Keskustelu

poliittinen tarkkailijaUnilukkarilta odotetaan vastauksia7.3.2019 4.18
Uudenmaan maistraatin Espoon yksiköltä pamahti postiluukusta tiedot tänään tulevaa äänestystä varten.

Vaalien lähestyessä Unilukkarin pitäisi nyt olla erityisen hereillä, koska suomalainen yhteiskunta on monin tavoin keskellä syvää kriisiä.

Äänestäjät, kuten minäkin odotan nyt, kenelle ääneni annan ja mihin suuntaan maatamme ollaan viemässä?

Terra Sipilän ja muiden kepuloisten Leveäharteisen Maakunta Sote-elämöinti on ajanut Suomen syvään perustuslailliseen kriisiin.

Tästäkin tarvittaisiin nyt Unilukkarin selvä lausunto.

Nyt on tullut selväksi myös se, että Venäjän taholta on painostettu mm. Petteri Orpopoikaa (kok) lähettämällä mamuja Itärajan yli Lada karavaaneittain.

Lapissa rauhallisten naapurimaiden kesken pidettyjä yhteissotaharjoituksia on aivan vastikään häiritty vaarallisilla radiosignaaleilla, jotka ovat tulleet Venäjän suunnasta.

Unilukkari ei ole millään tavoin osallistunut myöskään hävittäjähankintojen suunnitteluun ja niihin liittyvään keskusteluun, vaikka Unilukkari on armeijan ylipäällikkö.

Tuntuu oudolta, että demujen Sanna Marin tuntuu tietävän paremmin kuin Suomen armeijan ylipäällikkö eli Unilukkari, kuinka monta hävittäjää Suomessa tarvitaan.

Kohta varmaan Suomenkin demut ottaa käyttöön samat turvallisuusnuotit kuin nykyään tuntuu olevan käytössä Amerikan demukaadereilla: rajat railona kaikille auki, koska rajojen ylläpitäminen on moraalisesti väärin.

Unilukkarin hiljaisuus hävittäjähankintojen osalta tuntuu kummalliselta, kun Unilukkari on ollut ainakin aiemmin innokas puhumaan lentokoneiden transpondereista.

Utvassakkin ovet käy kohta kiivaaseen tahtiin, kun Lavrovin kanssa sinunkaupat tehnyt Timo Soini poistuu takavasemmalle.

Kepuloisille voi myös tulla lähtö utvasta ja kepuloisten perinteisesti johtavin ulko- ja puolustuspolitiikan osaaja
Matti Vanhanenkin tuntuu olevan hyvin heikossa hapessa, eikä tiedetä, mikä Mattia vaivaa.

Terra Sipilän prosessikaavioista ja bioenergiahankkeistakaan ei ole mitään hyötyä, kun puhutaan Itärajan turvallisuuskysymyksistä.

Esko Ahokin lopetti venäläisen Sperbankin neuvomisen ja siirtyy amerikkalaisen JPMorganin neuvonantajaksi.

Ovelana pelimiehenä Esko Aho saattaa pian tehdä tuttavuuttä myös Amerikan presidentinkin kanssa.

Minä en usko, että Esko on ainakaan niin tyhmä, että lähtee Trumpia neuvomaan, johon demujen Tuomiojan Erkin neuvoja herkällä korvalla kuunnelleet Tartsa Halonen ja vähän myös Unilukkarikin ovat valitettavasti syyllistyneet.

Unilukkarinkin pitäisi tiedostaa se, että Tuomiojan Erkin isoäiti Hellahan oli tunnettu venäläinen vakoilija ja myyrän työn tekijä.

Minä luulen, että Esko saattaa haistaa bisneksen jenkeissä, kun kävi siellä taannoin oppia ottamassa peräti Harvardin yliopistossa.

Minusta näin vaalien alla olisi varsin kohtuullista, että Unilukkari vähän valottasi äänestäjiä, kuinka paha tilanne Arktisessa neuvostossa nykyään on tuon mustan hiilen soihduttamisen kanssa.

Ulkomaisissa tiedotusvälineissä on ollut sellaistakin tietoa, että Trumpilla ja Putinilla ei ole suurempaa mielenkiintoa järjestellä mitään kummempia keskusteluja Arktisen neuvoston puitteissa, eikä tuo mustan hiilen soihdutuskaan taida olla noita maailman vakavimpia ongelmia.

Koska Venäjä tuntuu hyvin innokkaasti sotkeutuvan muiden maiden vaaleihin, niin olisi nyt ennen vaaleja hyvä kuulla, soittaako Unilukkari Putinille, että meidän pienen maan vaaleihin ei ole mitään syytä pahemmin puuttua, vaikka meillä tuon Terra Sipilä Leveäharteisen Maakunta Soten vuoksi on maan asiat jo ennestään pahasti sekaisin ja vanhukset kuolee hoitokoteihin.

Unilukkari voisi myös vapauttaa suomalaisen keskustelun NATO:sta, koska gallupeissa on todettu, että Suomessa Itänaapurin uhkan vuoksi yli 50% kansasta on valmis keskustelemaan NATO:on liittymisestä, jos Unilukkari vain sallisi sellaisen keskustelun.

Unilukkarihan on todennut, että hänen aikanaan ei NATO:on liitytä, mutta suomalaisten äänestäjien täytyy ottaa sekin huomioon, että ei Unilukkarille kukaan ole sellaisia valtuuksia antanut, että Unilukkari jäisi ikiajoiksi Suomen presidentiksi.

Unilukkarinkin on hyvä tiedostaa, että ajat ja tavat muuttuu ja Suomenkin täytyy muuttua ajan myötä.

Parhaiten päästään nauttimaan muutoksen hedelmistä, kun ei pelotella toisiamme sillä, että nyt maailma muuttuu tai loppuu.

Positiivinen muutos on aina hyvä ja välillä on hyvä ottaa myös taka-askeleita.

Sitä toivoisin kovasti, että Unilukkari kovasti luontoa rakastavana henkilönä kuitenkin opastaisi eduskuntavaaleihin osallistuvia ehdokkaita siinäkin, että muistakin asioista meillä pitäisi keskustella vaalikamppailun aikana kuin vain ilmastonmuutoksesta ja hiilijalanjäljistä

Minusta tuo Unilukkarin rakastama ilmasto- ja hiilikeskustelu menisi mukavasti oikeammille raiteille, jos Unilukkari en vaaleja lähettäisi presidentin kansliasta vain yhden sivun mittaisen tiedotteen kaikkiin koteihin.

Tuohon ei menisi Unilukkarilta paljon aikaa ja varmaan tiedotteen kanto virkistäisi myös Postin anemista jakelutoimintaa ja menisi perille todennäköisesti ilman postimaksuakin, kun hän kirjoittaisi siihen kehotuksen äänestää aktiivisesti vaaleissa.

Keskelle tiedotta Unilukkari voisi laittaa perheensä tervehdyksen kaikille tuleville äänestäjille seuraavasti:

"Olkaa huoletta. Maailman loppu ei tule vielä 12 vuoden kuluttua ainakaan Suomeen.

Allekirjoitus:

Unilukkari
Unilukkarin vaimo Jenni
Aaro"



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: