Keskustelu

eerokeskuteluaktiivisuus1.1.2019 4.23
Nyt ko ihan ommaa typeryyttäni katoin tämän palstan keskustelujen avauksista, huomasinkin yllättäen, et minähänse taidankin olla suunapäänä äänitorvena
Alan kolmas on hyvänä kakkosena.
Lieneekö meijän jutut niitä kiinostavimpia asijoita ???? Tiedä häntä.

alan kolmas miesRe: keskuteluaktiivisuus1.1.2019 16.04
Eerolle Hyvää Uutta Vuotta 2019!

On hyvä, että Suomesta löytyy vielä ihmisiä, jotka ajattelee omilla aivoillaan, eivätkä vain odota sitä, milloin joku "valtuutettu" tulee kertomaan, miten pitää ajatella ja puhua.

Se on heti kärkeen sanottava, ettei suomalaisten pidä millään tavalla olla huolissaan ainakaan ilmastonmuutoksesta.

Nykin on mitä parraat lumikelit joka puolella Suomea, mutta siitä huolimatta Tour de Skillä ollaan listoilla, joissa lukee "ja muut", Itävallan mäkiviikolla Kiteen Antti Aaltokin joutui tietysti kaikkein heikoimpaan tuulirakoon.

Kanadassakin Jussi Ahokkaan "pienet leijonat" hävisi yöllä USA:lle 4-1, vaikka YLE:n selostajien mukaan peli oli täysin Suomen hallussa.

Minusta olisi hyvä näin Uutena Vuotena tehdä sellainen lupaus, että lopetetaan nyt ilmastonmuutoksesta jauhaminen ja keskitytään niihin asioihin, joihin me suomalaiset voidaan ihan itse vaikuttaa.

Tulevia eduskuntavaalejakin ajatellen meidän on ihan turha miettiä sitä, mitkä puolueet menevät hallitukseen, koska me voidaan ottaa nyt jos koskaan taas mallia Ruotsista.

Ruotsiin ei vielä ole saatu hallitusta kasaan, vaikka vaalit pidettiin jo monta kuukautta sitten, mutta asiat menee Ruotsissa koko ajan hyvin ja paremmin kuin Suomessa.

Suomen valtamedia jauhaa jatkuvasti jostain populismista, kun kysymyksessä on kuitenkin jo 1800 luvulla havaitusta ns. Laizzes Faire-ilmiöstä (kts. alla):

"What is Laissez-Faire

Laissez-faire is an economic theory from the 18th century that opposed any government intervention in business affairs. The driving principle behind laissez-faire, a French term that translates as "leave alone" (literally, "let you do"), is that the less the government is involved in the economy, the better off business will be ? and by extension, society as a whole. Laissez-faire economics are a key part of free market capitalism."

Suomeksi sanottuna: "antaa mennä niin kuin on mennäkseen".

Mitä vähemmän typerät poliitikot puuttuu tavallisten ihmisten jokapäiväisen elämään sitä parempi.

Tosiasia on, että Arkadianmäeltä ei voida ketään yksityistä ihmistä valitettavasti auttaa. Ilmat ja kelit on, mitä on ja meidän täytyy se vain hyväksyä.

Ihmisten on ihan turha murehtia sellaisia asioita, jotka jonkun poliitikon, lehtimiehen, toimittajan tai erityisasiantuntijan mukaan tapahtuvat mahdollisesti 100 tai 200 vuoden päästä.

Silloin Kiinan kommunistinen valtiokin on jo hajonnut monenlaisiin palasiin. Eikä kenelläkään ole harmainta aavistusta, mitä siitäkin seuraa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: