Keskustelu

alan kolmas miesOikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia25.11.2018 21.26
Alan kolmas mies kiinnitti jo pari vuotta sitten huomiota Suomen todella surkeisiin syntyvyyslukuihin.

AKM totesi silloin, että Suomessa on syytä lähteä maksamaan nuorille perheille ns. panorahaa, jotta vauvoja saadaan lisää tähän maahan.

Jo kohta tämän jälkeen demujen Antti Rinne alkoi puhua "synnytystalkoista" ja heti Antin kimppuun hyökättiin sekä vasemmalta että oikealta.

Selvässä asiassa teeskentelijät ja pilkun viilaajat siirsivät taas tärkeän keskustelun mappiin Ö.

Nyttemmin on jo tehty kyselyitäkin, mistä lapsettomuus johtuu. Syitä on jopa etsitty ilmastonmuutoksesta.

Asiahan voikin olla niin, että meillä makuuhuoneissa on niin huono "ilmasto", ettei lapsia enää saada aikaan.

Voi myös olla niin, että uusavuttomuus on iskenyt suomalaisiin.

Meillähän on myös opetettu vuosikymmeniä lapsillekin, että haikara tuo lapsia taloon. Samalla tavalla meillä on lapsille uskoteltu, että joulupukki on olemassa.

Minäkin jouduin lapsena kiusatuksi, kun menin Helsingistä sukuloimaan Sysmään ja menin kertomaan naapurin tytölle, että kukko munii. Jossakin Aapisessa minullekin oli tätäkin uskoteltu.

Kun yleisesti nykyään tiedetään, että haikara ei ole Suomen tyypillinen lintulaji, niin meillä ei siis siitä syystäkään tietenkään voi syntyä uusia vauvoja.

Keskeistä kuitenkin on, että noin 90% suomalaisista haastatelluista on sitä mieltä, että he eivät syystä tai toisesta halua hankkia lapsia.

On tullut mieleen sellainenkin ajatus, että pitäisikö SAK:n ja muiden ammattijärjestöjen ottaa ohjelmaansa työttömien etujen turvaamisen ohella myös se, että ammattijärjestöt yhdessä alkavat kantaa huolta siitä, että Suomeen syntyy myös kotimaista työvoimaa.

Kuitenkin Pohjanmaalla on havaittu, että vauvarahasta on apua. Esim. Lestijärvellä kylän yhden lapsen vuotuinen syntyvyys on saatu nousemaan jo 16, kun 10 000 EUR:n vauvarahaa on alettu maksamaan jo 2012.

Lestijärvellä on laskettu, että 40 uutta vauvaa on syntynyt vauvarahan avulla. Kunta on maksanut tästä ohjelmasta yhteensä 400 000 EUR:a.

Kun jokaisen uuden syntyvän suomalaisen kansantaloudellinen arvo on noin 2 milj. EUR:a, niin Lestijärvellä on tehty tässä suhteessa merkittävä isänmaallinen teko, jonka arvo on ainakin 80 milj. EUR:a ja sijoitetun 400 000 EUR:n pääoman tuotto on ainakin 200%.

Herää kysymys, miksi Sauli ei ole kutsunut näitä Lestijärven perheitä Itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin?

Tämän parempia investointeja ei voi Suomessa tehdä.

Nyt oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) on myös innostunut näihin hankkeisiin ja on tiettävästi saanut puolisonsa kanssa tyttövauvan tänään Naistenklinikalla noin klo 16:30.

Lämpimästi vain onnea Antille ja hänen vaimolleen Henna Pajulammelle!

Kyllä muutkin suomalaiset poliitikot ovat alkaneet aktivoitua tässä tärkeässä asiassa: Heistä mainittakoon esim.:

- Sauli Niinistö & Jenni Haukio (Aaro poika)
- Sanna Marin & Markus Räikkönen (tyttövauva)
- Antti Lindtman & Kaija Stormbom (tyttövauva)

Vielä on kuitenkin runsaasti varaa parantaa tahtia tällä saralla, koska Suomen maailman parhaat kätilötkin ovat jäämässä jo työttömiksi ja ovat alkaneet auttaa jo ulkomaalaisia synnyttäjiä.

eskimoRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia26.11.2018 2.38
nykyään on muotia käydä nukkebordellissa, elikkä tulee nukkevauvoja

eeroRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia26.11.2018 6.32
Eskimon jutut on höpö höpö juttuja.

Eikö olis jo aika nousta meidän miestenkin vastakampanjaan naisten metoo kampanjaa vastaan.
Minäkin, raavas, aito savolainen uroo, alan jo pelkäämään tervehtiä neitokaista sanomalla..
hyvää päivää, kaunis neitokainen.
Saattaa olla, et seuraavalla viikolla saat käräjäoikeudesta haasteen tulla istuntoon syytettynä seksuaalisesta häirinnästä.
Eipä ole pitkänkään aikaa, tornionjokilakson murteella sanottuna takakätteen, ko ihmissuhteista yritettiin kouluttaa ihmisiä, sanottiin, et, tykätkää toisistanne, hyväilkää toisianne, olkaatte läheisiä toisillenne.
Nyt ko tätä neuvoa yritämme noudattaa tänpäivänä, ens viikolla tullee kutsu käräjille.
Mikä helevetin feminismin uudelleensyntyminen on tullu suomalaisille naisille ?????

AKM, se ainoa oikeaRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia26.11.2018 6.48
Eerolle tiedoksi, että AKM, se ainoa oikea, aloitti asiallisen keskustelun Terra Sipilän ja sinisilmäisen Petteri Orpon laittomista synnytystalkoista.

Jälleen kerran nähtiin, että pieni ja ketterä New Stroms Oy ja sen johto olivat jo alkuvuodesta 2011 selvillä siitä, että EU:n SEUT sopimuksen mukaan julkisten toimioiden kilpailutilanteessa myöntämä tuki synnytystalkoihin ei sovi EU:n sisämarkkinoille.

Tällaista tukea kutsutaan kielletyksi valtiontueksi, joita ei saa myöntää missään tilanteessa, ei edes Lestijärvellä.

Miksi sitten Terra Sipilä ja sinisilmäinen Petteri Orpo tieten tahtoen yhdessä 1001 Yön Satukirjan kirjailija Tuomas Pöystin kanssa alun perin lähtivät kirjoittamaan Sote Rehulan (kepu) kanssa EU juridiikasta täysin tietämättömälle Annika "Äiti" Saarikolle (kepu) Soten Maakuntamallia, jonka jo nyt kaikki EU:n oikeuskäytännöstä perillä olevat juristit tietävät olevan EU-oikeuden vastainen.

Koska synnytystalkoot ovat EU-oikeuden vastaiset, niin se on myös kuntalain ja Suomen perustuslain vastainen.

Näin ollen kuka tahansa yksittäinen Suomen kansalainen voi nähtävästi tehdä häntä koskevasta Sote-päätöksestä hallinto-oikeudellisen valituksen hyvin tuloksin.

Panda-puistossakin yksittäinen valveutunut kansalainen teki Panda-puiston 8.2 milj. euron kaupungin takauksesta kunnallisvalituksen, jonka perusteella KHO totesikin, että takaus on laiton, koska se vaarantaa Ähtärin kunnan talouden.

Voi vain kuvitella, mitä esimerkiksi KHO toteaa, jos laittomat takaukset vaarantavat koko Kainuun Maakunnan kaikkien kuntien terveydenhuollon toteutumisen.

Minä olen taipuvainen uskomaan, että tilanne tulisi silloin olemaan vakavampi kuin yksittäisen homeisen kyläkoulun sulkeminen taloudellisin perustein.

Puhumattakaan siitä, jos isot ja pienemmätkin yritykset lähtevät valittamaan esim. sen johdosta, että Annika "Äiti" ei jostain syystä sallisikaan jossain maakunnassa palveluseteleitä niitä anoville tahoille.

Koska Suomen perustuslain mukaan kaikkia kansalaisia täytyy kohdella tasapuolisesti, niin KHO:lle ei jää muuta mahdollisuutta, kuin lähettää kepuloiselle juridiikkaa tuntemattomalle Annika "Äidille" ukaasi, että Suomessa palvelusetelijärjestelmä koskee kaikkia kansalaisia yhdenvertaisesti.

Pahimmassa tapauksessa meillä saattaa siis olla vuonna 2020 tilanne, jolloin Terra Sipilän Maakunta Soten pitäisi muistaakseni olla voimassa, että meillä onkin esim. 100 000-200 000 valitusta hallinto-oikeuksissa.

Siitähän ei ole mitään epäilystä, että kaikki valitukset tulevat tietysti menemään läpi.

Kaikkein pahinta on tietysti se, että Heikki Niemeläisen johtama Kuntatakauskeskus ei taatusti tule myöntämään Maakuntien tilakeskusten lainoille minkäänlaisia takauksia, koska Heikki toimii tehtävässään vallitsevaa lakia noudattaen.

Ainoa mahdollisuus saada Maakunnallisille Tilakeskuksille takaus onkin, että kepuloiset maakuntavaltuutetut ja johtajat myöntävät Tilakeskusten lainoille henkilökohtaisen takauksen.

Tilakeskusten takauksien arvon määritys tulee kyllä olemaan erittäin mielenkiintoinen prosessi, koska henkilötakaus tuskin tulee ainakaan vanhemmilla maakuntavaltuutetuilla kysymykseen.

Tietysti kiinteistötakaus olisikin houkuttelevampi ja varmempi vaihtoehto.

Tietysti köyhimmissä kunnissa kuten esim. Kainuussa ja Lapissa sosiaali- ja terveysministeriö voisi palkata Vision Huntersin luottokonsultit määrittämään Tilakeskusten turvaavat takaukset paikallisien tyhjien latojen ja navettojen 50 vuotisista kunnan vuokrasopimuksista laskettujen diskontattujen kassavirtojen perusteella.

Ongelmaksi kuitenkin nousee se, että korviaan myöten veloissa olevien maito- ja viljelystilojen navettojen ja latojen arvo ei varmaan ainakaan kansainvälisiä sijoittajia ja pankkeja helposti vakuuta.

Kyllä tässä näyttää nyt käyvän Terra Sipilän ja Annika "Äiti" Saarikon Maakuntien 1001 Yön Satukirjan mukaisen sotemallin kanssa aivan samalla tavalla, kun on käynyt Juankosken kaupungin myöntämän laittoman 5 milj. euron suuruisen kaupungin takauksen kohdalla.

Terra Sipilän suunnittelemien Tilakeskusten takaukset tulevat siis olemaan erittäin "huteralla pohjalla" ja KHO:lle jää ainoaksi tehtäväksi määrätä purettavaksi kaikki EU:n kilpailuoikeutta rajoittavat takaus- ja muut päätökset.

Huvittaa, kun AKM, se ainoa oikea kiinnitti huomiota Terra Sipilän väkipakolla ajamassa Maakunta Sotessa oleviin valuvikoihin, niin eikös heti kepuloisten Trolli-osasto hälytetty kirjoittamaan taas alan miehen nimimerkillä ja näin halpamaisesti yrittäen taas estää asiallisen keskustelun Terra Sipilän suunnittelemasta jättiläismäisestä kepuloisesta verovarojen puhallushankkeesta.

Kepu kusettaa aina

tosionRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia27.11.2018 23.27
surkeisiin syntyvyyslukuihin voi johtua myös ihmislajin muuttuminen vuosisatojen ja kymmenien aikana.

toisen maailmansodan suomessa homous oli sairaus ja kun se poistettiin alkoi heti tulemaan kaapista ulos porukkaa.noin 1980 luvulla niitä oli suhteessa yhtä paljon kuin suomenruotsalaisia suomessa.

mutta nykyään pojista ja miehistä 40 prosenttia on bi ja homoseksuaaleja ja naisista jopa 80 prosenttia.

poliittinen tarkkailijaRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia28.11.2018 14.27
Globalisaatio ja 10.12.1948 YK:n yleiskokousessa hyväksytty YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus ovat niitä juurisyitä, miksi meillä vallitsee nim. merkki tosion:in mainitsema "makuukamarimeno".

Globalisaatiota saamme syyttää myös "ilmastonmuutoksesta". Kommunistinen Kiina ja autoritaarinen Neuvostoliitto sekä nyttemmin Venäjä ovat viis veisanneet mistään ympäristönormeista tai ihmisoikeuksista siitä lähtien, kun Kiinallekin ovet avattiin WTO:n jäsenyyteen.

Pääasia on ollut puoluepomoille ja politiikoille maksetut kansainvälisten pankkien kautta kierrätetyt korruptiorahat ja tietysti valta ohjata tyhmempiä alamaisia.

EU:n Brysselin korruptioherrat ja naiset ovat vertaansa vailla koko Eurooppaa koskevassa poliittisessa kähminnässä, jossa lapsille ja tulevaisuudelle ole mitään sijaa. Nuoret ja keskiluokkakin on jo ajettu työttömiksi huumehörhöiksi, joilla ei ole mitään tulevaisuuden uskoa.

Se mikä merkitsee korruptiopoliitikoille on vain raha ja omat edut. Pelkästään raha ja valta, ei mikään muu.

Tavallinen kansa ja rahvas on ajettu polvilleen. Kokonaiset kansat ja valtiot on siis ajettu alas, kun suurella rahalla ja vaivalla satojen vuosien aikana pystyyn rakennetut teollisuuden alat on tuhottu ja tietenkin ihmisten työpaikat viety Kiinaan ja muihin halvan työvoiman maihin.

Valtaa pitävät perinteiset poliitikot syyttävät kehityksestä ns. populisteja, vaikka todellisuudessa myrkkysoppaa on ollut keittämässä nimenomaan ns. establishment eli perinteisesti ajattelevat korruptoituneet poliitikot, jotka eivät vallanhimossaan tietenkään ole nähneet tarvetta hypätä syrjään tuhoon johtavalta tieltään.

Tällainen meno ei voi enää 5-10 vuotta pitempään jatkua.

Globaali poliittinen kriisi yllättää siis meidät selvästi nopeammin kuin Pariisin Ilmastosopimuksessa ennustettu maailman loppu, josta on meille maalattu kauhukuvia seuraavasti: ihmisiltä loppuu leipä, kansat tukehtuvat ja hukkuvat ilmastopäästöihin viimeistään 50 vuoden sisään.

eskimoRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia28.11.2018 19.15
tosioni osui naulan kantaan, homoja on tasan yhtä paljon kuin suomenruotsalaisia miehiä

AKM, se ainoa oikeaRe: Oikeusministeri lähti nyt näyttämään mallia28.11.2018 20.24
Tosionille tiedoksi, että Heikki J.W. Salonen ei ole Juankosken kaupungin puolesta tilannut ainuttakaan laitonta toimeksiantoa Suomen johtavilta ja tunnetusti hyvin kalliilta asianajotoimistoilta.

Ei ole myöskään Heikin vika, että hän on voittanut KHO:ssa kaikki sinne Juankosken kaupungin toimesta viedyt valitukset, jotka oikeus on tuominnut Heikin vastavalitusten mukaisesti.

Tietysti Juankosken kaupunki olisi välttynyt näiltä korkeilta oikeudenkäyntikustannuksilta, jos olisi heti uskonut, kun keterä NS teki oikaisuvaatimuksensa 4.3.2011 tehdystä takauspäätöksestä, jossa Juankosken kaupunki ensimmäisen kerran päätti myöntää Premium Board Finlandille myöhemmin KHO:ssa kahteen kertaan laittomaksi todetun ja purettavaksi määrätyn 5 milj. euron takauksen.

Kyseisen laittoman päätöksen esitteli ja valmisteli esteelliseksi todettu Esteri Kangasveijari kallispalkkaisten juristien ja takauskonsulttiensa avustuksella.

Mikäli Juankosken kaupunki olisi siis noudattanut voimassa olevaa lainsäädäntöä, niin Juankosken kaupunki olisi säästänyt näköjään oikeuskulujen osalta 1 000 000 euroa veromaksajien rahoja.

Laittominen päätöstensä osalta kaupungille aiheutui sitten vielä ainakin 24.6 milj. euron taloudelliset menetykset ja biolämmönkin osalta tuli vielä kaupungille tappiota ainakin 8.2 milj. euron edestä

Kyseiset perustuslain 124 §:n mukaan laittomat toimeksiannot yksityisiltä juristeilta on tilannut Juankosken kaupunginjohtaja Esteri Kangasveijari ja hänen esimiehensä sekä muut kaupungin virkamiehet, joilla ei valitettavasti ole ollut riittävää pätevyyttä sitä arvioitaessa, mikä on laillista ja mikä on laitonta päätöksentekoa.

Heikki J.W. Salonen on saanut tietää Esterin maininneen senkin, että kaupunki jatkaa laitonta valittamistyötään, niin kauan, että keterä NS:n rahat loppuvat.

Esteri on erehtynyt kuitenkin tässäkin asiassa.

Valitettavasti on käynyt niin, että Juankosken kaupunki meni "konkurssiin" laittominen päätöstensä ja hämäräliikemiesten kanssa tekemiensä sopimusten vuoksi ja joutuu vielä maksamaan miljoonakorvaukset keterälle NS:lle sille aiheutetusta vahingosta.

Keskusta pettää aina



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: