Keskustelu

alan kolmas miesOnneksi olkoon Alina!30.9.2018 17.55
Suomi on saanut taas uuden missin. Ilta-Sanomat kirjoitti asiasta seuraavasti:

" Eilen Billnäsin ruukissa kruunattiin uusi Miss Suomi. Voiton vei Alina Voronkova, Pertunmaalta, Etelä-Savosta kotoisin oleva, Helsinkiin muuttanut 23-vuotias nuori nainen.

Kruunaamisen jälkeen Alina käveli lavalla kunniakierroksen, ummisti silmänsä, nosti kädet kohti kattoa ja kiljahti onnellisen voittohuutonsa.

 Nyt heitetään korkkarit kattoon! tuore Miss Suomi hihkaisi peittelemättömän riemun saattelemana ja sai ihmiset nauramaan.

Haastattelussa Alina vastasi kysymyksiin suoraselkäisenä ja aidosti. Hän ei jäätynyt eikä epäröinyt, vaan katsoi silmiin ja lunasti paikkansa meidän uutena missinä, jolta vaaditaan huimasti muutakin kuin kaunista ulkonäköä."

Kerrassaan hieno juttu, että Suomeen saatiin edustuskelpoinen ja hyvän itsetunnon omaava missi.

Missään en huomannut, että Alinasta löytyisi pienintäkään tatsaa, vaikka Alina seurustelee jääkiekkoilijan kanssa.

Missään en myöskään huomannut valtamediassa tai somessa tiedotetta, jossa Alina olisi kertonut, kuinka hän on joutunut elämässään kohtaamaan surullisia tapahtumia, kuten pikkuserkun isoisän menehtymisen jo pienenä lapsena tai kouluaikaisen kiusaamisen hänen kauneutensa vuoksi.

Häntä ei myöskään oltu yritetty raiskata, jolla tiedolla missiys oli ollut @metoo aikana varma nakki.

Yhden virheen "sivistyneet" suomalaiset hänestä kuitenkin löysivät:

 hänellä on venäläiset sukujuuret. Äiti on Inkeristä kotoisin ja isä on aito venäläinen. Herran jestas Alina on kuitenkin suomalainen ja hänellä on sekä Suomen että Venäjän kansalaisuus. Miten tällainen katastrofi on nykypäivänä mahdollista?

Alina ei olekaan aito impivaaralainen maatiaisnainen, jolla on pommin varmasti aidot suomalaiset geenit.

YLE:n lauantain Ykkösaamussa toimittaja Jari Korkki haastatteli Suomen Pankin pääjohtajaa Olli Rehniä (kepu) ja vertasi hänen älyllisiä ja muitakin ominaisuuksia Mikkelistä kotoisin olevaan toiseen suomalaiseen merkittävään poliittiseen toimijaan eli suuripäiseen Erkki Liikaseen (demut).

Mediassa on epäilty, että Liikasen menestys johtuu hänen suurpäisyydestään, joka viittaisi siihen, että Erkillä olisi suuret aivot ja hän olisi sitä kautta myös poikkeuksellisen älykäs.

Liikasen aivojen kokoa tai painoa ei ole vielä kuitenkaan kerrottu, mutta siitä on varmaa vinkkiä, että Erkin aivojen koko on selvästi suurempi kuin Albert Einsteinilla.

Einsteinillahan oli jostain syystä melko pienet aivot. Siitä huolimatta Einstein oli monin verroin viisaampi ja merkittävämpi ihminen kuin Mikkelin Pitkäjärveltä kotoisin oleva Erkki Liikanen, josta jopa spekuloidaan EKP:n tulevaa pääjohtajaa.

Haastattelussa Olli Rehn totesi, että EKP:n nykyisellä pääjohtaja Mario Draghille on kyllä erittäin suuret saappaat. Joten voi olla, että Erkki Liikasen tapauksessa ruumiin osien suuruus on väärässä päässä.

Minulla onkin sellainen käsitys, että EKP:n pitkiä tyhjiä käytäviä harpottaessa johtajallakin täytyy olla erittäin kestävät ja isot jalat.

Korkin haastattelussa hitaan ja töksähtelevän puheenparren omaava Olli Rehn esittikin humoristiseen sävyyn mutta ehkä puoliksi myös tosissaan (Ollihan ei mielellään naura itselleen), että suomalaisten olisikin hyvä selvittää tarkasti hänen geeniperimäänsä, koska hän on myös kotoisin Mikkelin Pitkäjärveltä.

Tämän todettuaan Olli Rehn ilmoitti sen, että hänellä on taas kiire potkupalloharjoituksiin. Ollin oma seurahan on Helsingin Pallokentällä pelaava Soppa.

Soppan kolme kertaa viikossa olevissa harjoituksissa Olli on tutustunut myös doping tuomion saaneeseen Roman Eremenkoon, joka on ilmeisesti jo kärsinyt tuomionsa dopingin käytöstä.

Ykkösaamusta Ollille tuli kuitenkin lopussa kiire taas potkupalloharjoituksiin, jotka nyt olivat poikkeuksellisesti Puotinkylän Valtin kentällä.

Ykkösaamun haastattelusta tuli jollain oudolla tavalla mieleen se vanha Déjà vu- ilmiö.

Edesmennyt presidentti Mauno Koivistohan (demu) oli myös ennen hommissa Suomen Pankissa ja Maunon kohdalla seurattiin erittäin tarkasti myös Manun lentopalloharrastusta Sikariporras-seurassa.

Maunolla oli myös verrattain iso pää ja myös erittäin isot kädet ja hurmaava otsakiehkura.

Maunohan oli ehkä koko Suomen innokkaimpia tuhoisan vahvan markan kannattajia. Presidentin vaaleissa Manun ei kuitenkaan tarvinnut millään tavalla mainostaa omia saavutuksiaan. Hän vain nosti ison kätensä ilmaan YLE:n vaalikeskustelussa ja sanoin, että "minun äänestämistäni ei tarvitse pelätä".

Manun ja demujen vahvan markan politiikan tuhoisten seurauksien vuoksi Manua olisi kuitenkin pitänyt pelätä kuin ruttoa. Työttömiä syntyi satoja tuhansia ja kymmeniä tuhansia yrittäjiä päätyi ennen aikaisen hautaan sekä ulosottoviranomaisten ja pankkien kynsiin.

Ei olekaan mikään ihme, että valtamedia on tehnyt kaikkensa tuhotakseen persujen Laura Huhtasaaren poliittisen uran ja myös henkilökuvan, kun Laura vaati presidentin taannoisissa vaaleissa "totuuskomission" perustamista. Totuuskomissiossa olisi tarkoitus selvittää, mitä Suomessa tehtiin 1990-luvun suurlamassa.

Manuhan saikin vaaleissa 1982 Kekkosen jälkeen äänivyöryn eli 43.1% annetuista äänistä, kun kokoomuksen edustaja Hari Holkeri sain vain vaivaiset 18.7% annetusta äänistä.

Alina Voronkovan missivalinta on siis herättänyt taas kuumia tunteita asenteellisessa Suomessa.

Ym. Ilta-Sanomien missitiedote on herättänyt laajan keskustelun missejä koskevan kskustelun.

Minusta asiaa kommentoinut nim. merkki ?kirvesmies? on osunut naulan kantaan, kun hän osallistunut keskusteluun seuraavalla kommentillaan:

 Ylivoimaisesti kaunein, muut olivat lyhytjalkaisia ja pitkäselkäisiä, ei sellaiset missejä ole.

Minä olen pannut merkille, että hevosia torilta ennen ostettaessa aina ensimmäisenä tarkastettiin ostettavan hevosen hampaat.

Minusta Alinalla oli kuvien perusteella myös aivan erinomaiset ja tasaisiset hampaat ja kaunis hymy. Siis selvästi hyvää missiainesta, vaikka ei olekaan kotoisin Mikkelin Pitkäjärveltä, kuten kepuloiset olisivat ilmeisesti odottaneet.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Onneksi olkoon Alina!1.10.2018 1.15
Akm ei jostakin syystä tahdo lainkaan muistaa Ollin Marja- vaimon lapsuuden kotipaikkaa. Kannattaisi kirjoittaa Ollista suurella kunnioituksella. Hänellä sentään on rahanpainokoneeseen virta-avain hallussaan. Olisipa Olli ollut virassaan jo muutama vuosi sitten, olisi Juankoskikin tänään toisenlainen.
Rahanpainokone on monin verroin arvokkaampi kuin pesukone, vaikka molempia varmasti tarvitaan.
Akm varmasti tietää myös setelirahan kiertokertojen rajallisuuden. Eivät setelit loputtomiin kestä, kun työmiehet niitä karheissa käsissä hierovat. Juankosken tehtaalla on hyvin toimiva hiomo. Luultavasti korkealaatuisen kartonkiin voi sekoittaa pieniä määriä setelihioketta kartongin laadun siitä kärsimättä. Tästä tosin en ole täysin varma, mutta uskoisin osaamista tähänkin prosessiin löytyvän.
Jos seteliraha kestää pesun, niin kaiken järjen mukaan siitä syntyy nesteen kestävän kartongin valmistukseen kipeästi tarvittavaa sitkeyttä.
Olen aivan varma, että mistään ei löytyisi Suomen Pankille edullisempaa käytettyjen seteleiden hävltyspaikkaa kuin Juankoski.
Juankosken potkupallojoukkue on valahtanut sarjassaan viimeiseksi. Mustia miehiä tarvittaisiin jatkossa kokonainen kentällinen. Tähän toimintaan tarvittaisiin kipeästi apuja. Sekä rahallista että pelillistä asiantuntemusta.
Ollille lupasimme jatkossa paikan aloituskokoonpanossa aina kun on pelipäivänä Juankoskella.
Paljon on meillä näitä merkkihenkilöitä ollut, mutta rahan painokonetta ei ole kenelläkään ollut aikaisemmin.

eeroRe: Onneksi olkoon Alina!1.10.2018 8.07
Edellä AKM kommentoi miss Suomi valintaa ja tapansa mukaan myös suomen politiikkaa ja juankylän menneisyysvaiheita.

Olin pitkän viikonlopun matkoilla, enkä tapani mukaaan seuraa mediaa, enkä nettiä ollessani ns. vapaalla.

Kotiintultuani huomasin uutisen, et nainen nimeltä Alina Voronkova on valittu miss suomeksi. Jo heti nimen luettuani, teeveestä tutun Team Ahman Alpo Kurkisen tavoin nythänminä vasta hokasinkin, et missiksi on valittu selvästi venäläistaustainen neitokainen.
Tämähän ei ole suomihistoriassa ennennäkemätön kerta, kun missiksi valitaan nainen, jonka sukujuuret ovat jossain muualla, kuin perisuomessa.

Vuonna 1996 miss Suomeksi valittiin Lyabode Ololade Remileikun Odusoka,
joka nimettiin miss Suomeksi nimellä Lola Odusoka.
Äiti perisuomalainen, satakuntalainen ja isä on nigerialainen.
Lieneekö sitä perisuomalaista rantarakkautta ??


Nyt ko Alina valittiin suomen missiksi,
voidaan vain todeta asia, jonka olen henkilökohtaisesti todennut jo vuoskymmeniä taapäin,
slaavilaisen naiskauneuden.
En voinut olla mainitsematta ylisanoja omalle, rakkaalle, venäläiselle ja myöskin kauniille vaimolleni, et kuinka jo missituomaritkin arvostaa sinulle ominaista slaavilaista naiskauneutta.

Igor iteRe: Onneksi olkoon Alina!12.10.2018 21.59
Valitettavasti Alina on liian tavallisen näköinen, ei tule pärjäämään maailmalla kisoissa.

Missituomarit taitaa olla maksettuja,
Airiston kassakaapissa näitä loppurahoja löytyikin.

Thai parempiRe: Onneksi olkoon Alina!13.10.2018 13.02
Ja slaavilainen naiskauheus kiteytettynä,

Iso nenä. Ja iso takamus. Pitkä leuka.

Eli maatuska.

AntonRe: Onneksi olkoon Alina!13.10.2018 13.11
Alan kolmannelle miehelle tiedoksi.
Tutki sinä vaan omia hampaita, jos niitä edes on suussasi.
Missikisoissa vaikuttaa kokonaisuus voittoon.
Ei pelkästään jalkojen ja hampaiden pituus.
Tulevaisuudessa kun saamme mustien miesten geenejä enempi, meidän pituudet kasvaa. Te alan kuin alan miehet olette tuoneet huonot geenit naisiimme.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: