Keskustelu

Kouraan ajattelijaEi oikeutta9.7.2018 11.14
maassa saa, jos ei itse sitä hanki. Tämä sivusto pysyy elossa vain niin pitkään kuin on toivoa laittoman takauspäätöksen loppukäsittelystä. Näyttää vain vahvasti siltä, että mitään ei tapahdu.
Tuskin koskaan aikaisemmin on mennyt kokonaista päivää ilman ainoatakaan kirjoitusta.

Loppu tulee

NS tiedotusRe: Ei oikeutta9.7.2018 16.13
Kouraan ajattelija on oikeassa. Esteri Kangasveijarin ja muidenkin kähmijöiden tihutöiden kohdalla loppu tulee ja oikeus tulee lopulta voittamaan.

Erikat, Salmet, Guigurit, Veijot ja Heimot pannaan lopulta vastuuseen tekosistaan.

Suomessa ainoa ongelma on, että virkamiehet kuvittelevat olevansa oikeuden yläpuolella ja käyttävät väärinkäytöksissään hyväksi Suomen hampaattomia ja poliittisesti riippuvia hallinto-oikeuksia.

Useimmissa tapauksissa yksittäiset valittajat eivät jaksa taistella perustuslaillisten oikeuksiensa puolesta myös sen vuoksi, että valittaminen on tehty hyvin kalliiksi.

Ja näin laittomuudet haudataan maton alle eli ns. "haudotaan lihoiksi", jota aikoinaan eräs kansakoulun rehtori suositti pojalle, kun poika halusi päästä tunnin aikana veden heittoon.

Pieni ja ketterä New Stroms Oy on kuitenkin pienen ihmisen puolella ja vie asiat läpi oikeudenmukaisen lopputulokseen vaikka harmaan kiven läpi.

Martti IVXRe: Ei oikeutta12.7.2018 1.21
Mikähän se mahtaa sitten olla Heikin oikeus olla muiden yläpuolella?

Ei ole oikeutta. Niin se laulukin menee. Toimii myös Juankoskella.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: