Keskustelu

valdejuicen haastattelussa juankoskesta.19.1.2019 0.13
juice leskisen risainen elämä haastattelussa juice kertoin sen nuoruus ajan juankoskesta.osuuskauppoja oli 2 ja pankkeja oli 7 2600 ihmistä kohden

missä nämä kaupat ja pankit siihen aikaan sijaitsivat?

Repe sorsaRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.1.2019 14.58
Kaikki oli puukomäellä kerrostalossa ja siellä oli myös pitseria

alan kolmas miesRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.1.2019 19.32
Repe Sorsalle tiedoksi, että New Stroms Oy tarjoisi pesätä 4 milj. euroa, mutta oli valmis vielä tuplaamaan tarjoustaan, että lunastus varmasti onnistuisi ja tehdas käynnistyisi.

Esteri Kangasveijari ei kuitenkaan voinut hyväksyä sitä, että konkurssipesä myydään varattomalle uudelle yrittäjälle.

Esteri haluasi kuitenkin varmistaa sen, että kansainvälinen rahanpesijä pystyy lunastamaan mahdollisimman edullisesti.

Esteri ja muut puuhamiehet olivatkin sopineet, että pesä myydään rahattomalle ukrainalaiselle Val Samorizille vain 3.125 milj. eurolla.

Jotta varattomaksi todettu Val Samorizin yhtiö pystyi maksamaan Römssyn konkkapesästä 3.125 milj. euroa, Esteri ja muut Premium Board Finland Oy:n puuhamiehet olivat sopineet, että Juankosken kaupunki ensinnäkin myöntää Val Samorizille 5 milj. euron takauksen, jonka avulla Premium Board saa nostettua käteistä rahaa seuraavista pankeista:

- Finnvera Oyj 6.25 milj. euroa
- Handelsbanken 6.25 milj. euroa
- Yhteensä siis 12.5 milj. euroa

Ym. rahoituspaketin lisäksi Esteri vielä junaili lähes 9 milj. euron arvoisen lähes uuden biovoimalan Premium Board Finland Oy:n sisaryritys Primary Energy Finland Oy:lle.

Esteri ja Premium Boardin puuhamiehet lahjoittivat siis laittomiksi KHO:ssa todetulla tavalla Val Samorizin varattomille yrityksille rahoitusapua kaikkiaan 27.5 milj. euroa (=Handelsbankenin ja Finnveran lainapaketti + 9 milj. euron arvoinen Biolämpö), jotta varaton ja ns. pk-yritykseksi puuhamiesten naamioima Premium Board Finland pystyi tarjoamaan peräti 3.125 milj. euroa Römssyn konkka pesästä.

New Stroms Oy:n tekemä tarjous oli siis Juankosken kaupungin kannalta ainakin 14 milj. euroa edullisempi kuin Premium Boardin Finlandin maksama lunastushinta.

Koska NS olisi konkkapesän lunastuksen jälkeen myös käynnistänyt tehtaan ja tehnyt siihen tarvittavat kehitysinvestoinnit, niin NS:n lunastus olisi siis mahdollistanut noin 160 pysyvää työpaikkaa Juankoskelle moniksi vuosiksi eteenpäin.

Esteri ei kuitenkaan voinut hyväksyä tällaista ajatusta.

Meneillään olevassa tutkinnassa onkin syytä juuriaan myöten selvittää, miksi Esteri ei voinut hyväksyä NS:n tekemää ylivoimaisesti kaupungin ja pesän kannalta parempaa konkurssipesän lunastustarjousta.

3.2.2011 tehty aiesopimus Biolämmön myymisestä Premium Board Board yhtiöille lahjakaupalla konkurssipesän lunastuksen yhteydessä ja Biolämmön lainojen leikkaaminen samassa yhteydessä 40%:lla vaikuttaa myös varsin omituiselta toimenpiteeltä varsinkin, kun Juankosken Biolämpö Oy oli täysin konkurssipesän ulkopuolinen yhtiö.

Esteriltä ja puuhamiehiltä odotetaan siis vastauksia moniin vielä avoimena oleviin kysymyksiin.

Asian tutkijoita varmasti kiinnostaa tietää, mikä on ollut laittomiksi todettujen toimien todellinen motiivi.

Keskusta pettää aina

Repe vaanRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.1.2019 21.13
Tunnen veli samoriksen hyvin. Ei ole huijari. Eikä enää varatonkaan. Se on kyllä totta että keskusta kusettaa

SalmeRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.1.2019 22.57
Kuka käyttää valtaa n.s New Stroms organisaatiossa?

jussi69Re: juicen haastattelussa juankoskesta.20.1.2019 5.54
repe sorsa ja alan kolmasmies vois mennä vammasten keskustelupalstalle kirjottelemaan täältä.

Hessu70Re: juicen haastattelussa juankoskesta.20.1.2019 15.04
Jussi69 eikös tämä ole se vammaisten paikka! Ja oksettava nimimerkki sinulla juntti

Rauno Re: juicen haastattelussa juankoskesta.20.1.2019 15.16
Keskusta pettää ihan AINA
Onneksi tulee kunnolla turpiin sipilän porukalle ja heikkinen saa ruveta vaikka lomittajaksi

alan kolmas miesRe: juicen haastattelussa juankoskesta.20.1.2019 19.58
Monet kiitokset Raunolle keskustan taannoisten sotkujen avaamisesta.

Minulle oli uutta se, että keskustassa on ollut noin rautainen lentopallokulttuuri naisten joukkueilla.

Rakenteelliseen korruptioon näkyy sortuneen sekin ja vielä siten, että poliisin poikakin on ollut soppaa keittelemässä.

Surkuhupaisaa on, että keskustalaiset, virkamiehet, poliisit, lääkärit, opettajat ja papit on Suomessa nostettu erehtymättöminä lähes jumalolentojen tasolle.

Tavallisista pienyrittäjistä on taas tehty veronkiertäjiä, rikollisia ja luottohäiriörekisterien pilkan kohteita.

Tänään raportoitiin YLE:n uutisissa myös Åbo Akademissa tehdystä väitöskirjasta, jossa tuomari oli selvitellyt väitöskirjassaan, missä määrin oikeuksissa on kohtuullistettu hävinneen osapuolen oikeudenkäyntikuluja.

Väitöstyössä kävi ilmi, että tuskin koskaan oikeudessa hävinneen osapuolen maksettavaksi tulleita oikeudenkäyntikuluja kohtuullistetaan Suomessa, vaikka laki sen sallii. Muutamissa tapauksissa niitä oli kohtuullistettu hävinneen osapuolen niin vaatiessa.

Uutisissa tuore oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) totesikin, että kysymyksessä on erittäin vakava asia, koska Suomessa tältä osin perustuslain yhdenvertaisuusvaatimukset eivät näytä toteutuvan.

Onkin aivan kohtuutonta, että esim. kunnallisvalituksissa yksittäinen henkilö tai yritys saattaa joutua maksamaan täysin kohtuuttomia oikeudenkäyntikustannuksia esim. kunnan voittamien oikeustapausten kohdalla.

Asia voi mennä myös toisin päin, jolloin voittanut osapuoli (valittaja) saattaa joutua kantamaan täysin kohtuuttomia omia oikeudenkäyntikulujaan, kun kunta saattaa hävittyään jossain oikeusasteessa tehdä vain uuden päätöksen samasta asiasta ja oikeutta hakeva taho joutuu taas uudestaan laatimaan samasta asiasta uuden perustellun valituksensa.

Tätä taktiikkaahan Esteri Kangasveijari ja hänen palkkaamansa kalliit juristit käyttivät Juankosken Biolämmön oikeusprosessissa, jossa hän teki samasta asiasta neljä saman sisältöistä päätöstä, mutta lopulta KHO kuitenkin totesi, että Esterin Samorizin kanssa sopimat omistus-ja rahoituspäätökset ovat lain vastaisia.

NS siis voitti tämänkin taistelun. Tällä tavoin Esteri sai kuitenkin pitkitettyä Biolämmön konkurssia aina vuoden 2012 joulukuusta toukokuulle 2017 saakka.

New Stroms Oy:n ja Juankosken kaupungin välisessä pitkässä laitonta takausta koskevassa oikeustaistelussa Estsrillä oli käytössään sama toistuvien samansisältöisten päätössten taktiikka, mutta lopulta NS tietysti myös voitti tämänkin oikeustaistelun. Täysinkäsittämätöntä kuitenkin oli, että oikeus katsoi sen olevan kohtuullista, että molemmat osapuolet vastaavat noin 4 vuotta kestäneistä oikeudenkäyntikuluistaan.

Tällainen KHO:n päätös vaikuttaa täysin käsittämättömältä varsinkin, kun käsiteltävänä ollut asia oli esim. takauksen osalta sen laatuinen, että siitä tehtiin KHO:ssa vuosikirjapäätös ja päätös oli linjassa myös muuttuneen Kuntalain osalta.

Olisi luullut, että riippumaton KHO olisi ilman muuta velvoittanut Juankosken kaupungin maksamaan selvästi pienemmän valittajan kohtuulliset oikeudenkäyntikulut.

Tätäkin karmeampi asia KHO:n takauspäätöksen kohdalla oli se, että KHO vielä määräsi NS:n maksamaan asiaa koskevan 250 euron oikeudenkäyntimaksunkin. Vastaavaa maksua Juankosken kaupungille ei jostain syystä määrätty.

Maksuhan ei tietenkään ollut suuren suuri, mutta kyllä se sotii jyrkästi NS:n oikeustajua vastaan eli kuinka on mahdollista, että ns. oikeusvaltiossa voidaan voittanut osapuoli velvoittaa maksamaan omien oikeuksiensa puolustamisesta vielä oikeudenkäyntimaksua, kun hävinnyt osapuoli luikkii karkuun rikospaikalta kuin hyvänkin palveluksen tehnyt sankari.

Sankari, joka tässä tapauksessa aiheutti Juankosken veronmaksajille ja asukkaille todennäköisesti noin 50 milj. euron suuruisen vahingon.

Outoa tuon oikeudenkäyntimaksun osalat oli vielä se, että sitä ei ollut kirjattu varsinaiseen pääökseen, eikä päätöksessä ollut mitään mainintaa maksusta, vaan kysmyksessä oli aivan irrallinen oikeudenkäynti maksu, jossa maksajaksi oli ruksattu NS ja Juankosken kaupungin kohdalle ei oltu määrättty mitään oikeudenkäyntimaksua.

Kyseisestä menettelystä tuli vaikutelma, että tämä maksu saattoi hyvin mennä jollekin virkamiehelle, joka oli asiaa hoitanut. KHO:sta NS:lle kerrotiin, että maksun oli määrännyt asiaa hoitanut virkamies. Maksu siis määrättiin nähtävästi vain valittajan pärstäkertoimen mukaan.

Häkkäsen mielestä korkeiden oikeudenkäyntikustannusten pelko saattaa johtaa siihen, että valittaja ei korkeiden kustannusten vuoksi ryhdy valitustoimiin edes ilmeisissä viranomaisten tekemissä virheissä.

Juuri Häkkäsen mainitsemista korkeista oikeudenkäyntikuluista johtuen NS ei halunnut Itä-Suomen hallinto-oikeuden antaman Säyneisen koulua koskevan valituksensa hylkäämisen jälkeen enää jatkovalittaa asiasta KHO:een, vaikka valituksessaan oli ainakin omasta mielestään näyttänyt toteen sen tosiasian, että Säyneisen koulun lakkautusta ei voinut perustella koulun korkeilla kustannuksilla, koska perusteluissa koulukustannukset oli laskettu karkeasti yläkanttiin ja vielä täysin väärin.

Tähän samaan asiaan liittyy myös äskettäin tehty valitusten oikeudenkäyntimaksujen huomattava korotus, jolla on pyritty karsimaan tehtyjen valitusten määrää. Sipilän hallituksen aikana tapahtuneen muutoksen perusteluna on käytetty mm. sitä, että valittaminen aiheuttaa oikeuslaitoksessa kustannuksia.

Tällainen perusteluhan ei tietenkään voi olla hyväksyttävä, koska valittamiseen hyvin usein joudutaan sen vuoksi, että Suomen lait on heikosti kirjoitettu ja lain tulkinta voi esim. viranomaisten kohdalla olla enemmän tai vähemmän poliittista arpapeliä.

Tässä valossa olenkin ihmetellyt myös sitä, kun Kuningas Sauli, joka on kuitenkin hankkinut myös juristin koulutuksen, taannoin mainosti myös Kiinan Presidentille, että Suomen oikeuslaitos on kansanvälisesti tunnettu riippumattomuudestaan ja siksi me voisimme lähteä konsultoimaan myös Kiinan oikeuslaitosta.

Ennen kuin Suomessa ryhdytään kuitenkaan Kiinaa konsultoimaan oikeusasioissa, niin meidän tulisi laittaa edes oma kotipesä kuntoon.

Koska Kuningas Sauli haluaa esiintyä 100-vuotisen Suomen arvojohtajana, niin odottaisi sitä, että hän nyt lähtisi ihan oikeasti muuttamaan sellaista kansanvälistä ja ainakin kotimaista käsitystä, että Suomi on korruptiosta vapaa maa.

Suomen paistattelu tällaisten listojen kärjessä on irvokasta, kun OECD:nkin taholla ihmetellään sitä, että Suomessa on ollut vain muutama korruptio-oikeudenkäynti historiassa, vaikka Suomessa kartelli- ja monopolirötökset ovat joka päiväistä kauraa.

Ehkäpä meillä ei noihin korruptiojuttuihin kiinnitetäkkään mitään huomiota, kun kysymyksessä on ns. tolkun ihmeisten maan tapa.

Minä en kyllä pidä esim. Iltalehden äskettäin raportoimaa oululaisen rehtorin koulun rahojen kavallusta mitenkään tolkun ihmisen toimintana. Yhtä vähän tolkun ihmisiä ovat olleet esim. huumepoliisi Aarnio tai esteellisyydestä kärähtänyt valtakunnan syyttäjä

Iltalehti raportoi tiistaina 21.3.2017, kuinka virkamiehet voivat käyttää virka-asemaansa väärin ja näköjään Oulun suomalaisen yhteiskoulu rehtori onnistui kavaltamaan koulun rahaston varoja lähes puoli milj. euroa. Kävi Virossa naisissa hanhenmaksaa syömässä normaalien ruokajuomien kera ja osti vielä flyygelinkin koulun musiikkiluokalle omia musiikkiharrastuksiaan varten.

Alla Iltalehden uutisointia asiasta:

"Törkeästi kavalluksesta syytetty rehtori käytti rahoja esimerkiksi rakastajattarensa matkoihin ja hanhenmaksaan.

? Syyttäjä vaatii oululaisrehtorille kolmen vuoden ehdotonta vankeutta törkeästä kavalluksesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä.

? Syytteen mukaan rehtori kavalsi koulun rahaston varoja noin 450 000 euron arvosta.

? Tarjosi muun muassa flyygelinhankintamatkalla hanhenmaksaa ja 130 euron konjakkipaukkuja

Oulun suomalaisen yhteiskoulun lukion rehtori Juha Valtakorpi on syyttäjän mukaan käyttänyt koulun rahastojen rahoja holtittomasti vuosien 2004-2014 välisenä aikana noin 450 000 euron arvosta. Näistä valtaosa on syyttäjän mukaan mennyt Valtakorven omaan käyttöön. Suurimmat kertanostot ovat olleet yli 100 000 euroa."

Tämä tapaus ei ole millään tavalla harvinainen Suomen kunnissa eikä myöskään erilaisissa yhdistyksissä kuten esim. urheiluseuroissa.

Eero Kekäläisen raportti keskustan taannoisista sotkuista vain vahvistaa sen, että mikään ei tässä massa ole muuttunut korruption osalta sitten 1980-luvun tai jopa sitä aiemmin.

Siis keskusta pettää aina

ex ruukkilainenRe: juicen haastattelussa juankoskesta.21.1.2019 18.30
Osuuskauppoja oli 2 , Osula ja Kalla, molemmilla oli useampia myymälöitä. Osuuskaupalla keskustassa, Uudellakylällä, Hyppyrimäellä ja Ruislammilla ainakin, Kallan kauppoja oli keskustassa, Marjorannassa ja Puukkomäellä. Lisäksi oli yksityisiä kauppoja, Arolan ja Torvisen kaupat Uudellakylällä, Keskustassa Ostola ainakin, Julkunen K-kauppa. Pankkeja; Postipankki, Säästöpankki,Osuuspankki, PYP, KOP ja tietysti osuuskassat 2 kpl. Mikäli joku muistaa vielä lisää niin voinee kertoa, nuo on minun muistissa.

mualainenRe: juicen haastattelussa juankoskesta.22.1.2019 16.53
Plakkari

alan kolmas miesRe: juicen haastattelussa juankoskesta.22.1.2019 20.19
Onko Plakkarikin jo suljettu?

Ei saanut Heikin kuvaa edes biolämmön kellarin seinään.

Kaikki männöö Juankoskella tuhkaksi, kun kepuloiset lähti petosten tielle ja hylkäsivät pienen ja ketterän NS:n tekemän ylivoimaisesti korkeimman ja parhaan tarjouksen Römssyn kokkapesästä.

Mennyttä Juankoskea muistellen alla

Taisto Tammi
Pettäjän tie

https://www.youtube.com/watch?v=ZmBBSEMjow4

Reijo Taipale
Hiljainen kylätie

https://www.youtube.com/watch?v=WsEt7NEF0Dw

Kepu pettää aina.....Suomi kuntoon...

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

SalmeRe: juicen haastattelussa juankoskesta.22.1.2019 20.28
Kuka käyttää valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?

kanssa ex ruukkilainenRe: juicen haastattelussa juankoskesta.23.1.2019 0.13
kiitos ex ruukkilaiseselle vastauksesta! tämmöistä vastausta odotinkin

on vaan näitä ihmisiä jotka jauhaa muuta paskaa täällä välissä.

eeroRe: juicen haastattelussa juankoskesta.23.1.2019 1.04
AKM
Minäkin kelasin päässäni jokusen aikaa. Jopa kuukletinkin, kunnes kerrankin jopa jonkimoista eloa aivoissani syntyi.
Korvieni välisessä tyhjyydessä soi pettäjän tie, mut se karkea ääni ei ollu Taisto Tammen ääni.
Kai se ensimmäinen levytys pettäjän tiestä, olisikohan ollu sittenkin
Taisto Ahlgrenin tekemä ??
Romanimies hänkin.

Toinen romanimies,
TaistoTammi, oikealta sukunimeltään Lundberg, komeaääninen tangolaulaja
kuoli nuorena, vain 34 v.

Sillon, Iloharjun vielä tangonaikaan Taistokin oli kerran marraskuun juhlanpyhien aikaan keikalla Kaavilla.
Hänelle oli yllättäen matkalla ed. keikkapaikalta iskenyt ns. muusikon ammattitauti, pyhäinpäivänä.....!!
Tultuaan Iloskalle Taisto heti pyys minulta..Eero oisko sulla vähän lääkettä tähän karmeaan soittajantautiin ??

No minä sitten piipahdin lähellä kotona ja toin Taistolle 2 lääkepulloa, mut en ottanut vastaan rahaa, koska lääkekauppa apteekin ulkopuolella oli laissa kiellettyä.
Sanoin Taistolle, et sittenku huhtikuussa tuut uudelleen, tuo samanlaiset takas.
Näin sovittiin.

Mut sitten perskules 5.2.-79 Taisto yllättäen kuoleutuikin ja niin eero jäi ilman korvaavia lääkepulloja.

No.. onhantuota pärjänny ilman niitäkin.. juuri ja juuri....
En oo viittinny perikunnalta, enkä Taiston pojalta Amadeukselta, enkä Taiston veljen, Voiton pojalta Markolta, tangokuningas mallia 2016 kysellä moisen perään.

Olutta ja menyttä kaikki tyynni.

Et sillai...

eeroRe: juicen haastattelussa juankoskesta.23.1.2019 2.12
Nyt ko aloin uudelleen tutkia AKM
vertauksia ed. mainitsemiisi lauluihin, huomasin, et vertasit pettäjän tietä Taisto Tammen esittämään.

Toinen vertauksesi hiljaisesta kylätiestä ei ole ensilevytys Reijo Taipaleen levytys, vaan on suuren lauluntekijä Topi Kärjen kynästä lähtenyt ja jo edesmenneen Esko Rahkosen levyttämä.

Kolmas esittämäsi vertaus jopa kaikkitietävälle juutupellekin oli aivan liikaa. Eikä löytynyt biisiä Make Finland Great Again.

Edelleen et sillai ....

pontuspeetteriRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.3.2019 2.13
on se yks vittu ku täällä ei saa suoraa vastausta kysymyksiin.

eeroRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.3.2019 11.34
sinulle pontuspeetteri.

Mihinkä kysymykseen haluaisit vastauksen ??

En ole nähnyt yhtään kysymystäsi.
Jos haluat vastauksia, tällä keskustelupalstalla on aina läsnä kaikkien alojen pätevimmät asiantuntijat.

Varsinkin jos on kysymys pahvinteosta taikka musiikista, aina löytyy vastauksia epätietoisille.

alan kolmas miesRe: juicen haastattelussa juankoskesta.19.3.2019 14.23
Minäkin illalla ihmettelin, mihin pontuspeetteri raukka haluaa vastauksia.

pontuspeetteri on saattanut etsiä vastauksia YLEn vaalikoneesta Antti Rinteen osalta.

pontuspeetteri on ilmeisesti grilimakkaran ja kaljan hyvä ystävä, joten tällaisiin kysymyksiin ei YLEn vaalikoneesta saa vastauksia.

Esitä kysymys vain rohkeasti tälle palstalle, niin asiantunteva vastaus tulee varmasti asiaan kuin asiaan, kuten eero tuossa jo sanoo yllä.

Meillä on toimintamottona: "Mahdottomat asiat tehdään heti ja ihmeiden tekemiseen menee vähän aikaa."

Tervehenkinen Tarkkailija Re: juicen haastattelussa juankoskesta.20.3.2019 23.12
Kannattaa ehkä hiukan miettiä, kuka on aidosti grillimakkaran ja ohrapirtelöiden perässä, lähinnä millä tavalla nämä kyseiset tuotteet ovat pilkan välineenä jälleen kerran?

Ihminen ei tarvitse makkaraa laisinkaan, koska se aiheuttaa suolistosyöpää ja on totaalisesti teollisuuden kehittämä teurastusjäte.

On yleisesti tiedossa, että kepu pettää aina ja selitykset ovat koottuja tarinoita suoraan satukirjoista historian varrelta.

SDP on hallituksen muodostaja ja Kokoomus jää yksin piipittämään kapitalismia yksityistämisineen ja kannattaa muistaa "ihminen ei ole mikään desimaali", niinhän se on, kun Kokoomus jää jälkeen useita, useita desimaaleja.

SDP voittoon ja maksuton keski-asteen koulutus sekä päivähoito kaikille lapsille riippumatta näiden vanhemmista.

Tasa-arvo kunniaan ja eläköön Suomen peruskoulu, Marimekko ja Nokia!

pontuspetteriRe: juicen haastattelussa juankoskesta.21.3.2019 23.03
kaljoo en juo makkara on ok....



tarkotan sitä että näillä sivuilla jos joku nyt haluaa kysyä jotain vanhasta juankoskesta ym ym niin joku alan kolmas mies tai mikä lie kirjottaa jostain muusta asiasta.


suoraan kysymykseen suora vastaus

hyvää kevättä kaikille!

AnnakaisaRe: juicen haastattelussa juankoskesta.5.4.2019 22.53
Pontuspetteri haistaa pitkän paskan
Vaaliterveisin hannakaisalle ääni

kepu pettää ainaRe: juicen haastattelussa juankoskesta.6.4.2019 10.00
Perussuomalaisille ääniä ja HannaKaisalle naurua, kun käyttää vuosia vanhoja kuvia vaaliplakaateissa.

masapölöRe: juicen haastattelussa juankoskesta.6.4.2019 22.11
Onhan työ pörissy pitempään kuin yksikkää pohjolaisen virmoista

poliittinen tarkkailijaRe: juicen haastattelussa juankoskesta.7.4.2019 2.17
Hannakaisan luottamus meni, kun ylimielisesti narskutti kaalia valiokunnassa niin äänekkäästi, ettei teveysalan asiantuntijoiden puhetta ja järkeviä ehdotuksia kukaan pystynyt kuulemaan.

HK:n kaalin narskuttelu paljasti sen, että HK oli ollut kaalimaan vartijana ja tyhjensi parhaassa kasvuvaiheessa olleen koko kaalimaan kaaleista.

Aamullakin kuuntelin arkkiatri Risto Pelkosen haastattelun, jonka piti mielestäni yleensä hyvin asiallinen toimittaja Sakari Kilpelä.

Kilpelä kysäisi Pelkoselta hänen mielipidettään kepuloisten Leveäharteisesta Maakunta Sotesta.

Pelkonen totesi yksikantaan, että Maakunta Sote oli perustuslain vastainen ja siksi sitä ei voitu toteuttaa.

Sairaita ei hoideta Maakunnassa vaan perusterveydenhuollossa ja erikoissairaaloissa.

Kunnallisten arvauskeskusten ongelma on se, ettei niissä ole riittävästi lääkäreitä. Entisenä kunnanlääkärinä Pelkonen puhui oman kokemuksensa perusteella.

Pelkonen piti kunnanlääkärin tointa unelma-ammattina.

Sinänsä aika terävä havainto Pelkoselta.

Ihmetyttää vain se, miksi kepuloiset eivät ole tätäkään yksinkertaista asiaa havainneet, vaikka sadat virkamiehet ja poliitikot oli valjastettu viimeisen eduskunnakin aikana kirjoittamaan lakikirjoja peräti 3 850 sivun edestä perustuslain vastaisesta Maakunta Sotesta.

HK:ta ja Terra Sipilää myöten kepuloiset ovat laajassa mitassa alkaneet itkemään nyt, kun Leveäharteinen Maakunta Sote kaatui omaan mahdottomuuteensa eli siis laittomuuteen.

Pelkonen sanoi selvästi, että nyt tarvittaisiin 1000 lääkäriä terveyskeskuskusten ruuhkien hoitamiseen.

Järkyttävää nykyistä arvauskeskusten tilaa kuvaa se, että 20 vuoden aikana terveyskeskuksiin on saatu vain noin 300 lääkärin uutta virkaa, kun erikoissairaanhoitoon on samaan aikaan rekrytoitu yli 3 000 lääkäriä.

Täytyy hartaasti toivoa, että kepuloiset eivät pääse ainakaan ensiviulua soittamaan, kun Suomen perusterveydenhuollon jonot poistetaan.

Kepuloisilla oli laitonta Maakunta Sote ajamassa hampaat irvessä myös entinen THL:n pääjohtaja "Maito" Pekka Puska, mutta ei Pekkakaan ollut huomannut Pelkosen tapaan arvauskeskusten lääkäripulaa.

Se ei ole kuitenkaan mikään ihme, koska "Maito" Pekkahan ei muistanut edes Ahti Karjalaisen mainitsemaa tulevaisuuden ennustamisen vaikeutta.

Niinpä "Maito" Pekka ennusti alkoholilakia uudistettaesa, että nyt nuoret ratkeaa Suomessa ryyppäämään, kun IV olut saadaan ruokakauppoihin.

Tietysti kepuloisten "Maito" Pekan ennustus meni tässäkin asiassa täysin pieleen.

Onneksi Suomessa järjestetään vielä vaalit neljän vuoden välein, jolloin vihdoin saadaan taas ryvettymättömät voimat rekrytoimaan tarvittavat resurssit nykyiseen rempalleen jätettyyn perusterveydenhuoltoonkin.

Annika Saarikon hartijat ovat aivan liian kapeat, jotta hän voi yksin vastata koko Suomen palvelusetelien valvonnasta.

Sitä paitsi Annikahan kuuluu odottelevan pientä taaperoa, josta häntä täytyy lämpimästi onnitella. Koska Annikakin joutuu jäämään äitiyslomalle, niin tästäkin huomaamme, että palvelusetelien tarjonta ja valvonta jos mikä täytyy perustaa laajoille hartioillle.

MInusta näitä palveluseteleitäkin voisi hyvin jakaa R-kiksoista ja myös kaikista kuntienkin yhteispalvelupisteistä.

Mitään perustuslaillista ongelmaa palveluseteleissä ei ole, koska niiden pitää tietysti olla kaikkien saatavilla.

JuliusRe: juicen haastattelussa juankoskesta.7.4.2019 20.03
Minä annan ääneni PS:lle. Hanna-Kaisa ei tule koskaan saamaan ääntäni

Päätetty mikä päätetty

poliittinen tarkkailijaRe: juicen haastattelussa juankoskesta.8.4.2019 1.34
Käynnissä olevissa vaaleissa suomalaiset äänestäjät eivät voi vaikuttaa maapallon ilmastomuutoksiin sitä eikä tätä.

Tästä syystä näistä asioista höpiseviä ei pidä äänestää. Turpeen ja kivihiilenkin vastustaminen on täydellistä realiteettien ymmärtämättömyyttä.

Käynnissä olevissa vaaleissa suomalaiset äänestäjät eivät voi vaikuttaa Suomen metsien kasvuun sitä eikä tätä. Metsät kasvaa itsestään.

Ne jotka haluavat rajoittaa metsän hakkuut ja kasvun ovat suomalaisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin pahimpia vihollisia.

Lähimmäisistä ja lapsista huolta pitävät eivät tietenkään äänestä tällaisia yhteiskunnan hyvinvoinin alas ajajia.

Käynnissä olevissa vaaleissa suomalaiset äänestäjät eivät voi vaikuttaa EU:n säätämään maataloustukeen sitä eikä tätä.

Siihen suomalaiset äänestäjät voivat vaikuttaa, ettei kepuloisten tapaiset kaalimaiden vartijat ja kaalin narskuttelijat pääse pimeinä syysiltoina tyhjentämään koko kaalimaan satoa.

Käynnissä olevissa vaaleissa suomalaiset voivat vaikuttaa Suomen maailman korkeimpaan verotukseen jota voidaan kutsua himoverotukseksi.

Yllä olevien faktojen perusteella tiedetään, ketä pitää vaaleissa äänestää.

Käynnissä olevissa vaaleissa nykyisten 400 000 luottohäiriöisen lista voidaan leikata ainakin 300 000:lla ja leipäjonot poistaa, jos saadaan estettyä himoverotusta harjoittavien demujen, viherpipertäjien ja kepun pääsy kiinni vallan kahvaan.

Kyllä kansa tietää, että suurin osa ihmisten luottohäiriöistä johtuu ennen kaikkea himoverotuksesta, ulosottomaksuista ja tietysti perintäfirmojen täysin kohtuuttomista perintäkustannuksista sekä tietenkin parkkipirkkojen kirjoittelemista parkkisakoista, kun pysäköintimerkki on ollut väärän värinen.

Luottohäiriöinen ei saa edes asuntoa itselleen eikä myöskään kännykän liittymää.

Pienikin luottohäiriöinen on Suomessa pahempi kuin Ouluun ja muualla pesiytyneet ulkomaiset paperittomat lasten raiskaajat.

Kysymys on siis himoverottajien, viherpipertäjien ja vassarien harjoittamasta mielivallasta, jolle perustuslaissa ei ole mitään oikeutusta.

Käynnissä olevissa vaaleissa demujen "Vero" Anttia ei pidä valita ainakaan pääministeriksi, koska "Vero" Antti on entinen AY-aktivisti ja vaalien jälkeen Suomen pääministeri on myös EU neuvoston puheenjohtaja.

Matti Vanhasen ollessa pääministerinä ja samaan aikaan EU-neuvoston puheenjohtajana hänen ajastaan meni peräti 80% EU:n asioiden hoitoon.

Eihän "Vero" Antilla ole mitään tietoa esim. Brexitistä, josta neuvotellaan yötä päivää ainakin tuleva vuosi.

Kuvittelevatko demujen äänestäjät, että Suomen sisäisten asioidon hoitoon riittää pääministerin ajasta vain enintään 10%:a, kun "Vero" Antti joutuu hoitamaan vielä eläköityvää demu-kenttää, joka kuorossa huutaa "Verot ylös!!

Tavallisen ihmisen kohtuullinen verotustaso on 15-25% paikkeilla.

Tällainen taso nostaa Suomen brutokansantuotetta ainakin 50%;lla, jolloin kukaan meistä ei ole enää köyhä eikä kipeä.

"Vero" Antin kunto ei tule tätä rääkkiä kovin montaa kuukautta kestämään. Parasta olisi jo nyt "Vero Antinkin" heittää pyyhe kehään.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: