Keskustelu

Pekka VPaikallislehden "totuus"16.12.2013 11.54
Moro,
paikallislehden sivuilta on löytynyt taas "totuus".
Olen kuulemma karsimassa kouluverkkoa.
Eihän nyt ole vaalivuosi ja vaalit tulossa. Eihän Kepupropaganda nyt tarvitse jauhaa "pravdaa".

No kuitenkin onneksi on olemassa meidän kunnan omat netti-sivut, juankoskelainen-sivut, ja täällä suostun kommentoimaan paikallislehden sivuille heitettyä paskaa.

Pidin puheen valtuustosalissa, jossa otin kantaa siihen härskiin alibudjetointiin, jolla leikataan vanhusten palveluja ja jätetään vanhukset hoitamatta mahdollisesti. Samalla sanoin, että kaikilla toimialueilla, kuten sivistystoimessa, on selvitettävä kustannukset, myös oppilaskohtaiset kustannukset.
Esimerkkinä on Säyneisen koulun aivan liian korkeat oppilaskustannukset, jotka saadaan kärräämällä ylihinnoiteltua koululaiseinestä oppilaille ja kiinteistöhuolto, joka ilman kilpailutusta tuotetaan kunnan omilla yrityksillä, ja siten ovat kustannuksiltaan aivan liian korkeat.
Olen myös kirjoittanut ja puhunut yhtenäiskoulujärjestelmästä, jollla saataisiin hallintoa keveämmäksi ja siten kustannuksia pienemmäksi.


Minä kannatan Säyneisen koulun jatkamista kouluna ja toivoisin, että otettaisiin keskusteluun Säyneisen lähistöllä olevat koulut myös Kuopion sisältä, kuten Palonurmen koulu, josta saataisiin uusia oppilaita Säyneisen kouluun.
Myös Muuruveden koulu on toimiva yksikkö, ja sen oppilasmääräkin on suhteellisen suuri.
Tulen myös ottamaan kouluujen säilyttämisen keskusteluihin Kuopion kanssa käytävissä neuvotteluissa ja Kaavin kanssa käytävissä neuvotteluissa.

Toivottavasti paikallislehti ja tuottajatoimittaja huomioi minun kirjoitukseni, sillä lukevat meidän sivustoa.

Tilauksen jo aikaa lopettanutRe: Paikallislehden "totuus"16.12.2013 12.27
Koillis-Pravda ei luovu linjastaan: ei-kepulaisilta ei pyydetä kannanottoa, ja heidän päälleen saa valehdella vapaasti henkilönimellä.
Toivottavasti lukijat ymmärtävät, mistä on kyse. Veronmaksajien rahoilla kepumafia tilaa 100 lehteä Juankosken kaupungille. Siinä perustelu.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: