ensimmäisellä kierroksella, veikkasin, että Saulin pojalle laitetaan nimeksi Väinö I, joka takaa sen, että valta säilyy suvussa.

Nyt se on selvää. Saulin poika kastettiin Aaro Veli Väinämö Niinistöksi. Saulin pojan lempinimeksi näyttää siis todellakin tulevan Väinö I.

Onko tämä nyt ensimmäinen merkki siitä, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen Kepulandialle ja kepuloisten ajamalle laittomalle Maakunta Sotelle laitetaan päätepiste ja Suomi julistetaan kuningaskunnaksi.

Kauan eläköön Sauli & Jenni sekä Väinö I.
Suomi on vihdoinkin pelastettu.

Olemme vihdoin noussemassa pimeyden ja suuntautuneisuuden yöstä arvostettujen kuningaskuntien joukkoon. 100 vuotinen taistelu on lopultakin saatu päätökseen.

Kaikki muut Pohjoismaathan ovat jo ikiajoista lähtien olleet sivistyneitä ja hyvin menestyneitä kuningaskuntia ja jokaisessa niistä nykyään asiat ovat paremmin kuin meillä, jossa kakku on totuttu jakamaan niin tasaisesti, ettei kenellekään ole käteen jäänyt muuta kuin läpinäkyvä pettuleipä.

Pari päivää sitten vielä kepuloiset taputtelivat toisiaan selkiin ja kiittelivät kllpaa siitäkin, että Siltarumpu Pekkarisen johtamissa yritystukineuvotteluissa saatiin taas torpattua kaikki vaatimukset kilpailua vääristävien yritystukien leikkaamisesta.

Kepuloiset veivät Petteri Orpoa taas kuin pässiä teuraalle.

Kun Väinön suku saadaan kunnolla remmiin, niin loppuu kepuloisten holtiton rahanjako ja velaksi syöminen.

On korkea aika lopettaa tasa-arvoiset leipäjonot Suomesta.

Kouraan ajattelijaRe: Mitä minä sanoin7.4.2018 18.41
Kyllähän tämä siltä näyttää, että Sote epäonnistuu. Väinö on tästä selvä osoitus. Voi itku.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: