Keskustelu

mualainenArabianranta Helsinki28.12.2018 15.47
Voi hevonpaska, et näitä matuja suomen lainsäädännön mukaisesti ei saa ojennukseen.

juristin alkuRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 17.04
Murhaaja on tavattu verekseltään tekopaikalta ja viety häkkiin.

Jos oltais Amerikassa, niin kyseisen herran kuva ja kaikki tiedot olisi jo pitkään olleet kaikissa tiedotusvälineissä.

Suomessa ainoa tieto, joka toistaiseksi on, on se, että kysymyksessä on 7-vuotiaan pojan Eno, jolla tuntuu olevan vuosikymmenien katkeamaton väkivalta ja muu rikostausta.

Suomessa on nyt alettu miettiä, oliko Eno pudonnut veneestä ja tarvitsisiko Eno kriisiapua (=oikeusapua)?

Amerikassa olisi jo ehditty Enolle langettaa ainakin 80 vuoden tuomio ja mahdollisesti vapaalippu sähkötuolimatkalle osavaltiosta riippuen.

Suomi ei ole oikeusvaltio, koska meillä haudotaan kaikki vakavat rikokset lihoiksi.

Rikostilastot näyttävät meillä kyllä hyviltä (=runsaasti selvitettyjä rikoksia), kun lähes kaikki poliisivoimat ovat keskittyneet peltipoliisien valkokuvien tarkkailuun ja maanteillä sinitakit kyttää lähinnä sitä, onko autoilijoiden Trafi-maksut maksettu.

Sarjamurhaajat ja raiskaajat juoksee "ensikertalaisina ja syyntakeettomina" vapaina ja esiintyvät "suurta katumusta osoittaen" YLE:n kanavilla parhaina katseluaikoina kuin parhaat televisiotähdet.

Pitäisköhän Unilukkarin puuttua laajemminkin käsitteeseen Suomen oikeusvaltio?

Kun Unilukkari on nyt vanhemmalla iällä tullut jälleen pienen Aaro-pojan isäksi, niin Unilukkari ja Jenni voisivat yhdessä kehitellä ns. jokamiehen ja naisen (siis myös henkilön) lakikirjan, joka jaettaisiin jokaiselle Suomessa asuvalle ihmiselle. Tällainen Joka Ihmisen Lakikirja annettaisiin jo heti äitiyspakkauksen yhteydessä.

Joka Ihmisen Lakikirja voisi olla suhteellisen lyhyt ja ytimekäs, kuten aikoinaan meillä oli Pyhäkoulussa opiskeltava Katekismus.

Minusta tuossa Katekismuksessa oli erittäin hyviä elämänohjeita, jotka nykyään Suomen oikeusvaltiossa ovat valitettavasti painuneet unholaan jopa Joulun Aikaan.

Jos nytkin Arabianrannan (Leppävaaran) Enollakin olisi ollut mukanaan tai elämän ohjekirjanaan Suomen Joka Ihmisen lakikirja, niin Eno olisi voinut siitä tarkistaa 5. elämänohjeen kohdalta, jossa todetaan "Älä tapa".

Tietysti Jokaihmisen Lakikirjassa tulisi aina jokaisen elämänohjeen jälkeen olla myös selitys: Mitä se on tai tarkoittaa".

Luonnollisesti Joka Ihmisen Lakikirjassa olisi myös 5. elämänohjeen jälkeen selkeä oikeuskäytäntöneuvo. Mikäli menet jostain syystä tappamaan jonkun ihmisen, niin linnaa tulee vähintään 80 vuotta.

Mikäli taas menet tappamaan eläimen, niin siitäkin tulee heti kakkua. Eläimenkin voi tappaa vain siinä tapauksessa, että kysymys on vahinkoeläimestä, jonka tappamiselle on hankittu viranomaisen lupa.

Mikään viranomainen ei voi antaa lupaa ihmisen tappamiseen Suomessa.

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

SalmeRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 17.59
Käyttääkö juristin alku valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?

LoyolaRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 20.10
Syytetty on pakolastaustainen Ali Soprab- MOT

eskimoRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 20.13
ählämi on ählämi, vaikka sen voissa paistaisi. ei kunnioita suomen lakia. eikä välitä suomen lepsusta rangaistuslinjasta. kohta lapsenraiskaajatkin tulkitaan yhteiskunnan uhreiksi ja raiskattu joutuu maksamaan korvauksia tälle väärinymmärretylle mamulle. jos vähän puukolla sohii turun toreilla, niin kriisiapua annetaan kohta puukottajalle ja hänen perheelleen

Ivalosta terveisiäRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 22.44
Taitaa niitä tappajia olla kantasuomalaisissa enempi. Hyvin on savonmaa edustettuna ollut. Ja raiskaukset myös.

juristin alkuRe: Arabianranta Helsinki28.12.2018 23.14
Salmelle tiedoksi, että jokaisessa hyvin hoidetussa yrityksessä täytyy juristipalvelut aina olla saatavilla, koska ei koskaan voi tietää, milloin juristin hyvät ja kalliit neuvot ovat tarpeen.

Premium Board Finland Oy:lle ei ollut omaa juristia organisaatiossaan ja siksi PBFOY joutui turvautumaan Esterin laittomasti palkkaamien puusuutarien tasoisiin aloitteleviin juristeihin ja jälki on myös ollut sen mukaista.

Juankosken kaupunki menetti itsenäisyytensä ja PBFOY keikkuu taas konkurssin partaalla.

Kohta varmaan tullaan kysymään juridisia neuvojakin New Stromsin juristeilta, koska vahingonkorvaukset näyttää nousevan miljooniin euroihin.

Vanha sanonta on: viiden pennin suutari aiheuttaa aina 10 markan vahingon.

eeroRe: Arabianranta Helsinki29.12.2018 5.59
Uusinta uutta tietoa ainavain eppäilevältä suomen polliisilta asiasta.

Hätäkeskuksen tiedotteen mukaisesti paikallesaapuneen pelastusyksikön lausunnon mukaan tapahtuman uhri todettiin kuolleeksi paikanpäällä.

Suomen polliisi epäili lähes 2 vrk onko tapahtunut tappo.

Onko seuraavana päivänä jo paikallisen seurakunnan järjestämä asuinyhteisölleen järjestetty muistotilaisuus pelkkää feikkiä,
koska suomen polliisi eppäilee edelleen onko lapsi kuollu.

Rikoksen uhrina vaikko ei ???

En tiijjä ?? onkose median, vaikko polliisin itseluomaa harhaa, et suomessa polliisi ainavain eppäilee.
Jos tienpäällä juovuspäissään autoileva inehmo puhaltaa rapiat 3 romillee, huomenissa maakuntalehessä polliisi tidotteessaan ilimottaa eppäilevänsä ko. autolijan syyllistynneen rattijuopumukseen.

Onhannäitä polliisi ns. eppäilyksiä ollu jo vuoskausia.

Tul mieleen kymmenkunta vuotta takakätteen, ko Nurmeksesta löyty kuollu susi.
Löytäjä ilimotti polliisille asiasta.
Polliisi tiedotti huomenissa julukisuuten, et on löyvetty kuollu susi, jonka eppäillään joutunneen salametästyksen uhriksi. !!!!!!!

Sus, joka ol täynnänsä haulikolla ammuttuna, reikiä, vielä polliisi eppäilee, onkose salametästyksen uhriksi kuollu vaiko ei. Vaikkakin alueelle jukisten tietojen mukaan ole myönnetty sudenkaatolupia yhtäkään.

Samankaltaista epätietoisuutta polliisin tietotaidosta, taikka ns. mediaseksikkyydestä on paljon julkisuudessa ollu juuri nyt lumenpeittäneitten nopeusrajoitusmerkkien aiheuttamista autoilijoitten saamista rangaistuksista,
joista mm. valvontayksikön johtaja
Tennis Palsternakka on julkitullut omilla kommenteillaan.

Ja minäkin rikoksen uhriksi joutuneena, ihan syystäkin kyllä, lausumpa sanasen.
Mennä talavena, alakuvuonna, Joensuusta kotiinpäin palatessani, vt 9 ajellesani, vaikkakin ammattini vuoksi satavarmasti tiedän jokaisen kameratolpan, kyydissäolleitten kavereitten kans oli niin henkevät keskustelut, et en tajunnu Liperissä, varkaudentienristeyksessä löysätä vauhtia, vaan kamera räpsähti.

Perkales sentään. Nopeuden ylitys oli enämpi kuin rikesakko. Siitähän tuli ihan päiväsakkoa.
Sittenku jokusen viikon jälkeen piti Juankosken pollisiasemalta, aivan henkilökohtaisen kutsun saattelemana,lähtee hakemaan tämä maksumuistutus, totesin asian minulle virallisesti tiedoksiananeelle polliisille, et ko. tässä lukkee, et sakko tästä ylinopeudesta tulojeni mukaan on tämä ja sitten lisäksi rikosuhrimaksu 40 euroo????????????

Voi ristus, sanos pohojalaanen.
Mitenkähän isot henkiset vauriot tämä peltipolliisi kärsi, ko Eero ajo ylinopeutta.

Kylläkin tämä hyvä ystäväni polliisi ihan itekkin lusumaan, et eihän itsekkään ymmärrä moista, mut ko hänen vaan tarvii virkansa vuoksi näin tehä. Eikä hänkään ymmärrä tätä jonninjoutavaa rahastusta.

Et tämmösestihän suomen polliisi joutuu, ylhäältä tulleitten ohjeitten mukaan toimimaan.

Niinsanotun maalaisjärjen käyttö , likipitäen, suomen poliisilta on kielletty.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: