Keskustelu

kyselijäSuvivirttäkin on jo raiskattu Espoossa2.6.2018 4.17
Kyllä on mennyt riettaaksi meno korruptoituneen Terra Sipilän hallituksessa.

Sinisten Soinikin vain hiihtelee Kanadassa abortin vastustajien illanvietoissa

Espoossakin jo raiskataan Suvivirttäkin ihan urakalla kaiken maailman taivaanrannan maalareiden toimesta. Minusta Suvivirsi on pyhä kansallisaarre, sitä ei pidä mennä raiskaamaan.

Sen minä kyllä sallin, jos Sakari Kuosmanen vielä laulaa lurauttaisi Suvivirren hartaalla ja karhealla tyylillään. Minusta Sakari esitti erinomaisen hienosti aikoinaan virren "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie".

https://www.youtube.com/watch?v=d3FgGcCaIcA

Iltalehti raportoi jo alle olevista kauheuksista Espoossa

"Esimerkiksi ensimmäisen säkeistön "Nyt siunaustaan suopi" on muodossa "Kaikille voimaa suopi".

Toisessa säkeistössä taas lehtiverhossa huminoivat puut muistuttavat "mahdollisuudesta", ei "Jumalan hyvyydestä", kuten alkuperäisessä virressä.

Normaalisti Suvivirren kolmannen säkeistön loppu kulkee "myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi! Mun sieluni, sä liitä myös äänes' kuorohon ja armon Herraa kiitä, kun laupias hän on."

Tämä on käännetty muotoon "Myös eikö maailmaansa kansatkin kiittäisi. Mun ääneni sä liitä myös rauhan kuorohon, se julmuutta ei kiitä, vaan laupias se on."

Laittomien sote lakien pääarkkitehti Tuomas Pöysti on äskettäin valittuna oikeuskanslerina jo ehdottanut myös uudistuksia ministerien valaan ja vakuutukseen.

Laki vaatisi jatkossa jokaista valtioneuvoston uutta jäsentä joko vannomaan juhlallisen valan tai antamaan juhlallisen vakuutuksen ennen tehtäväänsä ryhtymistä.

Näistä vala on luonteeltaan uskonnollinen ? siinä vannoja vannoo "kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä" ja "Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta" muun muassa toimivansa "Jumalan ja Suomen valtakunnan lain" mukaan.

Vakuutuksen oli tarkoitus olla uskonnollisesti neutraali vaihtoehto, jossa ministeri vannoo "kunnian ja omantunnon kautta." Lakiesitykseen tuli Terra Sipilän hätäilevässä hallituksessa kuitenkin moka ja moni kuitenkin kiinnitti huomionsa siihen, että vakuutuksessakin ministeri lupaisi toimivansa "Jumalan ja Suomen valtakunnan lain ja laillisten sääntöjen mukaan."

Pikavauhtia annetussa uudessa ministerivakuutuksessa "Jumalat" on poistettu, joten ministerien ei enää tarvitse kärsiä omantunnon tuskia, vaikka millä tavalla lakeja töissään rikkoisi.

Rohkenen epäillä, että kovin moni ministeri ei enää alla olevaa ministerin juhlallista valaa tule vannomaan, jos jotain on pääteltävissä Terra Sipilän Maakunta Soten sotkuista. Alla uusi esitys ministerivalasta:

"Ministerin juhlallinen vala vannotaan seuraavan kaavan mukaan:

"Minä N.N. lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä ministerin tehtävässäni noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Minä N.N. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa ratkaisuissani tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja toimin Jumalan ja Suomen valtakunnan lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia.

Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta."

Minä vaan kysyn, miten tämä juhlallinen ministerivala sopii yhteen esim. uskonnollisen kepuloisen Terra Sipilän ja Petteri Orpon (kok) ja ortodoksi Timo Soinin (sin) keskenään tekemään Maakunta Soten "Lehmänkauppoihin"?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: