Keskustelu

NS tiedotusKangasperkon kiinteistömoguli kuulee tuomion maanataina9.6.2018 3.04
Kangasperkon liikekumppani ja Juankosken pelastajaksi tullut kiinteistömoguli ja Revestor Oy:n omistaja, ennen niin varakas Nemea pankkiiri Mika Lehto astuu nyt sitten tulevana maanantaina Helsingin käräjäoikeudessa kuulemaan oikeuden päätökset Revestorin/Mika Lehdon Kirkkonummella tekemistä kiinteistökaupoista Antti Herlinin kanssa.

Noissa kaupoissahan Mika Lehto myi muiden omistamia kiinteistöjä ja yritti niillä rahoilla pelastaa osittain omistamansa maltalaisen hämäräpankki Nemean.

Nettipankki Nemea Bankhan lähti myös Premium Boardin tärkeäksi rahoittajaksi Juankoskelle vuonna 2012.

Nyttemminhän EKP on jo evännyt pankkiluvan useiden pankkisäännösten rikkomusten vuoksi Nemea Bankilta.

Kirkkonummen kiinteistökaupoista alustava istunto asianajaja Kari Uotin toimiston ajamassa haasteessa on jo pidetty 29.5.2018 ja nyt 11.6.2018 kuullaan sitten tuomio asiassa (dnro L17/30464).

Netistä voi tarkistaa, että Revestor Oy oli varaton yhtiö jo vuoden 2016 tilinpäätöksen mukaan.

Helsingin käräjäoikeuden päätöksen jälkeen Revestor Oy:n Juankosken kiinteistöt, joissa Kangasperko toimi Mika Lehdon ja Revestorin sekä Premium Boardin asiamiehenä, taitavat pian tulla myös käsittelyyn, koska Revestor on varaton yhtiö ja toimiii Juankoskella ainoastaan Kuopion muutosjohtajan junaileman muistaakseni vain noin 3 500 euron suuruisen budjetin varassa.

Tietysti voisihan sitä ajatella niinkin, että Milini Holding Ltd innostuu Juankoskella vielä hotellibisnekseenkin ja ostaa nettihuutokaupassa Patruunanmäen lisäksi myös konkkaan ajateun Ruukin Kievarinkin.

KepuliRe: Kangasperkon kiinteistömoguli kuulee tuomion maanataina14.6.2018 6.33
Ei tainnut tuomiota sitten tulla, vai?

NS tiedotusRe: Kangasperkon kiinteistömoguli kuulee tuomion maanataina15.6.2018 13.28
Kangasperkon "kiinteistömogulin" asiassa L19/30464 päätös annetaan 3.7.2018.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: