Keskustelu

BonusorjaABC:n hinnat27.6.2018 16.57
ABC:n polttoainehinnoissa näkyy Sotkamossa tapahtunut sekoilu. Ketjun maksettavaksi tuli kymmenien ehkä satojen moottorivaurioiden korjaaminen, koska aseman tankissa bensa ja diesel olivat sotkeutuneet väärän täytön seurauksena.
ABC:n asiakkaat maksavat vahingon yhteisvastuullisesti. Tästä johtuu ABC:n ja muiden huoltamoiden jopa 10 sentin hintaero/ litra.
Töppäys maksatetaan juankoskelaisilla muita suurempana, koska meillä hinta on 7 senttiä kalliimpi kuin Nilsiän ABC:llä.
Tankin täyttäminen maksaa Juankoskella 5 euroa enemmän kuin Nilsiässä.
Saa nähdä palautuuko polttoaineiden hinnat muiden ketjujen tasolle sen jälkeen, kun väärästä polttoaineesta aiheutuneet vauriot on korjattu.

Ammatti räkyttäjälleRe: ABC:n hinnat27.6.2018 22.40
Et saa räkyttällä abc loppumaan Juankoskelta.

BonusorjaRe: ABC:n hinnat27.6.2018 23.08
Polttoaineen myyntipistettä tarvitsevat vain autoilijat. Heille on jokseenkin samantekevää Juankosken hinnat.
Auton voi tankata siellä, missä hinnat ovat kilpailukykyisiä.

Tämän luulisi tietävän myös bensakauppiaan.
Ehkäpä kauppias on laskenut saavansa tällä konseptilla parhaan tuoton.

Tätä on kysynnän ja tarjonnan lain alainen toiminta.

Saa nähdä kummalta itku pääsee ensin. Kauppiaalta vai asiakkaalta.
Myymälää pienentämällä kauppias antoi merkin, että kädet on nousemassa pystyyn

Asiakkaana tuntuu siltä, että tavaravalikoimaa suppenee ja asiakkaat vähenee.

DucatoRe: ABC:n hinnat28.6.2018 18.44
Onnetonta. Lähin kilpailukykyinen huoltoasema lienee Venäjällä.

ekRe: ABC:n hinnat28.6.2018 18.46
olette onnellisessa asemassa juankoskelaiset teillä on halvempaa abc:llä polttoaineet kuin kaavilla. joten ihmetyttää polttoaine hinnoittelu koilis-savon alueella kaavikaiset käy tankkaamassa paljon kuopion apsilla kun hinta ero on lähes 10 senttiä ja samalla tulee tehtyä muutkin ostokset siellä

AKM, se ainoa oikeaRe: ABC:n hinnat28.6.2018 20.59
AKM, se ainoa oikea, aloitti asiallisen keskustelun ABCn hinnoittelusta. Sinisilmäisen Martti Pohjlainen uskoo, että Kaavilla olisi halvempaa mutta laitonta polttoainetta.

Jälleen kerran nähtiin, että pieni ja ketterä New Stroms Oy ja sen johto olivat jo alkuvuodesta 2017 selvillä siitä, että laitonta polttoainetta myydään paljon Pohjoissavossa.

EU:n SEUT sopimuksen mukaan julkisten toimioiden kilpailutilanteessa laiton polttoainemyyntiä ei sovi Savon sisämarkkinoille.

Tällaista tukea kutsutaan kielletyksi valtiontueksi, joita ei saa myöntää missään tilanteessa.

Miksi sitten Terra Sipilä ja sinisilmäinen Petteri Orpo tieten tahtoen yhdessä 1001 Yön Satukirjan kirjailija Tuomas Pöystin kanssa alun perin lähtivät kirjoittamaan Sote Rehulan (kepu) kanssa EU juridiikasta täysin tietämättömälle Annika "Äiti" Saarikolle (kepu) Soten Maakuntamallia, jonka jo nyt kaikki EU:n oikeuskäytännöstä perillä olevat juristit tietävät olevan EU-oikeuden vastainen.

Koska Maakunta Sote on EU-oikeuden vastainen, niin se on myös kuntalain ja Suomen perustuslain vastainen.

Näin ollen kuka tahansa yksittäinen Suomen kansalainen voi nähtävästi tehdä häntä koskevasta Sote-päätöksestä hallinto-oikeudellisen valituksen hyvin tuloksin.

Panda-puistossakin yksittäinen valveutunut kansalainen teki Panda-puiston 8.2 milj. euron kaupungin takauksesta kunnallisvalituksen, jonka perusteella KHO totesikin, että takaus on laiton, koska se vaarantaa Ähtärin kunnan talouden.

Voi vain kuvitella, mitä esimerkiksi KHO toteaa, jos laittomat takaukset vaarantavat koko Kainuun Maakunnan kaikkien kuntien terveydenhuollon toteutumisen.

Minä olen taipuvainen uskomaan, että tilanne tulisi silloin olemaan vakavampi kuin yksittäisen homeisen kyläkoulun sulkeminen taloudellisin perustein.

Puhumattakaan siitä, jos isot ja pienemmätkin yritykset lähtevät valittamaan esim. sen johdosta, että Annika "Äiti" ei jostain syystä sallisikaan jossain maakunnassa palveluseteleitä niitä anoville tahoille.

Koska Suomen perustuslain mukaan kaikkia kansalaisia täytyy kohdella tasapuolisesti, niin KHO:lle ei jää muuta mahdollisuutta, kuin lähettää kepuloiselle juridiikkaa tuntemattomalle Annika "Äidille" ukaasi, että Suomessa palvelusetelijärjestelmä koskee kaikkia kansalaisia yhdenvertaisesti.

Pahimmassa tapauksessa meillä saattaa siis olla vuonna 2020 tilanne, jolloin Terra Sipilän Maakunta Soten pitäisi muistaakseni olla voimassa, että meillä onkin esim. 100 000-200 000 valitusta hallinto-oikeuksissa.

Siitähän ei ole mitään epäilystä, että kaikki valitukset tulevat tietysti menemään läpi.

Kaikkein pahinta on tietysti se, että Heikki Niemeläisen johtama Kuntatakauskeskus ei taatusti tule myöntämään Maakuntien tilakeskusten lainoille minkäänlaisia takauksia, koska Heikki toimii tehtävässään vallitsevaa lakia noudattaen.

Ainoa mahdollisuus saada Maakunnallisille Tilakeskuksille takaus onkin, että kepuloiset maakuntavaltuutetut ja johtajat myöntävät Tilakeskusten lainoille henkilökohtaisen takauksen.

Tilakeskusten takauksien arvon määritys tulee kyllä olemaan erittäin mielenkiintoinen prosessi, koska henkilötakaus tuskin tulee ainakaan vanhemmilla maakuntavaltuutetuilla kysymykseen.

Tietysti kiinteistötakaus olisikin houkuttelevampi ja varmempi vaihtoehto.

Tietysti köyhimmissä kunnissa kuten esim. Kainuussa ja Lapissa sosiaali- ja terveysministeriö voisi palkata Vision Huntersin luottokonsultit määrittämään Tilakeskusten turvaavat takaukset paikallisien tyhjien latojen ja navettojen 50 vuotisista kunnan vuokrasopimuksista laskettujen diskontattujen kassavirtojen perusteella.

Ongelmaksi kuitenkin nousee se, että korviaan myöten veloissa olevien maito- ja viljelystilojen navettojen ja latojen arvo ei varmaan ainakaan kansainvälisiä sijoittajia ja pankkeja helposti vakuuta.

Kyllä tässä näyttää nyt käyvän Terra Sipilän ja Annika "Äiti" Saarikon Maakuntien 1001 Yön Satukirjan mukaisen sotemallin kanssa aivan samalla tavalla, kun on käynyt Juankosken kaupungin myöntämän laittoman 5 milj. euron suuruisen kaupungin takauksen kohdalla.

Terra Sipilän suunnittelemien Tilakeskusten takaukset tulevat siis olemaan erittäin "huteralla pohjalla" ja KHO:lle jää ainoaksi tehtäväksi määrätä purettavaksi kaikki EU:n kilpailuoikeutta rajoittavat takaus- ja muut päätökset.

Huvittaa, kun AKM, se ainoa oikea kiinnitti huomiota Terra Sipilän väkipakolla ajamassa Maakunta Sotessa oleviin valuvikoihin, niin eikös heti kepuloisten Trolli-osasto hälytetty kirjoittamaan taas alan miehen nimimerkillä ja näin halpamaisesti yrittäen taas estää asiallisen keskustelun Terra Sipilän suunnittelemasta jättiläismäisestä kepuloisesta verovarojen puhallushankkeesta.

Keskusta pettää aina.

eeroRe: ABC:n hinnat28.6.2018 21.35
Bonusorja on aivan oikeassa, vaikkakin tankkaa apsilla. Kallinta mahdillista pensaa. Näin Nilsiäläisenä voin todeta tosiasian, et juankylällä ja kaavilla polttoaineet ovat suhteettoman kalliita.
Meillä täällä nilsiässä apsin pensa on yleensä aina 2-3 sent kalliimpaa kuin nesteen asemalla.
Toisaalta taas vertailussa läpisuomen hintoihin nilsiä on eritäin edullinen.
Oon seurannu hintoja senverran, et jopa helssinkissä on kalliimpaa pensaa kuin nilsiässä.

BonusorjaRe: ABC:n hinnat29.6.2018
ABC seuraa tätä palstaa
Välittömästi ensimmäinen kirjoitukseni jälkeen Tästä Suomen kalleimmasta hinnasta lähti 6 senttiä.
Vielä pitäisi lähteä 3 senttiä, että olisimme Nilsiän tasolla.

Meidän olisi kauppaketjun mielestä oltava kiitollisia, että meillä yleensä on kauppa. On osuuskauppakin käynyt mahtavaksi.
Omasta mielestäni tämä ketju on voittoa tavoitteleva yritys kuten muutkin. Ei mikään hyväntekeväisyys laitos.

Se putki oman liikkeensä ja osti kilpailijan kiinteistön. Varmisti näin monopolia seminaari ja kuvitteli tekevänsä asiakkaistaan nöyriä ja kiitollisia alamaisia. Isolta osin se on arvioinnissa oikeassa, tätä ei käy kieltäminen.
Aina meissä on joku kaltaisena aidan yli potkuja, jolle on vaikeaa niellä hyväntahtoisesti en kätkettyä ahneutta.

BonusorjaRe: ABC:n hinnat29.6.2018 0.09
Tämä puhelimen tekstinsyöttöohjelma on kuin S-ketju. On luotettavan näköinen, mutta temppuilee heti, kun valvova silmä kääntää katseensa.
Sanon, että tämä on kakka, koska en pahempaan pysty.

BonusorjaRe: ABC:n hinnat29.6.2018 13.51
Ajoin äsken Juankosken taajaman läpi ja panin merkille, että ABC oli laskenut litrahintaa jo 7 senttiä siitä, kun avasin keskustelun aiheesta. Jokainen tankin täyttävä on säästänyt 4-5 euroa. Olettaen, että päivittäin tankkaajia on 100 kpl, ABC on menettänyt myyntivoittoa 400-500 euroa.
Näin. surkeasti kauppiaalle ei kuitenkaan ole käynyt, vaan myynnin volyymi on kasvanut ja nettotulos on pysynyt kuta kuinkin samoissa.

yesRe: ABC:n hinnat29.6.2018 17.25
Tankkasin IIsalmen shellillä dieseliä tänaan hintaan 1,349,revi siitä.
Ei mitään Juankoskelta,bonukset ei auta. Köröttelen taas sillä n.1400km.

Patiksen miehetRe: ABC:n hinnat29.6.2018 23.16
AKM on kyllä asiantuntija joka alalla. Hyvä että meillä Juankoskella tällainen yrittäjä.

Ja keskusta pettää aina.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: