Keskustelu

Aikuinen miesUuden uudisteun Patiksen avajaiset25.5.2018 16.41
Nyt avaa nuoret tytöt Patiksen uusin voimin uusilla voimilla. Tarjolla GRILLI makkaraa ja hyvää musiikkia!

kyselijäRe: Uuden uudisteun Patiksen avajaiset25.5.2018 22.13
Saako nuorten tyttöjen Patiksesta salaatteja ja muuta vegaaniruokaa, jos etelän immeinen piipahtaa Patikseen lounaalle?

viimeinen taistoRe: Uuden uudisteun Patiksen avajaiset26.5.2018 2.24
onneksi pataruukki ei ole enää punainen..on vasemmistolaiset ja kommunistit tullu joko järkiinsä tai kuolleet.ei tartte enää leninin taulua tuoda pataruukkiin.

alan kolmas miesRe: Uuden uudisteun Patiksen avajaiset26.5.2018 13.52
viimeinen taisto sen selvästi kertoo. Ei ole sellaista bisnestä, jota vassarit, kommarit, kepuloiset tai viherpipertäjät eivät pysty pilaamaan. Järkiinsähän heitä ei saa kirveelläkään.

Viherpipertäjien Pentti Linkolakin on jo ilmoittanut, että saunaankaan hän ei enää lähde, kun on voimat menneet ja päivät luettu.

Suomen nykyiset nälkävuosien tasoiset syntyvyysluvut sen osoittavat, että sukupuuttoon ovat yhteiskunnan pahimmat viholliset kuolleet tai onneksi pikapuoliin kuolemassa.

Alivaltiosihteerin entinen vaimokin eduskunnassa ollessaan kulki käytävillä roiskelippa päällään ja pinsssi rinnassa, jossa luki "v..ttu haisee hyvälle".

Ei ole haju ollut riittävän hyvää, koska maku ei ole suomalaisille enää maistunut.

Viimeisten tietojen mukaan kirjailijaksi ja konsultiksi ryhtynyt Rosakin yrittää nykyään harjoituttaa kuuleman mukaan pakasessa jähmettyneitä alapään lihaksiaan pullolla. Mutta tulosta ei ole tullut. Tuli avioero alivaltiosihteeristä.

Viherpipertäjien Touko Aalto sentään vielä jotenkin jaksaa kiertää kapakoita nuoren uuden naisystävänsä kanssa Leninin lippahattu päässään. Ja kahden tonnin kengät jalassaan.

Kyllä kansan syvät rivit sen haistaa, että tällainen viherpipertäjien meno ei meitä kiinnosta.

Taistolainen viherpipertäjä ja runoilija Anni Sinnemäkikin rauhoittui, kun hän lähti ravintola Eliteen juomaan punaviiniä Jan Vapaavuoren kanssa yhtenä sunnuntaina.

Jutustelu meni niin linjakkaasti, että he porukalla tuhosivat kaksi pulloa hyvää punaviiniä.

Ja nyt sitten runoilija Anni on Helsingin kaupungin ympäristöasioiden apulaispormestari ja perinteiseen tyyliin meni jopa naimisiin vuonna 2012 tietokirjailija Anton Montin kanssa ja pari sai sitten myös lapsen.

Näin se kovimmankin taistolaisen viherpipertäjän aatemailma saattaa muuttua, kun jättää kaiken maailman pinssit ja lippalakit pois.

Vassareistakaan ei ole enää jäljellä kuin Lii Andersson ja Kainuun sitkeä sissi "biokemisti" Merja Kyllönen.

Tunnetustihan Lii on kaikkien suomalaisten miesten suosikki kaljaseuraksi kapakkaan.

Minä tässä vaan odotan sitäkin, milloin Liikin lähtee jonkun järkevän ihmisen kanssa parantaman maailmaa kapakkaan ja huomaa, että vassareien joukosta ei ole mitään asiaa päättäjien pöytiin.

Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan erehdy kapakkiin ainakaan kepuloisten höperön "alkoholitohtori" Pekka Puskan kanssa.

Koska tällaisesta jutustelusta tulee kyllä synkkä ilta, kun Puska tilaa juttujuomaksi molemmille lasit maitoa ja todistaa, että suomalainen ei voi juoda lasiakaan kaljaa, ellei ole tilannut evääksi vähintään yhtä HK:n Sinisestä tehtyä makkarapannu- tai lehtipihviannosta rasvaisilla ranskalaisilla höystettynä.

Minä toivotan nuorille tytöille onnea Patiksen pyörityksessä.

Kyllä Juankosken autiokylässäkin janoisia ja seurankipeitä ihmisiä on, kun vain herkällä korvalla kuuntelee asiakkaiden ääntä ja jättää ainakin kepuloisten virkamiesten höpinät omaan arvoonsa.

Kepu pettää aina!!!

vanha nainenRe: Uuden uudisteun Patiksen avajaiset26.5.2018 19.32
Edellinen viesti näköjään poistettu..eikö kuitenkin myydä grillimakkaraa.

Patiksen miehetRe: Uuden uudisteun Patiksen avajaiset26.5.2018 21.05
Patiksessa on edelleen hyvää olla. Erikakin kävi täällä äskettäin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: