Keskustelu

JoonasSVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista22.8.2018 13.05
LKOMAAT
|
RUOTSI
Ruotsissa 58 prosenttia raiskaustuomioista on annettu ulkomaalaistaustaisille, selviää maan yleisradioyhtiö SVT:n selvityksestä. Uppdarg granskning -ohjelman selvitys kävi läpi kaikki vuosina 2012?2017 annetut tuomiot raiskauksesta ja raiskauksen yrityksestä. Tuomion on saanut kaikkiaan 843 miestä.
SVT:n mukaan tekijät ovat olleet usein alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisina, heidän koulutustasonsa on matala ja ainakin kolmanneksella on taustallaan aiempia rikoksia ja tuomioita ja 490 on syntynyt Ruotsin ulkopuolella ja heistä 427 Euroopan ulkopuolella.

Uutinen on herättänyt laajaa keskustelua. Ruotsin eduskuntavaalit järjestetään 9. syyskuuta ja ennakkoäänestys alkoi tänään keskiviikkona.

FaktaRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista22.8.2018 19.23
Vihapuhetta ja tilastotietoon liiallista nojaamista. Maahanmuutto on rikkaus ja voimavara ja kyllähän Ruotsalaisetkin raiskaa.

Senior SuvakRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista22.8.2018 20.07
Joonas on joutunut valaskalan mahaan ja yrittää sieltä kiihottaa kansaa mamuja vastaan.

Loppupeleissä mamut on ukkoutuvalle ja akkautuvalle Suomelle ns. "Taivaan lahja".

Mistä saat ystävällisempää hoitajaa kuin kunnon koulutetusta manusta?

Telkkarissakin on näytetty monta invavaunuja työtelevää ystävällistä mamua. Minäkin tunnen useita sote-alalla työskenteleviä mamuja ja aion heti palkata sellaisen, jos tarvitsen hoitoapua tulevaisuudessa.

Joonas tutkikoon ensin katolisten kirkonmenot ja syntien tunnustukset sekä lestadiolaistenkin kesäjuhlat ennen kuin lähtee kiihottamaan kansaa taas mamuja vastaan.

Kyllä meille riittää se, että mamuja kuskataan jo nippusiteissä Finnairin vuorolennoilla poliisivoimin suoraan tykin ruuaksi ja samaan aikaan ei säästetä edes tienposkeen heitettyjä viattomia kissan poikia.

Toivottavasti Joonaksen happi loppuu pian valaan mahasssa, jotta asiattomat mölyt pysyy myös siellä.

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 11.49
nehän nussii kotimaassaan lampaatkin, ei kai voi odottaa että tavat muuttuisivat euroopassa

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 11.55
jos miesmamuista tekee hoitsuja, niin sitten ne nussii meidän mummotkin

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 11.58
jos ne kouluttaa lastenhoitajiksi, niin ne..................

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 11.59
jos ne kouluttaa maatalous lomittajiksi, ne ...........

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 12.00
jos ne kouluttaa nuohoojiksi, niin ne nussii tikapuut

Senior SuvakRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista23.8.2018 13.10
On valitettavaa, että eskimo ei käynyt kuuntelemassa kuopiolaista stand-up koomikkoa Ilari Johanssonia, kun Ilari kävi keikalla Kuopiossa.

Ilari luennoi kuuntelijoille myös mamuista:

- "mamut varastaa meidän työt"
- "mamut varastaa meidän naiset"

Nyt eskimo pelkää jo sitäkin, että mamut varastaa meidän tikapuutkin.

eskimollle suositan katsottavaksi Ilarin luennot esim.

Kansojen eroista
https://www.youtube.com/watch?v=_S1vYZ6wAHY

savolaisista
https://www.youtube.com/watch?v=Ds5QxtzKCtU

Kauhulla kuuntelin, kun Ilari luennoi risupartaisen Terra Sipilän uunituoreesta puunuijasta ja laittomasta Maakunta Sotesta.

Ilari totesi, että "Sipilä pani kokoomuksen seinälle"

Reippaat on otteet ihan tavallisten leastadiolaistenkin kohdalla ja käsittääkseni parhaillaan selvitetään esimerkiksi helsinkiläisen pastorin seksuaalista toimintaa riparileirillä:

"Helsinkiläisen seurakunnan miespuolista pappia epäillään seksuaalisesta ahdistelusta rippikoululeirillä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kotimaa 24 - verkkolehti.

Epäily tuli tietoon rippikoulun työntekijän ja isosten kerrottua siitä leirin viimeisenä päivänä leirin johdolle.

Helsingin tuomiokapituli on käsitellyt asiaa ja tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle. "

Kyllä minusta mamut hyvin Suomeen mahtuu.

Ainakin puolet Suomen pinta-alastakin on nykyään asumatonta korpea ja kepuloiset aikoo siitä huolimatta parturoida bioenergiaksi kaikki Suomen metsätkin valtion rahalla.

Selvästi "Taivaan lahjasta" on mamujen kohdalla kysymys.

eskimoRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista25.8.2018 21.00
taitaavat olla jumalan yhdestoista vitsaus nämä elintaso mamut.

alan kolmas miesRe: SVT selvitti ulkomaalaisten osuuden Ruotsin raiskaustapauksista26.8.2018 1.44
YLE haastatteli YK:n alaisen Maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeriä meteorologi Petteri Taalasta aamulla.

Tohtori Petteri Taalas todisti vakavalla naamalla, että mamujen maahanmuutto ja liikkeet yleensäkin selittyy lähes pääasiassa ilmaston muutoksella.

Taalas kertoi, että tästä vallitsee suuri kansainvälinen yksimielisyys ja asiasta on jopa allekirjoitettu Pariisin ilmastosopimus vuonna 2015.

YLEn haastattelija kysyi Petteriltä, että viime aikoina on alkanut esiintyä epäilyä, että ihmisen aiheuttama ilmastonmutos ei olisikaan totta.

Petteri sanoi, että tottahan se on, kun kaikki muut paitsi Trump on sanonut, että ilman muuta kuivuus on aiheuttanut ongelmat Afganistanissa, Syyriassa, Pohjois-Afrikassa, Sudanissa ja oikeastaan kaikkialla ympäri maailmaa.

Haastattelija kysyi Petteriltä, että ennustaako hän nyt koko maailman tuhoutumista?

Tästä ei Petterinkään mielestä vielä ole kysymys, koska poliitikot ja yritykset voivat katastrofin estää.

Petteri viittasi haastattelussa myös Suomen Tasavallan Presidentin antamiin ilmastonmuutosta koskeviin lausuntoihin etenkin mustan hiilen osalta.

Taannoinhan Tasavallan Presidentti viittasi puheessaan ilmastonmuutokseen ja totesi pohtineensa sitäkin, tokko ihmisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt mahtuvat avaruuteen.

Muistelen, että Niinistö oli laskenut ilmoille tupruavan hiilidioksidikaasun määrän tonneina.

Niinistö lienee käyttännyt hyväkseen Britannian Itä-Anglian yliopiston tutkija Corinné Le Queren tutkimuksia.

Hänen mukaansahan maailman hiilidioksidipäästöt vuonna 2017 olivat yhteensä 41 miljardia tonnia.

Presidentti Sauli Niinistö ei kertonut sitä, kuinka paljon esim. hiilidioksidipäästöistä sitoutuu ns. kasvien hiilinieluihin, joista on viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tullut lähes kaikkien poliitikkojen joka päiväinen kuuma keskutelun aihe.

Ovatko hiilinielut siis kunnossa?

Suomessa hiilinielut ovat viherpipertäjien mielestä nykyään erittäin vakavassa vaarassa.

Hakkuita ei missään missään nimessä saa meillä nykyisestään noin 70 milj. kuutiosta/vuosi nostaa, vaikka metsät meillä kasvat ainakin100 milj. kuutiota vuodessa.

Nykyinen erityisesti EU:n johdolla käytävä ilmastokeskustelu muistuttaakin minusta antiikin ja pimeän keskiajan keskusteluja siitä, onko maailma litteä vai pallon muotoinen?

Varmuuden vuoksi minä Niinistön ja Taalaksen tutkimusista huolestuneena tarkistin vielä, mikä mahtaa olla koko maailman kaikkeuden koko.

Koska olisihan se hyvä tietää, milloin tuollla avaruudessa tulee ahdasta, kun ihmikunta vain polttelee hiiltä pienellä maapallolla.

Amerikkalaisissa yliopistoissahan tiedetään yleensä kaikki tarpeelliset asiat.

Tietysti sikäläiset tutkijat ovat siellä laskeneet myös Albert Einsteinin ohjeiden mukaan koko maailman kaikkeuden massan.

Lars Wahlin Coloradosta ja Lang & Gingerich Harvardin yliopistosta ovat laskeneet maailman kaikkeuden painoksi kiloina 1.59486 x 10 potenssiin 55 ja 1.8 x 10 potensiin 54.

Ihan grammalleen tarkkaa lukua ei näköjään vielä kukaan tunnu tietävän.

Mahdottaman suuri on kuitenkin maailman kaikkeuden paino ja tilavuus.

Sitä paitsi maailman kaikkeudessa tuntuu olevan ainakin joissain kohdin melko harvassa ainetta, siis pelkkää tyhjää vaan.

Kun sitten sijoitin presidentti Niinistön ja hänen asiantuntijoidensa ilmoittaman hiilidioksipäästöluvun 41 miljradia tonnia vuodessa prosenttilaskuun, niin prosentteina sain päästöosuudeksi Coloradon tapauksessa seuraavan miniatyyrisen prosenttiluvun:

0,0000000000000000000000000000000000000002570759 %

Tuon koko maapallon hiilidioksidin päästöluvun perusteella päättelen, että ei nuo hiiilidioksipäästöt aiheuta ainakaan mitään koko maailman kaikkeuden tulevaisuutta uhkaavaa vaaraa.

Sitä paitsi Einstein on myös todistanut muistia aukkoja löytyvän runsaasti avaruudesta. Muistilla aukoilla taas on niin niin suuri massa, että ne imee sisäänsä ilmeisesti lähes kaiken lähimaastoon ilmestyvän massan.

Luulisin, että pienen maapallon hiilidioksidikin mahtuu pohjattomiin mustiin aukkoihin.

Olkaamme siis täysin huoletta tuon ilmaston muutoksen osalta.

Säät ovat aina vaihdelleet, eikä koskaan meteorologit ole pystyneet antamaan luotettavaa sääennustetta edes viikon tarkkuudella.

Miten samaiset ennusekot pystyisivät ennustamaan, millaiset kelit meillä vallitsee esim. 100 vuoden päästä, jota käsittääkseni yritetään epätoivoisesti suurella rahalla etenkin EU:n vihreiden poliitikkojen toimesta simuloida mm. Pariisin Ilmastosopimuksen liitteissä.

Sekin on vielä todettava, että aika monissa kehitysmaissa on havaittu aivan selkeitä ns. "tieteellisten raporttien" vääristelyä, kun on ollut tiedossa, että katastrofimaihin tällä tavoin on saatu helposti poliittista rahaa, joka usein on vielä korruptoitunutta.

YK:n korkea-arvoinen virkamies Taalas ei tuntunut haastattelussa tunnistavan edes sitä, että yleisesti tiedetään monien kasainvälisten ongelmien ja valtaosan siirtolaisvirroista ja maahanmuutoista johtuvan poliittisista ja uskonnollisista syistä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: