Keskustelu

eeroMinisterin ongelmat16.1.2019 7.14
Nyt ko jopa ministeritkin ovat valaistuneet ja äänen myöntävät nämä Oulun ja Helsingin lapsiin kohdistuneet väärinkäytökset.

Miksi vasta nyt ????

Jo aiemmin, ennen tätä suurta maahanmuutto-ongelmaisten tunkeutumista meidän kotosuomeen, oli jo useita oikeudessakin todettuja väärinkäytöksiä näitten matujen toimista.

Nyt ko jo edesmenneen appiukkoni Taunon sanoilla höystettynä...

Miksi vasta nyt kun on jo kolomenlaiset housussa....

Nyt vasta meidän herraministerit alkavat vasta heräämään jo vuosikausia olemassaolevaan ongelmaan.

Valtion, elikkä kansalaisten maksamista verovaroista tarvii alkaa maksamaan meidän nuorten neitokaisten hyvinvoinnin ja seksuaaliseen koulutukseen.

Näin kauniilla kestävän kehityksen puolestapuhujat herraministerit pyyhkii pois todellisen ongelman.

Ei meidän tyttäriemmeillä ole ongelma.

Ongelma on näillä ns. pakolaisilla, jotka ovat saapuneet maahamme hyvän elintason hakusessa.

On se niin helevetin vaikeeta tunnustaa tosiasiat.
Jo oikeusministeri Mykkäsen suulla todettiin, kuinka suuri ongelma tämä on.
Isoissa, suurissa työryhmissä pohdiskellaan vaihtoehtoja.

Näitten ongelmahenkiläötten tekemiä
asioita ei mukamas nykylainsäädännön mukaan voi ehkäistä.

Oikeusministeri Mykkäsen suulla sanottuna nämä kaikki vaatisivat jopa perustulain määrämien asioitten muuttamista.

Voi ristus.
Jos meillä kotosuomessa on ongelma, joka vaarantaa meidän tyttäriemme hyvinvointia, onkose niin helevetin iso asia muuttaa tätä ylijumalan olevaa perustuslakia ????

Jo edesmenny hyvä ystäväni, Lappajärven ex poliisi Matti Lampi
{kaikkien tuntema näyttelijä pikkupoika Jussi Lampi, isoveli}
lausui jossakin meetingissä.
Virassa olevan poliisin suulla.

Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi olla lakikin..

Tässä, jo kahdeksankymmenluvulla lausumastaan aforismista tarttis herraministerien ottaa kiinni.

Ei suunnittelemalla ja suuria muutoksia haaveilemalla ikinä paska muutu leiväksi. Edesmenneen pressamme Manun sanoin, tarttis tehrä jotakin.

AKM, se ainoa oikeaRe: Ministerin ongelmat16.1.2019 7.49
Eerolle tiedoksi että AKM, se ainoa oikea, aloitti asiallisen keskustelun Terra Sipilän ja sinisilmäisen Petteri Orpon laittomasta maahanmuutosta.

Jälleen kerran nähtiin, että pieni ja ketterä New Stroms Oy ja sen johto olivat jo alkuvuodesta 2011 selvillä siitä, että EU:n SEUT sopimuksen mukaan pakolaisten turvapaikkojen myöntäminen ei sovi EU:n sisämarkkinoille.

Tällaista tukea kutsutaan kielletyksi valtiontueksi, joita ei saa myöntää missään tilanteessa.

Miksi sitten Terra Sipilä ja sinisilmäinen Petteri Orpo tieten tahtoen yhdessä 1001 Yön Satukirjan kirjailija Tuomas Pöystin kanssa alun perin lähtivät kirjoittamaan Sote Rehulan (kepu) kanssa EU juridiikasta täysin tietämättömälle Annika "Äiti" Saarikolle (kepu) maahantulomallia, jonka jo nyt kaikki EU:n oikeuskäytännöstä perillä olevat juristit tietävät olevan EU-oikeuden vastainen.

Koska maahantulomalli on EU-oikeuden vastainen, niin se on myös kuntalain ja Suomen perustuslain vastainen.

Näin ollen kuka tahansa yksittäinen Suomen kansalainen voi nähtävästi tehdä häntä koskevasta päätöksestä hallinto-oikeudellisen valituksen hyvin tuloksin.

Panda-puistossakin yksittäinen valveutunut kansalainen teki Panda-puiston 8.2 milj. euron kaupungin takauksesta kunnallisvalituksen, jonka perusteella KHO totesikin, että takaus on laiton, koska se vaarantaa Ähtärin kunnan talouden.

Voi vain kuvitella, mitä esimerkiksi KHO toteaa, jos laittomat takaukset vaarantavat koko Kainuun Maakunnan kaikkien kuntien terveydenhuollon toteutumisen.

Minä olen taipuvainen uskomaan, että tilanne tulisi silloin olemaan vakavampi kuin yksittäisen homeisen kyläkoulun sulkeminen taloudellisin perustein.

Puhumattakaan siitä, jos isot ja pienemmätkin yritykset lähtevät valittamaan esim. sen johdosta, että Annika "Äiti" ei jostain syystä sallisikaan jossain maakunnassa palveluseteleitä niitä anoville tahoille.

Koska Suomen perustuslain mukaan kaikkia kansalaisia täytyy kohdella tasapuolisesti, niin KHO:lle ei jää muuta mahdollisuutta, kuin lähettää kepuloiselle juridiikkaa tuntemattomalle Annika "Äidille" ukaasi, että Suomessa palvelusetelijärjestelmä koskee kaikkia kansalaisia yhdenvertaisesti.

Pahimmassa tapauksessa meillä saattaa siis olla vuonna 2020 tilanne, jolloin Terra Sipilän Maakunta Soten pitäisi muistaakseni olla voimassa, että meillä onkin esim. 100 000-200 000 valitusta hallinto-oikeuksissa.

Siitähän ei ole mitään epäilystä, että kaikki valitukset tulevat tietysti menemään läpi.

Kaikkein pahinta on tietysti se, että Heikki Niemeläisen johtama Kuntatakauskeskus ei taatusti tule myöntämään Maakuntien tilakeskusten lainoille minkäänlaisia takauksia, koska Heikki toimii tehtävässään vallitsevaa lakia noudattaen.

Ainoa mahdollisuus saada Maakunnallisille Tilakeskuksille takaus onkin, että kepuloiset maakuntavaltuutetut ja johtajat myöntävät Tilakeskusten lainoille henkilökohtaisen takauksen.

Tilakeskusten takauksien arvon määritys tulee kyllä olemaan erittäin mielenkiintoinen prosessi, koska henkilötakaus tuskin tulee ainakaan vanhemmilla maakuntavaltuutetuilla kysymykseen.

Tietysti kiinteistötakaus olisikin houkuttelevampi ja varmempi vaihtoehto.

Tietysti köyhimmissä kunnissa kuten esim. Kainuussa ja Lapissa sosiaali- ja terveysministeriö voisi palkata Vision Huntersin luottokonsultit määrittämään Tilakeskusten turvaavat takaukset paikallisien tyhjien latojen ja navettojen 50 vuotisista kunnan vuokrasopimuksista laskettujen diskontattujen kassavirtojen perusteella.

Ongelmaksi kuitenkin nousee se, että korviaan myöten veloissa olevien maito- ja viljelystilojen navettojen ja latojen arvo ei varmaan ainakaan kansainvälisiä sijoittajia ja pankkeja helposti vakuuta.

Kyllä tässä näyttää nyt käyvän Terra Sipilän ja Annika "Äiti" Saarikon Maakuntien 1001 Yön Satukirjan mukaisen sotemallin kanssa aivan samalla tavalla, kun on käynyt Juankosken kaupungin myöntämän laittoman 5 milj. euron suuruisen kaupungin takauksen kohdalla.

Terra Sipilän suunnittelemien Tilakeskusten takaukset tulevat siis olemaan erittäin "huteralla pohjalla" ja KHO:lle jää ainoaksi tehtäväksi määrätä purettavaksi kaikki EU:n kilpailuoikeutta rajoittavat takaus- ja muut päätökset.

Huvittaa, kun AKM, se ainoa oikea kiinnitti huomiota Terra Sipilän väkipakolla ajamassa Maakunta Sotessa oleviin valuvikoihin, niin eikös heti kepuloisten Trolli-osasto hälytetty kirjoittamaan taas alan miehen nimimerkillä ja näin halpamaisesti yrittäen taas estää asiallisen keskustelun Terra Sipilän suunnittelemasta jättiläismäisestä kepuloisesta verovarojen puhallushankkeesta.

Keskusta pettää aina

JooseppiRe: Ministerin ongelmat18.1.2019 20.04
Sitä mie vaan sanon et tua noin et ryssii ei tänne oteta. Ne haisoo kaalinpaskalle ja russakoita tuovat tullessaan ja aitsin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: