Keskustelu

Juankoskella ei mene hyvin sen nyt huomaaJuankoski jäi listalla aivan viimeiseksi2.6.2018 9.48
Sonkajärvi menestyi savolaislukioista parhaiten, Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi
Pohjois-Savon lukioista Sonkajärven jälkeen parhaiten sijoittuivat Leppävirran ja Lapinlahden lukiot.
Sen sijaan esimerkiksi Kuopion taidelukio Lumit sijoittui maakunnallisessa vertailussa vasta seitsemänneksi.


Savolaisista lukioista STT:n tekemässä lukiovertailussa kaikkein parhaiten menestyi tänä vuonna Sonkajärven lukio, joka ylsi sijalle 40. Vertailussa tarkasteltiin sekä opiskelijoiden lähtötasoa että menestystä ylioppilaskirjoituksissa.

Meillä on todella ahkeria opiskelijoita ja todella hyviä opettajia, jotka antavat joka päivä työpanoksen nuorten tulevaisuuden eteen, Sonkajärven lukion rehtori Riia Kallioniemi kiittelee.

Menestyksen salaisuudeksi Kallioniemi arvelee pienen lukion yhteisöllisyyttä ja auttavaista ilmapiiriä.

Oppilaitoksen pieni koko ei kuitenkaan auttanut Juankosken lukiota, joka sijoittui listalla kaikista Suomen lukioista viimeiseksi.

HamllettiRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi2.6.2018 19.20
Juankosken lukio tuottaa luusereita, koska se on täysin turha lukio. Lukio pitäisi lopettaa toimintansa ja oppilaat kunnon kouluihin muualle Kuopioon.

jörnänenRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi2.6.2018 22.30
hamlletti puhuu vähän mutta asiaa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi3.6.2018 7.15
Toimitus sallii tällaisen Juankoskea halventavan uutisen, mutta ei salli sen lähempää analysointia.
Kun omaakaan selitystä ei huonolle tulokselle ole, voisitte poistaa koko uutisen.

Juankoski on kuitenkin yksi parhaista paikoista asua ja kasvattaa vastuullisia kansalaisia ja täällä on aikaisemmin onnistuttu tässäkin asiassa paremmin.

En kuitenkaan sano miksi, ettei tämäkin kommenttini poistuisi.

Sallineette kuitenkin sanoa, että menestys yo-kokeissa on riippuvainen useammasta tekijästä kuin oppilaan lahjakkuudesta. Siis myös työn tekemisen kulttuurista.

Faktum estRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi3.6.2018 22.05
Mitä v....ua keskustan virallinen mankuja oikein tarkoittaa kirjoituksensa viimeisellä lauseella. Tarkoittaa siis sitä, että lahjakkaita on oppilaat, mutta niin perkeleen saamattomia kusipäitäkö ja laiskoja. Vai onko koulun opettajakunta aivan perseestä, jolla ei tunnu löytyvän työmoraalia.

Ylioppilaskirjoitukset kuvastavat oppilaan valmiuksia tulevaisuutta varten jatkoopinnoissa. Tähän ei vaikuta työmoraali, vaan oppilaan henkilökohtainen taito käsitellä mahdollista tietoa ja oppimaansa. Nyt ovat aika heikossa hapessa oppilaiden mahdollisuus tulevaisuudessa muihin töihin, paitsi alemman asteen töihin. Esimerkiksi tehtaan hommiin, jossa ei älliä tarvita. Normaali 90 ÄÖ riittää juuri heikkoon tulokseen ylioppilaskirjoituksissa.
Jenkeissä käytetään SAT testia tai muita ylioppilaskoetta vastaavissa testeissä, jonka mukaan opiskelupaikat saadaan. Tämän perusteella juankoskelaiset voivat aivan hyvin hakeutua normi hanskatöihin ja hanttitöihin ja tehtaisiin linjatöihin.

eskimoRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi4.6.2018 14.01
älyvapaa juankoski

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi4.6.2018 17.47
Emme ole kaukana toisistamme nimimerkki Faktum estin kanssa. Itse asiassa ihailen hänen ilmaisuaan. Pyytäisin häntä kunnallisvaalihdokkaaksemme, jos Juankoski olisi vielä itsenäinen kunta. Meillä arvostettiin aina tällaisia sanavalmiita henkilöitä, jotka osaavat sanoa suoraan isteään sivistyneemmälle ihmiselle.
Ei haittaa mitään, jos omien sanojen voima ei riitä vastapuolen nujertamiseen. Tätä vartenhan ovat voimasanat, joita voi tarvittaessa käyttää.

Sanot, että yo-kirjoituksissa ratkaisee "oppilaan taito käsitellä mahdollista tietoa ja oppimaansa". Tässä on asian ydin. Päässä täytyisi olla tietoa ja opittua, että olisi mitä käsitellä. Ex nihilo, nihil. (tyhjästä on paha nyhjäistä)

Olen jo aikaisemmin selittänyt mm.alan kolmannelle miehelle oppimisen lajeja, joista oivaltaminen on lahjakkaille tyypillistä. Pänttääminen on hyvin sopiva tapa meille keskustalaisille. Yo-tutkinnon pystyy selvittämään kunnialla suurin osa ikäluokasta ja pänttääjät selviävät yleensä hyvin.
Tytöt kirjoittavat paremmin kuin pojat juuri tämän keskustalaisen oppimistavan ansiosta.

Itse olen suorittanut Alkio-opistossa opintoja, jotka mielestäni hyvinkin vastaavat ylioppilastutkintoa.

Faktum est, tule mukaan keskustan toimintaan. Tarvitsemme sinua. Uskon, että olisit valmis taistelemaan kunnallista rahoitusta kartonkitehtaalle. Pystyisit tekemään kipeän päätöksen uudestaan ja tarvittaessa vielä uudestaan.

SeijaRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi4.6.2018 20.54
Onko Martti Pohjolainen vallankäyttäjä n.s. New Stroms organisaatiossa?

Faktum estRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi4.6.2018 21.53
Mitä v...ua taas koko kansan, unohdetun sellaisen, äänitorvi toitottaa.
Jos vanha kunnon virallinen kepulivoice of Juankoski muistaisi Darwinin mainiota eeposta "The origin of spieces" ja vertaisi näin yleisesti Juankoskea Galapagos- saarien evoluutioon, voisi hän vanhana kerroshyppääjänä vai oliko se moukarinheittäjänä ymmärtää, että juankoskelaisilta nuorilta puuttuu, kuten esim. Calapagos- saarien merimetsoilta siivet, geeniperimän älykkyyden ja nokkeluuden aihiot.
Juankoski on ollut nimittäin Calapagos- saariin verrattava alue, joka on eristäytynyt omaksi omaksi saarekkeeksi, josta on kokonaan unohtunut älykkyys ja ongelmien ratkaisutaito. Juankoskella ei ole tarvittu älykkyyttä ja nokkeluutta, vaan puoluekirja kepulipuolueesta tahikka vasemmistolaispuolueista on riittänyt nepotismin lisäksi varmaan työpaikkaan joko kunnallisessa järkihautomossa tahikka tehdasympäristössä.
Calapagos- saarten merimetsoilla ei ole siipiä, koska ne pärjäävät ilman niitä, ja sama pätee älykkyyden osalta Juankoskella. Kun sitä ei tarvita, miksi sitä sitten olisi.
Ylioppilaskokeet ovat kaikille sama, ja tulokset kertovat siitä, että miksi Juankoskella on lukio, jos kinkeritkin riittävät.
Mensana et corpore sano, vaiko sanoa, vain corpore sano.

AKM, se ainoa oikeaRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi5.6.2018 1.50
Trolli näyttää hyökänneen jo Keskustan virallisen äänenkin kimppuun.

Very Bad!!!

So Sad!!!

MFGA (Make Finland Great Again)!!!!

NS tiedotusRe: Juankoski jäi listalla aivan viimeiseksi7.6.2018 2.10
alan mies näyttää nuutuneen kokonaan. Ei ole miehestä kuulunut mitään pitkiin aikoihin.

NS valtasuhteet selviää aina yhtiökokouksessa. Nyt NS voisi tehdä suunnatun osakeannin Juankosken "liikemiehille", niin päästäisiin Juankoskella kunnon bisneksen tekoon.

Tänäänkin kuulin, että kaksioitakin saa Juankoskella jo kymppitonnilla. Kiinteistöjen pohjahintoja ei ole vissiin Juankoskella vieläkään nähty.

Juankoskella tuntuu vain olevan ns. rahamiehistä puutetta.

Muistaakseni kesällä 2012 Kanavajuhlien aikaan Ristoferi Kultasormi pani Esterin kanssa hatun jo kiertämään, kun ilmoittivat, että 10 milj. euron osakeanti on käynnistynyt, kun perustetaan TECTA OYJ.

TECTA OYJ:n oli määrä ottaa PBFOY:n konkkafirma haltuunsa ja maksaa kaikki PBFOY:n velat pois.

Ristoferilla on aina ollut suuret puheet mutta pienet teot.

Ristoferi oli jo löytänyt rahoittajaksi myös Maltalta pankkiiri Mika Lehdon Nemea Bankin.

Lehtohan oli jo sopinut Esterin ja Ristoferin kanssa myös Revestor Oy:n kiinteistökaupoistakin.

Siinä meni arvokas Patruunanmäen kartano todelliselle kiinteistömogulille - "kiinteistöjen kehittelijälle".

Nythän EKP on lakkauttanut Lehdon Nemea Bankin pankkiluvatkin.

Esteri ja Ristoferi ovat aina lähteneet merta edemmäksi kalaan ja kun eivät ole kalamiehiä, niin saaliit ovat jääneet vähiin.

Enimmäkseen on noussut roskakalaa kuten märäntyneitä särkiä.

Erika ja Salme kuuluvat kuitenkin pitävän kovasti grillatuista märäntyneistä säristä. Kyllähän kalaruoka aina HK:n Sinisen voittaa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: