Keskustelu

poliittinen tarkkailijaLuomu Tiilikaisen poliittinen ura katkolle?20.10.2018 4.14
Ruokolahden Luomu Tiilikainen on hyvä ja vakuuttava puhuja ja minäkin ihastuin Luomun taannoisiin puheisiin Tangomarkkinoilla.

Luomun puhe oli erikoinen, koska Luomu puhui kepuloisten Suomi kuntoon utopiasta, josta oli sävelletty mukaansa tempaava kaokelaulukin.

Kaikkihan odottivat Tangomarkkinoilla Luomulta musiikki- ja kulttuuripitoista puhetta, mutta luomuviljelijä Luomu pitikin poikkeuksellisen puheen.

Aivan kuin Luomuviljelijä on joutunut omassa viljelijän ammatissaan avaamaan täysin tuntemattomia Luomu-teitä säilyttääkseen Ruokolaahden tilansa elinkelpoisena maanviljelijöiden painiskellessa koko ajan kasvavien taloudellisten ongelmien kanssa.

Karaokelaulun tunnetuin edustajahan on ollut jo vuosia kainuulainen paskalakikonsultti, joka kyykytti kautta koko Suomen niemen vanhoja mummoja tiettävästi ainakin noin 2 miljardin euron edestä.

Nyt valitettavasti monet iäkkäät mummot ovat sitten jo joutuneet paskahuussikonsultin tiukasta ohjauksesta johtuen velkavankeuteen ja jatkuvasti kasvaviin ulosottorekistereihin, joihin on kirjattu jo ainakin 570 000 suomalaisen velkojensa kanssa painiskelevan ihmisen nimet.

Tiettävästi jo ainakin noin miljoona suomalaista kärsii nykyään jo myös eri tyyppisistä masennusoireitakin

Täytyy sanoa, että kyllä vanhoille mummoille kainuulainen konsultti lykkäsi paskaisen lopun elämälle, jos kyseiset velkaiset mummot ovat sitten vielä joutuneet tai joutuvat siirtymään terveydellisistä syistä kalliisiin hoitokoteihinkin.

Julkisuudessahan on jo esiintynyt tietoja siitäkin, että noissa hoitokodeissa kuukausimaksu voi nykyään nousta jo tasolle 5000 euroa.

Tästä voidaan päätellä, että mummojen myydessä vanhan omakotitalonsa esim. 50 000 eurolla, hänen mökkinsä myyntirahoilla on sairaalla mummolla turvattu katto pään päällä vain noin 10 kuukauden ajan.

Tällainen kohtalo ei kenellekään kateeksi käy.

Ei ole siis mikään ihme, että metsä vastasi niin kuin sinne huudettiin..

Paula Lehtomäki yritti vuoden 2015 eduskuntavaaleissa eduskuntaan Helsingistä, mutta jäi varalle.

Vaikka Paula oli yksi kepuloisten ehdottomista kärkiehdokkaista ja kovin karokelaulaja, niin Paula sai Helsingistä vain 4531 ääntä.

Paulan äänisaalis putosi peräti 2825 äänellä ja Paulan kohtaloksi tuli varasija.

Kepuloiset eivät kuitenkaan unohtaneet erinomaista karaokelaulajaansa ja Terra Sipilä järjesteli sitten Paulan valtiosihteerikseen ja hoitamaan Suomen ja Venäjän välisiä suhteita.

Lopultahan Paula on nyt sitten päätynyt Pohjoismaiden neuvoston hyväpalkkaiseksi sihteeriksi. Paula on nyt unelmatehtävässään.

Ruokolahden Luomu Tiilikainen menestyi Paulaa paremmin vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Luomuhan oli aivan kepuloisten ääniharavia kahmittuaan ääniä Kaakkois-Suomesta peräti 9193 kappaletta.

Luomun tuolloinen äänisaalis kasvoi 2099 äänellä.

Vuoden 2017 kuntavaaleja varten Luomu oli siirtänyt kirjansa Helsinkiin, mutta Luomun järjestelemä Pisararatakaan ei auttanut Luomua vaaleissa. Kuntavaaleissa Luomu sai vain 798 ääntä ja jäi varalle.

Eilen Luomu laukaisi YLE:n uutisissa poliittisen pommin, joka kaikesta päättäen tulee lopettamaan Luomun poliittisen uran ennen kuin se edes ehti parhaimpaan lentoonsa.

Luomu oli IPCC julkaiseman ilmastoraportin selattuaan keksinyt, että Helen Oy:n suureksi osaksi edullista kivihiiltä käyttävät lämpö- ja sähkövoimalat on syytä ajaa alas ja niiden tilalle on rakennettava uudet lähinnä uusiutuvia biopolttoaineita käyttävät voimalat.

Helenin asiantuntijat ovat pitäneet tällaisia Luomun puheita erikoisina ja vastuuttomina, koska Luomun ja Terra Sipilä asettama kivihiilen polton lakkautusaika vuonna 2029 tulee aivan liian varhain, jolloin edes Helenin asiantuntijat eivät pysty päättämään millaiseen lämpö- ja sähkötekniseen ratakaisuun on järkevää mennä.

Luomu ei myöskään puhunut yhtään mitään, millaisista rahoista hänen ja monen muun kepuloisen poliitikon kivihiilipuheissa on ollut kysymys.

Helposti on laskettavissa, että tässäkään Luomun puheessa ei hintalappu veronmaksajille tule jäämään yhteen tai kahteen miljardiin euroon.

Ennen valintaansa Suomen Pankin johtajaksi Kivihiili Ollikin oli jo vahavasti samalla asialla kuin Luomukin. Suomesta on tehtävä hinnalla millä hyvänsä hiilivapaa. Tämä on ainoa oikea tie, koska MA Numminenkin on alaknut järjestelemään Hiilivapaita Tansseja.

Aikoinaanhan MA kunnostautui myös sillä, kun ryhtyi tekemään etenkin kepuloisia miellyttävää musiikkia ja lauloi yleisölle suoraan Hevosen hoito-oppaasta hevosen puhdistamisesta. Hyvä jenkka alla.

https://www.youtube.com/watch?v=M9GDik7_uJU

Luomu eikä myöskään Terra Sipilä voi kepuloisten puoluetoimiston määräyksellä päättää, millaisen voimalan pääkaupunkiseudun päättäjät ja heidät valitsevat veronmaksajat haluavat pääkaupunkiseudulle rakentaa.

Kepuloiset ovat jo Terra Sipilän perustuslain ja EU-oikeuden vastaisella Maakunta Sotellaan päättäneet lähteä sotkemaan pääkaupunkiseudun monimutkaisia, erittäin kalliilla rahalla rakennettuja ja kuitenkin jo nykyiselläänkin kohtalaisen hyvässä kunnossa olevia Sote järjestelmiä.

Nyt Luomu Tiilikainen ajatteli, että isketään tyhmille pääkaupunkiseudun veronmaksajille kerralla luu kurkkuun ja sotketaan vielä pääkaupunkiseudun energiahuoltokin vastuuttumilla kepuloisilla utopia-ajatuksilla.

Nyt ei tarvita kovin suurta kristallipalloa, kun toteaa, että Luomu Tiilikaisen poliittiselle uralle näyttää tulevan ainakin pääkaupunkiseudulla päätepiste tulevissa eduskuntavaaleissa.

Mikäli Luomu tulee saamaan tulevissa eduskuntavaaleissa saman äänimäärän kuin vuoden 2017 kuntavaaleissa, niin jo nyt Terra Sipilän on syytä alkaa miettiä, mikähän olisi Luomulle kansanedustajan ja ministerin työtä soveliaampi pesti.

Maakuntajohtajan paikkakaan ei taida olla mahdollinen, koska Maakunta Sotekin näyttää kaatuvan omaan mahdottomuuteensa, eikä kyseiselle hankkeelle tulla koskaan saamaan EU-oikeuden hyväksyntääkään.

Näin ollen Terra Sipilänkin SOS hallituksen keskeinen talousuudistus näyttääkin kaatuvan kalkkiviivoille.

Siinähän ei sinänsä ole mitään pahaa, jos poliitikoillekin jossain vaiheessa tulee järki käteen.

AKM, se ainoa oikeaRe: Luomu Tiilikaisen poliittinen ura katkolle?20.10.2018 10.55
Ystävälleni Eero Kekäläiselle tiedoksi, että ketterä New Stroms Oy tarjoisi pesätä 4 milj. euroa, mutta oli valmis vielä tuplaamaan tarjoustaan, että lunastus varmasti onnistuisi ja tehdas käynnistyisi.

Esteri Kangasveijari ei kuitenkaan voinut hyväksyä sitä, että konkurssipesä myydään rehelliselle mutta rahattomalle uudelle yrittäjälle.

Esteri haluasi kuitenkin varmistaa sen, että kansainvälinen rahanpesijä pystyy lunastamaan mahdollisimman edullisesti.

Esteri ja muut puuhamiehet olivatkin sopineet, että pesä myydään rahattomalle ukrainalaiselle Val Samorizille vain 3.125 milj. eurolla.

Jotta varattomaksi todettu Val Samorizin yhtiö pystyi maksamaan Römssyn konkkapesästä 3.125 milj. euroa, Esteri ja muut Premium Board Finland Oy:n puuhamiehet olivat sopineet, että Juankosken kaupunki ensinnäkin myöntää Val Samorizille 5 milj. euron takauksen, jonka avulla Premium Board saa nostettua käteistä rahaa seuraavista pankeista:

- Finnvera Oyj 6.25 milj. euroa
- Handelsbanken 6.25 milj. euroa
- Yhteensä siis 12.5 milj. euroa

Ym. rahoituspaketin lisäksi Esteri vielä junaili lähes 9 milj. euron arvoisen lähes uuden biovoimalan Premium Board Finland Oy:n sisaryritys Primary Energy Finland Oy:lle.

Esteri ja Premium Boardin puuhamiehet lahjoittivat siis laittomiksi KHO:ssa todetulla tavalla Val Samorizin varattomille yrityksille rahoitusapua kaikkiaan 27.5 milj. euroa (=Handelsbankenin ja Finnveran lainapaketti + 9 milj. euron arvoinen Biolämpö), jotta varaton ja ns. pk-yritykseksi puuhamiesten naamioima Premium Board Finland pystyi tarjoamaan peräti 3.125 milj. euroa Römssyn konkka pesästä.

New Stroms Oy:n tekemä tarjous oli siis Juankosken kaupungin kannalta ainakin 14 milj. euroa edullisempi kuin Premium Boardin Finlandin maksama lunastushinta.

Koska NS olisi konkkapesän lunastuksen jälkeen myös käynnistänyt tehtaan ja tehnyt siihen tarvittavat kehitysinvestoinnit, niin NS:n lunastus olisi siis mahdollistanut noin 160 pysyvää työpaikkaa Juankoskelle moniksi vuosiksi eteenpäin.

Esteri ei kuitenkaan voinut hyväksyä tällaista ajatusta.

Meneillään olevassa tutkinnassa onkin syytä juuriaan myöten selvittää, miksi Esteri ei voinut hyväksyä NS:n tekemää ylivoimaisesti kaupungin ja pesän kannalta parempaa konkurssipesän lunastustarjousta.

3.2.2011 tehty aiesopimus Biolämmön myymisestä Premium Board Board yhtiöille lahjakaupalla konkurssipesän lunastuksen yhteydessä ja Biolämmön lainojen leikkaaminen samassa yhteydessä 40%:lla vaikuttaa myös varsin omituiselta toimenpiteeltä varsinkin, kun Juankosken Biolämpö Oy oli täysin konkurssipesän ulkopuolinen yhtiö.

Esteriltä ja puuhamiehiltä odotetaan siis vastauksia moniin vielä avoimena oleviin kysymyksiin.

Asian tutkijoita varmasti kiinnostaa tietää, mikä on ollut laittomiksi todettujen toimien todellinen motiivi.

AKM, se ainoa oikea Re: New Stroms Oy:n pioneerityö lukkona Terra Sipilän laittomalle maakuntamallille 24.3.2018 21:35
Untamo on kepuloisten Apollonkadun puoluetoimiston salatussa peräkammarissa tuhotöitään tekevä kepuloisten Päätrolli.

Päätrollin tehtävänä on hämmentää ja estää asiallista kepuloisten 1001 Yön Satukirjassa kuvattua Maakunta Sote-kaikille hankkeeseen liittyvää keskustelua.

Nämä kepuloisten maakunnalliset- ja kunnalliset Kärkihankkeet-kaikille ovat tyypillisesti täysin kannattamattomia ja lainvastaisia.

Savon Kuituverkko-kaikille on hyvä esimerkki näistä mielettömistä kepuloisista kärkihankkeista, jotka pyörivät vain veronmaksajien rahoilla.

Nytkin kepuloisen Anne Bernerin liikenneministeriössä on meneillään ns. kepuloinen KÄPY-hanke (=kävely & pyöräily-hanke), jossa valtion rahoilla aletaan tukea ilmeisesti lenkkitossujen ja sähköpyörien hankintaa.

Näkee selvästi, että kepuloisten toimintatavoissa on otettu esimerkkiä itäisestä naapurimaasta, jossa kommunistit huolehtivat aikoinaan siitä, että kenelläkään ei ollut enää yksityistä omaisuutta tai kykyä päättää, millaisilla vehkeillä tavallinen kansalainen voi liikkua.

Jos kepuloisten annetaan johtaa liikenneministeriötä vielä muutama vuosi eteenpäin, niin tullaan havaitsemaan sekin, että meillä tie- ja rautatieverkot ovat rapistuneet ja ikääntyvä väestö joutuu maaseudulla hakautumaan maakunnallisten sote-palvelujen piiriin nähtävästi sähköpyörillä ja Apostolin kyydillä.

Viimeisimmän USU-Gallupin selvityksestä käy ilmi, että kautta koko Suomen niemen vastustetaan kynsin hampain Terra Sipilän autotallissaan kehittelemää katastrofaalista Sote-kaikille hanketta seuraavasti (vastustusprosentti):

- Helsinki ja Uusimaa 63%
- Etelä-Suomi 57%
- Länsi-Suomi 53%
- Pohjois-ja Itä-Suomi 57%

Kritiikin mukaan kepuloisten Sote-kaikille hanke ei vähennä kustannuksia eikä helpota suomalaisten hoitoonpääsyä.

Sitä paitsi kepuloisten Maakunnallinen Sote-kaikille hanke on myös lainvastainen.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun kepuloiset puhastelevat lainvastaisten hankkeiden kimpussa.

Parhaillaan keputaustaisen Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtaja Perttu Nousiaisen ja toimitusjohtaja Aki Haaron lahjustutkinta on taas käynnissä keskusrikospoliisia myöten.

Mikäli kepuvetoinen maakunnallinen Sote-kaikille hanke toteutuu, niin meillä on kohta kaikissa kepuvoittoisissa maakunnissa käynnissä Nuorisosäätiön tapainen rikostutkina, kun maakuntahallitusten jäsenet ja valtuutetut ovat lainvastaisesti junailleet sote-palvelut kepua lähelle oleville palvelujen tuottajille.

Kepuloinen Annika "Äiti" Saarikkohan on jo moneen kertaan todennut julkisuudessakin, että Maakunnallisia palveluseteleitäkin jaetaan vain hänen henkilökohtaisen hyväksymisen perusteella.

Annika "Äiti" on siis jo nyt tehnyt itsensä ja kaikki sos. ja terv. ministeriön virkamiehetkin esteellisiksi käsittelemään palveluseteleitäkin.

Terra Sipilän Maakunnallinen Sote-kaikille hanke on jumissa samalla tavalla kuin kepuloisten uudistaessa alkoholilakia Sote Rehulan ja Annika "Äidin" johdolla.

Sote lakien kohdalla täytyykin antaa eduskunnassa kansanedustajille oikeus äänestää omantunnon mukaan.
Tämän äänestyksen tulos tiedetään jo nyt. Perustuslain ja EU oikeuden vastaiset Maakunnaliset Sote-kaikille lait tulevat kaatumaan.

Terra Sipilä painosti väkisin syksyllä 2015 Alex Stubbin hyväksymään Maakunnallisen Sote-kaikille hankkeen lupaamalla siihen liittyvän valinnanvapauden lehmänkaupalla ja uhkaamalla Alexia Mäntyniemen visiitillä Kuningas Saulin luo.

Terra Sipilä pelasi siis tässäkin kohtaa kaksilla korteilla.

Lopputulos oli, että Nato-myönteinen ja moderni Alex syrjäytettiin häpeällisellä tavalla ja saatiiin hampaaton Petteri Orpo Terra Sipilän juoksupojaksi.

Viimeksi Orpo jäi pahasti orpopojaksi Mäntyniemen keskusteluissa, kun tuli tarvetta keskustella erittäin tarpeellisesta varhaiskasvatuksesta ja kotihoidosta.

Ihmetellä täytyy, että Sinisetkin vielä istuu hallituksessa Maakunnallista sote-kaikille hanketta valmistelemassa, kun sinisten kannatus on vain 1.7%.

Tosin Suomihan on juuri 100 vuotta täyttänyt "maailman onnellisin demokratia" ja "virallisten" tietojen mukaan meillä vienti vetää.

Ongelmana on vain se, että Euroopan Unionin kasvu näyttää putoavan jyrkästi jo tänä vuonna ja kansantaloustieteen professori Tuomas Malinen on jo varoittanut siitä, kun Kiinan velatkin suhteessa bruttokansantuotteseen ovat jo yli 500%.

Terra Sipilä on taas ilmoittanut, että meillä Suomessa velaksi syöminen loppuu.

Tämä ilmoitus ilmeisesti tarkoittaa sitä, että meillä yli 400 000 luottohäiriöstä ja lähes vastaava määrä piilotyöttömiä ja koulutuksessa olevia työttömiä sekä velkavankeudessa olevat maatalousyrittäjät ohjataan kaikki maakunnallisen saattohoidon piiriin viimeistään silloin, jos Terra Sipilä vielä päästettäisiin valtiolaivan kapteeniksi.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: