Keskustelu

nyt otti ohraleipäHomeinen leipä!19.12.2013 10.47
Nyt on rahat loppu, ne viimeisetkin. Lapset sai eilen koulussa homeessa olevaa leipää. Netisä kiertää kuvia laadukkaasta ja hyvästä kouluruokailustamme.

pyhäkoulun opettajaRe: Homeinen leipä!19.12.2013 11.13
Kiittäkää herraa, kiittäkää herraa...

Kiitos herra siitä, että annoit meille Keskustan 4.5 milj. euron Chill & Cook Muistuskeittiön, joka tekee tappiota meidän iloksemme joka vuosi 0.5-1.0 milj. euroa. Ruoka on maukasta ja hyvää. Kotiruoan veroista vähintään.

Matteuksen evankeliumin mukaan:
15:36 Ja hän otti ne seitsemän leipää ja kalat, kiitti, mursi ja antoi opetuslapsillensa, ja opetuslapset antoivat kansalle.
15:37 Ja kaikki söivät ja tulivat ravituiksi. Sitten he keräsivät jääneet palaset, seitsemän täyttä vasullista.
15:38 Ja niitä, jotka aterioivat, oli neljätuhatta miestä, paitsi naisia ja lapsia.

Niin kuin näkyy homeiset leivät täytyy vain sinata, murtaa ja jakaa kansalle, niin niitä riittää tuhansille ihmisille jouluksi.

Kiittäkää herraa, kiittäkää herraa...

onnekisi on facebookRe: Homeinen leipä!20.12.2013 18.51
Miten moinen pääsee "läpi"noin huippu keittiöstä,itse syön leipäni
ennen viimeistä käyttöpäivää.
Vai onko "sattunut"unohtumaan jonnekkin lämpimään.?
Tais olla niitä HARVOJA päiviä jolloin lapset olisivat koulussa
saaneet vaaleaa leipää?
Hyi heti esimies tutkimaan ja selvitys asiasta.
Tuo kännykkäkamera on oiva työväline eikös juu.

Parempaa ensi vuottaRe: Homeinen leipä!21.12.2013 12.43
No johan on Pimiöö hommaa

KuavilainenRe: Homeinen leipä!21.12.2013 13.07
Niin Pimiää niin Pimiää

KoskelainenRe: Homeinen leipä!21.12.2013 17.58
Mitenkä ois jos pysysit totuudessa, onko se vaikeaa, Yrjö !
Vai onko se valtuutetun etuoikeus valehdella minkä ehtii?

kuavilainenRe: Homeinen leipä!21.12.2013 18.07
Sitä ajettaan ommaa asiaa vaikka valehtelemalla.

Nostan hattuaRe: Homeinen leipä!21.12.2013 22.08
Reilu mies kun tunnusti,tosi reilu.
eka rehellinen Kaavilainen tuo ykä.

pipo tiukasti piässäRe: Homeinen leipä!22.12.2013 22.58
ja viimenen

matemaatikko ja kulinaristiRe: Homeinen leipä!23.12.2013 0.46
Joko kuopiolaiset ovat pyytäneet näyte-eriä Keskustan Keittiön tarjonnasta?
No, totta puhuen Rane, Joke, Kaisu ja Jari aiheuttivat velkarahalla n. 3,5 milj. investoinnin ja 3-500.000,- euron käyttökustannustappiot vuosittain verrattuna viisaaseen ratkaisuun, minkä Vapaa Juankoski esitti.
Kepumafian ryhmäkuri piti, mutta ylpeilyn aihetta ei saatu. Kyllä tosiasiassa harmittaa isolla V:llä. Kuka uskoo, että Kuopio haluaa maksaa tyhmyyksistämme. Itse ne joudumme maksamaan tarkkaan ja katkerasti.
Vielä ehdimme sulkea keittiön ja palata kestävään ratkaisuun. Säyneisen koulun säästökin tuntuu tosi pieneltä verrattuna Keskustan Keittiön sulkemisella saatavaan säästöön. Kuopiokin saattaisi hyväksyä halvimman ratkaisun. Siinä tulisi kotihoidonkin ruokapalvelu hoidetuksi niin, että hinta sopii ja laatu maistuu.

eräs kepuRe: Homeinen leipä!27.12.2013 12.02
mikä tämä juttu on onko asiassa perää ja jos on niin asiahan pitäis julkaista eikä piilottaa onhan terveysriski olemassa jos kelvotonta ruokaa tai lisukkeita tarjotaan ,kuinkahan valvonta on järjestetty,onko vastaavat henkilöt edes ajantasalla tapahtumista

onneksi on facebookRe: Homeinen leipä!27.12.2013 17.47
Niin kuulemani mukaan,rehtori(ruukinkoulun) on nähnyt kuvan ko.leivästä,
jospa häneltä heruisi tietoa enemmän?
Samaa mieltä asia selvitettävä.
Mitäs "hiljaiset" asiakkaat syövät

onneksi on facebookRe: Homeinen leipä!27.12.2013 17.48
Niin kuulemani mukaan,rehtori(ruukinkoulun) on nähnyt kuvan ko.leivästä,
jospa häneltä heruisi tietoa enemmän?
Samaa mieltä asia selvitettävä.
Mitäs "hiljaiset" asiakkaat syövät

juuRe: Homeinen leipä!27.12.2013 18.35
facebook on peestä ,ja ne kuulemat.pitäs tehdä ,ja nähdä!

kyrsiintynyt veronamaksajaRe: Homeinen leipä!27.12.2013 18.37
Pannaanpa kerrankin taloudelliset luvut rinnakkain.

Nyt on jo ruukinkoulun rehtorikin nähnyt valokuvan homeleivästä. Mitä muuta Keskustan tappiokeittiöstä lapsille ja vanhuksille syötetään? Ainakin 500 000 euron vuotuiset käyttökustannustappiot moisesta "huippukeittiöstä" on syytä laittaa esim. Säyneisten koulun aiheuttamien kustannusten rinnalle ja katsoa, kumpi on tärkeämpi.

Säyneisten kylätaajaman säilyminen tulevaisuudessa vai Keskustan keittiön tappiopesäkkeen pyörittäminen verovaroin vuodesta toiseen. Hanke oli susi jo syntyessään ja sellaista toimintaa ei voida verovaroin jatkaa. Säyneisten koulu ei ole koskaan ollut susi, vaan keskeinen palvelu vireässä syrjäkylässä, jossa kauppojakin alkaa jo kohta olla enemmän kuin Juankosken keskustassa.

Kylässämme on enää alle 5000 asukasta ja varmaan puolet niistä on lapsia, jotka eivät veroja maksa. Jokaiselle veronmaksajalle tulee siis keittiöstä joka vuosi ainakin 200 euron lasku ja perheellisille taitaa helposti tulla lähelle 1000 euroa maksettavaa.

Prof. Matti Wiberg Turun Yliopistota on äskettäin Hesarissa kertonut suorasanaisesti, että meillä valtionhallinnossa ja kunnissa poliittisten päätösten perusteet systemaattisesti salataan, eikä päätöksiä perustella millään järjellisillä laskelmilla.

Keskustan keittiö on malliesimerkki tästä järjettömyydestä. Erään tahot olivat saaaneet päähänsä, että tällainen keittiö meidän pitää saada ja nyt on jo nähty mitä saatiin aikaan.

Odotamme Koillis-Pravdan esittävän Keskustan keittiön ja Säyneisten koulun taloudellisten vaikustusten analyysin jo vuoden 2014 ensimmäisessä noviisissa.

Esim. Säyneisten koulun kimppuun on turha hyökätä, jos kylässä on 500 000 euroa tappiota vuosittain aiheuttava Keskustan Chill & Cook lampaanviulujalostamo.

Kenekään "hiljaisen syöjän" ei todellakaan tarvitse homeista ohraleipää syödä. Pantakoon kunnan johtavat virkailijat Keskustan keittiöön koemaistajiksi, niin eiköhän totuus ala vähitellen selvitä.

ItiöRe: Homeinen leipä!27.12.2013 20.53
Leipä ei ole ollutkaan keskuskeittiöltä vaan käytännön pila ( kotoa tuotu leipä), joka onnistuneesti on saanut vauhkoontumisen ja metelin aikaiseksi herkkäuskoisilla, etteivät vaan olisi niitä samoja uskovaisia joita kusetettiin kartonkibisneksissä.

kiistääkö jokuRe: Homeinen leipä!27.12.2013 21.05
Situon ku reksi tietää,joka on nåhnyt ko.homman ei puutu asiaan?
Tilille karkeimman kautta,vai tyhjästäkö maksetaan n.70donitsin vuositulot?
VASTUU maksaa.

kiistääkö jokuRe: Homeinen leipä!27.12.2013 21.28
Pysytään asiassa?Kyselkää?
Jos tiukka Tulee lyödään faktat pöytään meinaan
ettei reksi tiedä.Asiasta.

Onhan tämä nähty.Re: Homeinen leipä!27.12.2013 22.19
Koillis-Pravda tekemään juttua ruokahuollon kokonaisuudesta ja henkilöstön tarpeesta. Samalla sopisi tehdä Keskustan Keittiöstä talouden analyysi. Pyynnöistä huolimatta sitä ei ole tehty. Vastuuhenkilöinä Kaisu ja Rane. Jari lähti karkuun. Pete ei halua selvittää mitään, koska Keskustan Keittiöllä on tärkeä tehtävänsä Juankosken romahduttamisessa.
Säyneisen koulun sulkeminen ja palveluiden lopettaminen taas ajaa puolestaan asukkaita nopeammin pois.
Se neropatti, joka vetää eteläsuomalaisia yksityishenkilöitä oman egonsa pönkittämiseen näille sivuille, voi lopettaa sen. Olet säälittävä ja huono häviäjä.
Joko Pete on esittänyt alustavan arvion kartonkitehtaan tuomista tappioista? Aikooko kepumafia myös vastata tekosistaan?

Tyhjänpuhujilta luoja varjelkoonRe: Homeinen leipä!28.12.2013 9.38
Ei Pekka V:stäkään kukaan etelän media vaivautuisi kirjoittamaan mitään, mutta päätettyään perustaa omat sensuurisivunsa saa nyttemmin aina suun vuoron ja viimeisen sanan. Kummallista kyllä, ettei saa kuitenkaan kunnallispöytäkirjoihin puheenvuoromerkintää, tai eriävää lausumaa vaan yleisimmin "Pekka V poistui kokouksesta klo..." Valitusten tehtailunkin on delegoinut Tolvaselle ja New Stroms Oy:lle kun ei itse tohdi käsiään liata.

Pena T.Re: Homeinen leipä!28.12.2013 9.55
Puheenvuorojen sävystä voi päätellä, minkälainen hätä kepumafialla ja tehtaan puuhamiehillä on pelin paljastumisesta. On kyllä jo aikakin.
Kirjoittakaa omalla nimellä, jos kehtaatte.
Miten paljon kepumafialta kuluu energiaa erinäisiin salaamisiin ja omituisten veivausten puolustelemiseen?
Tällaisessa ympäristössä leipä pilaantuu jo sitä keittiölle tuodessa, kun kaikki muu on jo pilattu...
Siivousosastolla hommia.

Pekka VRe: Homeinen leipä!28.12.2013 13.45
Moro,
tulee taas samaa sontaa ja samasta osoitteesta ja lähettäjä on Helsingin kaapelitelevision serveri käyttäjiä, joten tiet vievät sylttytehtaaseen.
Mutta olemme jo todenneet lähettäjän olevan , kuten kaunnisti voisi todeta, olevan hyvin heikkolahjaisen, infantiilin, pikkusielun, jolla on taas
Mutta lippapiippa hiukan tiukalla ja potkuri piipassa on myrskyssä lentänyt pellolle.Mutta no worries, harmiton luikuri.

Ikkunapöydän raatiRe: Homeinen leipä!28.12.2013 14.27
Heimo ja Veijo eivät edes puhu...

tereRe: Homeinen leipä!28.12.2013 15.19
jos se homeinen leipä on juuttunu kurkkuun, niin eivät saa ääntään kuuluville

HermesRe: Homeinen leipä!28.12.2013 16.27
Mahdollisista tutkintapyynnöistä ei puhuta, ennen kuin ne ovat saavuttaneet käsittelyssä tietyn pisteen, esim. syyttämispäätöksen. Toista oli täällä Bulvaniassa, missä tutkintapyyntö oli oikein lehtiuutinen, kun Premium Boardin kilpailijaa haluttiin mustata ja solvata aiheetta.
Odotelkaa rauhassa. Puhuttavaa riittänee sitten, kun kepun kannatus laskee oikealle tasolleen, kun Suomen kansa saa kuulla, minkälaisia nilviäisiä löytyy pienistä kepu-kunnista kuten Juankoskelta.
Peli on kepumafian osalta pelattu, mutta he yrittävät kasvattaa kuntalaisten päälle lankeavaa laskua.
Kuntalaisten kommenttien perusteella Juankosken johtoa ei paljon arvosteta.

päättelijäRe: Homeinen leipä!28.12.2013 16.30
Joulunpyhät ja rauha ovat jo takana.

Tammikuun 10 päivä lähestyy.

Tratta PBF seisoo. Biolämpö seisoo. Heimo & Veijo sekä kaupunginjohtaja seisovat sormi suussa.

Risteferi ja Mooseperko kävelevät huoneissaan ympyrää ja miettivät, mistä löytyy seisovaan tehtaaseen käyttöpääomaa vähintään 8 milj. euroa. Entiset velatkin pitäisi maksaa. Kaikki velat ovat pelkästään Tratta PBF:n kohdalla nousseet yhteensä jo ainakin 22 milj. euroon, joista vakuusvelkoja on suunnilleen 13 milj. euroa.

Samoritz lunasti konkurssipesän kiinteistöineen kaikkineen vain vähän yli 3 milj. eurolla. Nyt Tratta PBF:n konkurssipesässä ei ole edes entistä kiinteistömassaa.

Seisovan tehtaan varallisuus ei ole voinut nousta mihinkään vuoden 2011 keväästä, jolloin pesä lunastettiin. Mitään investointejahan tehtaalla ei ole tehty. Tappiota on tehty sitäkin enemmän eli ainakin 22 milj. euroa.

Seisovan tehtaan varallisuuden on täytynyt pienentyä mm. siksi, että yhtiö myi salassa Patruunanmäen arvokiinteistön tiettävästi vähän alle milj. eurolla jollekin kroisokselle. Yhtiön todellinen varallisuus on siis korkeintaan 2 milj. euroa. Tämä ei riitä minkäänlaisten velkojen reaalivakuudeksi.

Biolämmöllähän oli velkaa 31.12.2012 jo kaikkiaan 5.3 milj. euroa ja esteelliset kaupunginjohtaja sekä hallintojohtaja ovat jo kolmeen kertaan todistaneet eri oikeusasteissa, että biovoimala on arvoton. Arvottoman ja seisovan biovoimalan vakuusarvo on nolla. Kuka uskoo sellaisen laitoksen yrityskiinnityksen vakuusarvoon? Vakuudettomia lainoja biolämmölle ei löydy.

Vaikka käräjätuomari laittaisi yrityssaneerauksessa kaikki velat nollaksi Tratta PBF ja biolämpö eivät enää suosta nouse.

Tällainen tosiasia pistää Veijon & Heimon sekä esteellisen kaupunginjohtajan kyllä hiljaiseksi.

Ym. herrat eivät voi myöskään mitenkään selittää sitä, miksi kaupunki on tietoisesti viivytellyt eikä ole valvonut Tratta PBF:lle myöntämäänsä 5 milj. euron takausta ja on sen lisäksi vielä luotottanut kyseisiä konkurssiyhtiöitä jättäen perimättä vesi- ja jätevesimaksuja sekä vuokria omistamastaan viimeistelyhallista.

valekonsulttiRe: Homeinen leipä!28.12.2013 20.32
Yllä oleva "tietäjä" voinee ystävällisesti kertoa, mistä Heimon ja Veijon kannanottoja voisi lukea.
Kohta he ovat samassa tilanteessa kuin Rane ja Joke: ei näy miehiä ihmisten parissa edes päivittäisillä ostoksilla. Taitavat kirjoitella Vapaan Juankosken keskustelusivuillekin salanimillä.

piinaviikkoRe: Homeinen leipä!28.12.2013 20.49
Kyllä Heimo ja Veijo lukevat tätä palstaa. Siksipä kerronkin mitä kylillä puhutaan ja arvuutellaan ihan ääneen, etteivät nämä kaksi tee mitään asioiden eteen, koska toisen vaimo joutuisi henkilökohtaiseen vastuuseen tehtaan takauksista. Siinä on motiivia kerrakseen.

Viitaniemen isäntäRe: Homeinen leipä!28.12.2013 20.51
Vastuuta kantavat Mikki Hiiret ei täällä kommentoi, siellä peräkammareissa hamekankaita mittailevat. Äiti siellä puuroa keittää ja kehuu mitenkä meidän poika hoitaa hyvin kunnallispolitiikkaa.

päättelijäRe: Homeinen leipä!28.12.2013 22.45
Ei ole pahemmin nähty Veijoa julkisuudessa lausuntoja antamassa.

Veijo on kyllä kuitenkin ikuistettu kesällä muistaakseni Kollis-Pravdan sivulle komeaan potrettiin, kun Veijo kävi "rahoitusneuvotteluja" Tratta PBF:n pääluottamusmiehen kanssa nyt jo yli vuoden seisoneen pahvitehtaan portilla.

Kaupunginjohtaja on myös lehdistölle kertonut pitävänsä jatkuvasti yhteyksiä rahoittajiin. Todellisuudessahan kaupunginjohtaja on itse asiassa ollut yksi näistä konkurssitilassa olleen Tratta PBF:n rahoittajista. Tottaikai kaupunginjohtaja on silloin ollut itse mukana kaiken aikaa näissä rahoitusneuvotteluissa.

Kun rahoitusneuvottelut päättyivät tuloksettomina elokuussa, niin kapunginjohtaja näköjään ohjeisti kamreeria maksamaan kaupungin tililtä Handelsbankenin irtisanomia lainoja 4.1 milj. euron edestä. Kysymyksessä on vertaansa vailla oleva suoritus.

Koska KHO oli kieltänyt 9.2.2012 takauksen laittamisen täytäntöön edes ei-lainvoimaisena, voidaan aiheellisesti kysyä, oliko kysymyksessä kaupungin varojen kavallus?

KHO päätökset edustavat maassamme korkeinta juridista päätäntävaltaa. Jopa ministeriöt joutuvat noudattamaan näitä päätöksiä. Onkin varsin erikoista, että lilliputti Juankosken kaupungin päättäjät pitävät tällaisia päätöksiä ja myös Kuopion hallinto-oikeuden lopullisia päätöksiä pilkkanaan.

Lienee selvää, että tällaisista töppöilyistä ei selvitä huomautuksilla.

Varsinaista työllistämistäRe: Homeinen leipä!29.12.2013 7.58
On todellakin ihmeellistä, että ilman mitään päätöstä on menty maksamaan yli neljä miljoonaan euroa Juankosken kaupungin tililtä ulkomaisen liikemiehen yrityksen velkoja.

Olisi asiaa pitänyt edes vähän ensin kysäistä valtuutettuilta miten menetellään. Tietysti moni Juankosken valtuutettu ei edes ymmärrä mitä on tapahtunut, joten olisiko se tilannetta muuttanut, mutta silti olisi ollut kaunisele edes kysäistä.

Onhan kysymys varsin suuresta rahasta ja varsinkin kun tuo reilu neljä milliä on velkaa. Toisaalta hyvä nakki tuolle pankille joka on tuon rahan antanut, koska korko juokse myös tältäkin päivältä.

Ja onhan se hyvä, että myös ulkomaalainen liikemies voi huokaista helpotuksesta kun on niin mukava kaupunginjohtaja joka maksaa noin pienet suoritukset nuin vaan mitään suurempia kyselemättä.

On aika hupainen juttu näin menneen työllistämisvuoden lopuksi. Onneksi tulivat lauhat kelit, että putkistot ovat tehtaalla sulaneet.

Ainut huonojuttu on se, että tahtoo rautatelat hikoilla ja korroosio iskeä kartonkikoneen teloihin, mutta ei kait ne romumiehet siitä pahaksi pane jos hieman ruostetta tulee sulattamoon menevän raudan mukana.

sivusta seuraavaRe: Homeinen leipä!29.12.2013 13.55
On se Juankosken maalaiskaupunki muutenkin ansioitunut kuin kartonkitehtaan pyörittämisesä. Lähihistoriasta muistu mieleeni : Nivala Timber, kanavahankkeet, tiesirrot, keittiöt, biovoimala ym. eiköhän todeta , että viisas johtja KEPU ineen johdatti meidät sentään 1 pkäivvää ennen Nilsiää maalaiskaupungiksi.ja eikö vaan olloakin edelleen ihan itsenäinen kaupunki jota Nilsiä ei enää ole. Niin että kiitokset viisaille luottamusmiehillemme. Anteeksi kun unohtui kiittää suurta kaupungin johtajaamme.

home is homeRe: Homeinen leipä!29.12.2013 16.43
säyneisen koululla on kaikki homeessa, vaihtakaa äkkiä koulua.

kyselijäRe: Homeinen leipä!29.12.2013 17.16
Arvostamani Pekka Sauri kirjoitti eilen hyvin Hesarin vieraskynässä otsikolla

"Julkishallinto ei voi enää vältellä sosiaalista mediaa"

Piinaviikko on yllä todennut, että Heimo ja Veijo kyllä lukevat Vapaajuankoskea, mutta muutoin sanottavaa ei juuri ole yhteisistä asiosta ollut kummallakaan keskeisellä päättäjällä vaalien jälkeen.

Sauri kirjoittaa mm:
"Sosiaalisessa mediassa on oltava läsnä, vastattava kysymyksiin ja reagoitava kommentteihin.

Ei käy päinsä, että vastaus tulee päiviä tai peräti viikkoja kysymyksen tai komenttien esittämisen jälkeen. Vaikeneminen on kansalaisille huonoin mahdollinen vaihtoehto.

Pitäisikö kaikkien julkishallinnon työntekijöiden olla mukana sosiaalisessa mediassa? Ei. Olennaista on, että organisaation ylin johto ja päätöksentekijät ovat läsnä perustelemassa hallinnonalansa ratkaisuja, toimenpiteitä ja suunnitelmia. Vuorovaikutuksessa piirtyy väistämättä näkyviin heidän arvomaailmansa, joka heijastuu koko organisaation toimintakulttuuriin.

Jos julkishallinto ei ole mukana keskustelussa, se etääntyy ja irtautuu kansalaisista. Tähän millään hallinnolla ei ole varaa."

Yksinkertaiset sosiaalisen median kysymykset kuuluvat Heimolle ja Veijolle:

Oliko ym. ohraleipä siis homeessa ja tuliko se Keskustan Cook & Chill Keittiöstä?

Mihin toimenpiteisiin Juankosken kaupunki on ryhtynyt Kuopion HAO:n lopullisen päätöksen osalta, jossa todettiin, että yksityisten asianajotoimistojen käyttö Tratta PBF:n asioiden hoidossa on ollut perustuslain vastaista? Kaupunki on siis perustuslain vastaisesti maksanut asianajotoimistojen laskuista ainakin 300 000 euroa! Onko takaisinperintä jo käynnistetty laittomien palvelujen tilaajilta?

Miksi Juankosken kaupunki ei valvonut Tratta PBF:lle myönnettyä 5 milj. euron takausta, vaikka kaupunginjohtaja ja myös hallituksen- ja valtuuston puheenjohtajat olivat tietoisia, että Tratta PBF oli konkurssitilassa jo kaun ennen ensimmäistä 31.5.2012 tilinpäätöstään? Vähintään ensimmäisen tilinpäätöksen tultua julki asiassa olisi pitänyt toimia. Miksi ei ole toimittu ja valvottu kaupungin etuja? Kaikkihan tietää sen, että pahvitehdas on seissyt jo toista vuotta putkeen.

Miksi Juankosken kaupunki ei vaatinut Juankosken Biolämpö Oy:n ylimääräistä yhtiökokousta jo Tratta PBF:n osoittauduttua konkurssikypsäksi? Koska biolämmön saatavat konkurssitilassa olevasta Tratta PBF:stä olivat nollan arvoisia, niin biovoimala oli konkurssikypsä jo kauan ennen per 31.12.2012 tilinpäätöstään. Miksi tähänkään asiaan ei ole reagoitu ja valvottu kaupungin etuja?

Miksi Juankosken kaupunki jääräpäisesti myi kolmeen kertaan määräenemmistön jälleenhankintahinnaltaan lähes 10 milj. euroa olevan biovoimalan osakkeista vain 13 200 eurolla varattomalle yritysryhmälle ja kaupunginjohtaja oli vielä henkilökohtaisesti allekirjoittanut biovoimalan osakassopimuksen ulkomaisen huijariyrittäjän kanssa?

Sosiaalista mediaa kiinnostaa myös: "Onko Farocon Oy:n osalta saatu jo runsaastikin ostotarjouksia? 4.1 milj. euroa kaupungin kassasta on iso raha veronmaksajien maksettavaksi. Maksetun takauksen korkokulut juoksee koko ajan kaupungin kassasta.

Pää pois pensaasta Veijo ja HeimoRe: Homeinen leipä!29.12.2013 18.38
Hyviä kysymyksiä edellisessä vistissä Veijolle ja Heimolle.
Kun on aivan selvää, että Veijo ja Heimo lukevat Juankosken luetuinta sivustoa Juankoskista, niin vastauksia edellä esitettyihin kysymyksiin kuntalaiset kaipaavat.

Vai oletteko unohtaneet äänestäjänne mielestänne.
Me jotka olemme teidät paikoillenne äänestäneet haluamme teidän myös pitävän vaalilupauksenne ja jalkautuvan kuntalaisten pariin.

Tietysti ajattelette, että ei kannata enää, koska mitä todennäköisesti läpipääsynne on tulevissa vaaleissa epätodennäköistä.
Vaikka ette ole pitäneet vaalilupauksianne, vaan olette pistäneet päänne pensaaseen. Vaikka Veijo sinä olit antamassa kaupungin viidenmiljoonan euron laitonta kuntatakausta ja Heimon vaimo myös silti pitäisi pää ottaa sieltä pensaasta pois viimeinkin ja avautua kertomaan missä mennään ja missä on ne lupaamanne vaalilupaukset paremmasta.

Puuterminaaleineen ym. työllistämisineen.
Nyt vielä kerkiätte kertoa missä mennään, kun pian nostatte päänne pensaasta ja herkeätte pyllistelemästä kuntalaisin päin sieltä pensaasta.
Vaikka totuuksien kertominen se sattuu, niin parempi on vastailla kuntalaisten esittämiin kysymyksiin kuin pyllistellä pensaasta ja vaieta.

jalostusastetta jeeRe: Homeinen leipä!29.12.2013 21.41
Kyllä puuterminaali on hyvä. Siinä jalostetaan pölökkyjä niin pitkälle kun pystyy,

ropsia jo pienenä lastannuRe: Homeinen leipä!30.12.2013 0.36
En oo ennen huomannu, että puuterminaalin pinossa pölökky pahemmin jalostuu.

titityyRe: Homeinen leipä!30.12.2013 15.12
mitenkähän koululta löytynyt home leipä ja tehtaan asiat liittyy samaan viestiketjuun. olisi varmaan kannattanut laitaa eri ketjuun nuo muut HÖMPÖTYKSET ja pysyä alkuperäisessä aiheessa!?

Keskustan Keittiö turha investointiRe: Homeinen leipä!30.12.2013 16.38
Odottakaa pikku ajan kuluttua ei ole homeista leipää, koska Juankosken kunnallinen ruokahuolto siirtyy tänne meille Nilsiään.

ropsia jo pienenä lastannuRe: Homeinen leipä!30.12.2013 16.57
Kaikki liittyy kaikkeen.

Ahti Karjalainenkin totesi aikoinaan jenkeissä: "tuu tii tu tööti tuu".

Kepu pettää aina!

Kouraan ajattelijaRe: Homeinen leipä!30.12.2013 17.36
Heimo on merkittävissä valtakunnallisissa tehtävissä omassa puolueessaan. On aivan varma, että ennen vaaleja tulee pommi, jos Juankosken tilanne säilyy pitkään tällaisena. Jotakin on tehtävä ja pian.
Suomalainen sananlasku sanoo, että vaikeneminen on myöntymistä.

Loikka takaisin.Re: Homeinen leipä!30.12.2013 17.47
Heimo on ollut keskustapuolueen miehiä lähes koko ikänsä ja voihan olla pommi se, että paljastaa vieläkin olevansa. Se saattaisi olla suu siihen, että Heimo on vaientanut äänensä koska eihän sitä voi omien varpaille astua.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: