Keskustelu

VelhoPB:n suurimmat velkojat vaativat erityistilintarkastusta11.12.2013 13.36
PB:n suurimmat velkojat vaativat johdolta erityistilintarkastusta.

Mutta mitä tekikään Juankosken "(Urpilaisen siteeraus) "heikkolahjaiset hallituksen jäsenet: ei mitään, ei edes tarkempia selvityksiä yrityksestä, kuten tilitietoja, vaan vaativat pikaista saneerausselvityksen käynnistämistä ja jäävin kunnanjohtajan saneeraustoimikunnan jäsenyyttä.

Kyllä on heikossa hapessa Juankosken johtaminen.

päättelijäRe: PB:n suurimmat velkojat vaativat erityistilintarkastusta11.12.2013 16.30
Juankosken tarkastuslautakuntaan tulee nyt taas lisää mietittävää.

Jo parin vuoden ajan on ollut yleisesti tiedossa, että Tratta PBF-yritysryhmällä on ollut yhteinen kassa ja kassanhoitajana on toiminut Juankosken kaupunginjohtaja yhdessä jämerien pikapäättäjien kanssa.

Kysymyksessä on ilmeisesti 15-20 milj. euron taloudelliset menetykset. Tällaisia mahdollisia taloudellisia menetyksiä ei ainakaan maallikkojäsenistä koostuvan tarkastuslautakunnan kannata nyt lakaista maton alle.

Siihen ei voi enää myöskään vedota, että ei olla tiedetty, koska tarkastuslautakunta on hyväksynyt mm. perustuslain vastaisesti yksityisten asianajotoimistojen jatkuvan käytön jo noin 300 000 eurolla Tratta PBF:n yritysten asioita hoidettaessa. Kaupungin viranomaiset ovat selvästi yhdessä toimineet Tratta PBF-yritysten lukuun ja kaupungin veronmaksajien vahingoksi.

P. de GothiaRe: PB:n suurimmat velkojat vaativat erityistilintarkastusta11.12.2013 16.50
Kaupunginjohtaja kertoi lahdistölle, että hän on joka päivä yhteydesssä rahoittajiin ja Samoritsiin ja nyt varmasti myls muihin ystäviinsä tehtaan johdossa.
Jo nämä lauseet tekevät hänestää erittäin läheisen yritykselle, jota kaupunki on rahoittanut eri tavoin.
Kyse voi oolla todella suuresta virkavirheestä(esteellisyys, intressijääviys) joka on jatkuvaan vaikuttanut päätöksentekoon esittelijän esityksin.

JJ MehtoRe: PB:n suurimmat velkojat vaativat erityistilintarkastusta12.12.2013 0.14
Suurimmat velkojat ovat tietysti Finnvera ja Handelsbanken ja konkurssia hakeva off-shore yritys. Juankosken kaupunginjohtajalle ei vaadittu edes tiliselvityksiä ja lampaat määkivät. Ja lystin maksaa veronmaksajat ja juankoskelaiset vanhukset palvelujen leikkauksilla.

Pena T.Re: PB:n suurimmat velkojat vaativat erityistilintarkastusta12.12.2013 21.17
Ei tehty Farocon'issakaan erityistilintarkastusta, vaikka sellainen on rutiinitoimenpide tarjottaessa isoa yrityskiinnitystä. Juankosken johto ei ole perillä liikemaailman käytännöistä, lainsäädännöstä puhumattakaan.
Sytytyslankaa ei ole enää paljon jäljellä.
Konkurssia on lykätty 1,5 vuotta Juankosken avustuksella ja vain sillä keinoin. Veronmaksajien miljoonatappiot ovat olleet hintana.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: