Keskustelu

poliittinen tarkkailijaEU:n komissaarit heikommassa hapessa kuin Jeltsin13.7.2018 18.43
YLE ja Helsingin Sanomat ovat julkaisseet jo useita kansalaistiedusteluja, joissa Amerikan moderni Peridentti Donald J. Trump on todettu arvaamattomaksi ja lasten asteella olevaksi populistiksi.

Suomessa vasurien pappapolkupyörällä pyykkipoika lahkeessa ajeleva psykiatri Claes Andersson teki "kaukodiagnoosinsa" Donaldin kunnosta heti hänen tultua valituksi presidentiksi ja totesi Trumpin olevan "patologinen psykopaatti".

Eilen päättyi Brysselissä NATOn huippukokous, jonne Presidentti Sauli Niinistökin oli kutsuttu.

Kokouksesta julkisuuteen tulleet videot osoittavat, että Trump oli teräkunnossa ja puhui pelkää asiaa. Donaldilla oli kaunis ja verevä vaimonsa Melania mukanaan.

EUn päättäjät sen sijaan eivät enää näytä olevan näissä maailmoissa.

Merkille pantavaa oli, että EU:n komission puheenjohtaja Jean-Clade Junckerkin näytti jo olevan täydellisesti kantokunnossa.

Junckeria jouduttiin saattamaan mm. Sauli Niinistön toimesta, jotta pysyi pystyssä. Juncker on puolustellut heikkoa kuntoaan sillä, että työpäivät ovat pitkiä (14h) ja ikää on muka paljon - peräti 63 v.

Pahansuovat journalistit ovat kuitenkin nähneet Junckerin istuvan aika usein pitkää iltaa Brysselin La Grand Placen parhaissa ravintoloissa.

Meidän ei tarvitse muistella kuin omaa Urkkia, jonka kunto oli kuin nuorella orhiilla siipiveikkojen mielestä, mutta Urkkihan oli talutuskunnossa jo parisen vuotta ennen vetäytymistään vallasta, eikä näössäkään ollut enää kehumista edes ETYK-kokouksen aikaan 1970-luvulla.

Kyllä Junckerin ja muidenkin EU:n korkeiden virkamiesten kehon kielestä ja kunnosta näkee, missä kunnossa EU:n koko päätöksenteko on.

Ei näytä olevan suurta eroa verrattuna Neuvostoliiton menoon YYA-aikana, kun vahanuket teki päätöksiä eikä myöhemminkään, kun juopot tekivät vallankumouksen 1990-alussa.

Jeltsinkään ei ollut ihan raittiimmasta päästä presidenttejä ja siksi valtaan pääsikin nousemaan judoka ja pianisti entinen KGB agentti, jota Suomen valtamedia ja syrjäkylien mummot nyt pitävät erittäin vakaana ja jopa Donald Trumpia luotettavampana henkilönä.

Hyvin on Suomen valtamedian sana mennyt perille.

Donald on arvaamaton, kun hän on hyvässä kunnossa vielä 72 vuotiaana. Ei juo eikä tupakoi. Nukkuukin vain 3-4 tuntia yössä, kun on pannut vauhtia korruptoituneeseen eliittiin.

Meilläkin olisi hyvä ripeyttää päätöksentekoa, kun Terra Sipilän perustuslain vastaisen Maakunta Sotenkin jauhantaan näyttää menevän ainakin 20 vuotta.

MFGA (Make Finland Great Again)!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: