Keskustelu

poliittinen tarkkailijaTuula Haataisen outo esiintyminen14.8.2018 4.19
Viime presidentin vaaleissa demujen Tuula Haatainen oli vaalitarkkailijoiden mukaan "ulkona kuin lintulauta". Ääniä annettiin Tuulalle kaikkiaan vain 97 294 kpl ja ääniosuus oli peräti 3.2%.

Tuulan sanoma ei siis mennyt silloin perille. Puolangaltakin Tuula sai vain 7 ääntä.

Nyt verovaroin yllä pidetty YLE oli lähtenyt viimeisen puolueiden demuja tukevan kannattusgallupin innoittamana tukemaan Demu-Tuulan koko maailmaa syleileviä aatoksia.

A-studion Marja Sannikka oli kutsunut Tuula Haataisen ja Päivi Räsäsen keskustelemaan Timo Soinin blogissaan antamasta Argentiinan lainsäädäntöä koskevasta kommentista.

Tavallisesti kohtalaisen hyvin keskusteluja johtava Marja Sannikka antoi nyt enimmäisen ja käytännössä samalla myös viimeisen puheenvuoron Demu-Tuulalle.

Sen jälkeen Demu-Tuula piti huolen siitä, että keskustelutilaisuudesta tulikin Demu-Tuulan pitkä synkkä yksinpuhelu.

Timo Soini oli antanut Argentiinan aborttilainsäädäntöä koskevan lausunnon, jossa Timo oli kertonut oman henkilökohtaisen näkemyksensä aborttioikeudesta.

Demu-Tuula tulkitsi niin, että nyt Timo oli ylittänyt soveliaisuuden rajat ja samalla sitonut Suomen koko maailman silmissä aborttien vastaiseen rintamaan.

Sanikka antoi lyhyen kommenttivuoron myös Päivi Räsäselle, joka katsoi, että sananvapauden ja henkilökohtaisen vakaumuksensa johdosta Timo Soini saa esittää oman käsityksenä aborteista, eikä Suomi siinä mitenkään valtiona ota kantaa, onko abortti hyväksyttävä vai ei.

Päivi ei saanut kunnolla esitettyä omaa näkemystään edes loppuun, kun Demu-Tuula hyökkäsi taas Päivin kimppuun ja totesi, että kyllä demut hallitsee nämä aborttiasiat, koska hänkin on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja lapsi on mitä ihanin asia.

Päivi ei edes yrittänyt mainita Demu-Tuulalle, että hän on sentään 6 laudaturin ylioppilas Jousenosta ja lääketieteen lisensiaatti, joten kyllä Päivi hyvinkin tietää, milloin ihmiselämä alkaa ja loppuu.

Joten kyllä Päivilläkin saa asiasta olla oma mielipiteensä, eikä Päivinkään tarvitse sitä kysyä Demu-Tuulata, maailman parhailta kätilöitä tai SAK:lta.

Demu-Tuula yritti vielä sairaanhoitajakoulutustaan tukien kertoa, että hän on myös ollut ministerinä.

Tietysti tässäkin yhteydessä Demu-Tuula unohti mainita senkin, että Päivi Räsänen on myöskin ollut sisäministerinä ja taistellut hartiavoimin mm. poliiseihin kohdistuvia leikkauksiakin vastaan.

Itse asiassa tuollakin saralla Päivi Räsänen osoittautui ainoaksi "mieheksi" silloisessa "hameväkeä" täynnä olleessa hallituksessa.

Hämmästyttää todella, miten moukkamainen käytös oli Demu-Tuulalla Sannikan johtamassa keskustelussa.

Sannikkakin joutui lopettamaan Demu-Tuulan päällepuhumisen toteamalla, että me voidaan jatkaa abortteja koskevaa keskustelua myöhemmässä yhteydessä.

Minä antaisin Marja Sannikalle sellaisen neuvon, että älä enää kutsu Demu-Tuulaa keskustelemaan mistään ajakohtaisesta asiasta tai ainakaan mistään sellaisesta, jossa voi olla kysymys ihmisoikeuksista tai sananvapaudesta.

Tunnetustihan tällaiset asiat on demujen puolueohjelmissa sellaisia asioita, joista kaikilla "tovereilla" on vain yksi ja yhteinen kanta.

Demut ovat jo syntymästään saakka kaikesta eri mieltä kuin muut. Me demut olemme muiden ihmisten yläpuolella. Eikä meidän mielipiteissämme voi olla mitään korjattavaa.

Sitä paitsi me demut olemme aina olleet erittäin suulaita ihmisiä, eikä meillä ole koskaan ollut tapana antaa muille keskustelijoille suunvuoroa.

Aikoinaanhan Tarja Halonenkin nitisti Harri Holkeri raukan aivan lättänäksi muistaakseni Jatkoaikakeskustelussa, jossa naurukuoroon oli vielä kutsuttu todistajiksi kirjalija Arvo Salo ja Hannu Taanila.

Ei ole ihme, että Mikael Junger ja Juhana Vartiainen ovat jo jättäneet tekopyhän Demu-Tuulan uppoavan laivan.

Eiköhän Demu-Tuulan vaalipuheiden jälkeen demujen äänisaalis tulevissa eduskuntavaaleissa jää sinne 16-17%:n pintaan korkeintaan, kun ruvetaan oikein kunnolla asioista puhumaan, eikä kysellä demuilta mitään.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen14.8.2018 5.31
Ehkäisy, katumuspilleri, abortti. Ei synny Juankoskella kuin yksi koululuokka lapsia vuodessa.
Ilman maahanmuuttajia Suomen väkiluku laskisi

Tällainen vapaan abortin maa häviää maailman kartalta jossakin vaiheessa.

Näin se vain on. Koulutettu väki lisääntyy huonosti. Itsekkyys on kekseliäs.
Abortin ei pitäisi olla ehkäisy keino. Sen tekemiseen pitäisi olla vahva syy.

Kouraan ajattelijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen14.8.2018 21.31
Oppositio puuhaa välikysymystä Soinin kannanotoista. Ei voi olla parempaa todistusta siitä, että hallitus on onnistunut tavotteissaan.
Oppositiolla ei todellakaan ole mitään sanomista toteutetusta politiikasta. Kun ei ole muuta ollan niin tuohtuneita Timo Soinille.
Anteilla on mennyt sormi suuhun, mutta niin on myös vihreillä ja vasureilla.
Eivät poloiset huomaa itse miten koomiselta touhu näyttää.

Tervehenkinen tarkkailijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen15.8.2018 17.58
Se joka ylentää itsensä alentamalla muita, on hyvin heikko yksilö ja vailla tervettä itsetuntoa.
Kenenkään tasapainoisen ihmisen ei tarvitse vuositolkulla nimitellä, mitätöidä, halveksia muita.
Tuula Haataisen esiintyminen oli erinomaista ja suoraselkäistä, toisin kuin poliittisen tarkkailijan vailla omatuntoa jatkuva alentaminen.

poliittinen tarkkailijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen16.8.2018 11.31
Tervehenkiselle tarkkailijalle sen verran kommenttia, että esitin yllä vain oman käsitykseni Demu-Tuulan esiintymisestä A-studion keskustelussa.

Keskustelua seuratessani panin sen merkille, että Päivi Räsäsen ns. kehon kielestä päätellen Päiviä häiritsi tavattomasti Demu-Tuulan päälle puhuminen.

Myös Marja Sannikka oli selvästi vaivautunut Demu-Tuulan heikosti harkitun esiintymisen vuoksi.

Demu-Tuulan esiintyminen ei muutu hyväksi sillä, että tervehenkinen tarkkailija alkaa nyt tehdä arvioita poliittisen tarkkailijan omasta tunnosta tai hänen esittämästään arviosta Demu-Tuulan selvästi epäonnistuneen esiintymisen osalta.

Keskustelussa toisen keskustelijan jatkuva päälle puhuminen, vaikka sen tekee suoraselkäisesti ei valitettavasti anna vakuuttavaa kuvaa päällepuhujan sivistystasosta tai tiedoista.

Minulla on sellainen käsitys, että keskustelussa täytyy antaa kaikille keskustelijoille puheenvuoro.

Ei keskustelu, vaikka olisi kysymyksessä polittinen keskustelu, voi mennä sellaiseksi yksinpuheluksi, jota nyt Demu-Tuula erehtyi harjoittamaan aborttiasiassa A-Studiossa.

Korostan vielä, että jopa kokenut toimittaja Marja Sannikka joutui häveliäästi lopettamaan Demu-Tuulan synkän yksinpuhelun.

Aborttikeskustelusta puuttui ainoastaan se, että siinä olisi vielä viitattu laittomaan Maakunta Soteen ja ilmastonmuutokseen, jotka aiheuttavat laittomia abortteja sekä Suomessa että etenkin kehitysmaissa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen16.8.2018 11.59
Demarien aborttivälikysymyksessä on mopo karkaamassa käsistä. Hillitty opositiopolitiikka, jolla on pohjustettu mahdollista paluuta hallitukseen, kärsii kolauksen.
Abortista on kysymys enemmästä kuin "naisen oikeuksista".
Varmasti omantunnonarka tervehenkinenkin myöntää, että vapaa abortti loukkaa lapsen oikeutta.
Sairaanhoitaja Tuula antaisi ammattietiikastaan paremman kuvan katsomalla asiaa hieman inhimillisemmin.
Jutta Urpilainen suusta lähtisi ihmisläheisempää tekstiä tässä asiassa.
Poliittinen tarkkailija puhuu ainoastaan esiintymistavasta, mutta minä puhun itse asiasta.

poliittinen tarkkailijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen16.8.2018 13.45
Keskustan virallinen ääni on täysin oikeassa demujen aborttivälikysymyksen osalta.

Miten hallituksen luottamus voi mennä, jos Timo Soini esittää oman henkilökohtaisen näkemyksensä aborttiasiasta?

Pitäisikö demujen nyt vaalikiimassaan kysyä myös neuvoa presidentiltä?

Koko kansan presidentti (kannatus lähes 90%) saattaa vaatia Timo Soinin "luokattomasta" esiintymisestä vielä kansanäänestystä samaan tyyliin kuin NATOsta.

Terra Sipilähän unohti kysyä presidentin neuvoa taannoin, kun hän teki arvaamattoman U-käännöksen Turussa ja totesi, että kyllä siniset voi hyvin jatkaa hallituksessa, kun asiat ovat siihen saakka luistaneet mm. perustuslain vastaisen Maakunta Soten kehittelyssä kuin rasvattu salama.

Miten nyt Timo Soinin Argentiinan aborttilainsäädäntöä koskeva kommentti voi kaataa hallituksen?

Timohan on käynyt jopa Amerikassa Trumpin aamiaisella yhdessä Laura Huhtasaaren kanssa. Ja molemmat ovat kehuneet Trumpin karismaa ja hienoa aamiaistilaisuutta.

Demuillekin tekisi hyvää käydä joskus tapaamassa muitakin kansainvälisiä ihmisiä kuin vanhoja harmaatukkaisia ja partasuisia tovereita Hakaniemen Juttutuvassa.

Valitettava fakta on, että demujen joukoissa ei ole pääministeriainesta, joten demujen kannatus tulee lässähtämään jo ennen tulevia eduskuntavaaleja.

Tervehenkinen tarkkailijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen2.9.2018 17.48
Olen melko varma siitä, että Antti Rinne on tuleva Suomen pääministeri ja Tuula Haatainen saa myöskin ministerin salkun.
Voi sitä ilon päivää, kun pääsemme erityisesti Sipilästä eroon ja vielä enemmän iloitsen Soinin häipymisestä johonkin hyväpalkkaiseen virkaan, joka voisi olla esimerkiksi Paavin mentori.
Siinä Timo saisi oikealla puolella tuomita raiskattuja ja vähävaraisia, heikon sosioekonomisen taustan omaavia naisia.
Tähän kolmen kimppaan liittyy tietysti Mr Trump rukoilemaan kaikkien äiykääpiöiden puolesta, ensin pitää tarkistaa oma loistava ulkoinen habitus suurista, kultaisista peileistä.

poliittinen tarkkailijaRe: Tuula Haataisen outo esiintyminen3.9.2018 15.24
Tervehenkinen tarkkailija oli varmaan tarkkailemassa mukana Amerikassa John McCainin hautajaisissa, jossa koko Amerikan Capitol Hillin Deep State eliitti oli kerääntynyt jostain syystä haukkumaan Amerikan nykyistä erinomaista ja täysin laillisesti valittua presidenttiä eli Donald Trumpia.

Minusta yleensä hautajaisissa on tapana muistella vainajaa ja toivottaa hänelle hyvää matkaa taivaan porteille ja Pietarin tentattavaksi.

Ainakaan Suomessa, eikä tietääkseni myöskään Amerikassa ole yleisesti tapana hautajaisiaa haukkua istuvaa presidenttiä, joka ei edes ollut kutsuttu hautajaisiin.

Varmuuden vuoksi sotahullun ja suuren "patriootin" John McCainin omaiset olivat vielä kutsuneet hautajaisiin paikalle Donald Trumpin Ivanka tyttären ja hänen miehenä Jared Kushnerin kuuntelemaan eliitin eli deep staten irvokkaita luentoja Ivankan isästä.

Ei ole mikään ihme, että Donald totesi vaalikamppanjansa aikana Crooked Hillarysta, että "lock her up", kun nytkin Crooked Hillary istui etupenkissä kuuntelemassa "pyhäkoulutyttönä" eliitin muistosanoja Donald Trumpille.

Panin merkille sen, että Crooked Hillarylta näytti vieraan ihmisen hautajasissa puuttuvan vainajan läheisten ihmisten yleensä käytttämä tumma huntu.

Kyseisessä tilaisuudessa Amerikan entinen presidentti George W. Bush, joka ei myöskään voi sulattaa Donald Trumpin ainakin taloudellisesti erinomaista maan johtamista, joutui tarjoamaan pastillin myös vieressä istuneelle Michelle Obamalle, jolta ilmeisesti alkoi kurkkua kuivata, kun Obama itse luennoi saarnastuolista saattoväellä, mitä on demokratia ja toisten ihmisten kunnioitus.

Alle laitoin hautajaispuheiden pitäjille modernit ohjeet Amerikasta. Kyllä meilläkin olisi tästä paljon vielä opittavaa.

"Where they can give lessons in Civility:
Civility Lesson #1:
Always take the opportunity to criticize someone you don't like at your parent's funeral.
Civility Lesson #2:
Always Virtue-Signal while criticizing someone you don't like at your parent's funeral.
Civility Lesson #3:

Have all eulogies that follow yours pile on and validate your criticism of someone you don't like at your parent's funeral. They may also Virtue-Signal to highlight one's own civility and love."

Lyhyesti sanottuna: hauku hautajaisissa aina sellaiset ihmiset, joista et pidä. Kohdista haukkuminen aina sellaisiin ihmisiin, jotka eivät ole paikalla. Tällä tavoin annat itsestäsi signaalin hautajaisvieraille ja saattoväelle, että olet lähimmäisiä rakastava pyhimys.

Mitä taas tulee meikäläisten demujen vaalivoittoon ensi keväänä, niin kyllä SAK:n Jarkko Eloranta tulee vielä huolehtimaan siitä, että Teollisuusliitto saa yleislakon aikaan vielä ennen vaaleja.

Tänäänkin Kauppalehti raportoi, kunka Suomen ammattiliitot "yleishyödyllisinä" järjestöinä kerää jäseniltään satojen miljoonien eurojen omaisuuksia, eivätkä maksa toiminnastaan mitään veroja. Pörssiyhtiö Kojamokin eli entinen VVO on maksanut 5 viimeisen vuoden aikana osinkoja yhteensä 242.7 milj. euroa ja puolet siitä on tilitetty verovapaasti ammattiliitoille.

Järkyttävää, kun eläkeläisiä ja vähänkään korkeampien tulojen saajia lyödään korkean progression nuijalla päähän kuin vierasta sikaa.

Tietenkään "tappiota tuottavat" maatalousyritäjät eivät voi myöskään korkeiden tappioiden vuoksi osallistua muiden palkansaajien tapaan korkeiden verojen maksuun.

Teollisuusliitollakin on jo lakkokassassaan rahat valmiina peräti 99 päivän suurlakkoa varten.

Pakkohan ammattiliittojenkin on rahat pikapuoliin polttaa, koska rakentaminen hyytyy ja pankkien maksama korko on nollan pinnassa EKP:n Mario Draghin ilmoituksen mukaan ainakin vielä ensi vuoden loppuun asti.

Tällainen kähmintähän on aivan ennen kuulumatonta. Minä ymmärrän hyvin sen, jos partiopojlta ja tytöiltä ei kanneta veroja.

Sitä minä en ymmärrä, miksi ammattiliittojen omistamat kiinteistöyhtiöt mukaan luettuna myös kepuloisten rikollinen Nuorisosäätiö on päästetty veroja kiertäen nostamaan yleistä asumistukeakin jo KELANkin tietojen mukaan vuonna 2017 yhteensä 2 003 000 000 euroa (siis yli 2 miljardia euroa).

Kyseinen summa on kaikkien veronmaksajien rahoja. Tästä asiasta prof. Heikki Hiilamo on äskettäin myös jo nostanut aiheellisesti keskustelua julkisuudessa.

Ei ole mitään epäilystä, että kysymyksessä ei olisi ns. pyhästä mustasta allianssista eli korkeimman luokan korruptiosta.

Tässä kotimaisessa hyvä veli -korruptiossa ovat mukana ennen kaikkea demut ja kepuloiset sekä tietysti ahneet kartellisoituneet rakennusyritykset ja useissa tapauksissa myös kunnalliset kaavoituspäättäjät ja korkeat virkamiehet.

Tässä yhteydessä viittaan ainoastaan Vantaan meneillään oleviin entisen kaupunginjohtaja Jukka Peltomäen suhmurointeihin, jotka ovat joutuneet poliisien tutkintaan ja tuomioitakin on jo tainnut tulla.

Demujen Antti Rinne ja Tuula Haatainen ovat valitettavasti korkeimman luokan populisteja ja SAK:n ja muiden ammattiyhdistysliikkeiden sätkynukkeja, joilta puutuu täydellisesti kyky ajatella ja johtaa Suomen taloudellista kehitystä.

Vaikuttaa selvältä, että Timo Soininkin aika Suomen poliittisessa elämässä on saavuttanut päätepisteensä. Luottamus on kaikin puolin mennyt, vaikka Timo on hoitanut noita ulkosuhteista mielestäni ihan kohtuullisesti.

Timo ongelmana on se, että hän ei oikein sovi mihinkään muuhun puolueeseen, joten Sininen Uni jäänee Timo lyhyt aikaiseksi poliittiseksi joutsenlauluksi.

Sitä ei tietenkään voi kieltää, että Timokin on tehnyt Terra Sipilän H.V. hallituksessa ihan hyvän tilin maisterisjätkäksi.

Muistelen, että Terra Sipilähän lupasi ensimmäisenä toimenaan lopettaa Suomesta Hyvä Veli verkostot.

Tässä suhteessa Suomen kansa ei ole nähnyt mitään muutosta, päin vastoin viimeisessä budjettiriihessäkin luvattiin kannattamattoman maatalouden tukemiseen jo heti 65 milj. euroa.

Lisäksi Terra Sipilähän kutsui OP-ryhmän eläköityneen pääjohtaja Karhisen selvittämään, kuinka 500 milj. euroa voidaan jotenkin kanavoida kannattamattoman maatalouden tilan kohentamiseksi.

Karhisellehan perustettiin asiaa varten oma professuuri Joensuun yliopistoon ja Reijo on jo aloittanut selvitystyöt muutaman opiskelijan kanssa. Jouluun mennessä Reijo kertoo Terra Sipilälle, että nyt on löydetty ns. "Luomu Maatalouden Ihme", maatalouden miljarditappiot muuttuukin yllättäen miljardivoitoiksi.

Tästä asiastahan kokomuksen eduskuntatyöt jättämä Pertti Salolainen taannoin vihjasi jo A-studiossa.

Pertti tietää sen, että Terra Sipilällä on aina autotallissaan vamisteillä jonkin tyyppinen "ikiliikkuja", joka sitten kepuloisten vaaliristeilyllä paljastetaan suurena ihmeenä vihreän peitteen alta.

Terra Sipilän pitäisi kuitenkin nyt keksiä jotain parempaa kuin muovinen vihreä ääniämpäri, koska nyt kaikki äänestäjät tietävät jo sen, että muovi on yhteiskunnan pahin ympäristösaaste.

Kepuloiset ovat kuitenki olleet kautta historian korviaan myöten puuhastelemassa mm. valtioyhtiö Nesteen kaikenlaisissa muoviin liittyvissä hankkeissa. Muoviahan ei tehdä käsittääkseni mistään muusta kuin öljystä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: