Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniYLE politikoi25.7.2018 4.10
Ylen sivuilla isketään kovilla Hanna-kaisa Heikkistä vastaan. Heikkisen omalaatuista käytöstä sotevaliokunnan kokouksissa paheksutaan ja häneltä vaaditaan jopa anteeksipyyntöä puheenjohtaja Krista Kiurulta.
Kuka uskoo Hanna-kaisasta tällaista. Hän muka makailisi pöydällä ja elehtisi pilkallisesti.

Olen sitä mieltä, että Juankosken kaupunginhallituksen Kuopiossa tulee vaatia Yleltä uutisen oikaisua ja anteeksipyyntöä. Tällaisella uutisella Yle tahtoo vaikuttaa tuleviin eduskuntavaaleihin aivan kuin Venäjä USA:n vaaleihin. Yhtään vähemmästä ei ole kysymys.
Juankosken keskustan paikallisosasto nyt ainakin puuttuu asiaan.
Heikkinen on Juankoskelle tärkeä edustaja valiokunnassa.

Tällaisella henkilöön kohdistuvalla hyökkäyksellä isketään pienten, syrjäisten seutujen palveluihin tulevassa sotelaissa. Ei ole mikään ihme, jos Hanna-kaisa masentuu ja lyö koko valiokuntatyön läskiksi tai jättäytyy sairaslomalle kuten Teuvo Hakkarainen.
Hanna-kaisa on sivistyneen perheen kasvatti ja Juankosken koululaitoksen paras saavutus. Ei se käy, että demokraattinen YLE häpäisee meidän Hanna-kaisan.
Jos nyt lähetetään lähetystö Helsinkiin, niin olen ehdottomasti valmis tällaisen lähetystön johtajaksi. Tulen kovasanaisesti, mutta hienotunteisesti vaatimaan Ylen hallintoneuvostolta uutisen oikaisua ja anteeksipyyntöä. Tarvittaessa olen valmis yöpymään matkalla ja mielelläni yövynkin.
Tiukan paikan tullen olen valmis viipymään Helsingissä niin pitkään kuin toivottuun lopputulokseen vaaditaan.

Eikun menoksiRe: YLE politikoi25.7.2018 8.23
Olet oikeassa Juankosken keskustan virallinen ääni. Meidän on pidettävä puoliamme Ylen vaikuttamista vastaan. Meidän Juankosken paikallisosaston on nyt oltava tomerana. Kielteinen Ylen uutisointi Hanna-Kaisaa vastaa on törkeää ja vaikuttamista kielteisesti seuraavia vaaleja ajatellen. Nyt vaan kokoamaan suuri lähetystö Helsinkiin ja todellakin yöpymän hotelli Kämppiin ja niin kauan majailette siellä kun yle esittää anteeksipyynnön uutisoinnistaan. Kyllä meillä keskustapuolueella pitää olla kanttia pistää Yle ojennukseen. Keskustapuolueen paikallisosasto voisi pistää vaikka Pentti Rissasen Muuruvedeltä sinun kaveriksi Helsinkiin niin Penttikin joskus pääsisi vanhana tarkastuslautakunnan puheenjohtajana pääkaupunkiin matka sinäänsä ja yöpymiset Kämpissä. Majoittautumiset olisi jotenkin pientä korvausta hyvin johdetusta tarkastuslautakunnan työstä Pentille. Muistetaanhan Pentti tomerana pajuvitsan heiluttajana Juankosken valtuustosalissa. Samalla te Muuruveden miehet voisitte käydä harjoittelemassa Helsingissä moukarinheittoa ja jos valtuuskunnassa olisi joku nainen niin hän voisi noutaa teille moukarit uutta heittoa varten ja mikäpä ettei jos vaikka pyytäisitte Hanna- Kaisan jelppimään moukarinpalautuksessa sillä olettehan hänen asialla saapuneet Helsinkiin.

AKM, se ainoa oikeaRe: YLE politikoi25.7.2018 12.21
On kovin valitettavaa, jos valtamedia on lähtenyt Hannakaisa Heikkisen ajojahtiin.

Keskustan virallinen ääni raportoi jo yllä Hannakaisan masentuneen. Tämä on varsin ikävää.

Olen itsekin kiinnittänyt huomiota Hannakaisan käytökseen eduskunnassa ja mediassa.

Hannakaisahan on värikkäästi esiintyvä henkilö, mikä saattaa aiheuttaa kuulijoissa monenlaisia reaktioita.

Toisaalta olen myös todennut, että Hannakaisa on itse lähtenyt "herrojen kanssa marjaan" ja siitähän ei yleensä seuraa mitään hyvää. Hannakaisalle on tullut jopa marjassa itku silmään.

Krista Kiurua koskeva tutkintapyyntö on tietysti mennyt överiksi, kun on Terra Sipilän painostamana on yritetty väkisin ajaa maahan selvästi perustuslain ja EU oikeuden vastaista lainsäädäntöä. Tässähän Hannakaisan tukena on ollut innokkaana mukana THL:n entinen pääjohtaja Pekka Puska, jonka asiantuntemusta (uskottavuutta) häiritsee pahasti hänen täysin poliittinen ja yksisilmäinen agendansa.

Vaikuttaa siltä, että Hannakaisa on herkkä ihminen ja politiikka on herkälle ihmiselle vaikea laji, koska joutuu helposti silmätikuksi.

YLEn tai valtamedian hyökkäys Hannakaisaa vastaan muistuttaa amerikkalaisen valtamedian hyökkäystä laillisesti valittua USAn presidenttiä vastaan.

Sanotpa mitä tahansaa tai teetpä mitä tahansa, niin media on sinun ja jopa perheesi kimpussa koko ajan. Olen ihmetellyt, miten USAn presidentti kestää sellaista.

Tällainen ei tietenkään voi olla hyväksyttävää tomintaa demokratissa, jossa asiallisen sananvapauden täytyy kutenkin olla turvattu.

Hannakaisa on kyllä myös omalta osaltaan ollut aiheuttamassa kritiikkiä, koska hän on niin innokkaasti ollut tukemassa kepuloisia näkemyksiä sekä alkoholilain uudistuksessa että myös perustuslain vastaisen Makunta Soten pakkovyörytyksessä.

Hyviä asioista pitää voida demokratiassa edistää, mutta yksisilmäinen härkäpäisyys kostautuu kuitenkin nykypäivänä nopeasti, koska moniarvoista tietoa on helposti saatavilla.

Tästä syystä on hyvä, että kuuntelee herkällä korvalla myös muiden mielipiteitä.

Jos omissa tiedoissa tai mielipiteissä on korjattavaa, niin silloin on parasta tunnustaa virheensä ja ajaa muutosta proaktiivisesti ei härkäpäisesti.

Minusta Hannakaisaa pitää tukea, jos hän on hakeutunut masennuksen vuoksi jo sairaslomalle. Se on vakava asia.

Minä en kuitenkaan pidä sitä hyvänä ideana, että Juankoskelta lähtisi suuri kepuloisten lähetystö Helsingin ehkä kalleimpaan hotelliin eli Kämpiin ja missiona olisi Hannakaisan tukeminen.

Varsinkaan en pidä sitä hyvänä, jos lähetystöön osallistuu "Pajunvitsamies", joka omalla toiminnallaan Juankosken kaupungin tarkastuslautakunnan puheenjohtajana tuhosi kokonaisen kaupungin.

Minusta parasta olisi vain viedä Hannakaisalle kotiin isohko kukkapuska ja järjestää vaikka puutarhajuhlat, jossa voisi ehkä opastaa Hannakaisaa, miten hän parhaiten käyttää hyväksi luontaisia ainutlaatuisia ominaisuuksiaan.

Keskustan virallinen ääni mainitsee yllä, että Hannakaisa on sivistyneen kodin kasvatti.

Se on erinomainen lähtökohta. Minusta sivistykseen kuuluu moniarvoisuus ja myös erilaisten mielipiteiden huomioon ottaminen. Jos näin toimii, niin voi päästä elämässään pitkälle. Hitaasti kiiruhtaminen on politiikassakin parasta.

Minusta voisi olla ihan hyvä asia, jos Hannakaisa keskittyisi esim. Juankosken autiokylän asioiden eteenpäin viemiseen.

Siinä toiminnassa on vaikea löytää vastustajia, koska lähdetään liikkeelle periaatteessa nyt nollasta.

Hannakaisa voisi lähteä vaikka ajamaan maaseudun ja maatalouden välttämätöntä uudistusta.

Tässä välttämättömässä työssä Hannakaisa löytää helposti ystäväkseen myös sen ainoan oikean AKM:n.

Juankoskellakin härkäpäinen yksisilmäinen politikointi johti totaaliseen tuhoon.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: YLE politikoi25.7.2018 16.03
Nyt ei pidä lukea enempää kuin sanoin. Hanna-kaisa on terve kuin pukki. Ei kai hän muuten olisi voinut toimia kaalimaan vartijanakaan.
Kukaan ei vain kestä julkisuuden riepottelua pitkään. Kukapa olisi ollut niin terve kuin Teuvo Hakkarainen, mutta paineen alla hänkin sairastui.

Tästä syystä meidän on kannettava huolta toisistamme.
Raaka julkisuus iskee syyttömiinkin.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: YLE politikoi26.7.2018 8.39
Savon Sanomat näyttää asettuvan Ylen linjoille sote-valiokunnan ongelmien levittelyssä. Lehti on haastatellut puheenjohtaja Kiurua, mutta ei Hanna-Kaisa Heikkistä.
Kiuru sanoo, että valiokunnassa on itketty ja räyhätty. Kuka tätä on tehnyt? Kun puheenjohtaja nostaa esille valiokunnan häiriköt silloin on syytä lähdekriittiseen tarkasteluun.
Puheenjohtaja Kiuru on sosiaalidemokraatti, siis opposition edustaja. Hänen kanssaan samanmielisten ei ole tarvinnut itkeä ja räyhätä.

Kiuru osoittaa siis suoraan hallituspuolueiden edustajia ja nimeä mainitsematta aikaisemmin esillä ollutta Hanna-Kaisa Heikkistä.

Aikanaan Savon Sanomien iso omistaja oli Lautalan talon Matti Heikkinen, mutta ei enää.

Savon Sanomat on Keskisuomalaisen omistama propagandalehti, joka haluaa unohtaa ketä se on perustettu puolustamaan.

Koillis-savo oli puolestaan pehmentänyt kritiikkiä haastattelemalla Hanna-Kaisaa. Erika Suominen vielä jaksaa muistaa lehden tilaajia.
Hanna-Kaisa esitetään myönteisesti missinä ja maatalon tyttönä.

Kyllähän tämä tulehtunut tilanne nyt vaatii Juankosken Keskustaa toimimaan.

Hallituksella tulee olemaan Sotelain läpi viemisessä ylivoimaisia vaikeuksia ja epäonnistuminen kaadetaan Hanna-Kaisa Heikkisen niskaan.

Tätä ei tule antaa tapahtua. Oma maakuntalehti ei saa edistää maakunnan puolustajan häväistystä.

Hanna-Kaisaa on haastateltava lehteen viipymättä ja Kiurun väitteet on mitätöitävä

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: YLE politikoi27.7.2018 14.41
No niin. Kiurun lausuntoja hieman kritikoitiin ja paheksuttiinkin. Se on hyvä. Hanna-Kaisa Heikkinen on kuitenkin vielä loukkaantunut, koska ei suostunut vastaamaan Savon Sanomien kyselyyn koskien istuvien kansanedustajien halukkuutta asettua ehdolle tulevissa vaaleissa.

Sunnuntain Savon Sanomiin on tarkoitus saada Hanna-Kaisa Heikkisen haastattelu, jossa asia otetaan uudelleen esille.

Luulen, että Savon Sanomat osaa hoitaa mediajulkisuuden lopulta aivan korrektisti eikä minua tarvita tässä asiassa ainakaan täällä omassa maakunnassa.

Yle sensijaan on etelän käsissä aivan toisella tavalla. Siellä meidän toiveita on vaikea saada läpi pelkästään tänne kirjoittamalla.

poliittinen tarkkailijaRe: YLE politikoi27.7.2018 16.15
Tässä asiassa ikävin piirre on se, että varsinainen asia on kokonaan unohdettu.

Kysymys on koko ajan ollut perustuslain ja EU oikeuden vastaisen Maakunta Soten viemisetä väkisin läpi Eduskunnassa pääasiassa kepuloisten voimin ja mahdollisesti vain yhden äänen perusteella, jos edes sitäkään lakisuman tueksi on saatavissa.

Mielipidemittausten mukaan kansan syvät rivit vastustavat laajasti laitonta Maakunta Sotea.

Hannakaisa on profiloitunut tässä asiassa hätäpäissään tehtävän laittoman Maakunta Soten yhdeksi keskeisistä kepuloisten arkkitehdeista ja tämän vyörytystyön taustalla on tietysti Terra Sipilä ja Pekka Puska (kepu).

Esim. Pekka Puskalla on ollut jo historiassa THL:n johtajana vuosikausia aikaa korjata ja nyt taas Terra Sipilän toimesta vuosikausia vatuloituja soteasioita, jotta perusterveydenhuollon jonot olisi saatu lyhyemmiksi. Mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut.

Puska on vain puuhastellut alkoholinkulutuksen kimpussa ja yhteistyössä Fimean kanssa on sitten laadittu rokotusohjelmia, joissa ei selvästikään ole riittävästi otettu huomioon muuta kuin rokotusohjelmien hinta. Mutta nyt sitten rahaakaan ei enää ole ollut saatavissa rokotettujen narkoleptikoien hoitokustannuksiin.

Vastuunkantajia ei tässäkään asiassa ole löytynyt tai edes haettu.

Soteasioissa kepuloiset ovat siis jättäneet sote-pellotkin täysin kesannolle. Pekka Puska ja Hannakaisa yrittivät jättää myös alkoholilain täysin välttämättömän uudistuksenkin kesannolle pelottelemalla tietämättömiä ihmisiä.

Kepuloisten Annika Saarikko ja Terra Sipilä olivat myös ensimmäisiä, jotka ovat vastustaneet mm. Mehiläisen uutta Länsi-Pohjan sairaalaakin luomalla uutta täysin järjenvastaista lainsäädäntöä, jolla estetään vastavat sote-asioiden hoitoon valmistellut modernit toimintamalit.

Tänään panin merkille, kun YLE:n alueuutisissa haastateltiin juuri käynnistyneen Länsi-Pohjan sairaalan asiakkaita ja johtohenkilöitä.

Haastattelussa kävi ilmi mm., että
- toiminnat ovat jatkuneet keskeytyksettä
- jonot ovat hävinneet
- palvelu on parantunut selvästi entisestä
- uudessa sairaalassa asiakastyytyväisyys oli erittäin korkealla tasolla

Herää kysymys, miksi kepuloiset aina vastustavat positiivista kehitystä?

Tässä Hannakaisankin asiassa huono piirre on se, että Hannakaisa teki Krista Kiurun puheenjohtamistyylistä kantelun eduskunnan puhemiehistölle.

Kantelun avulla kepuloiset ovat yrittäneet estää eduskunnassa huolellista lainsäädäntötyötä. Tämä asia ei korjaannu sillä, että Hannakaisa ja Krista Kiuru lehtien palstolla pyytävät toisiltaan anteeksi.

Kysymys on Suomen perustuslaillisesta kriisistä ja oikeusvaltioperiaatteesta. Selvästi laittoman Maakunta Soten osalta ei ole tehty lähellekkään luotettavaa vaikutusarviota.

Koska sellainen riippumaton arvio puuttuu, eikä asia ole myöskään juridisesti kestävällä pohjalla, niin tietenkään sellaista lainsäädäntöä ei voi edes kepuloisten pakkovallalla Suomeen säätää.

Silti pidän sitä valitettavana, että Hannakaisa on joutunut asiassa sinisilmäisyyttään ukkosenjohdattinen asemaan.

Helteisenä kesänä ei koskaan voi tietää, mistä ja milloin se salama iskee.

Keou sortaa valtaaRe: YLE politikoi28.7.2018 1.02
Nyt pitää laittaa Kaavin Jore pistämää asiat kuntoon.

Kouraan ajattelijaRe: YLE politikoi28.7.2018 12.39
Sen verran oli jäänyt sivustomme kritiikki Savon Sanomia kaivelemaan, että vielä aamun lehden pääkirjoituksessa mätkittiin Krista Kiurua. Vähempikin olisi monen mielestä riittänyt.

Kouraan ajattelijaRe: YLE politikoi21.8.2018 12.14
Eduskunta ja sotevaliokunta ovat palanneet töihin. Sotevaliokunnan puheenjohtaja Kiuru ilmoitti valiokunnan "rouskuttavan" sote-esitystään kokonaisen syksyn.

Hannakaisa Heikkinen oli sitä mieltä, että asiantuntijoiden kuuleminen on tästä lähtien ikiliikkujan kehittelyä.

Olikohan näissä kommenteissa rouvien piikittelyä toinen toiselle?

alan kolmas miesRe: YLE politikoi21.8.2018 16.07
Terra Sipilä ja kesälomalla ajatuksiaan tuulettanut pirteä Hannakaisa "Kaalimato" ovat jo käynnistäneet nuijasodan, jotta perustuslain ja EU oikeuden vastainen Maakunta Sote saataisiin vietyä maaliin vielä nykyisen eduskunnan aikana.

Terra Sipilä oli taas autotallissaan askarrellut mahtavan puunuijan, jolla joka ikinen kepuloisia laittomuuksia vastustava ääni saadaan nuijittua äänettömäksi ensin sos. ja terveysvaliokunnassa ja sitten vielä perustuslakivaliokunnassa.

Missä viipyy "unilukkari" Sauli Niinistön kannanotto laittomaan Maakunta Soteen? Pitäisikö asiaa nyt vihdoin kysyä kansanäänestyksessä, koska eduskunnassa asia ei näy vuosikausia kestäneestä vatuloinnista huolimatta selviävän?

Kyllähän perustuslain ja EU oikeuden vastaisesta kepuloisten Maakunta Sotesta pitäisi järjestää kansanäänestys, kun näin massiivista työvoiman ja sijoitetun pääoman siirtämistä kepuloisten (vain 15% kansasta) hallitsemiin Maakunta hallituksiin ei missään tpauksessa voida hyväskyä vain ehkä yhden äänen enemmistöllä eduskunnassa.

Täytyisihän veronmaksajien ja hoidettavien potilaiden ja vanhustenkin tietää, mitä he saavat ja joutuvat maksaman satojen miljardien eurojen kepuloisesta "utopia liiketoimesta".

Ihmetystä herättää, miksi eduskunta ei saa päätetttyä Terra Sipilän perustuslain ja EU oikeuden vastaisesta Maakunta Sotesta, kun eduskunnan pitäisi huolehtia maahan säädettävästä lainsäädännöstä.

Vuosikausia kestäneen vatuloinnin syy on se, että Terra Sipilä yrittää kaikin mahdollisin keinoin löytää tien, miten Suomeen saadaan pystytettyä perustuslain ja EU oikeuden vastainen Maakunta Sote, jonka sisällöstä ei ole mitään luotettavaa tietoa.

Terra Sipilän vihreä "luottamusapila" ehti jo kuivaa kastelun puutteessa kesähelteillä, joten nyt tarvitaan jämäkämpiä otteita.

Ja heti on ruvennut tapahtumaan.

Siloposkinen Petteri Orpopoika on jo heti ensi töikseen laittanut ensi vuoden budjettiin peräti 213 milj. euroa Terra Sipilän laittoman Maakunta Soten kehittelyyn, vaikka mitään laittoman Makunta Soten lakeja ei ole hyväksytty, eikä tulla koskaan hyväksymään.

Kyllähän siloposkisen Petteri Orpopojan budjetit ymmärtää, kun risuparran kesällä kasvattanut Terra Sipilä on mäjäyttänyt puunuijallaan pöytään, niin siinä ei ole ollut Orpopojalla ja sinisten Sampo Terholla tai Soinilla mitään sanottavaa, kun vielä Päivi Nerg, Anu "Minä ajattelisin" ja Annika "Äiti" yhteen kepuloiseen ääneen ovat vakuuttaneet, että "kyllä se laiton Maakunta Sote nyt on saatava perustettua, kun asiaa on jo niin kauan vatuloitu".

Hämmästyttää, että vielä moni kokoomuslainenkin on mukana lainvastaisen Maakunta Soten kehittelyissä, kun kaikki terveysalan todelliset asiantuntijat ja talousihmiset ovat jo todenneet, että "mitä helvettiä te oikein olette tekemässä. Ammutte itikkaa tykillä".



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: