Keskustelu

poliittinen tarkkailijaEläköön! Alkoissa alkoi loppuunmyynti7.9.2018 17.43
Terra Sipilä lupasi hoitaa 500 milj. euroa maatalousyrittäjille jouluun mennessä.

Pitihän se arvata, että Terra Sipilä keksii autotallissaan taas jonkun Müchausenin tempun, jolla Suomessa lopetetaan syömävelan otto ja pannaan työttömät töihin piinkovaa 250 000 "ikityöttömän" ydintä lukuun ottamatta.

Koska valtion kassassa on jatkuva, huutava ja lisääntyvä käteisen puute, niin Alkoissa on nyt aloitettu ns. halvat päivät ja varastot myydään loppuun.

Espoon Otanimessa fiksut teekkarit ovat tietysti ensimmäisinä päättäneet osallistua tolkun ihmisinä Terra Sipilän kansankapitalismin käynnistyksen ilojuhliin ja ovat päättäneet tyhjentää paikalisen Alkon viinaksista.

Otaniemen Alkosta ei viinaksia haeta kepuloisten vihreillä ääniämpäreillä vaan tulipunaisilla konservatiivien muovisilla viinaämpäreilä.

Teekkarien vastuullisen toiminnan kautta toivotaan, että Terra Sipilän "valtion taseet töihin" ohjelman mukaisesti pörssiin viedyn Altian kansanosakkeen hintakin saadaan vihdoin nousuun.

Toistaiseksihan Altian kansanosakkeeseen sijoittaneet suomalaiset ovatkin pettyneet jo lähes yhtä pahasti kuin esim. Pekka "Pelottoman" Talvivaaraan sijoittanut kielitaitoinen kainuulainen huussikonsultti, joka juuri valittiin Terra Sipilän puoltolausein Pohjoismaiden neuvoston sihteeriksi.

Altian kansanosakkeen hintahan on alkuhurmoksen jälkeen toukokuusta 2018 pudonnut jo 9.40 eurosta 7.50 euroon. Pudotusta on siis ollut kolmessa kuukaudessa jopa karvan verran yli 20%:ia.

Jos tällä vauhdilla lasku jatkuu, niin vuoden sisään kansanosakkeesta on haihtunut jo 80%:ia.

On aivan selvää, että teekkarien Otaniemessä aloittama Alkon tyhjennysmyynti joudutaan ennen tulevia eduskuntavaaleja laajentaman koko maata kattavaksi Altian pelastuskampanjaksi.

Kysymys on myös kepuloisten ja etenkin THL:n entisen pääjohtaja Pekka Puskan uskottavuudesta.

Pekka Puskahan ennusti ennen alkoholilain hyväksymistä, että Suomen alkoholin kulutus räjähtää käsiin, jos 4-olut tulee tavallisiin kauppohin.

Puskan edesvastuuton ennustus ja Suomen kansan pelottelu ei olisi voinut pahemmin mennä pieleen. Todellisuudessa Suomen alkoholin kulutus on koko ajan ollut laskussa.

Nyt onkin käynyt niin, että suomalaiset nuoret eivät enää alkoholiin mielellään koske.

Se onkin täysin vanhanaikaista örveltää räkä poskella, kuten monilla kansanedustajillakin on ollut jopa eduskunnan puhujapöntössä ja täysistunnoissa tapana.

Räkä poskella ei naisiinkaan ole enää mitään asiaa.

Pekka Puskan ja myös Hannakaisa Heikkisen edesvastuuttomien ennustusten tukemina Terra Sipilä ja hänen hyvä adjutanttinsa Annika Saarikko ovatkin nyt keksineet sen, että Alkon tuotteita ei saa myydä netin kautta, vaikka maaseudulla ei olisi paikallista Alkoa.

Annika Saarikko, joka laittomassa Maakunta Sotessa ei välitä tuon taivaallista perustuslain vaatimuksista, on pika vauhtia hakenut jopa EU:n komissiosta lupaa sille, että maaseudulla janoisille ja huonojalkaisille invalideille sekä muille liikuntarajoitteisille ihmisille saadaan myydä netin kautta vain rapakaljaa, jossa korkein sallittu alkoholiprosentti on vain 2.8%.

Tässäkään kansankapitalismiasiassa kepuloiset Alkio opiston käyneet kansankiihottajat, eivät ole tajunneet sitäkään, että alkoholituotteiden myynti netin kautta luo kymmeniä tuhansia uusia työpaikkoja alkoholituotteiden jakeluketjuihin.

Tällaiset jakelijat voidaan hyvin yhdistää muihin jakelutoimintoihin ja ehkä jopa taksien koulu- ja sairaskyyteihin. Ainahan alkoholijakelun kylkeen voidaan yhdistää esim. helteellä myöskin vesijakelu.

Jos joku hirvittävästi tykkää maidosta, niin voihan sitä harkita, että alkoholin kyljessä jaellaan myös maitoa innokkaille maidon juojille.

Mielellään maidonkin jakelun pitäisi tapahtua kuitenkin suoraan tiloilta, jolloin ei tarvitse maksaa maidon kuskaamisesta Valion meijereihin, joissa maito homogenisoidaan ja pastorodaan ikivanhojen periaatteiden mukaisesti ainakin joissakin tapauksissa ihmisravinnoksi kelpaamattomaksi tuotteeksi.

Maidon hinnastakin on Suomessa paljon puhuttu ja aina on valitettu sen alhaista hintaa. Minusta tässä ei ole mitään mystistä.

Sehän on talouselämässä yleisestikin tiedossa, että mitä runsaammin jotakin tuotetta on saatavilla, sitä alempi on tuotteen hinta.

Suomessakin maidon hinta siis lähtee heti nousuun, kun keskeiseksi tavoitteeksi otetaan ylettämän tarjonnan radikaali supistaminen.

Tietysti tämä johtaa myös siihen, että meijerit ja maidontuottajat joutuvat kiinnittämään entistä enemmän huomiota maidon laatuun ja palveluun, ei niinkään määrään.

Markkinataloudessa kuluttajat joka tapauksessa maksavat aina kohtuullisen markkinahinnan laatutuotteesta ja palvelusta.

Kohtuullinen markkinahinta on myös sellainen, että esim. maitoa voidaan sillä hinnalla tuottaa aina kannattavasti.

Nythän menneenä hellekesänä tilanne Suomen juomahuollossa kiristyi sellaiseksi, että tavallista vettäkään ei välillä löytynyt mistään ruokakaupastakaan.

Alkaa olla korkea aika, että kepuloistenkin pitää ottaa silmä käteen ja mennä peilin eteen tarkastelemaan, missä on vika, kun suksi ei luista?

Juuri uutisissa saimme kuulla, että Siltarumpu Pekkarinen on heittänyt eduskuntavaleja ajatellen pyyhkeen jo kehään.

"Mauri on tehnyt tehtävänsä, Mauri saa nyt mennä".

YLE:n äskettäin julkaistu kepuloisille kohtalaisen edullinen gallup-tulos voi virhemarginaalit huomioiden olla nyt jo jopa alle 15%.

Hyvässä muistissa suomalaisilla on myös Mari Kiviniemen taannoiset puheet Kivinimen II hallituksesta. Silloinhan kävi niin, että eduskuntavaaleista tuli kepuloisille rökäletappio.

Kun Suomessa tälläkin hetkellä todellinen työttömyysprosentti on yli 10%, niin voidaan todeta, että SOS hallitus ei ole onnistunut tehtävissään ja keskeinen vastuunkantaja on tietysti kepu ja kepun johtaja omavaltainen Terra Sipilä.

Terra Sipilän keskinen tavoite on ollut saada pystyyn perustuslain ja EU-oikeuden vastainen Maakunta Sote, mutta sehän on selvää, että tällaisia perustuslain ja EU-okeuden vastaisia lakeja ei mihinkään EU-maahan voida nykyaikana enää säätää.

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

ankiRe: Eläköön! Alkoissa alkoi loppuunmyynti10.9.2018 21.10
hanki elämä



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: