Keskustelu

Pekka VValokuidun tukemisesta selkkeä päätös24.8.2018 16.02
22.8.2018 14.20
KHO:n ratkaisu kunnan valokuituverkkoyhtiölle myöntämän omavelkaisen takauksen laillisuudesta sekä asiakirjojen toimittamisesta ja selvityksen hankkimisesta KHO:n ratkaisu kunnan valokuituverkkoyhtiölle myöntämän omavelkaisen takauksen laillisuudesta sekä asiakirjojen toimittamisesta ja selvityksen hankkimisesta
Hallinto-oikeus oli A:n ja B:n valituksesta kumonnut kunnanvaltuuston päätöksen 19.1.2015 virheellisessä järjestyksessä syntyneenä, koska mainittua päätöstä tehtäessä ei ollut selvitetty mahdollisen unionin oikeudessa tarkoitetun valtiontuen olemassaoloa ja tukimääräysten ja -säännösten soveltamisen edellytyksiä eikä tällaista selvitystä ole ollut asiakirjoista saatavissa. KHO ei muuttanut hallinto-oikeuden päätöksen lopputulosta. KHO totesi myös, että esillä olevassa asiassa ei ollut kysymys A:lle kunnan luottamushenkilönä kuuluvasta oikeudesta saada kunnan viranomaisilta asiakirjoja nähtäväkseen

AKM, se ainoa oikeaRe: Valokuidun tukemisesta selkkeä päätös24.8.2018 21.08
Pekka Vartiaiselle, Martti Pohjolaiselle ja Anna Kainulaiselle 10 pistettä hyvästä kokouksesta.

YLE:lle ja Suomen lehdistölle 4 pistettä tyhmistä lausunnoista ja heikosti valituista ns. poliittisista asiantuntijoista.

Suomen muka riippumaton valtamediakin oli hartaasti toivonut, että Trump teurastaa julkisesti Putinin USA:n korruptoituneiden demujen sekä vassarien ja muutaminen syrjään vetäytyvien republikaani politiikkojen käynnistämän Noita Vainon (= Witch Hunt) hengessä.

Alkaisi olla Suomenkin valtamedian aika herätä Ruususen unesta, jota on meillä kestänyt siitä saakka, kun meillä solmittiin YYA sopimus ja sittemmin mentiin lymyämään EU:n seteliselkärankaisten byrokraattien selän taakse.

Kun vertaa USA:n ja Venäjän nykyisiä taloudellisia ja sotilaallisia resursseja, niin kenellekään ei pitäisi olla epäselvää, mikä maa on kuskin paikalla kansainvälsistä asioista puhuttaessa ja päätettäessä.

Jotta pysyttäisiin asiassa, niin laitan alle bruttokansantuotteen - ja sotilasmenojen vertailun USA:n ja Venäjän osalta vuonna 2018:

Bruttokansantuote:
- USA 20 412 miljardia USD
- Venäjä 1 720 miljardia USD

Euroissa
- USA 17 521 miljardia EUR
- Venäjä 1 476 miljardia EUR

Sotilasmenot:
- USA 700 miljardia USD
- Venäjä 66 miljardia USD

Euroissa
- USA 600 miljardia EUR
- Venäjä 57 miljardia EUR

Johtopäätös on, että USA:n talous on lähes 12 kertaa suurempi kuin Venäjän ja sotilasmenot ovat noin 11 kertaa suuremmat kuin Venäjällä.

Vielä voidaan todeta, että NATOn vuoden 2018 sotilasmenot ovat noin 1 200 miljardia EUR:a, joista USA maksaa ylivoimaisesti eniten eli peräti 22.1%.

Koska Trump haluaa käynnistää ystävällisen vuoropuhelun Venäjän kanssa, joka voisi pitemmän päälle auttaa myös Venäjää sen suurissa taloudelisissa ja yhteiskunnallisissa ongelmissa, niin miksi Suomenkin ns. valtamedia ja poliittinen eliitti haluaa väkisin pysäyttää tällaisenkin positiivisen kehityksen?

Onneksi tällä kertaa Sauli Niinistö on uskaltanut järjestää tällaisen keskustelun, jossa toivottavasti muurattiin peruskivi paremmille USA:n ja Venäjän suhteille. Suomikin sai selvästi sulan hattuun.

Tällä kertaa täytyy myös nostaa Pekka Vartiaiselle hattua, että hän ei ole lähtenyt mukaan Suomen valtamedian himoitsemaan loan heittoon.

Valtiomiesmäistä käytöstä Pekalta. Seuraavaksi maaherraksi.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: