Keskustelu

mualainenvallankäyttö6.11.2018 4.05
tällä palstalla joku nimimerkki salme kyselee edelleen kuka käyttää valtaa eräässä yhtiössä.
Hänelle on jo enemmän kuin 10 kertaa annettu vastaus, mut tämä salme ei vieläkään ole ymmärtänyt selvällä suomenkielellä annettua vastausta. !!!

Kuka käyttää valtaa Salmen hameen alla olevassa tehtaassa ?????

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: vallankäyttö6.11.2018 5.37
Voin vastata vain keskustan puolesta. Emme käytä tällaista valtaa.
Keskustan tehtävä on suurempi. Me huolehdimme koko maan hyvinvoinnista. Kunnat ja Salmet hoituvat siinä samalla.
Juankosken asiatkin menevät pikku hiljaa parempaan suuntaan. Paikat siistiytyvät, kun tarpeettomat rakennukset puretaan. Tyhjille tonteille istutetaan puita ja kasvatetaan hiilinielua.
Antti Rinne voi kohta pyörtää kantansa Finpulpin rakentamisen järkevyydestä.

Uskon, että kaikki demarit eivät muutenkaan vastusta maaseutuelinkeinojen kehitystä puheenjohtajansa tarmolla.
Mielelläni kuuntelisin Veijo Tirkkosen kannan asiaan näin vaalien alla.

mualainenRe: vallankäyttö6.11.2018 5.53
No johan vain oli kummallinen vastaus.
Senverran olen kuitenkin ymmärtänyt virallisen äänen kommenteista, et juuri nyt vastaus on virallisen äänen trollin vastaus.
Ei virallinen ääni alennu moiseen kommenttiin.

SalmeRe: vallankäyttö17.11.2018 10.59
Kuka käyttää valtaa n.s. New Stroms organisaatiossa?

Hoitajana aikoinaanRe: vallankäyttö17.11.2018 11.48
Meillä oli täällä Siilinjärvellä aikoinaan Harjamäen mielisairaalla johon sijoitettiin sellaiset vähä älyiset henkilöt. Henkilöt yleensä toistivat samoja asioita eikä he ymmärtäneet olla toistamatta samoja asioita mitään vaikka heille kerrottiin , että älä sinä jatkuvasti rupata samaa asiaa. No nyt nämä vähä älyiset ovat vapaalla jalalla ja sitten kirjoittelevat samoja asioita eri palstoille. Minkäs sille voi jos on lusikalla annettu joillekin, niin ei voi kapustalla pyytää ja näitä mielenterveyspotilaita kyllä riittää yllin kyllin.

alan kolmas miesRe: vallankäyttö17.11.2018 15.09
Nim. merkki hoitajana aikoinaan kuvaa jatkuvasti samaa asiaa jankuttavan Salmen taudin hyvin.

Salmen kohdalla on epäilemättä kysymys jonkin asteisesta pakkomielteisestä käyttäytymisestä tai vähä-älyisyydestä.

Tunnetustihan Suomessa psykiatristen potilaiden hoito on aina jätetty täysin heitteille ja Terra Sipilän laittomassa Maakunta Sotessa ei vieläkään tajuta sitä, että arviolta noin kolmnnes Suomen kasvavista sote-kuluista johtuu eri asteisistä mielenterveysongelmista.

Hoitajana aikoinaan näyttää hyvin tietävän Suomen nykyisen ja entisen mielenterveyshoidon tilan.

Ennenhän pahasti mielisairaat potilaathan sijoitettiin (suljettiin) kunnissa ns. kunnaslliskoteihin tai vietiin Niuvanniemen tapaisiin laitoksiin.

Vähemmän mielisairaat tai vähä-älyiset saivat vapaasti kuljeskella ympäri kyliä ja kulkiessaan koko ajan hokivat samoja asioita, joita heidän seonneissä päissään pyöri.

Muistan hyvin vielä senkin, kun asuin aikoinaan Pyhäsalmella, että sielläkin oli kaksi tunnettua "kylähullua", jotka päivittäin pyöri kylillä ja suu kävi vaahdossa koko ajan.

Toinen kulki hitaasti kävellen ja toinen ajeli miesten mustalla polkupyörällä. Polkupyörällä ajellut henkilö pysähtyi aina höpöttämään, kun tapasi vastantulijan. Hitaasti kävellyt ja ilmeisesti vakavammin sairas ei yleensä paljon puhunut kenellekään mitään-tuijotti vain eteensä ja höpisi jotain itsekseen.

Kummastakaan henkilöstä ei kuitenkaan ollut kenellekään mitään varaa, mutta osoitti vain sen, että kunnalliskodit olivat täynnä, eikä noillekaan henkilöille ollut kyetty järjestämään mitään hoitoa.

Nykyisinhan kuitenkin tiedetään, että myös psyykkisiä sairauksia on montaa lajia, joita tulee hoitaa kutakin eri tavoin.

En ala tässä nyt luennoimaan kaikista psyykkisistä sairauksista, mutta Salmen tapaisten henkilöiden kohdalla käytös voi olla neuroottista tai muuten pakkomielteistä. Pari tyypillistä esimerkkiä näistä on

 Kleptomaanit (pakkomielle varastella)
 Pyromaanit (pakkomielle poltella vaikka kirkkoja, usein tämän taudin takana on seksuaaliset ongelmat ja patoumat)

Masentuneet potilaat saattavat sitten olla monin tavoin vaarallisia sekä itselleen että muille.

Sitten on myös hyvä tiedostaa sekin, että monissa tapauksissa häiriökäyttäytymisen taustalla on kysymys ihmisen älykkyyden tasosta. Älykyyttähän kuvataan tyypillisesti älykkyysosamäärään (ÄO) perustuvalla älykkyysindeksillä seuraavasti:

 Erittäin matala (ÄO 70), n.2%:lla suomalaisista
 Matala (ÄO 85), n. 16%:lla suomalaisista
 Normaali (ÄO 100), n. 68%:lla suomalaisista
 Korkea (ÄO 115), n. 16%:lla suomalaisista
 Erittäin älykäs (ÄO 130), n. 2%:lla suomalaisista

Demujen Antti Rinnehän on moneen kertaan ylistänyt vaimonsa Heta Rakkolaisen korkeata Mensa-tason älykkyyttä. Muistelen, että Mensalla tuo älykkyysosamäärän pitäisi olla korkeinta mahdollista luokkaa eli ÄO 130.

Täytyy myös todeta, että älykkyyttä on montaa lajia, joku voi olla taiteellisesti lahjakas tai sitten matemaattinen nero jne. ÄO-indeksi ei välttämättä kuvaa kaikkia eri älykkyyksien tasoja.

Politiikoilla on usein hyvät puheen lahjat, mutta siitä huolimatta poliitikkojen älykkyys ÄO-indeksin perusteella voi olla heikko. Kun katsoo, mitä touhu on ollut eduskunnassa, niin ei siitä kovin korkeata keskimääräistäkään ÄO-indeksin arvoa millään tule.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Suomen eduskunta olisi jotenkin poikkeuksellisen älytön laitos.

Amerikassahan on juuri pidetty ns. välivaalit, jossa meno on ollut kaikkea muuta kuin rauhallista, kun älykkyystesteissä korkeatasoiseksi todettua presidenttiä vastaan on hyökätty sekä oikealta että vasemmalta.

Kaliforniasta senaattiin valittiin myös kansankiihottaja musta rääväsuinen nainan, Maxine Waters, jonka älykkyyden Trump totesi värikkään vaalikampanjan aikana olevan tasoa Low IQ (ÄO ilmeisesti tasolla n. 85).

Minulla on toiveena, että Suomessa valittaisiin kansanedustajia tulevissa vaaleissa siten, että heidän ÄO tasonsa olisi vähintään luokassa 100.

Pelkät puhujan lahjat eivät ole riittävä todiste siitä, että valittu kansanedustaja oikeasti ajaisi Suomen kansan etua.

Minua on hieman ruvennut askarruttamaan tuo Antti Rinteenkin jo kauan sitten kertoma älykkyystieto vaimostaan Hetasta.

Onko siis tässä tapauksessa vakka valinnut kantensa? Ja miten vakka ja kansi sopivat yhteen?

Onko siis molemmilla mensa-tason ÄO, vai onko Antti halunnut korottaa perheensä keskimääräistä ÄO-tasoa valitsemalla puolisokseen mensa-tasoisen vaimon.

Minusta olisikin erittäin tärkeätä alkaa seurata myös parisuhteiden keskimääräistä ÄO-indeksiä, koska tälläkin voi olla merkittävä vaikutus ihmisten päätöksentekoon.

Minä muistelen, että Juankosken keskustan virallinen äänikin on kiinnittänyt aiemmin tähänkin asiaan huomiota. Tästä voidaan päätellä, että keskustan virallisen äänen ÄO on selvästi korkeammalla tasolla kuin 100.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: vallankäyttö17.11.2018 16.10
Ei se ole korkeammalla. Muuruveden Unionilla minulle hymyiltiin jo nuoruudessani, kun ojitimme kotitilamme peltoja ja metsiä. Kaivoin kokonaisen kesän ojia lapiolla, yhteensä noin 200 metriä. Veljeni oli minua nohevampi ja hän kaivatti osuutensa traktorikaivurilla. Saman metrimäärän kaivuri kaivoi kahdessa päivässä.

Työni arvo oli kesän uurastuksesta noin 1000 euroa. Hernekeittoa, kumisaappaita ja alushousuja meni tuolla tonnilla. Ei työni osoittanut kovin kummoista järkevyyttä.

Veljistäni tulikin lukeneita miehiä, mutta minusta tuli keskustapoliitikko. Silloin arvostettiin ruumillisen työn tekijää ja lapion varressa oli kieltämättä aikaa miettiä kaikenmoista.
Kyläläiset pitivät minua jonkinlaisena työhulluna, mutta vaimoni tuntee minut paremmin eikä minussa tätä vikaa ole ollut.

Ojan kaivuusta sain kipinän voimaa vaativiin suorituksiin ja moukarinheitto valikoitui sittemmin leipälajikseni.

Kaiken kaikkiaan olen ollut elämääni tyytyväinen. Minulla on sellainen käsitys, että ,maaseudun työteliäät ihmiset ovat tyytyväisiä, jos heillä vain on keskuudessaan myös näitä, joilla menee hieman huonommin.

Silloin suhteellinen hyvinvointi ja keskitason älykkyys pääsevät oikeuksiin.

Kunnan luottamusmiesjohdossa minua on aina arvostettu ja mielipidettäni kuultu, vaikka ole aina ollut hiljainen enkä juuri ole tuonut itseäni esiin.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: vallankäyttö17.11.2018 16.43
Niin, unohdin sanoa, että tämä Salme nimimerkillä kirjoittava henkilö on tietääkseni mies. Hän on aivan normaali ja mielestäni fiksu, mutta hän on rakennemuutoksen uhri.

Jos Juankoski olisi säilynyt itsenäisenä kuntana, hän olisi keskustan luottamusmies. Kuopion koneistoon hänellä ei valitettavsti ole mahdollisuuksia mahtua.

Hän käyttää naisen nimeä, mutta hän on 100% heteromies eikä hänellä ole minkäänlaisia taipumuksia esiintyä naisena muualla kuin täällä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: