Keskustelu

poliittinen tarkkailijaSote-kiire poistui odotetusti26.6.2018 14.35
Terra Sipilää ei enää näkynyt ja Petteri Orpopoikakin oli hiljaista miestä klo 12:30 järjestetyssä Ilta-Sanomien tiedotustilaisuudessa.

Yleisöä oli Eduskunnassa tiedotustilaisuudessa paikalla yhtä paljon kuin Marskin patsaan juurella Vappuna, kun Trion Sampo Terho kertoi paikalle sattuneille parille koiran ulkoiluttajilla ja muutamalle toimittajalle, että ainakin Siniset seisoo Terra Sipilän ja Petteri Orpojan lehmänkaupan takuumiehinä.

Myöhemminhän Sampo Terho vielä paljasti sinisten uuden Logonkin, mutta logopinssejä ei ole katukuvassa enemmälti näkynyt.

Terra Sipilän perustuslain ja EU oikeuden vastainen Maakunta Sote on ollut Terra Sipilän suurin uudistus.

Nyt viimeistään se on selvää, että tällä hallituskaudella tästä uudistuksesta ei tule mitään.

Terra Sipilä on siis epäonnistunut tärkeimmässä Kärki hankkeessaan.

Valtakunnassa kuitenkin kaikki on taas hyvin. Kiire on poistunut ja nyt voidaan ryhtyä valmistautumaan keväällä tuleviin eduskunta- ja EU- vaaleihin.

Terra Sipilän Maakuntavaalit siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Tulevissa eduskuntavaaleissa ainakin kaksi asiaa on selvää:

- kepuloisten luottamus on mennyt. Terra Sipilän Luottamuksen 4 Apila ei enää auta, koska luottamus voidaan menettää vain kerran.

- Siniset tulevat häviämään maailman kartalta kokonaan, koska kukaan ei sinisiä kannata. Siniset ovat maankuuluja takinkääntäjiä. Ns. loispuolue vailla mitään kunnollista puolueohjelmaa.

- Sinipunaa näyttää pukkaavan ja kiireettömät mutta tarpeelliset uudistukset Sotessa jatkuvat.

Kokoomuksen Petteri Orpopoikakin totesi tiedotustilaisuudessa, että kokoomus haluaa tehdä vain hyvää lainsäädäntöä, ei kepuloisten ajamaa ns. "kiireellistä hätälainsäädäntöä",

Hätälainsäädännössähän lait joudutaan korjaamaan jo heti sen jälkeen, kun Presidentin allekirjoituksen muste on ehtinyt kuivua lain täytäntöönpanon jälkeen.

Tulevaisuudessa erikoissairaanhoito järjetetään viiden yliopistollisen sairaalan pohjalta ja valinnanvapaus toteutuu tasapuolisesti valtakunnallisella tasolla KELAn ja sairausvakuutuslain vähäisillä muutoksilla ja täydennyksillä.

Mitään ylimääräisiä maakunnallisia perustuslain ja EU oikeuden vastaisia Sote keskuksia ei Suomessa tarvita.

Se tarvitaan, että asiakkaiden täytyy päästä asianmukaiseen hoitoon silloin kuin tarvetta on. Suomessa ainoa hoitomuoto ei voi olla ainoastaan kepuloisten kannattama "saattohoito".

Luottamuksensa menettäneiden kepuloisten on syytä lopettaa terveys- ja hoitoalan ihmisten pelottelu ja yksittäisten kuntien sekä kaupunkien sote-asioiden hämmentäminen.

Kaalia STV-valiokunnassa narskuttavilla luottamuksensa menettäneillä kepuloisilla ei voi olla mitään tietämystä esim. isompien kaupunkien Sote-palvelujen nykyisestäkään tilasta tai kustannuksista, koska heillä ei ole käytännössä mitään merkittävää edustusta suurten kaupunkien hallinnossa tai valtuustoissa.

On siis parempi, että luottamuksensa menettäneet kepuloiset asettuvat ja asetaan valtakunnallisissa sote-asioissa kuunteluoppilaiden asemaan eikä ensiviulun soittajiksi tulevissa eduskuntavaaleissa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: