Keskustelu

poliittinen tarkkailijaValtamedian mielenosoitus lässähti tissinäyttelyksi16.7.2018 2.51
YLE ja Hesari ovat jo vuosi kaupalla mainostaneet, että Donald J. Trump on arvaamaton ja narsistinen psykopaatti.

Trumpin ja Putinin päättäessä tulla Helsinkiin nauvotteluihin valtamedian innostamana Senaatin torille järjestettiin Helsinki Calling - mielenosoitus.

Tapahtumaa mainostettiin valtamedian toimesta massiivisesti ja kerrottiin, että paikalle saapuu puhujiksi mm. Ruotsin entinen ministeri Bildt, Heidi Hautala ja kirjailija Sofi Oksanen. Tosin Bildt oli jo tajunnut kieltäytyä moisesta happeningista.

Valtamedian ja järjestjinen tarkoituksena olikin näyttää etenkin Trumpille "närhen munat".

Mitään järjellisiä puheita tai julituksia ei tapahtumasta kuitenkaan julkistettu.

Sofi Oksasta, Heidi Hautalaa ja Peter Vesterbackaakin haastateltiin telkkarissa lyhyesti, mutta epäselväksi jäi, miksi he olivat paikalle tulleet.

Leimautuivatkin lähinnä tärähtäneiksi.

Mielenosoittajia oli paikalle saapunut 2500 sijasta kaikkiaan vain noin 250 mielenosoittajaa @meetoo kampanjan innoittamina.

Tapahtuman keskeinen anti olikin seksuaalinen tasa-arvo.

Valitettavasti uutisissa ei haastateltu tai näytetty yhtään SETAn edustajaa.

Mielenosoituksen järjestäjät olivat kutsuneet paikalle myös kaksi huonon musiikin tahdissa lavalla vääntelehtivää tytön hempukkaa, jotka paljastivat pienet tissinsä keskellä Senaatin toria.

Kun uutisista katselin tyttöjen tanssahtelua ja vääntelehtimistä sekä nuotin vierestä hoilaamista, niin tuli vain mieleen, että mitähän tyttöjen äidit mahtaa kotona tytöille sanoa.

Hyvä olisi, jos neuvoisi tyttöjä menemään seuraavan kerran

ensin peilin eteen, ennen kuin lähtevät "sulojaan" julkisesti esittelemään keskelle Helsinkiä.

Tytöt voisivat ottaa mallia vaikka vähän Anneli Saulin esittämästä Hilja Maitotytöstä. Siinä oli sentään sitä jotain.

Tyttöjen olisi ollut hyvä tarkistaa ennen esitystään myös, miten Joensuun Ilosaaren naku-uinneissa kävi eilen.

Sinnehän saapui nyt vain 1 536 nakua uimaan, vaikka oli hyvät uintikelit. Uuteen maailmanennätykseen olisi tarvittu tuhat lisäuimaria.

Ilosaaressahan tavoitteena oli siis taas ollut naku-uintien MM-yritys, mutta sekin siis lässähti kasaan, kun tapahtumasta puuttui nyt jo 1000 uimaria.

Tämäkin osoittaa vain sen, että @meetoo kampanja on tuhonnut maailmasta seksuaaliset raja-aidat.

Ennen niin hienosta seksistäkin on tullut nykyaikana yhtä vastenmielisen arkipäiväistä ja tasa-arvoista kuin pyykin pesu tai imurointi ja roskapussien kuljetus kierrätykseen.

Minulla on nyt sellainen veikkaus, että nuo Senaatintorin vääntelehtivät tyttäret tulevat jäämään sinkuiksi, mikä hyvin saattaa heillä olla tavoitteenakin.

Voi siinä kyllä niinkin käydä, että heille löytyy kumppaniksi joku viherpipertäjä, joka yökaudet pohdiskelee, miten ilmaston lämpeneminen saadaan pysäytettyä tulevan 10 vuoden sisään.

Jos tässä onnistutaan, niin seuraavan kerran Helsinki Calling tapahtuma voidaan järjestää Senaatintorilla vähän arktisemmissa olosuhteissa taas perinteiseen tapaan säällisesti tanhuten kansallispuvuissa.

Kepuloisten erottama kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen on meillä kaikkein sopivin tulevan säällisemmän Helsinki Calling mielenosoituksen isännäksi.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: