Keskustelu

ReviisoriKaupunginjohtajan kootut jääviydet29.10.2013 8.28
Aloitan parilla asialla. Jatkoksi löytyy varmasti asioita lakia ja tapahtuneita tuntevilta kuntalaisilta.
1. Osallistuminen Premium Boardin projektin juonimiseen ja osallisten kanssa sopimusten tekeminen luottamushenkilöiden selän takana. Olennaisten tietojen salaaminen vielä päätöksentekovaiheessa. Jatkossa toimintaa ikäänkuin "puolueettomana" virkamiehenä ilman esteellisyyksiä.
2. Juankosken Biolämmön hallituksen jäsenyys, josta luopuminen vasta hallinto-oikeuden vaikutuksesta.
3. Koillis-Savon Ympäristöhuollon hallituksen jäsenyys, mikä jatkuu. Selvä intressiristiriita.
4. Savon Energiaholdingingin toimitusjohtajuus. Salattu osakekauppa Savon Voiman ja Primary Energyn välillä, joka vaatinee vielä selvitystä. Juankosken Biolämmön enemmistön lahjoitus Samorizin porukalle.
5. Osakassopimuksen teko Juankosken puolesta Primary Energyn kanssa ilman hallituksen myötävaikutusta. Moniko tietää?
6. Jatkuva toiminta Premium Boardin puolesta ja hyväksi alusta alkaen, mm. yksityinen jatkuva yhteydenpito yhtiöön ja sen potentiaalisiin rahoittajiin ilman hallituksen lupaa.
7. Juankosken etujen valvomatta jättäminen koko Premium Boardin historian aikana. Juankoski olisi voinut hakea yhtiön konkurssiin jo yli vuosi sitten ja välttää tappioita.
8. Biolämmön ja Premium Boardin velkasaneeraushakemusten puoltaminen hallituksen tietämättä. Hallitukselle ei ole toimitettu tietoja hakemusten sisällöstä ja meille tulevista miljoonatappioista.
9. Panttina olleiden tehtaan kinteistöjen ja tonttien alihintaan myyntiin suostuminen niin, ettei pöytäkirjoissa ole mitään valmistelutietoja. Ostajalla on yhteys tehtaan omistajiin ja puuhamiehiin, joihin Kangasperkonkin voi katsoa kuuluvan.
10. Konsulttien ja asianajotoimistojen käyttö lainvastaisesti estämään totuuden selviämistä ja Juankoskelle tulevien tappioiden loppumista. Tämäkin toiminta palvelee "puuhamiesten" ja heidän yritystensä etua.

Tämä on listan alku. Laittakaa lisää. Kuka tuntee Nivala Timberin tapausta? Vaikka se on juridisesti vanhentunut, niin moraalisesti ei.

Hyvää työtä, mutta kallistaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet29.10.2013 9.18
Aikoinaan huhuiltiin, että Nivalan Timberin omistaja olisi ollut jotenkin Petelle sukulainen.
Eihän siinä mitään jos oli sukulainen, mutta kun siinä meni juankoskelaisilta yrityksen konkan myötä noin 10 miljoonaa markkaa, eli lähes kaikki rahat mitä tuli Savon Voiman osakkeiden myynnistä.
Osakkeiden myynnin jälkeen valtava vahinko on tullut saamatta jääneistä osingoista mitkä menivät ohi suun noiden Savon Voiman osakkeiden myynnin seurauksena.

Joten ei ole mikään halpaa työllistämistä ollut tuolloinkaan.
Muistelen, että yhtään ylisuusta puuta ei sahattu tuolloin mynttiin laitoksessa joka silloin rakennettiin ylisuurenpuun sahaukseen, mutta rahat tupeloitiin yhtä tehokkaasti kuin tässä surullisen kuuluisassa pahvitehtailussa.
Joten ei ole oikein hyvin Peten aikaan nuo suuremmat yritykset työllistämisestä onnistuneet.
Voisi sanoa, että työllistämiset ovat jääneet pienyrittäjin tehtäväksi jotka eivät ole kuntalaisten kukkarolla käyneet.

NasseRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet29.10.2013 16.23
Ei nivala-Timber-asia ole vielä selvinnyt, sillä alaskirjaus timberin saharakennuksen osalta on vielä suorittamatta. Nythhän vasta siinä toiminut yritys hakee saneerausta, jonka kaupunginjohtaja hyväksytti hallituksella jälkikäteen. Kun alaskirjaus tullee siitä on lasku kuntalaisille kova.
Mutta kaupunginjohtaja nauraa ja pelaa taskubiljardia huoneessaan "koskemattomana".

Muuten kun luin kunnanjohtajien palkoista, tuli mieleen, että suurimmat palkat saa uudet sopumuksen tehneet johtajat, jotka "valittiin" laittamaan kuntien talous reilaan.
Juankoskella kunnanjohtajaa pidetään koskemattomana ja erottamattomana täysin kykenemätöömänä parantamaan kuntalaisten tilannetta. Pikeminkin on vain erittäin suureksi haitaksi tulevaisuutta ajatellen.

valejournalistiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet29.10.2013 19.42
Miten Pete ja Joke aikovat vastata viimeistelyhallin unohtamisesta, vaikka arviointikertomuksessa 2011:lta siitä erikseen huomautettiin? Kaupunginjohtajan olisi puheenjohtajan kanssa yhdessä pitänyt huolehtia asian tuomisesta hallitukselle. Sitten olisi pitänyt vaatia maksua (434.000,-) Premium Board Finlandilta. Tällaisen summan "unohtaminen" on karkea virhe. Kuka on maksanut Jokelle ja Petelle niin paljon, että asia on voitu haudata? Miksi Pentti Rissanen vaikenee?
Tällaisista toimista syntyy myös jääviys, kun on hoideltu muiden etua ennen kunnan etua.
Näin käy, kun omia tekoja saa kepumafian koko voimalla ja enemmistöllä pitää salassa.
Koillis-Pravdalle olisi tässä oikea herkkupala syventää tutkimusta ja kertoa kaikelle Koillis-Savolle, minkälainen mies Juankosken kaupunginjohtaja on. Ei tarvitse edes liioitella kiinnostavuuden varmistamiseksi.

reviisoriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet29.10.2013 19.51
Nivala Timberin halli on piiloteltua alijäämää, jos alaskirjaus on tekemättä. Kaupunki ei tarvitse hallia, eikä siitä saa myydessä kuin ehkä 100.000,-. Kirjanpidossa arvo lienee yli 500.000,-.
Pentti Rissasen olisi aihetta tutustua tapaukseen ja kysyä neuvoa oikeilta asiantuntijoilta. Rehellisistä, tinkimättömistä ja asiantuntevista luottamushenkilöistä on ilmeinen huutava puute.

Erkki M.Re: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet30.10.2013 7.58
Eikö jääviys synny myös siitä, kun toimii vain yhden mahdollisen tehdasyrittäjän hyväksi? Ja kertoo vielä valheita toisesta tarjoajasta? Kyllä oli hirveä hinku kepumafialla saada yksimieliset päätökset oman takapuolensa turvaamiseksi.
Tästä syntyi kaupunginjohtajalle jääviys kaikissa tehdasta koskevissa asioissa: puolueellisuus on paha virhe, puhumattakaan valehtelusta.

ulkopuolinenRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet30.10.2013 9.13
On uskomatonta kaupunginjohtajan kiihkeä taistelu yhden tehdasyrittäjän puolesta.On tullut sellainen kuva,että hän on saanut avoimenvaltakirjan Samoritzilta hoitaa hänen etujaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa,kysymättä keneltäkään.Nyt hän käy viivytystaistelua konkurssia vastaan.Tässä tehtävässä hän toimii puhtaasti kaupungin
etuja vastaan.Salaiset kaupat,asianajokulut,lämmityskulut,takaus ym.
kulut ovat tulleet Juankoskelle erittäin kalliiksi.

Kauanko tällaista peliä katsellaan?

yksi maksajistaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet30.10.2013 22.13
Heimo! Kaikki haluavat tietää, miten ja milloin junailet kaupunginjohtajan 3 kk:n pakkolomalle? Tämähän on muuten kauheaa pelleilyä.
Kyllästyttää maksumiehen osa, vaikka silmiemme edessä rikotaan lakeja koko ajan.
On kavereitten kanssa katseltu jo sitä hamekangasta Itsenäisyyspäiväksi. Kai olet sitten kotona illalla?

valekonsulttiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet30.10.2013 22.22
Huhu kertoo, että kaupunginjohtajan on väistyttävä, jotta Juankosken uskottavuus saataisiin uuteen nousuun. Kartonkitehtaan ja Biolämmön tulevaisuus vaatii sitä todella kovasti. Peli ei ole menetetty.
Mihin hallitus ja valtuusto pystyvät? Tarvitaanko taas kaupungitalon ulkopuolelta tulevaa apua ja suostuttelua?
Nyt ei ole tarjolla korruptiorahaa. Löytyykö nöyryyttä ja rehellisyyttä?
Saadaanko Kangasperkolle kielto koskea mihinkään tehtaaseen liittyvään tai Biolämpöön? Jääviys riittää muodolliseksi syyksi.

Erkki M.Re: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet31.10.2013 8.27
Syntyykö siitä lisää jääviyttä, kun kaupunginjohtaja kertoo tarkastuslautakunnalle täyttä tuubaa takauksen oikeuskäsittelyistä.
Korkein hallinto-oikeus on yksiselitteisesti kieltänyt täytäntöönpanon, eikä Kuopion hallinto-oikeuden päätös koskaan saanut lainvoimaa. Valhe nro 1.
EU-komissiossa New Stromsin kantelu ei ole rauennut. Valhe nro 2.
Pitäisikö Pentti Rissasen vaihtaa lääkitystä ja alkaa ottaa selvää asioista? Onko tarkastuslautakunnalle valehtelu paha virhe, kun se ei edes ollut ensimmäinen kerta?
Onko puhe kepumafiasta osuvaa vai ei? Yhteinen salailu- ja korruptiojengi kaupuingin ja kepu-demarien johdossa.

JälkiperintäosastoRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet31.10.2013 22.07
Näyttää poika puuhailevan vielä konsulttien kanssa velkajärjestelyhakemusten parissa. Jäävi, mikä jäävi, katsottiinpa miltä suunnalta tahansa. Samorizin juoksupoika.
Veronmaksajien laskua siinä vaan kasvatetaan, mutta lopullisen laskun maksavat tietyt tunarit ja lampaat.

Rauhallisesti nyt vapaat!Re: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet31.10.2013 22.48
Kannattaa nyt ottaa ihan rauhallisesti ja antaa laki- ja tilialan ammattilaisten hoitaa tämä loppuun. Spekulointi korruptiosta puhumattakaan juopoista tilintarkastajista voi kyllä kilahtaa amatööri palstanpitäjien nilkkaan loppupeleissä. Julkisista nettiherjauksistahan on jo paljon oikeustapauksia.

valekonsulttiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet2.11.2013 12.05
Ns. loppupeleissä puidaan jäävin kaupunginjohtajan ja monen muun korvausvelvollisuuksia ja avunantoa tehdasprojektin erinäisiin toimiin ja käänteisiin.
Miksi Juankosken kaupunginhallitus antaa Peten puuhata ikäänkuin heidän hyväksymänään? Siinä ei ole kyse nettiherjauksista, vaan jostain paljon vakavammasta.
Odotellaan hyvin kiinnostuneina, miten Heimo ja Veijo yrittävät ansaita niitä aiemmin mainostettuja hamekankaitaan.

KysyväRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet2.11.2013 18.44
Joku toivoi viikkoja sitten, että Heimo alkaisi keskustella kuntalaisten kanssa tälläkin palstalla ja kirjoittaisi jopa Savon Sanomiin Juankosken suunnitelmista ja näkymistä.
Ei ole juttuja näkynyt. Aikooko Heimo sännätä karkuun pheenjohtajan pestistä?
Mikä nyt on homman nimi?

reservin upseeriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet3.11.2013 0.01
Heimolla alkaa olla kohta hameen sovittamisen paikka.

Ei kaupungin valtuuston puheenjohtajan sovi lymytä pusikoissa hiljaa, kun kylässä tuli on irti joka nurkalla. Amerikoissa kyläpäällikkö on heti kertomassa, mitä tehdään, jos esim. metsäpalo tai muu katastrofi uhkaa kaupunkia. Miksi Heimo lymyää puskissa?

Kyläpäällikön tehtävänä on näyttää kaikille mallia ja ottaa ohjat käsiinsä. Hänet on siihen tehtävvän valittu!

Heimo kuluu olevan ihan reservin upseereita. Adof Ehrnrooth oli myös upseerismies, kentaaali, ja sodissa haavoittunut moneen kertaan Isänmaan puolesta. Hän ei kaveria jättänyt.

Hän johti joukkoja ylivoimaista vihollista vastaan joukkojen edestä, ei puskista.

Heimon uskottavuus alkaa olla puntarissa.

Tosi pahassa rakosessaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet3.11.2013 10.55
Kyllä Heimo muuten , mutta se vaimo Eeva.
Eeva oli kuten kaikki juankoskelaiset ilmeisesti muistavat antamassa tuota surullisen kuuluisaa viidenmiljoonan euron kuntatakausta. Takaus annettiin ulkomailta ilmestyneelle tyhjätaskulle.

Nyt kaikki nyt tietävät kuinka siinä kävi vaikka Koillispaperi ei olekkaan suuremmin maksatuksesta tiedottanut.

Tuo takaus tuli maksuun ja on jo maksettu ilman mitään todellista päätöstä.
Maksatus olisi tietysti tarvinnut hallitukselta ja valtuustolta päätöksen , mutta ei Juankoskella sellaisia pikku juttuja kysellä, eikun maksuun vaan.
Joten siinä lipsahti kassasta pikkusumma juankoskelaisten rahaa ilman sen kummempia keskusteluja.
Eihän noista asioista kannata suurempaa hälyä pitää on ilmeisesti Heimokin ajatellut.
Vaan riitti kun vippiä nostettiin muutama miljoona euroa, että juoksevat kulut voitiin maksa pankille kun ne rahaa pyysivät Vallen puolesta.
On siinä Heimon tosi pahassa rakosessa.

reservin upseeriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet3.11.2013 16.06
Samovaari-yhtiöiden ilmeisen konkurssin viivyttäminen voi vielä tehdä Heimostakin syntipukin. Heimohan on kyläpäälliikkö.

Sitten on perheessä kaksi onnetonta ihmistä. Ei pitäisi lähteä tavoittelemaan vastuullisia toimia, jos ei kykene kantamaan vastuuta.

Heimon rakonen on harmillinen ja valitettava. Usein piina kuitenkin helpottaa, kun tunnustaa rehellisesti, että tulinpa möhlineeksi oikein kunnolla.

Rehellinen ihminen voi saada osakseen myös anteeksiantoa ja myötätuntoa.

Pekka VRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet3.11.2013 17.37
Moro,
annetaan Heimon näyttää kyntensä ja taitonsa.

Ikkunapöydän raatiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet4.11.2013 16.34
Erään väärinkäsityksen oikaisemiseksi on sanottava, että kaupunginjohtajan jääviydet päätetään loppujen lopuksi hallinto-oikeuksissa eikä kepun ryhmäkokouksessa... onneksi. Kyllähän ne voisi todeta kaupunginhallituksessakin ja tuoda sitten valtuustoon.

reviisoriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet5.11.2013 19.52
Koillis-Savon Ympäristöhuolto on pantannut yli 100.000,- euron saamisen perimistä suunnilleen vuoden, ja Kettunen ja Kangasperko ovat yhtiön hallituksessa. Kenen etuja he ovat valvoneet ja edistäneet? Eivät ainakaan kuntalaisten etua.
Tällaisista tyypeistä käytetään yleisesti aika rumia nimityksiä. Tämäkin tapaus ja Ympäristöhuollon hallituksen jäsenyys tekee nämä kaksi tyyppiä jääveiksi kaikissa Samorizin yhtiöitä koskevissa asioissa, kaikkien muiden sidosten lisäksi.

Koirank.Re: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet5.11.2013 19.55
Miksi ihmeessä nykyinen hallitus on valinnut tämän kaksikon edustajakseen? Eivätkö kellot soineet jo vuosi sitten?

HermesRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet6.11.2013 11.15
Olisiko, Heimo tässä aihetta julkiseen ja viralliseen käsittelyyn? Ymmärrätkö, mitä tarkoittaa jääviys? Mitä tarkoittaa vahingon tuottaminen Juankosken veronmaksajille?
Kysy edes asioita osaavilta neuvoa. Et kai sinä ole ainoa Juankoskella, jolla on tieto ja taito? Sama harha on vuosia sitten sokaissut kaupunginjohtajan. Siksi hän ei vaivaa muita turhilla "tiedoilla".

reservin upseeriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet6.11.2013 16.22
Heimon reservin upseerin natsat näyttää olevan vaarassa!

valepsykologiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet8.11.2013 14.18
Kaupunginhallitus on kaupunginjohtajan esimies. Luulisi Veijon olevan kiinnostunut alaisensa puuhista. Vai onko käskijä ja käskettävä vaihtuneet?

eskimoRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet8.11.2013 19.43
tämähän on se suuri muutos,mitä veijot ja heimot toteuttaa viitat hulmuten

iglun lämmittäjäRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet9.11.2013 0.54
veijolla ja heimolla ei viitat hulmua. " Miehillä" on hameet päällä, sormi suussa ja jalat tiukasti ristissä.

Kukaan ei tiedä, onko kysymyksessä moderniin saksalaiseen tyyliin kolmas sukupuoli.

Ikkunapöydän raatiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet9.11.2013 14.47
Juankosken tärkeimmät talousasiat liittyvät tehtaaseen ja Biolämpöön. Molemmissa kaupunginjohtaja on pahasti tyrinyt täysjäävi. Miten on, Heimo ja Veijo? Miksi Pete saa olla säheltämässä ja salailemassa edelleen asioita?
Ettekö te ymmärrä, mitä vahinkoa kaupunginjohtaja voi kunnallemme vielä tehdä? Missä ovat miehet ja johtajat? Milloin aletaan noudattaa lakia?

Masa NiemiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet10.11.2013 11.35
Asiahan ei minulle kuulu, mutta missä ovat Veijon ja Heimon kommentit? Pitäisikö toimittaja Terävä lähettää heitä haastattelemaan. Peteä ei kannata enää haastatella -- sen tyypin tarinat on jo kerrottu.
Juankosken alle 5000 asukasta ovat kiinnostuneita: Aiotteko tehdä jotain vai suositteletteko pikaista poismuuttoa?

Jäävi JäävinjääviRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 11.55
Onko kaupunginjohtaja sekaantunut tehtaan uuteenkin veivaukseen? Jäävi mikä jäävi koko ajan.

sivusta seuraajaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 14.08
Kuka nyt "oman lapsensa" heitteille jättäisi.

Kaupunginjohtajahan on tietysti koko ajan "kuskin paikalla" tässä Samovaari-hankkeessa. Asia tulee ilmi joka käänteessä. Viimeksi kaupunginjohtaja ilmoitti käräjäoikeuteen omavaltaisesti, että kaupungilla ei ole mitään huomauttamista Juankosken Biolämpö Oy:n yrityssaneerauksen osalta.

Tällä ilmoituksella kaupunginjohtaja halusi varmistaa sen, että kaikki mahdolliset kaupungin saatavat JBOY:stä leikataan yrityssaneerauksessa mahdollisimman vähiin. JBOY asiassahan kaupunginjohtajalla on ollut jokin käsittämätön syy pyrkiä kaikin keinoin todistamaan, että lähes 10 miljoonan euron biovoimala on arvoton pytinki, jonka ehdoton määräysvalta voidaan kaupungin mielestä luovuttaa ulkomaiselle huijariyrittäjälle vain 13 200 eurolla.

Jostain tuntemattomasta syystä Samovaari-yhtiöiden uusi toimitusjohtaja Moosperkokin on jo todennut, että "kaupunki ansaitsee biovoimalan". Moosperkokin on todennut, että biovoimala on kelpo pytinki. Mukavampaahan se on Moosperkon biohöyryä tuottaa, kun kaupungin johtaja Kangasperko toteaa mahtikäskyllään, että nyt nollataan biolämmön velat, kun yhtiö on saatu lahjotettua kolmeen kertaan ulkomaisille huijareille.

Mahtikäskyllään kaupunginjohtaja olisi voinut nuo velat nollata jo paljon aikaisemmein, jolloin velaton biolämpö olisi kannattanut ilmeisesti jopa pelkastään kaukolämmön myynniillä.

Kaupunginjohtajalla on konkurssiin ajautuneen Römssyn hallituksen pitkäaikaisena jäsenenä ja Savon Energiaholding Oy:n pitkäaikaisena toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä sekä myös Juankosken Biolämpö Oy:n ja Koillis-Savon Ympäristönhuolto Oy:n hallitusten jäseninä aivan erityinen jäävien jäävi asema valvoa Samovaari-yhtiöiden intresseja maailman tappiin, koska korttitalon romahtaessa jostakin nurkasta jäävien jäävin kaupunginjohtajan vastuut tulevat väkisinkin esiin.

Odotetaan vain kaikessa rauhassa. Korttitalojen on tapana romahtaa aina jossain vaiheessa.

Sivullisen on vaikea ymmärtää, miksi Veijo ja Heimo antavat kaiken tapahtua vielä kirkkaan päivän valossa. Kuntalain perusteella kaupunginjohtajahan on itse asiassa juridisesti hallituksen ja viime kädessä valtuuston "juoksupoika", mutta Juankoskella kaupunginjohtaja on ottanut sekä hallituksen että valtuuston "juoksupojikseen".

Juridisesti hallitus ja valtuusto aina voittaa kaupunginjohtajan. Veijo ja Heimo näyttävät sotkevan itsensä ikävällä tavalla kaupunginjohtajan omavaltaisiin hämäräpuuhiin.

Kouraan ajattelijaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 16.58
Poliisijohtajakin on jäänyt kiinni jääviydestä ja alihintaisista hankinnoista. Nyt on syytä selvittää onko kaupunginjohtajakin hankkinut kartonkia alihintaan tai onko hankkinut kaukolämpöä muita edullisemmin tai laskenut jätevettä ilmaiseksi tai saanut sähköä alehintaan. On syytä korostaa, että minkäänlaisia todisteita ei tässä vaiheessa ole.
Ainoastaan konjakkia on jaettu ilman vastiketta. Se on varmaa. Konjakinvälitysrikoksessa hän oli joka saajana tai luovuttajana. Olipa miten tahhaan, on kyseessä ainakin luvaton alkoholin välitys.
Naiskanttori sai 930 euron sakon tartuttuaan rippikoululaista niskasta. Aika näyttää onko tässäkin tapauksessa sakkoja tulossa.
Ruotsissa muuten alkoholi on kalliimpaa kuin Suomessa. Ei ole mitään takeita, ettei tämä uusi toimitusjohtajakin olisi kuullut täkäläisistä kunnianosoituksista.

jepRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 18.51
pitää käydä alkoholi aluevesiltä kouraan niin ei tarvitse ajatella!

otsaluulla sen jo näkeeRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 19.11
Entinen kansanedustajapoliisi taisi menettää kansanedustajan paikkansa ja sai lähjonnasta syytteen, kun yritti kahvitarjoilutarjouksella alentaa ylinopeussakkoaan.

Miljoona voimalakaupat (mm. kaupungin välitön lahajoitus kaupatekotilanteess 932 000 euro), omatoimiset kaupungin lainojen nostot ulkomaisen huijarin veloista ja perustuslain vastaiset yksityisten asianajotoimistojen jatkuva käyttö 300 000 eurolla ovat jotain aivan muuta kuin rysän päältä tavatun kansanedustjan vaatiamton kahvitarjoilu entisille virkaveljille.

Jo alakoululaiset tajuaa, että jotain tässä on mennyt pahasti pieleen jo pitkän aikaa.

iänestäjäRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 19.58
MITEN NÄMÄ VIIMEISET KOMMENTIT LIITTYY JUANKOSKEEN JA KAUPUNGINJOHTAJAN MUKA JÄÄVIYTEEN?? Keskitytään olennaiseen, ja hoidetaan oma kunnallispolitiikka ensin kuntoon.

kuntalainenRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 22.37
iänestäjän lukutaito on näköjään hakusessa. Vai onko unohtunut rilillit silimiltä.

Tai sitte, iänestäjä ei vuan tajua, että otsaluu on keskittyny nimenommaan olennaisiin oman kunnan sähellyksiin ja laittomuuksiin.

Kaupunginjohtajahan on todettu jo moneen kertaan jääviksi. Eikö se iänestäjä usko noita Suomen oikeuslaitoksia. Taitaa olla iänestäjällä ihan omat "lakikirjat".

iänestäjäRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet12.11.2013 22.55
Eiköhän odoteta tuomioita ennenkuin syytetään. On muuten oikeusvaltioissa käytäntönä. Vai ollaanko sitä itsekin "ukrainalaisia"?

koirankouluttajaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 0.10
"iänestäjä" siis odottelee tuomiota muka oikeusvaltioiden käytännön mukaan jo ennen kuin edes syytetään?!

Ikkunapöydän raatiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 8.30
Jääviydet todetaan rehellisesti johdetuissa kunnissa ilman tuomioistuimia. Niissä kunnissa sekä virkamiehillä että poliittisessa johdossa on riittävää osaamista.
Hallintojohtaja soittelee meillä usein Kuntaliittoon, kun muka otetaan selvää, miksi Vapaan Juankosken esittämä moite tai oikaisupyyntö on väärässä. Onko hän selvittänyt kaupunginjohtajan jääviyttä tämän palstan esittämien seikkojen pohjalta? Ei ole.
Kuopion hallinto-oikeus on ainakin Biolämmön asioissa todennut kaupunginjohtajan luotettavuuden menneen. Nyt tiedetään totuus myös Premium Boardin osalta.
Ikkunapöydässä tiedettiin Peten, Joken ja Ranen "peli" jo 2011 alkupuolella.

Autiota alkaa olla keskustassaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 9.50
Tämä poikien peli on osoittautunut tuhoksi Juankoskelle. Kaikki pakenee ken voi.

kakkaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 10.10
Niitä takiais palloja ,samoja kuin länkkäreissä on nähty jo
keskustassa

otsaluulla sen jo näkeeRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 10.21
iänestäjä tuomitsee jo ennen kuin syytetään.

varsinainen anarkisti tämä iänestäjä. En ihmettele, että kuntalainen alkoi epäilemään iänestäjän älyllisiä lahjoja.

iänestäjä näkyy kuuluvan noihin puskasta ampuviin hiiriin, jotka niin monta kertaa historiassa ovat olleet käynnistämäsä noitavainoja ja kaiken maailman hihhuleiden valtaan nousuja. Tällanen aines se polkaisi pystyyn naapurimaassammekin sen 75 vuotisen kommunistisen kokeilun, jonka aikana tsaarin perhe, älymystö ja kulakit tapettiin.

Vaivainen 3.2 hehtaaria riitti siihen, että pääsit vihattuun ja kedehdittujen kulakkien luokkaan, joilta maat vietiin kolhooseihin.

iänestäjän olisi jo parasta menne kuiskailemaan sinne luurankokaappiin.
Ajat on onneksi muuttuneet ja muuttuu Juankoskellakin.

reviisoriRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet13.11.2013 20.43
Mikä on tarkastuslautakunnan kanta kaupunginjohtajan jääviyksiin ja jäävinä toimimiseen? Ei ole kuulunut kannaottoja tai suosituksia,
Eikö lautakunnan puheenjohtaja uskalla kysyä selviä asioita hallitukselta ja tuoda niitä valtuustoon?
Rajoittuuko tarkastuslautakunnan toiminta keskusta-alueen katujen puhtauteen ja koirankakkojen poistamisen nopeuteen?

sinisilmäinenRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet18.11.2013 8.14
Mahtaako kaupunginhallitus käsitellä kaupunginjohtajan jääviyksiä tämän päivän kokouksessaan? Aihetta näyttäisi olevan.
Aihe on erittäin tärkeä koko hallintomme uskottavuuden kannalta.

inssiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet18.11.2013 10.44
Kohtahan loppuu Samovaari-yhtiöiden määräajat "tlinpäätösten" toimittamisessa käräjäoikeuteen.

Kuinka TECTA-päällystys voi tehdä Juankosken Biolämpö Oy:stä elinkelpoisen yrityksen, kun TECTA-päällystys kuivataan propaanin avulla?

Tonniakaan höyryä ei off-machine mylly tarvitse ostopohjalla!!!!

Moninkertaiset jääviydet kannattaa penkoa huolella, ettei vastuu tule omalle kontolle. Moni syytön on jo kärsinyt tarpeeksi.

ValejournalistiRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet18.11.2013 10.56
Hallituksen on syytä tarttua kaupunginjohtajan Koillis-Savo -lehdelle antamiin lausuntoihin. Niissä on isoja virheitä ja jäävinä annettuja lausuntoja, kuten tänäänkin.
Tekisi hyvää Koillis-Pravdallemme, jos toimittajat oppisivat pyytämään lausuntoja muiltakin kuin kuntamme lööperiveikolta ja joka paikan jääviltä. Asioiden kertominen monipuolisesti ja kriittisten mielipiteiden esittäminen olisi sitä oikeaa journalismia.
Inssille voin vahvistaa, että tuhannet syyttömät ovat kärsimässä, mutta se "likainen tusina" on saatava myös korvaamaan.
Koillis-Pravda kertoi keväällä tai kesällä, että Tecta nostaa Premium Boardin pinnalle. Voi, mitä asiantuntematonta puppua!

Varsinaista puppuaRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet19.11.2013 7.33
Ei kukaan joka tosiaan on seurannut tarkasti Juankosken hurlumhei menoa parilat edelliseltä valtuustokaudelta usko enää koillispaperin juttuihin.

Kepulaisen ex Juankosken hallituksen puheenjohtajan johtaman lehden kirjoituksiin ei voi luotaa, kuin pimeissä navetoissaan häärivät kepulaiset.
Eihän kepulainen paperin tuottaja voi reilusti myöntää, että metsään on menty lähes kaikissa päätöksissä mitä hänen valtuustokausien aikanaan tehtiin.
Varsinkin hummeripikien kaudesta vaikenee paperi visusti, vaikka heidän valtuuston ja hallituksen johtamiset päätöksineen lopullisesti tuhosivat Juankosken.
Kukapa näistä asioista perillä oleva enää paperissa mainostaisi, taikka tuota paperia tilaisi ja vieläpä maksaisi mainoksista ja tilauksesta huippu hinnan.

EU komission lobbaryRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet19.11.2013 23.16
Huomenna voi olla tärkeä päivä Juankosken historiassa. Käräjäoikeudessä nimittäin odotellaan Tratta PBF ja Juankosken Biolämpö Oy:n tilinpäätöksiä ja varmaan muitakin tärkeitä papereita.

Eilen muistaakseni Pekka "Peloton" Perän Talvivaaran saneeraushanketta ei otettu vielä lainkaan suunnitteluun, kun satojen miljoonien eurojen veloissa painiva kepun erityissuojeluksessa ollut Talvivaaran bioliotuskaivosyhtiö ei kyennyt toimittamaan käräjäaoikeuteen luetteloa velkojistaan.

Samovaari-yhtiöillä voi olla samanlaisia ongelmia, vaikka toimitusjohtaja on jo vaihdettu, eivätkä velat onneksi vielä kuitenkaan nouse ihan satoihin milj. euroihin asti.

Iso osa Samovaari-yhtiöiden veloista saattaa kuitenkin olla tuntemattomia, kun joku tajusi tehdä kunnallisvalituksen laittomasti täytäntöön laitetusta ja kielletystä Juankosken kaupungin 5.0 milj. euron omavelkaisesta takauksesta.

EU:n pelisäännöthän on sellaiset, että laittomien tukien saaja joutuu palauttamaan saamansa laittomat tuet. Samovaari-yhtiöiden tapauksessa tukia linee lapioitu moolokin kitaan kuitenkin peräti noin 11 milj. euroa.

Onhan siinä käräjäoikeuden tuomarilla miettimistä.

otsaluulla sen jo näkeeRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet19.11.2013 23.42
Ei tarvita kovin suurta kristallipalloa, kun ennustaa että Juankoski on todella joutunut taloutensa osalta viimeiselle viivalle.

Alijäämiä ei pystytä enää laskemaan tarkastuslautakunnan puheenjohtajan helmitaululla, vaan on pyydettävä apua vaikka valtion tietokonekeskuksesta tai Googlelta, josko Summan suljetulle paperitehtaalle pystetyt supertietokoneet pystyisivät pikkukylän jättiläisvelat laittamaan taulukkoon, kun liitosneuvottelijat matkaavat mustilla autoillaan salkkujen kera Kuopioon tärkeisiin pakkoliitosneuvotteluihin.

Mikäli Samovaari-yritykset romahtaa jälleen kerran konkurssiin, alkaa olla vihdon järjen käytön paikka myös Juankosken päättäjillä.

Veijolle näyttää tulevan eteen kovat paikat. Metson luottamushenkilönä toimiessaan hänellä on varmasti sisäistä tietoa myös Juankosken viiratehtaan tulevaisuudesta. Ei ole kauan, kun silläkin tehtaalla käytiin noita alustavia YT-neuvotteluja.

Vaikka en halua olla pahan ilman lintu, niin ylleensä YT:eet eivät ole tulleet yksinään, vaan niitä on tullut aina sitten perä perää. Milloin saamme kuulla ikäviä uutisia, kun tuota taloudellista nousukautta ei vain näy ja paperiteollisuutta kiusataan melkein joka sektorilla ja ympäri maailman.

Kannattasi jo varmaan alkaa miettimään, mitä viiratehtaan jälkeen tehdään? Heittäydytäänkö kaikki työttömiksi? Parasta olisi liittyä Kaaviin.

Tässä tilanteessa ihmettelen sitä, miksi kukaan ei korvaansa lotkauta Juankoskella ja ryhdy aktiivisesti kehittämään kylää esim. yrityshautomon avulla. Se tietysti on selvää, että nykyinen kaupunginjohtaja ei tähän valitettavsti pysty. Hänen elinkeinopoliittiset kykynsä ja linjauksensa on jo nähty.

Miksi hän yhä kuitenkin kaupungin nettisiviulla sitten kertoo olevansa vastuussa kaupungin elinkeinopolitiikasta, kun Lampaanviulutehdasta tai Keskustan Muistutuskeittiötä parempaa hanketta ei ole saatu kylässä polkaistua käyntiin kymmmeniin vuosiin.

Jäävi JäävinjääviRe: Kaupunginjohtajan kootut jääviydet5.12.2013 8.12
Taas tuli "syntilistalle" yksi jääviys lisää: Pete johti kokousta, jossa hänet valittiin Juankosken edustajaksi PBF:n velkojatoimikuntaan. Kaisu oli pöytäkirjanpitäjä, ja mukana oli ainakin 3 edellisen hallituksen jäsentä.
Edellinen hallitus päätti takauksen täytäntöönpanosta ilman lainvoimaista päätöstä. Siinä kokouksessa Pete ja Kaisu olivat poissa, "koska heidät oli todettu hallituksessa jääveiksi".
Miksi he eivät olleetkaan nyt jäävejä? Biolämmön ja jätevesiyhtiön puolelta Pete on kyllä "kestojäävi". Ilman Peten aktiivista myötävaikuttamista koko takaus olisi jäänyt antamatta.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: