Keskustelu

Baskervillen koirathollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 12.38
Ote Savon sanomien talous-sivustolta:"
--Alankomaiden keskuspankin tilastojen mukaan lähes 90 prosenttia Suomesta Alankomaihin tehdyistä suorista sijoituksista on tehty holding-yhtiöihin. Käytännössä sijoitukset kierrätetään holding-yhtiöiden kautta lopullisiin sijoituskohteisiin, Finnwatchin raportissa todetaan.

Kansantaloudellisesti merkittäväksi ilmiöksi pääomien kierrätyksen Alankomaiden kautta tekee se, että yritykset investoivat myös kotimaahan holding-yhtiöidensä kautta."

Tämä menettely mahdollistaa rahanpesun ja veronkierron.

Nyt kun tarkastellaan PB:n toimintaa, niin huomataan, että Samoritsin emoyhtiönä on ollut hollantilainen holding-yhtiö Behami bv ja Suomessa toimiva holding-yhtiö Premium kapital. Nyt kun rahoja on kierrätetty Faroconin kautta ja Primary energyn ja Premium kapitalin kautta Behami bv yhtiön kautta kotimaahan Hollantiin ja sieltä Maltalle, olemme toteamassa perussettiä, jolla kusetetaan verohallintoa ja keskusrikospolisiin rahanpesuosastoa.

Ja siksi olisi äärettömän tärkeää saada viralliset tilinpäätöskirjat PB:lta, Faroconilta, Premium kapitalilta sillä hollantilaiselta Behami bvlta ei tilinpäätöstietoja tipu.
Saneeraushanketta käräjäoikeudessa selvittävä tuomari pitäisi ehdottomasti vaatia PB:lta yrityksen todelliset ja viralliset tilinpäätöstiedot ja selvitykset, sillä niin monta miljoonaa on kadonnut "tappioina" ilmaan, niin monta miljoonaa on siirtynyt Faroconin tilille ja sieltä pois ja mikä on Pe´remium kapitalin todellinen tehtävä.

Sherlock HolmesRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 14.29
Juankosken johdon mahdollinen osuus rahanpesussa on selvitettävä, jotta epäilyt selvitetään. Edellinen ja nykyinen kaupunginhallitus ovat sotkeutuneet epäilyttäviin bisneksiin. Kun Premium Board Finland Oy pannaan konkurssiin, Pete, Joke ja Rane voivat alkaa odotella viranomaisilta puhelinsoittoja. Silloin korttitalo on romahtanut.
On tärkeää, että Juankoskea ja veronmaksajia ei sotketa syvemmälle pienen piirin hämäräpuuhiin.
Keskusrikospoliisin päällikön varoitukset maaliskuulta 2011 olisi ollut syytä ottaa tosissaan.

En usko puheita, vaan faktojaRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 14.42
Kyllähän Juankosken Biolämpökin pumpattiin tyhjiin mukaan lukien Savon Voiman ja Juankosken pääomasijoitukset n. 2 milj. euroa. Velkaa tehtiin n. 1 milj. euroa käyttökuluina ja toimittajille velkaantumisena.
Tämän junaili eräs Kangasperko ja hyväksyi kepumafia enemmistöllään. Päävastuullisina Rane, Joke, Veijo ja Heimo. Miksi ette estäneet tätä? Mitä hyödyitte henkilökohtaisesti?
Sitruuna on puristettu kuivaksi, enää on jäljellä viivyttely, jälkien peittely ja saattohoito.
Uskotaanko nyt, että Samoriz oli julkisivu, ja todelliset puuhamiehet löytyvät Nemea Pankista, Vision Hunters'ista ja Juankosken johdosta?

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 14.59
Kun kirjoitan seuraavan, tiedän saavani haukkkuja, mutta sillä ei ole väliä. Koska tällä palstalla haukutaan moderaattorien suostumuksella kuitenkin kirosanoin ja loukkaavasti.

Olen aikoinani v. 2011 laskenut kiinnostuksesta PB:n tulevaisuuden. Ja käsitykseni mukaan on syntynyt ehtaa tappiota aivan riittävästi, eikä ole kirkossa kuulutettu että mitään olisi viety, jotta nykyinen velkamäärä v. 2013 olisi saavutettu. Se joka on asiasta kiinnostunut voi sen itse tarkistaa kynällä, paperilla ja laskimella. Kartongin teko on kallista puuhaa, erityisesti jos tuotanto jää pieneksi tai tehdas seisoo.

valetuomariRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 15.54
Tavastin kinnostuksesta tekemä laskelma vuodelta 2011 ei todista mitään tehtaan tulevaisuudesta.

Totta on se, että kartongin tekeminen on kallista. Tratta PBF teki ensimmäisenä tilikautenaan tappiota jo 11 milj. euroa.

Kysymys kuuluu Tavastille: Miksi Tratta PBF kuitenkin jatkoi vielä tuon ensimmäisen erittäin tappiollisen tilikauden jälkeen toimintaansa, kun se teki toisena vuotena tappiota vielä lisää ainakin 12 milj. euroa?

Yhtiö olisi pitänyt laittaa konkurssiin jo ensimmäisen tilikauden tietojen perusteella ja tilannehan tiedettiin toivottomaksi jo kauan ennen ensimmäistä tilinpäätöstäkin. Kaupungin myöntämän takauksen kovenantit olivat lauenneet jo ennen ensimmäistä tilinpäätöstä. Miksi kaupunki ei valvonut laittomasti täytäntöön laitettua takaustaaan?

Kenen on vastuu???

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 16.17
En minä ymmärrä miksi "valetuomari" kysyy minulta "Miksi Tratta PBF kuitenkin jatkoi vielä tuon ensimmäisen erittäin tappiollisen tilikauden jälkeen toimintaansa, kun se teki toisena vuotena tappiota vielä lisää ainakin 12 milj. euroa?" Voin vain spekuloida. Kiinnostavaa kyllä.

Mutta lienee selvää, että kun oma pääoma 6 MEUR oli syöty jo ensimmäisen tilikauden perusteella, niin todellinen päätösvalta oli jo silloin siirtynyt velkojille. Kukin velkoja pystyi itsenäisesti päättämään miten toimia. Mitään yleisempää päätöksentekijää ei kai ollut.

Mitä on muuten tapahtunut ? Tunti on kulunut eikä kukaan ole kiroillut?

valetuomariRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 16.53
Tratta PBF:n projekti on vertaansa vailla Suomen teollisessa historiassa.

Yhtiö tekee kaikkien silmien alla parissa vuodessa varmaan suunnilleen 25 milj. euroa tappiota yhteen putkeen, mutta kukaan ei puutu peliin. Kuten Tavast päättelee: suurimmat velkojat ja Juankosken kaupunki ovat tämän toimintamallin hyväksyneet joko hiljaisesti tai ihan paperilla.

Kun Stromsdal Oyj:n konkurssipesää ei saatu 2.5 vuoteen kaupaksi, niin pesä, Handelsbanken ja Juankosken kaupunki tekivät sopimuksen, että pesän kiinteistöjen lämmityskulut jaetaan kolmeen pekkaan.

Minkähänlainen sopimus nyt on siis tehty noista seisovan pahvitehtaan ja JBOY:n lämmityskuluista ja muista kiinteistä käyttökustannuksista. Jonkun on täytynyt nekin maksaa noin vuoden ajalta, koska minkään Tratta PBF-yritysryhmän yrityksen kassassa ei ole ollut sitä Risteferin mainitsemaa "tiettyä rahaa".

Se nyt jo tiedetään, että ns. Patruunanmäen kiinteistön kaupasta saatu tiettävästi noin 900 000 euroa menikin konkurssitilassa olevan yritysryhmän käyttökustannuksiin.

Handelsbankenin ja Finnveran täytyy olla tyytyväisiä, etteivät myöntäneet alunperin lainaa Tratta PBF:lle enempää kuin 12.5 milj. euroa yhteensä. Jos lainoja olisi myönnetty vaikka tuplamäärä, niin tätä tappiontekoa ja rahan lapiointia Farocon Oy kautta veroparatiiseihin olisi jatkettu ainakin pari vuotta lisää.

Nyt tappion tekeminen on päättynyt siihen, että lainat on käytetty ja kassat ovat tyhjiä. Korkokulut kuitenkin juoksee hamaan tulevaisuuteen. Kohta varmaan Savon Voima katkaisee sähköt, ellei kaupunki sitten osallistu sähkölaskun maksuun. Turussahan eläkevaarin sähköt pantiin poikki jouluksi, kun vaarilta oli 90 euron sähkölasku mennyt pitkäksi.

Kaupunginjohtajan suhteet Savon Energiaholding Oy:n voivat nyt jälleen kerran nousta arvoon arvaamattomaan.

Valetuomari ei kiroile!

Kaapeli kunnan taloltaRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 17.12
Viiden kymmenenkilovatin puhaltimien sähkön kulutuksen maksun vielä takka Juankoski. Sekä yhden toimistohuonen valot. Mitään sähköä ei ilman kunnan takausta Savon Voima enää anna.

PVRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 17.47
Moro,
Tavastin ehdottomasti pitäisi tutustua uusiin , vaikkakin puutteellisiin tilinpäätöksiin. Myös niistä selviää Faroconin yllättävä vuosikate ja saadut pääomat, jotka eivät näy tilintarkastuskertomuksessa, koska sellaisia ei ole laadittu.
Myös niistä käy selväksi, ettei Faroconin arvoa mittaava 10 vuoden vuokratulo, vuodessa n. 800 000 euroa, ei ole ainakaan tilinpäätöstietojen mukaan maksettu PB:lta Faroconille.
Myös tilinpäätöstiedoista selviää, että PB oli konkurssitilassa jo vuonna 2011, jolloin kaupungin myöntämä takaus annettiin vailla lainvoimaa ja päätöksellä korkeimmassa hallinto-oikeudessa kielletyllä lainalla(kuntatakaus). Tämäkin näyttää siltä, että Juankosken takaama laina, joka lain mukaan piti olla investointilaina, meni täysin käyttömaksuihin, tai vastaaviin siirtoihin.
Myös tavast ei tainnut huomata, että PB:n pääoma( 9 miljoonaa euroa) oli mennyt ensimäisenä tilikautena ja oli mennyt 2 miljoonaa tappiolle, koska tulos oli n. 11 miljoonaa tappiollinen. Myös yrityksen omavaraisuusaste oli mennyt pakkaselle, -11 prosenttia. Samaan aikaan oli huomattavissa, että yritys oli joutunut insolvenssitilaan ja yrityksen olisi pitänyt laatia selvitys tilastaan ja antaa tieto suurille velkojille. Ainakin Juankoskella ei kerrottu kasvavasta saatavien määrästä ja myös pankin varoitukset pidettiin kaupungin tiettyjen henkilöiden tiedossa ja siis salassa.

Ihmettelen, jos velkojat suostuvat saneeraushankkeeseen, sillä vuoden kuluttua ei ole edes tehtaan koneita velkojien saatavilla.

Juankoskelle tulee iso alaskirjaus, sillä sekä biolämpö Oy:n ja muiden saatavien alaskirjaus tulee esille vasta, kun pesä on selvitetty ja silloin vastuunkantaja, siis mielestäni ainoastaan kaupunginjohtaja on eläkkeellä.

Nivala-Tinberin kautta menetetyt varat, Strömsdalin kautta menetetyt varat, kehitysmasuuni >Oy:n kautta menetyt varat, Biolämpö Oy:n kautta menetyt varat ja nyt PB:n kautta menetyt varat ovat kaikki kaupunginjohtajan kasinotaloussekoiluja, jotka maksoivat kuntalaisille ainakin 10-20 miljoonaa euroa. Ja niillä miljoonilla Juankoski olisi ollut , tai olisi saattanut olla mallikunta talousasioissa ja palvelutasolla.

Siksi ihmettelen Tavastin vastuutonta kirjoittelua.

Mutta jos vielä saneerauskäsittelyyn: Mitä muuta voi käräjäoikeuden tuomari tehdä, kuin toteuttaa suurimpien velkojien tahtoa. Mutta kun tietooni on tullut, että kaupunginhallituksen päätös saneeraushankkeen hyväksymisestä on saatettu hallinto-oikeuden tutkittavaksi esteellisyyssääntöihin vedoten, ja myös muiden seikkojen takia, vaikka kaupunki ei myöntänyt oikaisuvaatimusta perusteellen sen olevan muutoksenhakukelvoton, on kuitenkin kyseessä valitusprosessi, joka tekee kaupunginhallituksen päätöksestä ilman lainvoimaa olevaksi. Ja kaupungin saatavat, velat, ovat saneerausselvityksen suurimmat yhdessä valtion kanssa. Tuomari voi kuitenkin päättää asian, mutta päätös voi kaatua hallinto-oikeuden päätöksen myötä. Kimuranttia puuhaa, ja kallista kaikille.
Mutta tuomioistuin päättää ja muut kuuntelevat.

Hyvä Pekka V ja pökköä pesäänRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 18.25
Juankoski on keittänyt sellaisen sopan , että vastaavaa ei ole nähty koko Suomen teollisessa historiassa. Puhallusta ja puhallusta puhalluksen perään ja päättäjät ovat tämän kaiken hyväksyneet. Ihmetellä täytyy vaikka tapahtumat eivät ole tullut yllätyksenä. Onhan oikeuslaitosta myöten varoiteltu toimien olevan laittomia. Joku valtuutettu totesi myös aikoinaan, ettei Kaupungin pidä mennä sellaisin toimiin, jotka eivät sille kuulu. Olisi ollut kaupunki noin 10-20 miljoonaa vauraampi jos olisi varoitusten ääntä kuunneltu. Olisi tosiaan pitänyt pysyä niissä toimissa jotka kuuluvat kaupungin toimenkuvaan. Kaupungin tehtävä ei ole olla pyörittämässä valtavalla kuntatakauksella riski bisnestä. Siinä käy kuin kävi lampaanviulutehtailulle, että kuorma suistuu ojaan jo Viemannin mutkassa ennen pääsiäissesonkia. Valtuuston varapuheenjohtajalle Pekka V on tosiaan nostettava hattua kun uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne ovat. Siinä ei nuoleskella kaupunginjohtajan p??ä. Miessä on ryhtiä, toisin kuin hummeri poijilla näillä varsinaisilla pikapäättäjillä.

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 19.18
Terve PV

ja Moro

1. Miksi minun pitäisi lukea tilinpäätöstä. Kerroin vain käsitykseni että PB:n toiminta on perusteiltaan ollut niin tappiollista, lähinnä johtamissysteemin takia, että se yksin voi selittää tappion ja velat. Prosessiteollisuus on siltä osin aritmeettinen pisnes, että tulos voidaan yleensä ennustaa, ja positiivisia yllätyksiä harvoin näkee. Jos tämä käsitykseni PV:n mielestä on väärin, niin perustoiminnan tappio olisi ollut ennustamaani pienempi ja rahaa viety kepulikonstein yhtiöstä ulos. Tätäkä tarkoitat PV?
En minä uhraa sen enempää asiaan, vaan oletan että asiat selviävät käräjäoikeudessa, mahdollisessa saneerauksessa ja eritystilintarkastuksessa.

2. Millä perustelet kirjoituksesi että ?tavast ei tainnut huomata, että PB:n pääoma( 9 miljoonaa euroa) oli mennyt ensimäisenä tilikautena?. Tätähän nimenomaan kirjoitin, vaikka uskoin että pääoma oli 6 MEUR. Mistä 3 lisää on muuten tullut ensimmäisenä tilikautena, kun olet lukenut saadut tilinpäätökset?

3. Miksi kirjoitat ?Siksi ihmettelen Tavastin vastuutonta kirjoittelua.??
Mitä vastuutonta olen kirjoittanut ? Kun taas heti solvataan niin perustele nyt asiallisesti. Kiitos.

PVRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 20.41
Moro,
olet tehtaan käynnistymisprosessin alusta lähtien tukenut kirjoituksillasi Juankosken kaupungin rahoitusta tehtaalle, vaikka wt ole missään vaiheessa välittänyt yrityksen täysin utopistisista suunnitelmista ja tehtaan rahoituskuvioista.
Otteesi on ollut täysin päätöntä ja vain tietämättömyys julkisen rahoituksen kae´rikoista on saanut pääsi pyörälle kirjoittelemaan edesvastuuttomia kirjoitelmia julkisen ja yksityisen sektorin yhteisöjen yhtteisistä rahoituksista.

Välillä on tuntunut, että olet kaupunginjohtajan kanssa käynyt saman koulun ja sopineet samanlaisesta asian selvittämisestä.
Joten kaikkiin kyselyihin ja kohtiin vastaan samoin tavoin: ottaisit selvää ja jos et tunne asiaa, kysy isoilta pojilta.

Sinun kaltaisten ihmisten takia julkinen talous on todella sekaisin ja suomettumisen ajan tukiviidakko on vielä olemassa, ja se haittaa normaalia markkinatalouden tasapainoa. Mutta onneksi on olemassa EU-tuomioistuin, joka tulee palauttamaan suomettumisen ajan tukirahoituksen pois häiritsemättä normaalia vapaata markkinataloutta.

Kuntien tehtävä on palvella kuntalaisia, henkilöitä ja oikeushenkilöitä, mutta ei sotkea talouden kilpailutasapainoa Kuntien toimenkuvaan ei kuulu kartonkitehtailu, kuntatakausten myöntäminen rikkomalla kilpailurajoituksia eikä varsinkaan astumaan valtion tilalle valtiontukia myöntämällä, esim. kuntatakausten muodossa..

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 20.57
Terve PV

ja Moro

Kirjoituksesi perustuu johonkin joka ei ainakaan ole minun kirjoituksiani. Ihmettelen miksi haluat solvata ihmisiä ja puhua roskaa. Jos lukisit tekstini tai keskustelisit kavereittesi kanssa tiedät että olen eräässä toisessa asemassa.

En ole ottanut kantaa kaupungin rahoitukseen. Kantani on että tehdas on pelastettava. Tehty mitä tehty. Mutta väitteet tehtaan teknisestä elinkelvottomuudesta on torjuttava. Nykyinen tilanne on täysin surkea, mutta aggressiivisuus ei tuo muuta kuin tappiota pyrkimyksissä ja vaaleissa.

yksi maksajistaRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 21.26
Tavast komennettiin puolustelemaan Premium Boardia, kun suunniteltu rahoitusveivaus piti 2011 saada läpi ja kun "puuhaporukan" uskottavuus alkoi rakoilla. Nyt Tavast on mukana samasta syystä. En viitsi mainita edes "asiantuntijaksi".
Kuitenkin nyt tarvittaisiin todellisia rehtejä yritysjohtajia ja laillisuusmiehiä eikä kaiken maailman spekuloijia, jotka ovat valmiita mihin vaan toisten ihmisten rahoilla.
Alkaa veronmaksajien pinna olla tiukalla. Onhan ne ketkut ja lööperivillet saatava vihdoin rautoihin.

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 22.03
Nimimerkille "yksi maksajista" voin vain oman osuuteni kuvauksen osalta sanoa että Höpö Höpö.

Voisiko pyytää että sivun ylläpitäjä kaivaa esille ensimmäiset kommenttini, kun tässä puhutaan lööperiä.

eskimoRe: hollantilaiset holding yhtiöt8.1.2014 23.06
sie et tavast haukkunu kepuu,etkä petee ,etkä ranee,etkä jokee,eli oot paska jätkä tai akka.six sinnuu koulitaan ymmärtämään oikea totuus,eikä järkee saa käyttää

Alan BankruptRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 0.26
Hyvä Tavast, voitko ihan lyhyesti kertoa, mihin perustat väitteesi, että tehdas on teknisesti elinkelpoinen. Minä olen nimittäin jyrkästi eri mieltä. Tosin en ole käynyt tehtaalla kuin 20 vuotta sitten.

yksi maksajistaRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 0.31
Kun arvioidaan liiketoimintasuunnitelmaa kaikilta osin, ei sitä verrata joulupukille lähetettyyn toivomuslistaan. Ainoa, mikä pätee, on kylmät tosiasiat, ml. Pehami B.V.:n taustatiedot.
Kaikki, jotka esittivät Premium Board -puhalluksen vakavasti otettavana ja laillisena hankkeena, menevät minun ranking'issäni pöljien ja konsulttien osastolle. Muista, Tavast, että tarkoitus ei pyhitä keinoja.
Tarkempi määrittely tulee konkurssien jälkeen.

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 11.04
Vastaus Alan Bankruptille 0:26: Turhaa meidän on tässä siitä keskustella. Emme sitä tässä ratkaise. Raha ratkaisee.

Olen tällä palstalla vain kritisoinut ne väitteet joissa yhdistetään kaupungin takauksen vastustus tehtaan olemassaolon vastustuksen kanssa. Ne ovat kaksi eri asiaa. Voi vastustaa kaupungin takausta vaikka kannattaa tehtaan olemassaoloa.

Kysymys nimimerkille yksi maksajista 0:31 miksi käännyt minun puolelleni? Mitä olen nyt taas tehnyt väärin?

Alan BankruptRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 11.14
Tavast, olet aivan oikeassa. Tällä palstalla useimpien logiikka pettää. Ne ovat todellakin kaksi eri asiaa. Minä olen vastustanut molempia alusta saakka. Kaupunki on kannattanut molempia alusta saakka ja tällä palstalla useat ovat alussa vastustaneet takausta, mutta kannattaneet tehtaan käynnistystä ja sittemmin muuttaneet kantansa käynnistämisen suhteen.

Pekka VRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 12.48
Moro,
ja vielä Tavastille: minun tehtäväni ei ole kritisoida yksityisiä yrityksiä, mutta vain ja ainoastaan julkista kunnan menettelyä.

Siksi minä otan rajustikin kantaa kirjoituksiin, joilla pyritään julkisen rahoituksen saamiseen kepulikonstein ja turhiin järjestelyihin.

Olen lukenut sinun kirjoitteluasi aina tehtaan käynnistymisen jälkeen ja olet oimakkaasti ottanut kantaa ryhmämme kielteiseen kantaan julkiseen tukemiseen yksityiselle yritykselle. Jos olisit ollut vain tehtaan toiminnasta kiinnostunut, et olisi edes kirjoitellut tänne sivuille.

Minä en kirjoita valheita enkä hauku immeisiä, vaan kritisoin heidän mielipiteitään ja kirjoituksia. Niin kaikki tekevät, jos kirjoittelevat kritiikki sivuille.

On kuitenkin jo ehkäpä sinullekin selvinnyt, että kaupunki ja kuntalaiset ovat menettäneet miljoonia tässä surkeassa pelleilyssä ja se ei miksikään muutu. Nyt olet taas vaatimassa kaupunkilaisten varojen alaskirjauksia ja lisätukea "elinkelpoiselle vanhalle tehtaalle. Markkinataloudessa osakeyhtiöt rahoittavat toimintansa osakemenettelyllä, niin pitäisi nytkin tehdä-- osta siis osakkeita, jos tehdas kiinnostaa.
Juankoski hoitaa vesihuollon ja muita kunnalle kuuluvia toimintoja ja laskuttavat yritystä, kuten muitakin asiakkaita. Nyt on vain niin käynyt, että yhtiö ei ole maksanut jätevesimaksujaan, vesimaksujaan ja muita julkisia velvoitteitaan ja tätä en suostu hyväksymään. Muutenhan yhdenvertaisesti pitäisi kaikille asiakkaille antaa mahdollisuus kymmenien vuosien ilmaiseen vesihuoltoon.

TavastRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 13.45
Terve PV

ja Moro

Miksi pistät sanoja tililleni, joita en ole kijoittanut?

1. En ole ollut kaupungin takauksen puolesta. En ole muistaakseni edes ottanut asiaan kantaa. Olen puolustanut tehtaan (teknistä) olemassaoloa niitä vastaan jotka eri syistä ovat v. 2011 väittäneet sen elinkelvottomaksi.

Pyydän että korjaat väitteesi.

2. Kirjoitat että ? Jos olisit ollut vain tehtaan toiminnasta kiinnostunut, et olisi edes kirjoitellut tänne sivuille.? Ymmärränkö oikein että jos on vain tehtaan toiminnasta kiinnostunut ei pidä näille sivuille kirjoittaa. Kiitos tiedosta. Koska kuulunet palstan isäntiin poistun kehotuksestasi palstalta.

Minulla on ollut kova syy olla tehtaan toiminnasta kiinnostunut, ja olen ymmärtänyt että se asia on kaikille juankoskelaisille tärkeä. Olen osallistunut keskusteluun, koska olen halunnut tietää syntykö ja koska edellytys pelastaa tehdas. Tältä palstalta on saanut arvokasta tietoa ajankohtaisista käänteistä, raitin tunnelmista ja jopa tehtaan tekniikasta. Mutta jos tällä palstalla se asia ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

3. Kirjoitat ?Nyt olet taas vaatimassa kaupunkilaisten varojen alaskirjauksia ja lisätukea elinkelpoiselle vanhalle tehtaalle.? Missä olen tällaista vaatinut?

Pyydän että korjaat väitteesi.

PepponeRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 14.15
AB kirjoittaa kerrankin rehellisesti: "Tällä palstalla useimpien logiikka pettää. Olen vastustanut molempia ( takauksen antamista ja niitä, jotka tätä kritisoivat) alusta saakka."
Samanlainen mielikuva minulla on myös aikoja sitten nimim. Tavastin kirjoituksista. En ole viitsinyt niitä enää tarkistaa arkistosta.

Olette sellaisia tekstin suoltajia, että kannastanne on vaikea ottaa selvää. En viitsi edes kritisoida, koska epäloogisuuteen on aina sama vastaus: " Minä vain provosoin, mutta oikeasti en ole tätä mieltä...

PVRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 14.56
Moro,
ja Tavastille: höpö höpö.

Alan BankruptRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 15.15
Kun Peppone ei ymmärrä loogisia päätelmiä, jos on esimerkiksi negaation negaatio, niin selvennän, että olen alusta saakka vastustanut takausta ja vastustan aina kaikenlaista etenkin kepuloisten harjoittamaa massiivista tukipolitiikkaa.

Ehkäpä sitten olen ollut ja olen ainoa, joka vastustaa koko tehtaan toiminnan aloitusta ja jatkoa. Tästä asiasta on turha keskustella täällä, koska täällä ei voi kylmän viileästi ajatella, kun teillä on se kotikenttäetu eli katselette asiaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi, mutta muuta perustietämystä ei ole.

Eli vielä kerran: KARTONKITEHTAAN AITOJEN SISÄPUOLELLE EI VOI KEHITTÄÄ MITÄÄN METSÄTEOLLISUUTEEN LIITTYVÄÄ BISNESTÄ. Tämä erityisesti rahoittajien tiedoksi ja heille voin asiat selventää.

juhaRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 19.27
Voi sitä pessimismin ja negatiivisuuden määrää...
Onneksi asiat ovat paremmin todellisuudessa, mutta pessimisti ei pety, tosin harvoin saa kyllä mitään luovaa aikaankaan.

eskimoRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 19.54
no ei varmasti voi kun ei ole aitojakaan,ei kai alan joudu kirjoittelemaan aidatulta alueelta

Alan BankruptRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 22.05
Kyllähän minä saan nimenomaan luovaa aikaan. Muut eivät vain esittele ideoitaan. Nyttenkin loin aidat kartonkitehtaalle, mikä työllistäisi mukavasti sekä rakentamisvaiheessa että porttivahteja. Vähentäisi myös tavarahävikkiä reilusti.

Annanpa tässä toisenkin idean. Kepuloisten olisi lyöttäydyttävä yhteistyöhön Bizkonin ja Ilpo Kokkilan kanssa:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/11/25/bisnesunelmia-pietarista-kasikirjoitus

eskimoRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 23.25
sataviisikymmentä porttia kun tekis aitaan,niin ois koko entiselle poppoolle töitä.maksaskohan pete kaupungin kassasta vielä palkan jokaiselle

eskimoRe: hollantilaiset holding yhtiöt9.1.2014 23.36
ja jos hommaa tekisi edelleen viidessä vuorossa,voisi porttien määränkin jakaa viidellä.tarvittaisiin myös kesätyöntekijoitä lomia tuuraamaan ja vuoromestarit vahtimaan.alan keksi juuri miten kaikille löytyy töitä,eikä tarvitse ajaa kartonkia suurilla tappioilla



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: