Keskustelu

alan kolmas miesYLE taas Laura Huhtasaaren kimpussa6.10.2018 3.21
En olisi koskaan uskonut, että minulle tulee vielä ikävä YLE:n vastaavaa päätoimittaja Atte Jääskeläistä.

Perjantai iltana kuitenkin tuli suru puseroon, kun sattumalta kuulin syrjäkorvin telkkarista Sheriffien Marja Sannikan ja Sanna Ukkolan jankutuksen.

Laura Huhtasaari oli kutsuttu verovaroin pyöritettävään valtakunnalliseen televisioon julkisesti pilkattavaksi.

Miten tällainen Laura Huhtasaaren julkinen mollaaminen YLE:ssä on mahdollista?

Marja Sannikka kävi päälle kuin rakkikoira ja jankutti Laura Huhtasaarta pyytämään jotain tekoansa anteeksi.

Ei Tampereen koulun kohua aiheuttaneet ja perussuomalaisia demonisoivat lasten laatimat tekeleet, jotka koulun taholta oli laitettu koko maailman ihailtaviksi integramiin, olleet tietenkään Laura Huhtasaaaren tekemiä tai hänen ohjauksessaan tehtyjä poliittisia "taideteoksia".

Kyllä kyseiset poliittiset "taideteokset" oli tehty varmaan piirustus tai yhteiskuntaopin tunneilla.

Täytyy sanoa, että Laura Huhtasaaren pokka piti aivan loistavasti Sannikan typerän jankkauksen keskellä. Hän ei millään tavoin provosoitunut tai menettänyt malttiaan, vaikka Sannikka kävi päälle pahemmin kuin yleinen syyttäjä.

Nyt taisi kyllä loppua Sannikan haastatteluhommat tykkänään tähän.

Sellainen toimittaja ei sovi haastattelijaksi, joka ei anna suunvuoroa haastateltavalle.

Laura yritti useampaan kertaan todeta Sannikalle, että meillä olisi aihetta käynnistää laajempikin keskustelu, mitä Suomen maailman parhaissa kouluissa oikein opetetaan ja tapahtuu.

Tällainen asia ei kiinnostanut Sannikkaa, koska Sannikka oli soittanut OAJ:lle ja opetushallintoon sekä Tampereen kouluun ja kysynyt, onko meillä joitakin ongelmia lasten ohjauksessa ja kasvatuksessa suvaitsevaisiksi kansalaisiksi.

Sannikka ja Ukkola ovat vielä niin nuoria toimittajia, ettei heillä ei voi ollakaan mitään käsitystä, millaiseksi poliittikseksi pesäksi Suomen koululaitos ajettiin taannoin kepuloisten, demujen ja kommunistien toimesta, kun ennen viaton Teiniliittokin ajettiin radikaalien käsiin 1970-luvulla seuraavasti:

"Teiniliitto puoluepolitisoitui 1970-luvun alussa nopeasti ja kommunismin ollessa suosiossa vähemmistökommunistit eli taistolaiset saivat haltuunsa liiton johtopaikat.

Monet siihen asti puolueettomat liiton ideologiset suunnannäyttäjät "kääntyivät" taistolaisiksi vuosien 1970?1971 aikana.

Virallisesti liittoa johti koko 1970-luvun ajan vasemmiston ja keskustan "yleisdemokraattinen rintama" ja puheenjohtajan paikka kuului vielä vuosikymmenen alkupuolella sosialidemokraateille.

Taistolaisilla oli kuitenkin vuodesta 1972 alkaen puolet hallituspaikoista, enemmistö piirisihteereistä ja pääsihteerin paikka.

Lopulta he kaappasivat puheenjohtajankin paikan. Parhaimmillaan liiton 18 piiristä 16:tta johti vähemmistökommunisti.

Teiniliitosta muodostui näin nuortaistolaisen liikkeen keskeinen rekrytointikanava.

Risto Ahosen mukaan 1970-luvulla Teiniliitosta tuli kuitenkin yleispoliittinen lausuntoautomaatti, eikä taistolaisten tavoitteeksi ottama vallankumous johtanut mihinkään hyvään järjestön kannalta."

Lopulta teiniliitto ajateettiin konkurssiin ja lakkautettiin.

Sannikalle oli hänen ym. puhelinsoittojensa aikana kerrottu, että "ei meillä kouluissa koskaan sallita mitään väärinkäytöksiä tai kiusaamista.

Espoon Saunalahden modernin yhtenäisperuskoulun
pitkäaikaista rehtoriakaan ei kukaan koskaan ollut kiusannut. Alaiset olivat vain aiheellisesti tehneet hänestä valituksia jatkuvalla syötöllä rehtorin esimiehille ja niin edespäin.

Puhumattakaan siitä, että meillä kouluissa voitaisiin syöttää oppilaille jonkin tyyppistä yhteiskunnallista mantraa.

Mehän kouluissa tiedetään, että opetuksen taso on meillä valtakunnallisesti säädelty ja kaikkien mittausten mukaisesti korkeinta mahdollista tasoa maailmassa.

Meillä koululaisetkin syövät vain kotimaista kasvisruokaa ja sekin on peräisin luomuna viljellyiltä lähipelloilta.

Ainakaan meillä ei saa sanoa pahaa sanaa perussuomalaisista kouluissa.

Mutta mitä me voidaan täällä koulumaailmassa tehdä, kun Terra Sipilä ja Petteri Orpopoika kertoivat taannoin, että persujen arvomaailma on sellainen, ettei heitä ainakaan voi ottaa Suomen hallitukseen.

Ehkä lapset ovat sitten kotona kuulleet puhuttavan, että perussuomalaisten arvomaailma ei sovi Suomeen ja siksi kolulaisetkin jo pinestä pitäen ovat intoutuneet pilkaamaan koulussa perussuomalaisia "taideteoksisaan".

Vihreille taas mallattiin pari kuukautta sitten YLE:ssä jo pääministerin paikkaa ennen sitä, kun mopo lähti Touko Aallolla keulimaan oikein kunnolla aina burn-outiin saakka vähäpukeisena jopa Tukholman homobaareja myöten.

Ei sitten olekaan mikään ihme, että viherpipertäjiltä on rävähtänyt auki koko Pandoran lipas.

Jani Toivolakin on sukkuloinut taksilla kymmenillä tuhansilla euroilla kertomassa kouluissa ilmastonmuutoksen vaaroista pienille lapsiraukoille.

Eikä Jani ole edes tiennyt enää sitäkään, missä hänen kotinsakin on, kun Jani on kertonut eduskunnan kirjanpitäjillekin, että Riihimäellä sitä on vuosikausia asuttu, vaikka naapurit eivät ole nähneet kouluissa "opetusta antamassa" käynyttä kiireistä Jania Riihimäellä vuosikausiin asunnollaan.

Jos Terrieri Sannikalle ei voi antaa korkeita pisteitä haastattelusta, niin ei sen korkeampia pisteitä voi antaa myöskään Sanna Ukkolan johtamasta arvosteluraadista ja sen kommenteista.

Vihreitä edustanut Ozan Yanar onnistui upottamaan kertaheitolla koko poliittisen uransa, kun hän möläytti, että Laura Huhtasaari on "vastuuton populisti". Minä sain kyllä sen käsityksen, että ei Ozankaan ole mikään väritön, hajuton ja mauton opetusalan virkamies.

Tuntui oudolta, että Sanna Ukkolan johdolla koko karvainen miespurukkakin vai hoki, että Laura Huhtasaari ei pyytänyt käytöstään anteeksi.

Minä ihmettelen, miksi aikuiset miehet vaativat Laura Huhtasaarelta anteeksipyyntöä siitä, että Laura Huhtasaari on olemassa ja hän on vain halunnut käynnistää laajemman keskustelun "Maailman Parhaan koulun opetusmetodeista?

Sanonpa vaan, että taannoisissa presidentikin vaaleissakin Laura Huhtasaari keräsi mojovan potin ääniä ja esiintyi erinomaisen raikkaasti puolustaen suomalaista yhteiskuntaa kaiken maailman liberaaleja vastuuttomia ajatuksia vieroksuen.

Nytkin Sheriffien hillostuksessa Laura Huhtasaari perään kuuluutti vain laajemman keskustelun tarvetta lasten ja nuorten kasvatustoimessa ja kouluissa.

Tässä suhteessa rauhallisesti esiintynyt Laura Huhtasaari sai minulta 10 pistettä.

Muiden pisteet minulta olivat ohjelmassa seuraavat:

- Sannikka 4-
- Ukkola 4-
- Ozan Yanar (vihreät, poliitikko) 3
- Tere Sammallahti (kok, blokkaaja, konsultti) 5-
- Jyri Paretskoi (iisalmelainen äidinkielen opettaja ja kirjailija) 5

YLE:n yleisarvosana oli minulta 4-

Minusta YLE:n on syytä harkita Sheriffit ohjelman pikaista lopettamista. Tällaisen jankkausillan jälkeen katsojia ei juurikaan varmaan enää ole.

Täytyy sanoa, että YLE teki ison virheen, kun Ruben Stillerin erinomainen Pressiklubi lopetettiin. Siinä rytäkässähän Atte Jääskeläinen valitettavasti teki silloin emämunauksen.

Entistä naapuriani Rubenia hiillostanut Atte taisi tuolloin muistella vanhoja, kun vapaamielinen demu Ruben oli aikoinaan käyttänyt Radion kepuloisesta ohjelmajohtaja Tapio Siikalasta pilkkanimeä "Kökkötraktori". Rubenhan sai tuosta värikkäästä ilmauksestaan lopulta kenkää Radiomafiasta.

Nyt perjantai illassa on tässä suhteessa iso aukko, mutta kuitenkin YLE:lle menee mahtava määrä veronmaksajien varoja.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: