Keskustelu

Ylläpidon sihteeriYlläpidosta tilastotietoa16.12.2013 13.54
Vapaa Juankoski-sivusto on toiminut nyt 4-vuotta.
Yhteenveto numeroina on seuraava:
Mittaus aloitettu 13.12.2009
Yksittäisiä käyntejä yhteensä 489552
Sivulatauksia yhteensä 1686508
Yksittäisiä käyntejä tänään 310
Sivulatauksia tänään 953
Yksittäisiä käyntejä eilen 821
Sivulatauksia eilen 1764

tilastotieteen kandidaattiRe: Ylläpidosta tilastotietoa16.12.2013 14.14
Jäi puuttumaan tieto Pekan ja Heikin sensuroimista asiallisista kommenteista neljän vuoden aikana:
2.176.060.

Sivustolla vierailevaRe: Ylläpidosta tilastotietoa16.12.2013 14.42
Paljon noita häirikköviestejäkin on ollut kun olen seurannut tätä sivustoa lähes neljä vuotta. Uskon, että ne mahtuu yhteen sataantuhanteen viestiin, joten aika vähän niitä kuitenkin on ollut jos arvaukseni pitää paikkansa. Kirjoitusasusta päätellen, ne ovat olleet samojen hörhöjen kirjoituksia. Kun sivustolla on jo ollut lähes 2 miljoonaa avausta, niin noiden hörhöjen kirjoitukset voitte jättää omaan arvoonsa. Kiitän sivuston toimitusta siitä, että kerrankin vapaasti kuntalaisten ääni sivustolla pääsee kuulumaan. Erittäin iloinen olen, että nuo häiriintyneiden henkilöiden törkykirjoitukset olette tehokkaasti sivustolta poistaneet.

Pekka VRe: Ylläpidosta tilastotietoa16.12.2013 16.34
Moro,
sivuston ylläpidossa ei ole ketään Heikkiä, mutta minä, Pekka, olen ja myös siivousosastox, johon kuuluvat toimituksessa olevaa henkilöä.

Nimimerkki-uimakandidaatti- tarkoitti heikillä luultavimmin NS:n toimivaa Heikki. J Salosta, joka on joskus kirjoitellut sivustolle, mutta ei kuulu sivuston henkilökuntaan, ha hän on yksityishenkilö, kuten tuo tuttu häirikkö-kandidaatti-, joka kirjoittelee eri nimmareilla.

Sivuston puhdistusosasto on säilyttänyt hääirikköviestit ja ne on mapitettu ja voin kertoa, että niiden tarkka lukumäärä on yhteensä 3481 kappaletta. Niitä on lähetetty lähes puolet samasta osoitteesta ja kokonaisuutena kuudesta eri osoitteesta on lähetetty lähes 95 prosenttia näistä häirintäviesteistä. Luku ei siten ole kovinkaan hirvittävä.
Mutta kiitos näille valituille häiriköille, sillä ilman heidän kirjoitteluaan ei siivousosasto olisi pysynyt "ajan tasalla" ja emme olisi kyenneet kehittämään sivustoamme.
Sivustomme kiinnostus on ollut kiitettävää ja varsinkin tehtaan toimintaa ja asioita käsittelevät asiat ja kirjoitukset ovat olleet eritoten suosittuja.
Kerrottakoon, että tänä vuonna sivustonavauksia on ollut lähes 700 000 kpl, joten kiitos mielenkiinnostanne.

Tarvitaan tekojaRe: Ylläpidosta tilastotietoa17.12.2013 7.41
Tämä on tosi Hyvä sivusto

Uskon, että jokaisessa Juankoskelaisessa taloudessa missä on vaan tietokone luetaan tätä sivustoa.
Täältä saa ajankohtaista tietoa lähes reaaliajassa. Luulen, että lehdistökin seuraa sivustoa päivittäin.
On tällä myös merkitystä siihen, että seuraavissa vaalissa jos perustatte Vapaa Juankoski valtuustoryhmän saatte takuuvarmasti ääniä.
Koska nyt on selvinnyt juankoskelaisille se totuus , että olette olleet oikeassa kaikissa asioissa missä esititte edellisessä valtuustossa eriäviä.
Niitä oli lukemattomia kuten yli- investoinneista, kuntatauksista ym. valokaapeleiden piilotuksista, lammasviulu, hamppukokeiluista ja puhumattakaan moottorikelkka reitistön kuudenmetrin levyisen uran suunnittelun järjettömyydestä.
Joten kohti vaaleja, joten yksi ääni minulta on sitten myös teidän.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: