Keskustelu

poliittinen tarkkailijaLinnan ilmastotalkoot7.12.2018 1.02
Linnan juhlissa itsenäisyys näytti unohtuneen, vaikka sotaveteraaneja oli kutsuttu paikalle sankoin joukoin.

Mustan hiilen soihdutuskonsultti oli valinnut tilaisuuden teemaksi "ympäristötalkoot".

On tietysti hyvä, että Suomen hienosta ympäristöstä pidetään huolta, mutta me suomalsiet emme valitettavasti voi koko planeettaa pelastaa.

Sitä paitsi koko planeetta ei ole tuhoutumassa ainakaan näköpiirissä olevan ihmisheimon aikana.

Meitä suomalaisiahan on vain 5 520 525 kappaletta ja tänä vuonna suomalaisia vauvoja syntyy vain 135 kappaletta päivässä.

Tällä planeetalla on juuri tällä hetkellä eri maissa asukkaista yhteensä 7 668 374 920 kappaletta eli siis jo yli 7.6 miljardia ihmistä.

Maailmassa syntyy vauvoja joka ikinen päivä noin 358 000 kpl.

Suomalaisten syntyvien vauvojen osuus on siis maailman kaikista uusista vauvoista vain noin 0.04%.

Suomessa vuosittain noin 800 ihmistä päättää päivänsä oman käden kautta. Tämä valitettava luku on selvästi korkeampi kuin muissa Pohjoismaissa.

Suomessa on myös masentuneita ihmisiä selvästi enemmän kuin muissa Pohjoismaissa.

Ihmisten masentuneisuus ja erittäin alhainen syntyvyys Suomessa selittyvät suureksi osaksi ihmisten näköalattomuudella ja sillä että ihmisten tulevaisuuden usko on Suomessa mennyt.

Tätä tosiasiaa ajatellessa joutuu väkisinkin kysymään, miksi Suomessa johtavat poliitikot niin innokkaasti pelottelevat kanssaihmisiään muka 30-50 vuoden päästä tulevalla maailmanlopulla, joka joidenkin virheellisten ilmastomallien mukaan on meitä muka uhkaamassa, jos emme hyväksy Pariisin Ilmastosopimuksessa mainittuja hyvinkin radikaaleja toimenpiteitä.

Näiden radikaalien toimenpiteiden johdostahan ranskalaiset ovat jo laajoin joukoin nousseet barrikaadeille vastustamaan omasta mielestään täysin kohtuuttomia ja myös huonosti harkittuja vaatimuksia.

Näin Suomen Itsenäisyyspäivän iltana minä rohkenenkin suosittaa kaikille lukutaitoiselle suomalaisille, että he Pariisin Ilmastomuutosraportin sijasta selailisivat Raamattua ja koettaisivat sieltä löytää elämänohjeita itselleen ja läheisilleen.

Minä en ole itse havainnut sitä, että Raamatussa varsinaisesti meitä varotetaan jokaisessa evankeliumissa pian koettavasta maailman lopusta, jonka meille aiheuttaa fossiilisten polttoaineiden käyttö.

Maailma voi tietysti tuhoutua sotiin ja muihin hirmutekoihin ja myös eri laisiin kulkutauteihin. Sodat voivat aiheuttaa myös nälänhätää erityisesti alueilla, joilla poliittinen korruptio tai uskonnolliset riidat rehottavat.

Aikojen saatossa on aina ollut erilaisia maailmanlopun ennustajia, joiden ennusteita on kuitenkin aikaa myöten aina jouduttu korjaamaan, kun maailmanloppua ei ole tullutkaan.

Hallitusten välinen Ilmastopaneeli eli IPCC on julkaisut kaikkiaan viisi maapallon ilmaston tilaa käsittelevää raporttia seuraavasti:

 1990
 1995
 2001
 2014
 2018

Kaikissa näistä raporteissa on ennustettu maapallon ilmaston muutosta ja lämpenemistä, joka jo aivan lähivuosina voi tuhota koko maapallon.. Aina kuitenkin maailman lopun ennustetta on jouduttu lykkäämään, kun ennustettu maailmanloppu ei olekaan tullut.

IPCC ja YK:n alainen Maailman ilmatieteen järjestö eli WMO eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka ovat ennustaneet maailman loppua. Alle olen koonnut muutamia merkittäviä maailmanlopun ennusteita:

 Vuonna 2060: 1600 luvun lopulla englantilainen matemaatikko Isaac Newtonin ennustus

 Vuonna 3797: 1555 Michel Nostradamus ranskalainen fyysikko ennusti maailmanlopun

 Vuonna 8077: Maailaman loppu koittaa Maya intiaanien vuosina 250-900 jaa tekemien laskelmien mukaan

 Vuonna n. 5 000 000 000: Useat tiedemiehet ovat arvioineent:
o Auringon nykyinen kehitysjakso päättyy, jonka jälkeen se turpoaa punaiseksi jättiläiseksi, joko nielaisten Maan tai vähintäänkin käristäen sen täydellisesti kuumuudellaan.

Tiedeyhteisössä vallitsee yleinen hyväksyntä siitä, että Maa tuhoutuu näihin aikoihin. Koska Aurinko kuumenee pikkuhiljaa miljoonien vuosien aikana, on mahdollista, että Maa muuttuu liian kuumaksi ylläpitämään elämää jo miljardin vuoden aikana.

 Vuonna n. 10 potensiin 100: Useat tiedemiehet ovat vakuuttuneita:
o Maailmankaikkeuden lopulliseksi kohtaloksi on ehdotettu maailmankaikkeuden lämpökuolemaa, jossa maailmankaikkeus on huvennut termodynaamisen vapaan energian tasolle eikä sen vuoksi voi enää ylläpitää liikettä tai elämää.

 Vuonna 2048: IPCC pääsihteeri suomalainen meteorologi Petteri Taalas on ilmoittanut, että maapallolla on aikaa enää vain 30 vuotta ja sitten kaikki on passee, koska me emme voi enää mitään ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle. Se on sitten soromnoo!!!

Minusta näin itsenäisyyspäivänä kaikkien suomalaisten pitäisi herkistyä kunnioittamaan isiemme töitä ja kaikkea sitä hyvää, mitä suomalaiset ovat saaneet historiassa aikaiseksi.

Taannoisilta sotavuosilta meillä on hyvinkin karvaita kokemuksia siitä, kun olemme tahtomattammekin joutuneet iskemään päätämme Karjalan mäntyyn.

IPCC esittämä ilmastoraportti ja Pariisin Ilmastosopimus, jotka eivät selvästi perustu riidattomaan tieteelliseen näyttöön, ovat huomattavasti haasteellisempi vihollinen väkiluvultaan koko ajan pienenevälle Suomen kansalle kuin aikoinaan oli aggressiivinen itäinen naapurimme, joka Mainilan valeammuntojen varjolla aloitti hyökkäyksen pientä ja pippurista Suomea vastaan, joka kuitenkin tuli taistelussa urheasti toiseksi.

Suomessa johtavien poliitikkojen tulisi nähdä, että maapallon ilmastokysymysten ratkaisu ei voi mitenkään olla pienen Suomen keskeinen taistelukenttä.

Raamatussakin taidetaan sanoa: ?joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu".

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Linnan ilmastotalkoot7.12.2018 6.24
Poliittinen tarkkailija ajattelee aivan kuten me ajattelimme Juankoskella kymmenen vuotta sitten. Meilläkin oli täällä jarrumiehiä. Puhuivat kuntaa uhkaavasta lopusta.
Eivät olisi antaneet meidän toteuttaa itseämme, vaikka omistimme kullan monistuskoneen.
Olisipa meillä ollut tarkkailijan omistamaa viisautta. Koneen vauhtia lisäämällä olisimme pelastaneet itsemme.

Jos vain saisimme nämä tiedemiehet hiljaiseksi ja turpeen noston ja polton niihin mittoihin, johon meillä on luonnolliset mahdollisuudet, parantuisi tilanteeme.

Mitä muuta me kaipaamme kuin lämpöä ja hiilidioksidin tason kasvua. Puun kasvulle nämä kaksi on välttämätöntä ruokaa. Samoin viljan ja heinän kasvulle.
Lämpenevässä ilmastossa voisimme kasvattaa ruuan tuotantoa ja moninkertaistaa lehmien määrän. Kasvava väestö tarvitse ruokaa.
Meillä on sitä paitsi valmis tekniikka hiilikaasulla toimivaan polttomoottoriin. Puu palaa aina. Silloinkin, kun tuulimyllyt seisovat ja aurinko on pilvessä.

Kuopion virkamiesten logiikastaRe: Linnan ilmastotalkoot7.12.2018 15.14
Kuopion ympäristöasioista vastaavat kaikki virkamiehet olisi syytä passittaa linnaan opiskelemaan "Linnan ympäristötalkoot" -asioita, koska ovat ymmärtäneet asian täysin väärin.

Kuopion toimintana nimittäin näyttää päällimmäisinä ja kiireellisimpinä asioina olevan aluksi kehittää Kuopion veronmaksajien piikkiin alueen liikennemuotoa moottorikelkkailuun suuntautuvaksi.
http://publish.kuopio.fi/Kuopio/cgi/DREQUEST.PHP?alo=1&page=meeting_search&kas=&txt=kelkka&koh=1&pvm=&siv=50&dir=1&jar=1

Kuopion ympäristöstä hiilinieluina olevia yksityisten metsiä/ maastoa halutaan valjastaa väkisin moottorikelkkailun käyttöön, ennen kuin lumipeite Kuopion korkeudelta häviää kokonaan.
Kuopion päättäjien ilmeisenä logiikkana näyttäisi olevan edistää moottorikelkkailu alueen viralliseksi liikennemuodoksi, jotta ulkomailta tuotua öljyä polttamalla saadaan lämpeneminen ja ympäristön saastuminen kiihtymään, ettei taloja edes talviaikaan tarvitsi lämmittää niin paljon.

eskimoRe: Linnan ilmastotalkoot9.12.2018 17.09
moottorikelkkareittejä on halvempaa rakentaa kuin pitää tiet kunnossa. kymmenen vuoden päästä on jokaisella maaseudulla asuvalla oltava mönkijä tai traktori jos meinaa lähteä saastuttavasta mökistään käymään maalikylillä asioitaan hoitamaan



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: