Keskustelu

PepponeEi löydy tietoa4.12.2013 19.16
Kaupunginhallituksen pöytäkirjoista ei löydy tietoja siitä, mihin toimiin kaupunki on ryhtynyt takauksen vakuutena olevan varastohallin realisoimiseksi. Takauksen maksusta on mennyt kohta kolme kuukautta.

Voimmeko vaatia kaupunginhallituksen jäseniltä lainan korkojen maksua henkilökohtaisista varoistaan sikäli, kun vahinko johtuu realisoinnin viivästymisestä.

Pahimmassa tapauksessa vakuuden kohde menettää hoitamattomana arvonsa. Silloinkin kaupunginhallituksen jäsenet ovat korvausvastuussa, jos heidän todetaan laiminlyöneen vakuudesta huolehtimisen.

Onko tilintarkastajat tai tilintarkastuslautakunta puuttumassa asiaan. Hekin ovat kohta vastuullisia asiassa.

HermesRe: Ei löydy tietoa4.12.2013 20.26
Good point, Peppone.
Juankoskella on laskujeni mukaan politiikassa jotenkin mukana tai seuraamassa 5 tai 6 yhtä aikaa sekä rehellistä että älykästä ihmistä.

Pekka VRe: Ei löydy tietoa4.12.2013 21.12
Moro,
kaupunginjohtaja ei ole virallisesti ainakaan raportoinut sanallakaan asiasta.
Kyseessä on todellakin mielenkiintoinen asia, sillä sopimuksen mukaan PB pitäisi maksaa kuukausittaista vuokraa Faroconin varastohallista ja ainakaan tilinkirjojen mukaan yhtään vuokraa ei ole maksettu PB:n tileistä Faroconille. Farocon on myös iso PB:n velkoja n. 320 000 eurolla.

Missä on turvaava vastavakuus, joka on olennainen juridinen perusta kuntatakaukselle. Taitaa olla niin, että New Strömsin valitus Korkeimmassa Hallinto-oikeudessa kääntyy NS:n voitoksi, kuten myös EU-tuomioistuimessa, jossa sitä vielä käsitellään.
Myös toimitustöinä laaditut arviotodistukset Faroconin konservatiivisesta reaaliarvosta tipahtavat todellisiin arvoihin--muutamaan sataan tuhanteen, eikä 7 miljoonaan euroon.
Myös kunnan antaman takaaman lainan piti mennä investointeihin(ei sisällä tehtaan ostamista)mutta totuushan löytyy tilinpäätöspapereista, jossa selviää, että kaikki menii käyttömaksuihin.
Myös kestävä työllistämisperuste on mennyt metsään. Ja samoin laissa säädetty takauksen saajan vakavaraisuuspykälä on mennyt pieleen.
Ihmettelen, jos KHO ei kumoa Juankosken takauspäätöstä lopullisesti.

eskimoRe: Ei löydy tietoa4.12.2013 22.55
liekköhän valitusten piätökset hieman myöhässä ja takaukset on jo maksettu.maksajille myönnetään vastuuvapaus heti vuoden alusta

Naima-aslakRe: Ei löydy tietoa4.12.2013 23.09
Juankoski myöntää, mutta KHO päätöksellään kumoaa kaikki kaupungin päätökset.
Ei taida eskimolla järki pelata.

RaikulipoekaRe: Ei löydy tietoa7.12.2013 9.31
Jaapanilaisilla on näköjään samat konsultit kuin Juankoskella. Ainakin tämän uutisen perusteella :-).


Japanin parlamentti hyväksyi perjantaina lain hallituksen oikeuksista salata tietoja. Laki takaa hallitukselle oikeuden nimetä turvallisuuteen, diplomatiaan, tiedusteluun tai terrorismiin liittyviä asiakirjoja salaisiksi.

Japanissa useat julkisuuden henkilöt ja tiedotusvälineet ovat vastustaneet lakia äänekkäästi. Vastustajat pelkäävät, että hallitsevat poliitikot käyttävät lakia hyväkseen ja lakaisevat sen avulla kiusalliset asiat maton alle.

Pääministeri Shinzo Abe on puolustanut lakia vetoamalla sen välttämättömyyteen. Aben mukaan lailla tilkitään hallintokoneiston tietovuodot.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: